Dermacol Precise Black Fix na oči recenze a zkušenosti

Oční linky Dermacol Precise Black Fix na oči
Oční linky Dermacol Precise Black Fix na oči - obrázek 1
Oční linky Dermacol Precise Black Fix na oči - obrázek 2
Oční linky Dermacol Precise Black Fix na oči - obrázek 3
5 4.2 37
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 74 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 37 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Precise Black Fix na oči

Další recenze od 30.3.2013 18:00:53

Absolutně nejlepší linky, které jsem kdy měla. Nerozmazávají se a vydrží mi od rána až do večera. Nemusím pod ně používat ani bázi, perfektně drží samy. Dobrou velikost a tloušťku má i hrot, kterým se kreslí. Jde nakreslit slabounká linka, ale i tlustá čára. Vyhovuje mi i to, že se moc nevypotřebovávají, mám ty samé už 2 nebo 3 měsíce a pořád krásně barví. Plus navíc je i krásný obal se vzorem zebry.

  • Opravdu sytě černá barva
  • Krásné balení
  • Nemažou se a vydrží opravdu dlouho
  • Nic


Nejlepší linky, jaké jsem kdy měla. Lehce se s ní pracuje, linka je krásně sytá,výrazná a hlavně se nerozmazává. Balení je skvělé a praktické, protože nezabírá skoro žádné místo + krásný vzor zebry. Určitě si ji znovu koupím, protože za tu cenu se to vyplatí :)

  • Sytá
  • nerozmazává se
  • krásně černá
  • snadná manipulace
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Tato tužka je opravdu super!! Začnu jejím krásným designem - vypadá opravdu krásně a luxusně. Má velmi praktický "aplikátor" je to dlouhý a uzounký fix, který zajistí velmi přesnou aplikaci - dokáže vykouzlit velmi tenkou linku přímo nad linií řas. Nanesla jsem ráno - bleskurychle zaschla, takže nehrozilo žádné obtiskávání - navíc černá je opravdu černočerně černá. Měla jsem ji na sobě do večera a vypadala stále velmi dobře. Odlíčení byla jedna báseň. Za mě doporučuji!!

  • krásný design
  • přesná aplikace
  • krásná černá barva
  • vydrží celý den
  • dobře se odličuje
  • mohli by ji mít i v jiné barvě


věk
15-24

oči
hnědé

Linky používám denně, už jsem jich vyzkoušela opravdu hodně, různé konzistence s různými aplikátory, ale tyhle jsou naprosto bezkonkurenční. Zprvu jsem jim moc nedůvěřovala, vždycky jsem byla zastáncem klasického štětečku, ale po prvním použití ze mě jakékoli pochybnosti opadly a vystřídalo je naprosté nadšení, naprosto skvěle se aplikují, barva je krásně sytá a vydrží celý den. Jediné mínus je uzávěr, který se nijak nezacvakne, takže si myslím, že budou rychleji vysychat, ale zatím je mám asi 1,5 měsíce a stále barví, tak uvidíme :), každopádně za tu cenu určitě koupím znovu :)

  • snadná aplikace
  • dobrá pigmentace
  • vhodné pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček
  • cena
  • pěkný obal
  • víčko pořádně nezacvakne


Další recenze od 11.6.2013 21:43:52

Nejdříve mě tyto linky velice ohromily, krásně kreslili a všechno mi na nich přišlo dokonalé, ale postupem času jsem zjistila že mají vadu. Obtiskávají se mi na horní víčko a barva po pár nanesení přestává být sytá a linky se musí překreslovat asi 5x a proto bych si tyto linky už znovu asi nekoupila i přes jejich příznivou cenu

  • Cena
  • Barva po několika použití špatně kreslí
  • obtiskávají se


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 24.7.2013 12:37:10

Tohle jsou moje první linky a musím říct, že jsem maximálně spokojená. Jsem (opravdu) začátečnice a fixa je proto pro mě nejlepší volba - tekuté linky jsou vážně moc tekuté, ale s pevnou tužkou se nedělá dobře, takže fixa je ideální. Mají krásný elegantní zebrovitý obal, 'ostrý' hrot pro přesnost, s jehož pomocí se snadno dají udělat i ty nejtenčí linky. Mají krásnou sytě černou barvu a vydrží celkem dlouho, potom se pomaličku slévají, ale! jen do řas, nedělají žádné šmouhy pod očima. Moje první linky - a asi už ani žádné jiné nebudou, nevidím v nich žádný nedostatek!

  • sytá černá
  • lehké použití i pro začátečníky
  • tlustá i tenká čára
  • vydrží celkem dlouho
  • hezký obal s motivem zebry
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.9.2013 23:08:52

Tento výrobek mě velmi příjemně překvapil. Čekala jsem další průměrný fix, který moc nevydrží a linky se budou obtiskávat. ALE! třicetkrát hurá, linky vydrží 24 hodin na oku a nikam se neobtiskávají. Jsou perfektně černé atd atd. Jediné, čeho se bojím, jestli fix nezačne časem vysychat, ale snad ne. Jediné co mi vadí je víčko, které jakoby není zacvakávací a proto mu nějak moc nevěřím, že produkt utěsní. Ale uvidíme :D

  • Černá je opravdu černá
  • mega výdrž
  • voní jako žvýkačka?
  • víčko


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.10.2013 22:33:20

Bezkonkurečně nejlepší linky na oči. Nejprve mě v obchodě zaujal obal a doma různé použití - ať již potřebuji tenoučké linky nebo tlusté, tento fix to zvládne. Mám jej už delší dobu a stále stejně kreslí, takže chválím i výdrž - neobtiskávají se, nerozpíjí se, vydrží stejně syté celý večer bez překreslení. Navíc se s fixem dobře manipuluje. Takže doporučuji.

  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.10.2013 14:58:55

S linkami jsem velmi spokojená. Nanáší se velmi pohodlně, hrot je tenký, takže jde udělat i velmi tenká linka. Sice musím linku přejet tak dvakrát, aby byla opravdu černočerná, ale to mi nijak nevadí. Co je ale hlavní, drží jako přibitá. Ani trochu se nerozmazává ani neobtiskává. Ani s následným odlíčením nemám problém.

  • cena/kvalita
  • tenký hrot
  • výdrž
  • dobře se odličuje
  • obal
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 24.10.2013 14:46:51

Potrebovala som už linky, lebo moje od miss sporty(tekuté fialové) mi už dochádzali tak som sa zastavila pri stojane s dermacolom a do očí mi udrel krásny zebrový obal, tak hneď som ich aj vyskúšala na ruku a až ma zarazilo aká super čierna farba na prvý ťah :) len som uvažovala či zobrať tekuté alebo tieto fo fixke,(kedže som bola zvyknutá na tekuté) ale myslím, že olstanem už len a len pri fixkách..pretože táto linka je super ! rýchlejšia aplikácia ( hlavne pri rannom zhone ) ako pri tekutých , výdrž je tiež lepšia pretože u tekutých sa mi zvykli robiť po niekoľkych hodinách také čiarky , proste začala mi tak praskať tá linka na niektorých miestach a táto to nerobí :) čiže bomba ..aj celý deň vydrží bez problémov ..ja len odporúčam:)

  • krásny pútavý dizajn zebry
  • rýchla aplikácia
  • presný hrot
  • výdrž
  • cena
  • žiadne


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 21.11.2013 10:33:48

Linek mám vyzkoušeno dost, ale tyto jsou naprosto nejlepší. Nejen že nevysychají, ale krásně vykreslují oční linku. Mám zkušenosti s tím, že fixy udělají linku párkrát a jsou vyschlé nebo mdlé. Tyhle kreslí dobře pořád. Manipulace je skvělá a výdrž na oku je fakt bomba. Vydrží na mastné pleti i v dešti celý den bez korekce. Určitě koupím znovu, jsou bezkonkurenční.

  • Precizní
  • Úžasná výdrž
  • Sytá barva
  • Snadná aplikace
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 2.1.2014 19:10:38

Fix na oči hodnotím negativně. Nevydržel mi na očích, barva nebyla vůbec černá (srovnávám s mými oblíbenými gelovými linkami). Nevím jestli jsem sáhla po špatném kusu, ale vůbec mě nenadchnul (kupovala jsem ho na základě recenzí zde na Omlazení). Má hezký obal a aplikátor je velmi přesný, proto nyní budu tento fix už používat pouze na aplikaci gelových linek. Znovu si ho určitě nekoupím.

  • Přesný aplikátor
  • Hezký obal
  • Slabá pigmentace
  • Špatná výdrž


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 7.1.2014 09:13:22

Linky jsem si koupila na základě nejlepší zkušeností s tekutými linky od dermacol, které mají stejný zebrový design. Zmíněné tekuté linky a tekuté linky obecně hodnotím jako nejlepší, vypadají na oku dle mě nejlíp, ale v rámci urychlení ranního líčení linek jsem sáhla po fixu. Zkušenosti s fixem nemám pozitivní (konkrétně linky ve fixu od Astoru a essence), tak jsem byla mírně skeptická. Nicméně, tyto jsou opravdu skvělé!!!! Přesně dle mého gusta - udělají tenkou i tlustou linku, dobře se drží a jsou černé. Akorát se bojím, že časem hrot vyschne....uvidíme.

  • design
  • aplikace
  • černá barva
  • kvalita
  • obava z brzkého vyschnutí hrotu


Další recenze od 13.1.2014 20:41:32

Nejlepší linky, jaké jsem kdy měla! Bezvadně se nanášejí, přičemž černá je opravdu sytě černá. Na oku drží celý den, takže večer vypadají skoro stejně jako ráno. Obal to je bomba sama o sobě. Vypadá opravdu luxusně, člověku se ani nechce věřit, že jde takový výrobek koupit v obyčejné drogerii. Vypadá jako z nějaké hodně značkové edice za několik stovek. Rozhodně doporučuji, já osobně už bych si jiné nekoupila!

  • Nerozmazává se
  • Perfektně se s nimi pracuje
  • Luxusní design
  • Sytá barva
  • Příznivá cena
  • Vůbec nic ;-)


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.2.2014 02:14:37

Dobře se s nimi kreslí, jsou i levné, navíc vhodné pro citlivé oči. Aplikátor není příliš měkký ani tvrdý. Ale ještě jsem nezažila fixu, která by byla dobře pigmentovaná, vydržela celý den nebo se nerozmazávala. Tyhle záporné vlastnosti tahle fixa má, bohužel. Občas jsem se podívala do zrcadla a po fixe ani památky.Minimálně dřív nebo pozděj se stejně rozmaže. Barva je spíš šedá i při obtáhnutí. Navíc mi docela rychle vyschla. Na druhou stranu, měla jsem 3 další fixy podobné této (artdeco, astor, loreal) a nebyly na tom o moc lépe než tato, v porovnání s nimi levná.

  • cena
  • rozmazává se


věk
15-24

oči
zelené

Ty nejlepší linky ve fixu, které jsem zatím vyzkoušela! V září jsem objednávala z Dermacol e-shopu a linky mi vydržely při každodenním používání až do ledna a to bez známek vysušení, zničení špičky fixu a jiných problémů jako jsem měla s jinými linkami! 5 měsíců naprosto dokonalé černo černé linky, super aplikace i výdrž až do večera, za super cenu! Určitě budu kupovat i nadále, akorát mě mrzí, že když jsem si koncem ledna koupila linky nové (v DM drogerii) nepřišli mi stejné jako ty co jsem objednávala na e-shopu. Nepřijdou mi tak intenzivní a výdrž přes den se mi taky zdá horší. Avšak ty první z e-shopu byly bezkonkurenční - až jsem tomu nevěřila!

  • cena
  • dostupnost
  • opravdu černé
  • výdrž celkově produktu i výdrž na víčku
  • aplikace
  • neprodávají se v ochranné fólii (v obchodech mohou být otevřeny - vyschlé!)


Další recenze od 2.3.2014 10:18:32

Z tohoto pera jsem naprosto nadšená. Mám ho už přes měsíc a neztrácí krásně černou a sytou barvu jako ten od essence. S výdrží je to také super, jak to ráno namaluju, tak to večer najdu na obličeji. Neobtiskávají se a ani nerozmazávají. Zatím nepozoruji, že by to víčko, které 'nezacvakne', byl problém. Hledala jsem nějaké linky, které mi budou vyhovovat a našla jsem stálici. K těmto se budu vracet

  • praktické balení
  • výdrž
  • sytá barva
  • nemá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 10.3.2014 17:09:23

Nejlepší fix na linky co jsem měla. Krásný obal který se neodírá a velikostně akorát do ruky. Hrot je krásně dlouhý a perfektně kreslí. Linky opravdu vydrží a mají opravdu sytou barvu. Večer jdou snadno odlíčit, není třeba nijak drhnout víčko. Mám je již 2 měsíce a kreslí stále stejně, jsem s nimi moc spokojená určitě si je koupím znovu. Jsou vhodné i pro začátečníky.

  • krásně kreslí, výdrž celý den, snadné odlíčení
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 26.4.2014 18:35:58

Tak tyhle linky ve fixu jsou pro mě zatím bezkonkurenční. Perfektně se s ním pracuje. S pomocí aplikátoru uděláte opravdu úzkou i širokou linku. Jediné čeho se bojím je, že mi brzo vyschne. Mám ho asi 1-2 měsíce a už trošku ztrácí barvu takže se musí linka kolikrát přejet ještě jednou. Jinak mu ale nemám co vytknout. Určitě bych si ho koupila znova.

  • Balení
  • Ze začátku opravdu sytá černá barva
  • Přesnost
  • Výdrž
  • Cena
  • Postupné ztrácení sytosti


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.5.2014 11:15:22

Super oční linky, se kterými se krásně a lehce pracuje. Dřív jsem používala oční linky v balení se štětečkem a když jsem třeba spěchala, měla jsem je všude. S těmito linkami ve fixu se mi to už nestává. Dá se s nimi namalovat pěkná a přesná linka. Co se mi moc nelíbí - je obal. Zebří motiv mi příjde poněkud kýčovitý. Ale jinak fajn linky. Moje požadavky splnily.

  • přesná linka
  • na oku rychle zasychají a nerozmazávají se
  • obal


Další recenze od 12.11.2014 20:45:53

Prostě dokonalost sama, nejlepší linky co jsem kdy měla. Drží jak přibité a to celý den až do večera, i v létě a jako zázrakem se i dobře odličují. Tímto fixem se dá vykouzlit tenká i silná linka. A skutečně černá jen po jednom tahu. Je příjemné pět chválu na českou značku, jen tak dál. Doporučuji skladovat hrotem dolů, fix je tak okamžitě připraven k použití a vydrží dlouho.

  • výdrž
  • barva
  • hrot
  • jeden nedostatek na řádek


Další recenze od 2.1.2015 17:59:34

Z těchto linek jsem zprvu byla nadšená, potom ale přišlo zklamání, které jsem, upřímně řečeno, nečekala. Sháněla jsem dobré tekuté linky a podle recenzí na Omlazení jsem se rozhodla právě pro Dermacol. Ano, zprvu jsem byla opravdu nadšená. Záleží na tom minimálně, ale obal mají opravdu úžasný, jen jsem později zjistila, že se víčko nedá po otevření nasadit na konec tužky, čímž jsem byla mírně překvapená. Nicméně po první aplikaci jsem byla nadšená - s aplikátorem se krásně pracovalo, byl překvapivě přesný, linka krásně černá, dá se udělat jak tenká, tak silná. Po pár dnech jsem myslela, že tyto linky už nedám z ruky, vyhovovaly mi a cena byla také příjemná. Nicméně po krátké době přišlo ono zklamání - linka jakoby zřídla, hůře se s ní pracovalo a navíc ztratila barvu - vypadala už spíše jako hnědo-šedá voda, která vcelku rychle zaschne. Nejdříve se to dalo napravit pár obtaženími navíc, později už jsem linku musela vyhodit. Nevím, jestli jsem jen sáhla po špatném kusu a u ostatních to tak není, já jsem ovšem byla velice zklamaná :(

  • Snadná aplikace
  • Krásný obal
  • Cena
  • Později zřídne
  • Po nějaké době špatna pigmentace
  • Po zřídnutí se obtiskává


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 29.1.2015 21:43:24

Oční linky mají pěkně sytou černou barvu. Neobtiskávají se a dobře se mi s nimi pracovalo. Byla jsem ráda za tvrdý konec fixu, protože se neohýbal, tak se s ním dobře dělaly tenké linky. Moc se mi líbí obal fixu a dobře se s tužkou pracuje protože to není žádné jumbo. Jedinou výtku bych měla k víčku, moc dobře nedrželo a možná i to byl důvod, že fix byl poměrně rychle vyschlý. Ale určitě bych koupila někdy do budoucna znova.

  • sytá černá barva
  • tvrdý konec - špička fixu
  • víčko moc nedrží


Další recenze od 30.1.2015 07:42:47

Podle recenzí na omlazení jsem zakoupila tento produkt. Po první aplikaci jsem byla nadšená. Dokonale černá barva, dokonale přesné nanášení. I pár lidí mi linku pochválilo. Při druhém nanášení už to taková hitparáda nebyla. Hrot už byl sušší ( i když jsem fix podle rad skladovala hrotem dolu) a ocásek linky už se dělal velmi nesnadno. Po dalších několika aplikacích hodnotím tyto linky jako jednorázové. Přitom si myslím, že barvy je tam ještě dost, ale až do hrotu prostě nedoputuje. Hodně jsem se u toho navztekala. Znovu nekoupím.

  • Krásně černé
  • První aplikace dokonale přesná
  • Hrot po prvním nanesení suchý


Další recenze od 11.2.2015 16:59:33

Toto je úplne úžasný výrobok od Dermacolu!!! Fixa má nádherný dizajn zebry, pekne vonia, fixa je naozaj tenká a super sa ňou kreslí, je superná pre začiatočníčky ako som ja. Mám ju cca 2 mesiace a stále super kresli, ak ju chcete hrubšiu a úplne čiernu je treba viac krát potiahnúť, ale to nevidím ako negatívum, pretože niekedy chcem len úplne tenkú a slabučkú linku čiže vyčarujete s ňou hocičo :) ešte som zabudla dodať, že mne drží celý deň ako pribitá, vôbec sa neotiera ani keď si prejdem po oku

  • úžaasná
  • nič


Další recenze od 29.3.2015 12:00:16

nejsou to linky na celý den. voděodolné jsou, ale obtiskávají se (na mastná víčka tedy nejsou moc vhodné). víčko je příšerné, nedrží, párkrát se mi fixa otevřela v taštičce. docela rychle vysychají, musím ten hrot postupně stříhat, protože po vyschnutí jeho část ztvrdne. zvláštní je, že zatímco první fixa, co jsem si koupila, mi vydržela měsíce, tak další dvě po dvou týdnech přestaly kreslit. každopádně za tu cenu to jsou ucházející linky.

  • voda ji nesmyje
  • intenzita barvy
  • hrot tvrdne
  • obtiskává se
  • rychle vysychá
  • nedržící víčko
  • nedá se s nimi psát po víčku se stínem


věk
15-24

oči
modré

Jednou jsem šla do obchodu s tím, že si musím koupit nějaké moc dobré linky, které jsou skoro všemi chválené. Zavítala jsem ke stojanu s Dermacolem a zrovna byly v akci tyto linky, které jsou skoro všude chválené. Plná s očekáváním jsem je na další den hned vyzkoušela , ale bohužel jsem byla zklamaná. Alespoň mně linky obtiskávají, nevydrží, po pár týdnech skoro vyschly. Dávala jsem těmto linkám hodně šanci, bohužel mě zklamaly a určitě si je nekoupím znovu. Za mě určitě ne!

  • černo-černá barva
  • dost tenké
  • dobře se s nimi pracuje
  • obtiskávají se
  • rychle vyschnou
  • hrot je náchylný ke zlomení
  • určitě dlouho nevydrží


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 4.10.2015 08:11:02

Perfektní oční linky ve fixe, které se dají pořídit za pár korun a jejich výdrž je neskutečná. Nevysychají, barví sytě i 3 měsíce s každodenním používáním. Mají ideální tvar hrotu, se kterým se skvěle maluje silná i tenká linka. Opravdu rychle zasychají a neobtiskují se na víčko. Navíc vydrží celý den. Koupím znovu, jsem s nimi nadmíru spokojená.

  • cena
  • výdrž
  • pigmentace
  • neobtiskují se
  • rychle zasychají
  • skvělá manipulace při malování
  • žádné


Další recenze od 25.11.2015 15:09:48

Užásná fixa. Nerozmazává se na očích. Krásně se s ní manipuluje. Jde udělat i tenká a tlustá linka bez problému.Vydrží po celý den, krásná černá barva. Určitě doporučuji i pro ty co začínají si kreslit linky, protože s touhle to jde skvěle. Opravdu doporučuji. I cena je dobrá, a vydrží dlouho na to že je to fix, ostatní fixy mi vydrželi pár nakreslení potom začali vysychat.

  • dobrá manipulace
  • výdrž
  • nic jsem nenašla


věk
15-24

oči
modré

Moje stálice mezi tužkami a fixami na oči. Má tenoučký hrot, takže jde nakreslit krásně tenká linka. Absolutní bomba je výdrž. Nerozmazává se, nebledne a vydrží mi od rána do večera. Fixa jako taková vydrží taky poměrně dlouho. Už ji mám asi půl roku a pořád barví jako na začátku. Za mě je to ta nejlepší fixa jakou jsem kdy vyzkoušela. A ten zebří vzor je nádherný.

  • Design
  • Výdrž
  • Tenký hrot
  • Snadná aplikace
  • Cena
  • Černočerná barva
  • Nic


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 11.3.2016 21:00:34

Tento fix sem si koupila na zaklade recenzi zde, ze az mi dojde muj zkusim tento a nelituji. Ma perfektni hrot s kterym jde nakreslit tenoucka linka, zvladnu to i ja a to nejsem nejak zrucna, linky v pohode vydrzeli cely den, nemam jm co vytknou a za cenu 99kc co jsem je kupovala neni co resit. Koupim urcite znovu.

  • Tenky hrot drzi cely deb
  • Zadne


věk
15-24

oči
modré

Tyto linky jsem si koupila na doporučení. Bohužel nevím jestli jsem koupila vadný kus nebo co. Ale linky mi po pár použití vyschly. Začay ztrácet pigmentaci. A špička hrotu přestala kreslit úplně. Ale co bylo nejhorší, že se rozmazávaly. Nevydržely mi na oku ani 2hodiny hezky namalovaný. Ocásek se hned ztratil. Nemluvě o tom, že když jsem kreslila linku na oční stíny (ještě v době kdy kreslily pěkně) během kreslení jsem musela hrot několikrát očistit, protože v průběhu přestávál kreslit.

  • Pěkný zebří obal
  • Hrot, který jse hezky tvarovaný a skvěle se s nim manipuluje
  • Rychle vyschly
  • Při aplikaci na stíny se musel hrot několikrát očistit
  • Rozmazávaly se, nedržely


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.7.2016 07:43:20

S fixem se velmi dobře manipuluje, lze nakreslit i tenoučkou linku. Linky jsou sytě černé, barva se během dne nevytrácí, mají perfektní výdrž. Máme je již 3 měsíce a vůbec nevysychají. Lze je jednoduše opravit, velmi snadno se odličují. Ano, nejsou voděodolné, proto nečekejte, že budou držet jako přibité, pokud vám např. hodně slzí oči. S produktem jsem maximálně spokojená.

  • sytě černá barva
  • výdrž
  • jednoduchá aplikace
  • jdou dobře odlíčit
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 17.8.2016 10:03:39

No, tak tohle byl hodně velký přešlap. Nechápu, že jsem byla tak hloupá a koupila, přestože jsem tady četla špatné recenze, se kterými se tedy bohužel stotožňuji. Fixem jsem si namalovala hezkou linku JEDNOU a další den už ta špička nemalovala, takže pro mě, jakožto pro člověka, co chtěl velmi slabou linku, tudíž tu špičku potřeboval, naprosto k ničemu! Dalo se pak malovat už jen stranou, ale to zase dělalo tlustou linku. Katastrofa a vyhození 100 do koše. Jak tady někdo napsal, kdo chce jednorázovou linku za stovku, kupte si tento zázrak. Propadák šílenej. Nedoporučuju absolutně.

  • ŽÁDNÉ
  • balení, špatné víčko
  • jeden den psal, druhý den už špička nepsala
  • vyschne během 5 dnů kompletně
  • příšerný fix


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 11.12.2016 10:42:37

Dloooooouho jsem používala linky s-he stylezone dip eyeliner v odstínu 001 a říkala si, že neexistují lepší linky na oči. Vyhovovaly mi především kvůli gumovému, tvrdému, ale přesto ohebnému aplikátoru. Začala jsem ovšem opět nosit prodloužené řasy, při nichž není vhodné používat tekuté linky, jelikož natečou mezi řasy a kord prodloužené hrozně slepí. A tak mě to donutilo přejít na linky ve fixu. Nebyla jsem moc nadšená, ale když jsem po přečtení recenzí zde nalítla do drogerky, popadla tenhle Dermacolí fix a vyzkoušela ho, byla jsem strašně překvapená. Je úplně jiný, než fixové linky např. od Miss Sporty apod. Tyhle linky se krááásně nanášejí, fix nepřestává psát, perfektně se s nimi pracuje, linka je tak silná, jak moc silnou ji chcete, barva je sytě černá, vydrží skoro celý den na očích. (Pouze vnější koutek se mi občas rozpije, třeba po x hodinách v práci.) Jinak není nic, v čem bych s nimi nebyla spokojená, za skvělou cenu skvělá věc :) 100% předběhly moje výše zmiňované tekuté od s-he. A mám je už měsíc a jsou pořád jako nové (a to mám občas nápady a maluji tim příteli srdíčka a nápisy na čelo :D) Možná jen jediné - při uzavírání neslyším "cvaknutí" a mám pocit, jako kdyby byly neustále nedovřené a měly vysychat, ale není tomu tak, ani se mi nikdy v kosmet. taštičce neotevřely. Za me supr! ♥

  • nevysychají
  • barva
  • cena
  • výdrž
  • neslepuje prodloužené řasy
  • aplikátor
  • vydrží skoro celý den v práci
  • víčko


Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Inglot AMC Gel Eyeliner

4.3 82% 4 recenze

Hůře hodnocené