Vichy Pureté Thermale 3-in-1 One Step Cleanser recenze a zkušenosti

Odlíčení Vichy Pureté Thermale 3-in-1 One Step Cleanser
Odlíčení Vichy Pureté Thermale 3-in-1 One Step Cleanser - obrázek 1
Odlíčení Vichy Pureté Thermale 3-in-1 One Step Cleanser - obrázek 2
Odlíčení Vichy Pureté Thermale 3-in-1 One Step Cleanser - obrázek 3
5 4.3 11
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 250 - 350 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Vichy

Recenze produktu
Vichy Pureté Thermale 3-in-1 One Step Cleanser

věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.3.2012 21:55:01

Tato odličovací emulze je ta nej,co jsem kdy koupila,už si jinou kupovat nebudu,dokonale odlíčí make-up,řasenku....je jemná,hypoalergení .Cena je na odličovací mléko vyšší,ale přesto odpovídá kvalitě.

  • perfektní jemná odličovací emulze
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.4.2012 11:55:40

Purete Thermale je nejlepší odličovací emulze, kterou jsem vyzkoušela. Musím ale přiznat, že je také zdaleka nejdražší. Už nějakou dobu se snažím najít adekvátní náhradu za nižší cenu, ale neúspěšně a proto zatím kupuji dál :) Odličuje výborně a konzistence je navíc velice příjemná. Mám smíšenou pleť a po jiných přípravcích cítím pnutí nebo jsou na mě příliš mastné, tato emulze mi nezpůsobuje ani jednu z těchto nepříjemností a naopak zanechává pokožku jemnou a hydratovanou bez pnutí a mastnoty.

  • výborně odličuje jak obličej tak oči
  • nezpůsobuje pnutí pokožky po odlíčení
  • příjemná vůně
  • hydratuje bez mastnoty
  • cena


Emulze je příjemně parfemovaná. Hodé se na cesty. Funkci odličovače plní dobře, ale i přez to jsem po ní musela ještě použít další přípravky, protože neodstranila vše dokonale. Makeup a řasenku ano, ale nečistoty zůstaly. Navíc sem po ní měla pocit ulepené pleti takže znovu už určitě nekoupím, ale někomu vyhovovat může.

  • jemná parfemace
  • dobře odlíčí
  • 3v1
  • hydratuje
  • neodstraní nečistoty
  • pocit ulepené pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 02:53:22

Tato emulze není vůbec špatná, krásně odlíčí a pleť je krásně svěží. ale vyhovuje mi spíše voda než krémová emulze, takže dávám přednost micelární vodě vichy. Nejlepší ale je fakt, že nepotřebujete odličovač na pleť a na oči, vše je v jedné lahvičce.

  • 3v1
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.7.2012 22:50:38

Odličovací mléko se mi líbilo na odlíčenímake-upu a hlavně očí. Nevysušuje pokožku a s jeho použitím šel dolů i voděodolný make-up. Rozhodně bych, ale nepoužívala jenom mléko. Po odlíčení jsem ještě pleť vždy vyčistila gelem. Jinak musím opravdu pochválit velikost balení. Mléko vydrží večnost.

  • velikost balení
  • cena
  • pleť dokonale nevyčistí


Všeobecně výrobky od Vichy mě nikdy nezklamaly. Akorát ta cena je nic moc, ale většinou výrobky od této značky pořídim někde ve slevě. Krém super voní, žádná násilná vůně, příjemná konzistence, odlíčí super celý make-up i oči, navíc neštípe do očí. Určitě zase pořídím

  • odlíčí
  • neštípe
  • cena


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2013 20:36:23

Je to mlieko ,tonikum a odlicovac oči zaroven :) Vyhodna kombinacia...Je zameraný pre ženy ktore maju citlivu pokožku.Spolahlivo odsrani vsetky stopy po ličeni a plet necha hebku a jemnu :) ja som s nim spokojna a kupujem si ho stale :) zatial ma nesklamal :) Cena je sice trosku vyssia ale za dobre sa plati , obcas sa mi stane že zlomim vrchnak a potom sa mi zle aplikuje

  • odlicovac 3in1
  • plet nevysusuje
  • nezanechava plet mastnu
  • Odlici vsetko
  • nic zasadne


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.9.2013 12:17:21

Celkem super věcička na odličování. Líbí se mi, že má 3 funkce v 1. Emulze má takovou hodně řidší konzistenci a proto ji stačí opravdu málo. Když jsem ji použila poprvé, lekla jsem se, že jsem si spletla výrobek, protože mi to přišlo, jako kdybych se odličovala nějakým krémem. Ale nakonec to bylo dobré :). Pokožka byla dobře odlíčená a taková hebká a provoněná, jak kdybych se už namazala hydratačním krémem. Akorát na odlíčení očí upřednostňuji spíše odličovací vodičky, než mléka, ale na odlíčení pleti je tato emulze super.

  • příjemný pocit na pleti po odlíčení
  • vůně
  • dlouho vydrží
  • cena
  • nevyhovuje mi na oční okolí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Snad už jediný výrobek od Vichy, který je pro mne 100 %.Veice dobře odličuje a pleť na něj velmi dobře reaguje.Velmi lehká a přijemná textura s lehoulinkou parfémací skoro neznatelnou.I pro moji suchou a citlivou pleť přijatelné.Jelikož již používám roky, tak už si další nekoupím a přejdu na kvalitnější produkt, ale jinak mi léta velice vyhovoval.

  • jemná textura
  • vhodné i pro suchou a citlivou pleť
  • snadné odlíčení
  • mohlo by více hydratovat


Další recenze od 9.2.2016 00:43:21

Napriek nekonečnému skúšaniu lacnejších prípravkov sa vždy vratim k tomuto. Stačí malé množstvo pre kvalitné odlíčenie= balenie dlho vydrží, má príjemnú vôňu, šikovný obal, optimálnu konzistenciu, pleť nieje napnutá, nedráždi, nepozorovala som začervenanie ani pálenie v okolí očí ako u iných prípravkov.

  • stačí malé množstvo
  • konzistencia
  • vôňa
  • nedráždi
  • cena?


Další recenze od 28.9.2017 14:08:20

Zatím nejlepší odličovací emulze, kterou jsem kdy vyzkoušela. Nemastí krásně odlíčí a kapkou na tamponku jsem schopná odlíčit celé oko (řasenka, linky). Nezanáší póry - Mám velmi problematickou pleť a pokud se večer nedolíčím, tak mám ráno několik zanesených pupínků. Na festivalu jsem neměla přístup k vodě a mýdlu, takže jsem se odlíčila tímto mlékem a pak to zakončila micelární vodou od Vichy a výsledek byl super! Žádná mastná pleť a ráno žádné pupínky. :) A vydrží dlouho, mám ho od července a s každodenním používáním je spotřebovaná pouze čtvrtka.

  • Nemastí
  • Krásně odlíčí
  • Nevysušuje
  • Krásně voní
  • Dlouho vydrží
  • žádný