Yves Rocher Pure System Hloubkově čistící gel recenze a zkušenosti

Čištění pleti Yves Rocher Pure System Hloubkově čistící gel
Čištění pleti Yves Rocher Pure System Hloubkově čistící gel - obrázek 1
Čištění pleti Yves Rocher Pure System Hloubkově čistící gel - obrázek 2
Čištění pleti Yves Rocher Pure System Hloubkově čistící gel - obrázek 3
5 3.9 17
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 189 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Pure System Hloubkově čistící gel

věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2012 15:36:38

Tento gel je určen na problematickou pleť. Obsahuje drobné rostlinné exfoliační částečky, díky kterým by měl čistit pleť opravdu do hloubky a měl by zabraňovat výskytu černých teček. To posoudit nedokážu, protože na černé tečky netrpím, ale používám ho jako běžný čistící gel a vyhovuje mi. Hezky a zajímavě voní, je příjemný na pleť, pleť po něm není vysušená.

  • vůně
  • obsah exfoliačních částic
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 15:56:22

Výborný čistící gel na obličej s aloe vera. Je sice určený pro mastnější typ pleti, ale i mému suchému obličejí krásně sedl. Obsahuje malé částečky, které čistí plet a zanešené pory. Nejlepší na něm je, že neobsahuje mýdlo takže nevysušuje. Po umytí je plet jemná čistá a má zdravý, svěží vzhled.

  • neobsahuje mýdlo
  • bez parabenů
  • jemná vůně
  • praktická tuba
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.10.2012 10:49:44

Tak s tímto gelem nejsem vůbec spokojená. Koupila jsem si celou řadu jen proto, že byla v akci a nebyl to nejlepší nápad... Čištění pleti od nečistot a lesku je sice znát, protože má v sobě ty mikročástečky (takže to funguje jako peeling), ale jinak tedy příšerně vysušuje. Což není až tak strašné jako to, že já jsem se po něm osypala. Hned druhý den mi vyrašila na čele krupička a další dny se mi osypala i brada. Takže za mě už nikdy více. Vrátila jsem se k čistícímu gelu od Biodermy (používám ho již 5 let) a po měsíci se mi pleť zase spravila. Prodávám ho tady na bazaru, jestli už si někdo všiml :) Asi ho snad začnu nabízet zdarma :D Jestli si ho někdo nevezme, tak letí do koše... (i když mi ho bude trochu líto :)) Kosmetiku Yves Rocher miluju, ale tenhle gel (a vlastně celá řada Pure System) mě zklamal na celé čáře... :(

  • cena
  • vysušuje
  • pleť se mi po něm neskutečně zhoršila
  • složení
  • v neposlední řadě i vůně


Další recenze od 14.10.2012 10:48:07

kupuji si ho pravidelně, sice se slevou, ale i bez ní mi cena 159kč nepříde vysoká, drobné částečky dobře čistí, pleť není vysušená a podrážděná, takže ho můžete využívat každý den. Jediné co bych možná vytkla, tak neodstraňuje 100% černé tečky třeba na nose.

  • cena
  • nedráždí pleť
  • nevysušuje pleť
  • 100% neodstraňuje černé tečky


Další recenze od 27.11.2012 21:08:09

Naprostý souhlas s uživatelkou petrusinkaa. Gelů jsem vystřídala několik, ale jen u tohohle zůstávám delší dobu, protože zatím jako jediný mi nepřestal účinkovat, což se mi po čase stalo jak s Avonem, tak s Eucerinem. Gel jemně ale účinně pleť vyčistí a přitom nevysuší. Mám po něm vždy i příjemný svěží pocit. Určitě budu kupovat stále znova a znova, ačkoliv mi taky pár černých teček zbylo.

  • mikročástečky
  • příjemná jemná vůně
  • nevysušuje
  • jemný ale účinný
  • pleť vyčistí, rozjasní a osvěží
  • trochu vyšší cena, ale stojí to za to
  • možná bych ocenila i větší balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Môj najobľúbenejší čistiaci gél na tvár. Páči sa mi že obsahuje veľmi jemné peelingové čiastočky, takže pleť očistí a pritom ju moc nepodráždi. Vytvára hutnejšiu penu a stačí ho dať vážne málinko, takže jedno balenie mi vydrží aj viac ako pol roka. Po použití nemám pocit napjatej a podráždenej pokožky. Trošku vysušuje, takže je občas potrebné natrieť tvár výživnejším krémom, ale nie je to u mňa pravidlom. Praktický obal.

  • jemné čistenie
  • nedráždi
  • dlho vydrží
  • trošku vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.8.2013 09:25:39

Mám už druhé balení, ale obě byly dárek, takže nevím, jestli koupím znovu. Je fajn , čistí , osvěží, má v sobě i ten peeling a je dobrý. Ale , že by to byl nějaký zázrak, tak to ne. Mám pocit, že si na něj moje pleť rychle zvykla a tak se stalo to, že první 2 měsíce absolutní zázrak a zbytektak jako průměr. Navíc mi přijde, že pokud nemáte vyloženě mastnou pleť, tak může lehce vysušovat. Myslím, že je dobré, mít k němu mít nějaký trochu mastnější na střídání a pak bude super :)

  • čistí
  • ze začátku zázrak
  • voní
  • obsahuje peeling
  • trochu vysušuje
  • pleť si na něj rychle zvykla


Tento gel jsem si koupila po použití testeru, který jsem dostala v kamenném obchodě. Pleť je projasněná, čístá a jemná. I když je to na problematickou plěť a já mám smíčenou, zatím jsem s ním moc spokojená a doufám, že se to nezmění. :) Nyní jsem koupila v akci 2 za 1, takže mě vyšli 2 za těch 159 Kč. To je pro mě pěkná cena :) ale za plnou cenu bych ho asi nekoupila...

  • projasní
  • vyčistí pleť
  • pleť je pak jemná
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.8.2014 02:13:41

Hloubkově čistící gel obsahuje malé částečky, účinně zbaví pleť mazu a nečistot. Pleť je po něm krásně vyčištěná, matná. Vůně je příjemná, svěží. Po pravidelném používání můžeme pozorovat zlepšení pleti v ohledu na černé tečky. Osobně mám smíšenou pleť. Po vyčištění pleti gelem jsem následně používala také čistící vodu ze stejné řady. Balení je tuba.

  • vůně
  • nevím


Další recenze od 6.6.2015 12:34:20

Po dvoch týždňoch používania sa čierne bodky krásne strácajú, produkt som kúpila pri využívaní zľavy s vernostnou kartou, takže cena bola prijateľná. Vôňa je veľmi príjemná, peelingové čiastočky sú jemné a príjemne pení. Napriek suchej dosť suchej pokožke mi sedí. Používam ho v kombinácii s maskou z rovnakej rady, bohužiaľ ani v tejto kombinácii nesledujem sťahovanie pórov.

  • vôňa
  • odstraňuje čierne bodky
  • jemný peeling
  • žiadne


Další recenze od 3.4.2016 13:55:59

Tento gel obsahuje mikro částečky, které fungují jako peeling. Gel krásně voní. Líbí se mi rostlinné složení výrobku, takže pleť nijak nedráždí. Používám ho již týden a vidím zlepšení. Pleť je celkově čistější a nemastí se jako dříve. I černé tečky o něco mizí. Řekla bych, že tento gel pleť trochu vysuší, proto po použití používám krém stejné řady a jsem spokojená.

  • vůně
  • vysušená pleť


Tento čistící gel si kupuji opakovaně a jsem s ním velmi spokojená. Příjemně se s ním pracuje, hezky voní a osvěží. Byl mi doporučen paní prodavačkou přímo v obchodě Yves Rocher na boj proti tzv. "krupičce" na čele. Nemůžu říct, že by se problém úplně vyřešil, ovšem při používání ráno i večer se aspoň minimalizuje na přijatelnou rovinu. Bohužel, bez pravidelného používání se "krupička" opět vrátí. Píší, že je přípravek speciálně určen na odstranění černých teček, ale to potvrdit nemohu, černé tečky mi stále okupují okolí nosu. Celkově pleť vyčistí a zbaví jí nečistot, pokožka je pak nádherně hladká, příjemná a osvěžená. I přes to je nutno pleť následně hodně hydratovat, takovéhle přípravky mají tendenci pleť vysušovat.

  • kvalita
  • vůně
  • vyčistí a osvěží
  • pomáhá při problematické pleti
  • vysušuje, nutná následná hydratace
  • vyšší cena


Další recenze od 27.5.2016 11:33:24

Gel jsem koupila se slevou 50% a jsem spokojená. Jedná se o hloubkově čistící přípravek, neodličuje což je podle mě také jediné jeho mínus. Obsahuje rozdrcená meruňková semínka, aloe veru a má přírodní složení. Krásně do hlubky čistí, osvěžuje a jemně voní. Zmizeli mi po něm černé tečky na nose což se mi ještě nestalo. Trochu vysušuje, což dělá každý gel, ale používám gel krém. Příště možná zkusím gelovou pleťovou vodu, neměla by vysušovat.

  • čistí do hloubky
  • reguluje maz
  • osvěžuje
  • opravdu funguje
  • malé balení 120 ml
  • neodličuje


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.7.2016 15:40:27

Tento čiastiaci gél som si kúpila pretože bol v zľave, no po pár použitiach som bola nemilo prekvapená. Spočiatku mi to pleť celkom zjednotilo zbavila som sa mazu a cítila som že moja pleť bola čistá. Po pár dňoch sa mi začali robiť vyrážky na miestach kde som vyrážky nikdy nemala. Neviem prečo ale mojej pleti uškodil. Z vlastnej skúsenosti by som tento gél neodporúčala.

  • Príjemná vôňa
  • Pleť osvieži a vyčistí
  • Pleť sa mi zhoršila


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Je to tak dva roky, co jsem tenhle čistící gel měla, a mě teda neúčinkoval vůbec na nic. Řekla bych: naprosto normální bezúčinný mycí gel. Nějaké hloubkové čištění jsem vůbec nezaznamenala, černé tečky zůstaly tam, kde jsou... výsledek nula. Byla jsem poměrně dost zklamaná, protože jsem si tou dobou YR docela oblíbila. Takže jsem jej víckrát nekoupila.

  • přemýšlím ale žádné nenacházím
  • žádné viditelné avizované výsledky se nedostavily
  • poměrně vysoká cena


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2017 22:30:06

Protože mám značku Yves Rocher ráda, jen nerada musím napsat, že tento gel je jeden z nejhorších kosmetických výrobků, který jsem kdy vyzkoušela. Po použití jsem měla pleť tak vysušenou, jako snad ještě nikdy v životě. Navíc funguje jako peeling, tedy obsahuje drobné částečky, které pleť obrušují - na mě jsou bohužel částečky příliš velké a drsné, pleť jsem měla rozdrážděnou a během cca dvou dnů od prvního použití jsem měla celý obličej opupínkovaný, prostě správný puberťák. Raději tedy doporučuji vyzkoušet nějaký šetrnější výrobek.

  • nevím
  • velmi vysušuje pleť
  • drsné částečky pleť dráždí


Další recenze od 28.9.2017 14:26:13

Tento čistící gel skvěle čistí, ale přijde mi, že mám po něm pleť napnutou a docela vysušuje. Takže si raději potom pleť namažu krémem, abych se ráno nevzbudila se šupinkama na obličeji. Až na to vysušování je jeden z nejlepších čistících gelů, který je na trhu a je v přijatelné cenové relaci. Až mi dojde, určitě ho koupím znovu.

  • Voní
  • Skvěle čistí
  • Vysušuje