Miss Sporty Oční linky Studio Lash recenze a zkušenosti

Oční linky Miss Sporty Oční linky Studio Lash
Oční linky Miss Sporty Oční linky Studio Lash - obrázek 1
Oční linky Miss Sporty Oční linky Studio Lash - obrázek 2
5 4.2 17
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 55 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Oční linky Studio Lash

věk
25-34

oči
šedé

Zatím nej linky, na které jsem v levnější cenové kategorii natrefila. Jako jedna z mála značek nabízí i tmavě hnědnou varinatu "Dark chocolate", což je pro mě také rozhodující - linka pak nepůsobí tak tvrdě jako když je černá. Linky mají měkký pěnový hrot, což mě vyhovuje víc než štěteček nebo tvrdý pěnový hrot - aplikce je díky tomu dost přesná, ale ne "bolestivá". Linka pěkně drží a na rozdíl třeba od Essence linek nepraská a nedrolí se ikdyž ji přejedu prstem několikrát tam a zpět. Takže za mě jednička.

  • nabízí i tmavě hnědou variantu
  • přijemný a přesný měkký pěnový aplikátor
  • nízká cena
  • dostupnost v běžné drogerii
  • žádný


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 10.3.2013 23:31:41

Zatǐm nejlepší tekuté linky, které jsem používala. Mají přesný štěteček, takže aplikace je rychlá a nepůsobí rozmazaně. Mají je jak černé, tak tmavě hnědé. Černé zatím nemám, jelikož mi ke mně přijdou moc tvrdé, ale asi si koupím i ty, protože používám ty tmavě hnědé celkem často a jsem s nimi opravdu spokojená. Navíc jsou i za dobrou cenu.

  • Cena
  • Přesný aplikátor
  • Varianta jak černá tak tmavě hnědá
  • Nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.3.2013 10:27:49

Potřebovala jsem na rychlovku tekuté linky a tak jsem z nouze sáhla právě po těchto linkách. Byla jsem z nich dost zklamaná, ale za tu nízkou cenu mě to nějak extrémně mrzet nemusí. Štěteček mi přijde nepraktický, příliš dlouhý a hlavně jeho konec. Linky se malují špatně, jsou až moc tekuté a rozmazávají se.

  • Cena
  • Dlouhý štěteček
  • Až příliš tekuté
  • Rozmazávají se


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 4.4.2013 17:12:16

Tohle byly mé první tekuté linky a musím říct, že jsou bezva. Naučila jsem se s nimi rychle pracovat. Štěteček je měkký, dá se s ním dobře udělat i tenká přirozená linka. Linky mi drží jak přibité celý den, vůbec se nerozmazávají. K sehnání v hnědé a černé za dobrou cenu. Zatím mám černé ale chystám se zkusit i ty druhé.

  • měkký štěteček
  • nerozmazávají se
  • cena
  • nic


Další recenze od 29.4.2013 18:52:54

Výrobkem jsem nadšená. Zkoušela jsem linky od různých značek a i za vysoké ceny ale žádné mi niky nevydržely celý den. Se štětečkem se mi dobře pracuje a linky mi vydrží opravdu celý den. Používám denně a tubička vydrží půl roku. Když vyndám štěteček z obalu musím otřít o okraj, jinak na něm zůstane až moc tekutiny.

  • výdrž
  • ze štětečku se přd použitím musí o okraj otřít přebytečné ličidlo


Další recenze od 2.11.2013 15:37:24

Tyto linky jsem si koupila už dvakrát(pokaždé v drogerii),ale nebyla jsem s nimi spokojená.Když jsem si nanášela linku,vždy jsem se dotkla řas a měla jsem na nich nános barvy\§Řasy jsem měla vždy slepené! Teď používám gelové linky a jsou úplně úžasné!Taky mě velmi vadilo,že se linky leskly a loupali se u víčka.

  • obal
  • lesk výdrž štěteček


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 24.11.2013 16:10:10

Skvělé linky, ne drahé. Vydrží dlouho, ale musí se nechat trochu zaschnout a nedávat moc vrstev nebo se začnou odlupovat. Skvělá černá, dobrý štěteček, netřepí se, nepíchá do víčka. Jen trošku pracnější nanášení tím že sou tekuté. nestečou, neslijí se,... určitě doporučuji:-) nemám co vytknout, jediný super produkt od této značky asi

  • barva
  • šteteček
  • slepuje řasy pokud o ně omylem zavadíte a necháte zaschnout


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 14.2.2014 11:50:47

Koupila jsem si je na doporučení kamarádky. Jsou opravdu skvělé, rychle zasychají, barva je opravdu černočerná a drží si barvu po celý den-neblednou. Omylem jsem si šáhla na oči a linky to přežily jen s malým poškozením, takže mi přijdou i dost odolné. Jediné na co si zvykám je štěteček, do teď jsem používala linky s tvrdým aplikátorem, tenhle štěteček ale dokáže vykouzlit i úzkou linku. Pokud nenarazím na nějaké lepší, tyhle u mě zatím vedou.

  • černočerná barva
  • odolné
  • neblednou
  • pro někoho měkký štěteček


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 31.5.2014 13:36:09

Tohle jsou moje první gelové linky. Koupila jsem si hnědý odstín, protože jsem bledule a měla jsem strach, že černé budou moc tvrdé. Aplikace je super, pěkně se nanáší, nerozmažou se, drží celý den. Barva je moc pěkná. Cena taky přijatelná. Schnou poměrně rychle. Jediné, co mi vadí, že mě při aplikace mírně pálí víčka, proto příště zkusím jinou značku.

  • Cena
  • Barva
  • Dostupnost
  • Aplikátor
  • Pálení víček
  • Slepené řasy
  • Obal


Další recenze od 22.8.2014 08:34:19

Tenhle výrobek naprosto vyvrací názor, že kvalita roste s cenou. Za relativně nízkou cenu jsou to totiž nejlepší oční linky, které znám. Zkusila jsem je z čistého zoufalství po vyzkoušení různých jiných (dražších i úplně nejdražších) značek, které se rozmazávaly. Jedině tyto linky vydrží celý den bez nejmenších problémů a to i v parných dnech, kdy se člověk potí, dokonce i při sportovních výkonech drží. Můžu být celý den prakticky naložená ve vlastním potu a linky se nerozmažou. Přitom jdou velmi lehce odlíčit. Štěteček je sice delší a člověk zvyklý na kratší s ním může poněkud neohrabaně bojovat, ale dá se to naučit - chce to cvik a trpělivost. Tahle oční linka je prostě držák, absolutně nejlepší!

  • Bezkonkurenční cena a kvalita
  • Drží za všech okolností bez rozmazávání
  • Působí vodově ale vyčarují jasně černou linku
  • Neexistují


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.8.2014 20:29:02

Nejlepší linky, které jsem si kdy koupila. Vydrží opravdu dlouho, vůbec se nerozmazávají. Navíc mi velmi vyhovuje štěteček, který je dlouhý a udělá pěknou linku. Cena taky bezkonkurenční. Po čase, jak začnou lehce vysychat, sice začnou na víčku praskat a loupat se, ale až po nějaké době od nalíčení. I tak pro mě nejlepší volba.

  • Cena
  • Výdrž
  • Nerozmazávají se
  • Štěteček
  • Po čase na víčku praskají a loupou se


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 30.9.2014 12:14:13

Po těchto linečkách jsem sáhla proto, že mně žádné miss sporty linky zatím nikdy nezklamaly, že jsou za dobrou cenu a že jsou i v hnědé barvě. Hodnotím tedy odstín 002 Dark Chocolate a hodnotím je velice kladně! :) Aplikátorek je pěnový (žádný štěteček) ale je tak úžasně precizní, že jsem zírala, je do teňoučné špičky, takže není problém udělat i opravdu tenkou linku. A teď k náplni - jedním slovem bezvadná! Konzistence super, schne malinko delší dobu, ale ne tak že by mi to vadilo, zažila jsem kopu linek co schnou podstatně delší dobu. Nedrolí se nijak. Když zaschne tak drží. A tím drží myslím to že OPRAVDU DRŽÍ! Testovala jsem je jednou celých 24 hodin a linky se mnou stále vyydržely. Ráno jsem se nalíčila, celý den držely... večer jsem se kompletně odlíčila a nechala si jen linky s řasenkou. Vydrželi celou noc, spánek a ani se nehnuly. Ráno jsem se šla odlíčit a myslela jsem že to bude horor když jsou to takové držáky, ale překvapilo mně, že vůbec ne. Už jen vodou linky krásně sjely dolů, odličovačem jsem už oči jen doodličovala od posledních zbytečků a bylo hotovo. Tntenzivní, drží, příznivá cena, krásná barva co víc si přát. Čili skvělý produkt za skvělou cenu a můžu jen doporučit! :)

  • jsou v černé i hnědé barvě
  • výdrž!!
  • precizní aplikátor
  • snadné odlíčení
  • cena
  • delší zaschnutí, ale nic převratného co by mi vadilo


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 19.2.2015 21:50:07

linky jsem si koupila, protože byly v akci, ale spokojená nejsem, nevim jestli je to jen u mě, ale když je nanesu, tak mě po chvilince začnou pálit oči, přestane to a jde to nosit, ale není mi to příjemné, jinak jde s nimi udělat tenká linka i tlustší, ale jakmile jdu dělat tlustší tak umazávám už tu linku co tam je, balení se mi moc nelíbí

  • nevim
  • balení
  • přemazávají se


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.5.2015 01:54:36

Musím velice pochválit, že výrobek nabízí v hnědé barvě, což mě jako blondýnce sedne lépe než černý odstín. Bohužel mě ale zklamal štětinkový aplikátor. Mám strach, že přetáhnu a taky se mi to ve většině případech i stane, špatně se mi to s ním nanáší. Linky vydrží dlouho a dobře se odličují. Při zasažení očí nepálí. Příště ovšem raději zvolím linky s pěnovým aplikátorem.

  • Barvy
  • Nepálí v očích
  • Štětinový aplikátor


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 12.2.2016 21:35:06

Toto jsou moje druhe linky od miss sporty, mam ty cerne vodeodolne pump booster ty sou super, tak jsem cekala ze budou tyto stejne. No nejsou, zatim tedy zkousim kratce, Vzala sem si hnedy odstin na zkousku, ten je krasny, aplikatior mi taky vyhovuje dokonce vic nez u tech cernych, ale nejak se mi nepodari nikdy napoprve syta linka a musim obtahnout podruhe. Ale vydrzi v pohode cely den pokud clovek nezmokne nebo nebreci. Odlicujou se perfektne. Urcite si je za tu cenu znovu koupim hlavne kvuli odstinu vypada na me prirozeneji na bezne liceni.

  • Cena mai i v hnede barve aplikator
  • Barva neni syta musim obtahnout


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 11.9.2016 20:27:05

Parádní linky. Srovnám se svou dosud nejoblíbenější Miss Sporty Pump Up Booster, která je voděodolná. Studio Lash jsou oproti voděodolné ještě černější. Jde to vidět jak při nalíčení, ale snad ještě víc při odličování, kdy tampónkem utírám linku a utírám a tampónek je stále černý a černý. Nerozmazávají se, ale voděodolná drží přeci jen lépe. U Studio Lash mi trochu vadí šteteček, který není tak tenký jako u voděodolné a vytvořit tenkou linku dá o něco větší práci. Suma sumárum jsou si hoooodně podobné, ale voděodolná vychází přeci jen o trochu lépe.

  • černá je černá
  • nerozmazávají se
  • cena
  • štěteček by možná mohl být trochu tenčí


věk
15-24

oči
modré

Tyto linky jsem začala používat přibližně v mých patnácti letech, kdy mi naprosto vyhovovaly, držely krásně, až na konci dne začaly trochu praskat na víčku, ale to se ještě dalo přežít, želbohu, nevím, co se s nimi stalo. Koupila jsem si nové balení a nejen, že jsem měla totálně zkřivený štěteček, ale textura a výdrž linek byla úplně jinak. I s použitím matného stínu začala praskat již po zhruba třech hodinách a já ve škole opravdu nechci vypadat takto. Jinak štěteček mi opravdu vyhovoval, je krásně měkký, s čímž se mi dobře pracuje, ale to je tak vše.

  • sytě černé
  • obal
  • měkký štěteček (může být pro někoho -)
  • praskají a drolí se
  • nedrží


Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Inglot AMC Gel Eyeliner

4.3 82% 4 recenze

Hůře hodnocené