Miss Sporty Fabulous Glam recenze a zkušenosti

Oční linky Miss Sporty Fabulous Glam
Oční linky Miss Sporty Fabulous Glam - obrázek 1
Oční linky Miss Sporty Fabulous Glam - obrázek 2
Oční linky Miss Sporty Fabulous Glam - obrázek 3
Miss Sporty (77)
4.3 z 5 5 4.3 12
Celkem 12 recenzí


5 hvězd
36%
4 hvězdy
55%
3 hvězdy
9%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
84 %

Recenze produktu
Miss Sporty Fabulous Glam

věk
25-34

oči
hnědé

Pekné tekuté linky. Čierna farba je výrazná, maluje sa s nimi dobre, stačí raz prejsť a už je linka namalovaná. Nerozmazáva sa. Dlho vydrží na viečku. No aj napriek týmto pozivtívam si ju už asi nekúpim, mám radšej fixové, a celkovo linky moc nepoužívam, ale niekomu môže vyhovovať, nie je velmi drahá, takže sa podla mňa oplatí ju kúpiť:)

  • pekná výrazná čierna farba
  • dobre sa nanáša
  • nerozotiera sa
  • linka dlho vydrží
  • nič


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 6.4.2013 15:54:28

Tyto linky od Miss sporty se mi velice dobře nanášejí, vyhovuje mi jejich štětaček. Také jsou velmi tekuté, ale ne tak, aby se mi při nanášení rozmazávaly. Výdrž opravdu celý den, bez toho, aby se na oku nějak deformovaly Vyhovuje mi i barva je opravdu sytě černé.

  • Cena
  • Výdrž
  • Nanášení
  • Nic


Další recenze od 21.9.2012 17:44:33

Naprostá spokojenost. Krásná černá barva, drží celý den, nerozmává se, nedrolí, se štětečkem se dobře manipuluje a dá se namalovat jak tenká linka, tak výrazný look. Používám každý den, chtěla jsem si koupit i hnědou, ale pořád je vyprodaná, což taky vypovídá o kvalitě produktu ;)

  • sytá černá barva
  • štěteček
  • neobtiskuje se
  • vydrží celý den
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 24.7.2012 12:09:39

Tyhle linky mě velice překvapily. Dobře drží, nepraskají, mají přesný štěteček. Cena je přiměřená a podle mě by se daly srovnat s dražšími (o hodně dražšími) Bourjois Liner Clubbing. Můj jediný problém je, že se mi špatně odličují. To není jejich chyba, ale chyba mého odličovače.

  • cena
  • výdrž
  • není


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 24.7.2012 09:26:17

S těmito tekutými linkami se mi pracuje velmi dobře díky štětečku, který se namáčí do barvy. Vytvoří velmi tenké linky díky úzkému zakončení. Nerozmazávají se, poměrně rychle zaschne barva na víčku. Malé balení mi vyhovuje, vejde se do každé kosmetické taštičky a dlouho balení vydrží - mám je již cca rok a půl

  • odstín 001 Ebony Black je opravdu klasická černá barva
  • tenký štětečkový aplikátor - dobře se s ním pracuje
  • malé balení
  • příznivá cena
  • dlouho jsem je neviděla v prodeji


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.7.2012 14:23:02

Překvapila mě cena v poměru s výdrží, moc jsem tomuto produktu nevěřila, ale řekla jsem si že za zkoušku nic nedám. Můžu hodnotit jedině kladně. Super aplikační štěteček. Mám odstín Extra black, což tomu odpovídá, dokonale sytá barva. Až budu potřebovat další, určitě nezaváhám a kupuji opět.

  • cena
  • barva
  • výdrž
  • aplikační šteček
  • Není


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 30.4.2012 13:42:52

Mám je v hnědé verzi a překvapilo mě, jak je to pěkný odstín. Vždy jsem používala jen černou linku ale tahle tmavě hnědá mé oči zvýrazní a přitom nevypadají tak tvrdě. Myslím že ani nevypadají hnědě, jen méně ostře než černá. Linky dlouho vydrží a balení nevysychá, mám ale výhradu k aplikátoru - štěteček by mohl být tenčí a ohebnější pro preciznější namalování.

  • hezký odstín tmavě hnědé
  • dlouho vydrží na očích
  • nevysychají
  • trochu tlustý štěteček, vždy se mi s ním podaří nabarvit i část řas


věk
25-34

oči
modré

Opravdu výborné oční linky, které vydrží celý den. Černá je opravdu černá. Lehce se s nimi manipuluje, dělají pěkně tenkou linku. Obal je ideální. Nijak nevysychají. Jedny z těch nejlepších co mám za velmi dobrou cenu. Určitě si je opět pořídím. Šikovná věcička.

  • cena
  • barva
  • manipulace
  • občas úplně nekryjí


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.3.2012 10:17:56

Linky od Miss sporty Fabulous glam používám již dlouhou dobu a jedině doporučuji. Barva je krásně sytá. Aplikátor je super a cena je perfektní. Kvalita je srovnatelná s produkty několikanásobně dražšími.

  • Sytost barvy
  • Aplikátor
  • Cena
  • Nejsou


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 27.3.2012 09:28:59

Moc dobré tekuté oční linky, dobře se s nimi pracuje, vydrží celý den (někdy i noc:-)) a nestojí moc. Opravdu moc nevysychají a vydrží (náplň) dlouho, měla jsem je půl roku při denním používání. Za málo peněz hodně muziky, spokojenost!

  • Syté
  • Vydrží celý den
  • Aplikátor
  • Cena
  • Nejsou



věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.3.2012 11:53:44

Na svou cenu velmi dobré tekuté linky. Dobře se s nimi maluje, dělají sytě černou linku. Mají opravdu celodenní výdrž, což mě překvapilo. Dobré je také to, že dlouho vydrží, i když je balení relativně malé (3,5 ml) a nevysychají (mám je už více jak rok). Jedinou nevýhodou je, že nejsou voděodolné.

  • výdrž na očích
  • sytá barva
  • cena
  • nevysychají
  • nejsou voděodolné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené