Mixa Dvoufázový odličovač očí recenze a zkušenosti

Odlíčení Mixa Dvoufázový odličovač očí
Odlíčení Mixa Dvoufázový odličovač očí - obrázek 1
5 4.3 17
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 71% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Mixa

Recenze produktu
Mixa Dvoufázový odličovač očí

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2018 17:16:38

Od Mixy používám "růžovou" čistící emulzi na pleť, která mi celkem vyhovuje, tak jsem zkusila i jejich dvoufázový odličovač. Oční make-up odlíčí bez problémů a narozdíl od některých jiných přípravků nenechává přehnaně mastná víčka, ale jinak mi nesedí - často mě po něm pálí oči (a to i přesto že je neparfemovaný). Znovu nekoupím.

  • Dobře odlíčí
  • Nemastí víčka a oční okolí
  • Pálí po něm oči


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.5.2017 11:30:32

Docela příjemný dvoufázový odličovací olej. Měla jsem jedno balení, v průběhu používání odličoval docela hezky, nemusela jsem nijak dřít, ani oči. Vždy jsem nechala tamponek s olejem na oku chvilku přiložený a řasenka se hezky pustila. Když mi ale zbývala troška na dně lahvičky, přišlo mi, že už skoro neodličuje a nebylo to tím, že by tam jedna ze složek už nebyla. Nevím, coto, ale už jsem přešla na odličovací oleje od Saloos a jsem spokojená :) Další balení už nekoupím.

  • dostupnost
  • cena
  • ze začátku hezky odličuje
  • ke konci balení odličuje o poznání hůře


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Voděodolnou řasenku od Max factor jsem neodlíčila nikdy ničím!!! Konečně odličovač, který to zvládne a dokonce bez drhnutí. Nosím i čočky, je úplně supr jemný, nepálí, nemastí a nelepí! Prostě naprostá pecka, teď ho měli v Ross.ve slevě, tak asi si skočím rovnou pro další balení! Dokonce je 100x lepší než Nivea nebo Garnier. Škoda že dělají pouze malé balení.

  • Odličuje voděodolné řasenky
  • Nepálí
  • Nelepí ani nemastí
  • Supr i pro čočky
  • Zanechává jemnou pleť kolem očí
  • Pouze malé balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.11.2016 18:22:45

Po vyzkoušení všech možných odličováků na moje citlivé oči- nosím kontaktní čočky, jsem zkusila i tento dvoufázový odličovák. Půlka lahvičky je olej, druhá půlka vodní, které by měly rozpouštět líčidla. Asi rok mi tento odličovák bez problémů vyhovoval, po nějaké době, mi ale přestal vyhovovat, začaly mi slzet oči a na kontaktních čočkách se mi tvořil jakýsi film a mlha, dlouho jsem nevěla z čeho, až mě napadlo, že na vině je možná olejová složka tohoto odlíčení.A i přesto, že podle výrobce je vhodný i pro nositele kontatních čoček.Už znovu nekoupím.

  • Obal
  • Odlíčí bez problému a drhnutí
  • Nevyhovuje mi


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.10.2016 22:18:04

Tento výrobek je naprosto skvělý!! Krásně odličuje, nejlíp ze všech dvoufázových odličovačů, co jsem kdy zkusila. Vůbec nedráždí oči, což je taky důležité. Jen nemůžu posoudit, jestli odlíčí gelové linky, ty nepoužívám. Stíny, tužku na oči a řasenku v pohodě odlíčí. Rozhodně doporučuju. K balení také nemám žádné výhrady.

  • nedráždí oči
  • praktické balení
  • skvěle odličuje
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.10.2016 21:21:25

Výborný odličovač, nemám co vytknout. Možná by mohla být nižší cena, ale když je v akci, tak se fakt vyplatí. Perfektně odlíčí i řasenku, nedráždí ani velmi citlivou pleť. Mám pak velmi příjemný pocit hlaďounké a hydratované pleti, není vůbec mastný. Jen bych poradila malinko jinou aplikaci, kterou mě jednou naučila jedna vizážistka - před aplikací na tamponek ho navlhčete vodou. Na ten mokrý tamponek pak stačí pár kapek (každý si musí vyzkoušet sám, kolik mu stačí, jak má dlouhé řasy, kolik má řasenky atd.). Nejen, že pak balení déle vydrží, ale hlavně to i lépe a rychleji odličuje a lépe hydratuje :)

  • Perfektně odličuje
  • Velmi šetrný
  • Nedráždí
  • Bez parfemace
  • Hydratace pleti
  • Pocit hladké a jemné pleti
  • Nejsou


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.9.2016 21:00:09

Pre mňa asi najlepší odličovač oči, aký som kedy mala. Predtým som odličovače na podobnej báze nemusela, pretože štípali a neodličovali poriadne. Tento je úplne iný. Úplne hravo odlíči aj vodeodolný makeup, žiadne drhnutie, pár ťahov a oči sú odlíčené. Navyše bez štípania, podráždenia, či akýchkoľvek iných problémov. Odporúčam všetkými desiatimi.

  • rýchle odlíčenie
  • odlíči aj vodeodolný makeup
  • neštípe
  • nepáli
  • vhodný i pre citlivú pleť
  • žiadne


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.7.2015 10:40:18

Tento dvoufázový odličovací olej je super. Používám ho již dlouho a nemůžu si ho vynachválit. Odlíčí perfektně, neštípe v očích a hydratuje pokožku okolo očí. Dá se s ním v klidu odlíčit i voděodolný make up. Má celkem příjemnou vůní. Mohli by určitě dělat větší balení. Určitě pořídím další a můžu jen a jen doporučit.

  • Vůně
  • Cena
  • Hydratace
  • Skvěle odličuje
  • nic


Další recenze od 20.3.2015 16:53:07

Mám citlivé oční okolí, hledala jsem nějaký odličovač, který bude šetrný a zároveň odlíčí i voděodolný make up - našla jsem, Mixa je šetrný k očím, oční okolí mě přestalo pálit. Voděodolný make up (řasenku, stíny i oční linky) bez problému odlíčí. Další plus je, že nezanechává mastný film kolem očí. Jediné mínus, že poměrně rychle ubývá. Ale jinak je to dobrý odličovač za slušnou cenu.

  • vhodné na citlivé oči
  • nezanechává mastný film
  • kvalita za dobrou cenu
  • poměrně rychle ubývá (malé balení)


Další recenze od 23.2.2015 18:49:27

Mám naozaj citlivé oči a tento dvojfázový odličovač je úplne šetrný, dokonale odlíči oči bez drhnutia, podráždenia. Je bez vône čo je taktiež veľké plus. Môžem ho naozaj odporúčiť pre mňa je Mixa top kozmetika v odličovaní pretože naozaj je pre veľmi citlivú pleť čo sa mi len potvrdilo. Po odlíčení není pleť vôbec mastná takže super

  • super
  • nič


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.1.2015 09:04:23

Skvělý odličovač, jsem s ním moc spokojená. Jak si poradí s voděodolnou řasenkou, nemohu posoudit, jelikož ji nepoužívám, ale obyčejné líčení odstraní rychle a snadno. Do očí nepálí, nedráždí moji citlivou pleť kolem očí. Líbí se mi, že je neparfemovaný. Není příliš mastný, nezanechává žádný film, naopak je pleť po použití hezky hebká a zvláčněná. Fajn je i balení s praktickým odklápěcím víčkem.

  • snadné a rychlé odlíčení
  • neparfemovaný
  • nepálí do očí
  • nedráždí oční okolí
  • praktické balení
  • žádné


Další recenze od 11.11.2014 14:04:40

Mně teda vůbec nesedl. Maskaru a stíny odličuje fakt dobře, ale mám po něm totálně rudá vícka, pálí mě a slzí oči. Tohle mi nedělal ani obyčejný nedvoufázový od garnier. Nejedná se o jedno použití, odličovala jsem se s ním víckrát s časovým odstupem, protože ne každý den se maluju. Takže bohužel já si ho už znovu nekoupím.

  • dlouho vydrží
  • mým očím nesedl


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.12.2013 07:40:29

Tohle je můj druhý dvoufázový odličovač očí a musím říct, že jsem naprosto spokojená! Předtím jsem používala převážně odličovací mléko, ale tenhle dvoufázový odličovač je naprosto úžásný! Stačí ho vážně malinko a krásně odlíčí i voděodolnou řasenku. Neštípe, nevysušuje, nedráždí oči. Spíš je hezky hydratuje a zklidňuje. Určitě si koupím znovu a znovu!:) Jediné mínus, které bych dala, tak snad jen, že by mohlo být větší balení!

  • perfektně odličuje
  • neštípe
  • nevysušuje
  • nedráždí
  • cena
  • malé balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2013 10:54:00

Tento dvoufázový odličovač na oči byl mým prvním výrobkem od značky Mixa a musím říct, že jsem s ním velmi spokojena. Mám velmi citlivé oči, ale tento odličovač mě nijak nedráždí ani neštípe. Odlíčí snadno opravdu všechno včetně voděodolné řasenky nebo linek. Není příliš mastný. Pro kompletní odlíčení očí stačí malé množství tohoto odličovače, takže ani neubývá moc rychle. Podle mě je tento odličovač od Mixy velmi podobný dvoufázovému odličovači Garnier, který mám taky velmi ráda.

  • nedráždí citlivé oči
  • perfektně odlíčí i voděodolný make-up
  • asi žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2013 19:11:53

Koupila jsem v akci v Rossmannu protože jsem zde četla recenze. Bohužel mě po ni trochu pálí oči. Neni to nic hrozného mám bihužel velice citlivé oči. Odličuje perfektně. Dala jsem ji mamce a ta je s ni neuvěřitelně spokojená a určitě si bude kupovat dále říká že lepší odpičovač neviděla. Pro citlivé a normální oči super pro extra citlivé nikoli.

  • Normální oči nedráždí
  • Nemastí
  • Cena
  • Perfektně odlíčí
  • Neni na extra citlivé oči


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.9.2013 19:27:10

Spokojenost! Voděodolnou řasenku nepoužívám - jen někdy, ale používám gelové linky a ty se normálně špatně dávají dolů. S tímhle odličovačem na oči to jde jedním tahem. Nepálí mě oči jako po jiných přípravcích a není mastný, takže na moje mastná víčka perfektní. Doporučuju! Brala bych snad jen větší balení :)

  • Nepálí
  • není mastný
  • jemně a skvěle odličuje
  • nedráždí
  • malé balení


Další recenze od 14.8.2013 03:08:15

Dvoufázových očních odličovačů jsem vyzkoušela mraky. Ale vždy jsem měla ten samý problém. Po každém mi slzely oči a některé dráždily oční okolí. Na tento produkt jsem narazila náhodou řekla jsem si že jej zkusím a udělala jsem dobře. Nejen že výborně odličuje navíc mi po něm neslzí oči a neštípe. Určitě si jej budu kupovat opakovaně protože jsem konečně našla oční odličovač který mi vyhovuje po všech stránkách.

  • Je vhodný i pro ty co nosí kontaktní čočky
  • Neštípe
  • Nedráždí
  • Neslzí mi po něm oči
  • Perfektně odlíčí i voděodolnou řasenku
  • Uvítala bych větší balení než 125 ml


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené