Oriflame Beauty Wonder Lash Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Oriflame Beauty Wonder Lash Mascara
Řasenky Oriflame Beauty Wonder Lash Mascara - obrázek 1
Řasenky Oriflame Beauty Wonder Lash Mascara - obrázek 2
Řasenky Oriflame Beauty Wonder Lash Mascara - obrázek 3
5 4.4 51
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 219 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 51 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Beauty Wonder Lash Mascara

věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 12.12.2016 22:25:03

Jedna z nejlepších řasenek, a dlouhodobě!! Výborná byla před 10ti lety, kdy začala a výborná je i dneska, po těch 10ti letech. Což u Oriflame hodnotím velmi kladně, že neměli potřebu výrobek "vykrást zevnitř" tzn. začít používat levnější náhražky a drží si stále stejnou kvalitu. Takhle řasenka krásně rozčeše řasy, udělá pěkné nalíčení, nenechává žádné žmolky, muší nohy , neslepuje, a skvěle se s ní nalíčí i spodní řasy. Je prostě výborná

  • nízká cena
  • skvěle pročeše
  • sytá černá barva
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.5.2015 02:15:18

Moje oblíbená řasenka. Naprosto perfektní štěteček, dneska je um najít tak kvalitní aplikátor. Vyzkoušela jsem nespočet řasenek, ale tato je u mě rozhodně na prvním místě, s žádným jiným štětečkem se neumím domluvit, s tímto to jde jedna báseň. Řasenka vydrží dlouho a dobře se odličuje. Obal je velmi sympatický.

  • Vynikající štěteček
  • Výborně se nanáší
  • Příznivá cena
  • Nic


věk
25-34

oči
zelené

S touto řasenkou jsem byla moc spokojená, už jsem měla asi tři a určitě si v budoucnu objednám další, pěkně se mi s ní zacházelo, nevysychala, dělala hezké řasy, líbil se mi kartáček, hezky se mi s ním dělaly spodní řasy, balení se mi taky líbí, takové elegantní, navíc i moc hezky voněla, odličovala jsem jí bez problému

  • dělala hezké řasy
  • nevysychá hned
  • kartáček
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.2.2015 13:12:53

Tak tohle je jedna z mála řasenek, se kterou jsem naprosto spokojená a kupují si ji už léta, snad od doby, kdy byla poprvé uvedená na trh. Mám sice dlouhé, ale rovné řasy, které je těžké namalovat tak, aby vypadali dobře, proto potřebují kvalitní kartáček, který řasy natočí a oddělí. Tato řasenka splňuje snad všechny moje požadavky na kvalitní řasenku, jen jak ji používám každý den, ta nevydrží moc dlouho, takže pořad a pořad objednávám. Nejvíc naštve, když si ji objednám za plnou cenu a po týdnu ji vidím v akci za polovic, takže se vyplácí počkat si na akci a když je za dobrou cenu, objednat si hned několik do zásoby. A co se barvy řasenky týče, vždy jsem měla jen černou a není to taková ta nepřirozeně černo-černá (i když někdo to má rád, proč ne, každý podle svého vkusu), je černá řekla bych tak akorát.

  • skvělý kartáček
  • mohla by vydržet déle


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.1.2015 20:54:02

Tato řasenka je pro mě číslo jedna! Pamatuji si, když jsem byla na Základní škole a jak vyšla nově v Oriflamu. Každá jsme si jí objednaly a byly z ní nadšené. Do dnes se k této řasence vždycky ráda vracím a i když občas koupím jinou řasenku, žádná není tak dobrá jako právě wonderlashka! Řasy krásně rozčeše, žádné žmolky, natočí řasy, na kartáčku je přiměřené množství barvy a žádná tuna barvy na kartáčku a slepené řasy! Za mě 100% doporučuji!

  • pěkný hranatý desing
  • dostupnost (oriflame)
  • dále nic


Další recenze od 2.12.2014 17:54:41

Tuto řasenku už používám dlouho a často se k ní vracím. Má šikovný obal, dobře padne do ruky. Kartáček má dost dlouhý, takže naráz přetřete snad všechny řasy, taky má na jedné straně delší a kratší štětiny. Je pružný. Řasenka je opravdu černá, akorát na řasách nezůstává moc nánosu, takže je třeba je pročesat víckrát. Dobře se ale odličuje a je za výhodnou cenu.

  • cena
  • opravdu černá
  • pružný dlouhý kartáček s různou délkou štětinek
  • nevím o žádné


Další recenze od 2.7.2014 11:39:37

Tato řasenka se dobře nanáší. Na kartáček se nenabalí hodně řasenky, což usnadňuje manipulaci. Navíc řasy neslepí. Po nanesení jsou řasy prodloužené a působí i trochu zahuštěně, ale přesto přirozeně. Opadává minimálně, ale nedělá šmouhy. Akorát mi přišlo, že mi řasenka příliš rychle vyschla. Ale objednám si ji zase, je skvělá!

  • Prodlouží a trochu zahustí.
  • Neslepuje a téměř neopadává.
  • Řasy působí po nanesení přirozeně.
  • Vysychá rychle.


Další recenze od 21.3.2014 21:16:34

Snad moje úplně první řasenka, kterou jsem měla. Vyzkoušela jsem už spousty jiných, ale s touhle jsem byla vždy nejvíce spokojená. Řasy hezky zvýrazní, prodlouží, dodá jim objem a nerozmazává se. Navíc se s ní dobře dělají i spodní řasy. Je pravda, že řasy s ní vypadají přirozeně, takže to asi nebude moc dobrá volba pro ty, které mají rady velmi zvýrazněné řasy. Já s ní jsem opravdu moc spokojená.

  • nerozmazává se
  • prodlouží řasy a dodá jim objem
  • hezká barva
  • řasy hezky rozčeše
  • žádné


Další recenze od 11.1.2014 18:41:17

Nejlepší řasenka, jakou jsem kdy měla! Silikonový kartáček má najedné straně delší štětinky a na druhé kratší. Řasy umí opravdu hodně prodloužit a ještě k tomu zahustit. Vůbec neslepuje, ani neopadává. Vydrží celý den. Mám už ji sice vyschlou, ale nechávám si ji kvůli kartáčku, protože když mám řasy slepené po jiné řasence, sáhnu po něm a řasy jednoduše pročešu a vše je napravené. Pro mě je to absolutní jednička§

  • prodlužuje
  • zahušťuje
  • natočí
  • žádné


Další recenze od 6.7.2013 11:34:10

Tato řasenka v mnohém překoná o několik set dražší řasenky. Krásně mi prodlouží řasy. Chvíli mi trvalo, než jsem se s ní naučila pracovat, ale trocha tréninku a šlo to jak po másle :) . Kartáček je slabý, pokaždý mám strach, abych ho nezlomila. Barva řasenky je krásně černá, řasenka vydrží na očích celý den a balení mám také už pár měsíců a stále barví jako první den. Nevýhodou je to, že se mi pod okem pokaždé rozmaže a to docela hodně.

  • prodlužuje řasy
  • černočerná barva
  • výdrž na očích
  • výdrž balení
  • práce s ní vyžaduje trénink
  • rozmazává se


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 30.6.2013 20:28:19

Právě jsem spotřebovala druhé balení této řasenky a byla jsem s ní opravdu spokojená. Má úžasný kartáček, který řasy prodlouží a hezky oddělí, takže nejsou slepené. Starý kartáček jsem si umyla a nechala ho na pročesávání řas před nanášením řasenky, protože na to je opravdu dobrý. Má malý kartáček, se kterým se dobře dělají i spodní řasy. Vydrží na řasách celý den a dobře se odličuje. Hodně řasenek mi dráždí oči, ale tato ne. Má krásně černou intenzivní barvu. Jenže na řasách občas zanechává hrudky a moc je nenatočí. Je za dobrou cenu.

  • cena
  • snadné odlíčení
  • výdrž řasenky
  • tmavě černá barva
  • oddělení řas
  • zahuštění řas
  • prodloužení řas
  • kartáček
  • obal
  • dělá na řasách hrudky
  • příliš nenatočí
  • dostupnost


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 31.5.2013 10:42:54

Vyzkoušela jsem opravdu hodně řasenek a tato řasenka již několik let je pro mě number one! Mám krátké a ne moc husté řasy a tato řasenka mi je hezky zvedne,natočí a prodlouží. Má na jedné straně kartáčku (nebo spíše hřebínku) krátké štětinky - pro zvednutí řas a na druhé straně delší pro natočení. Hřebínek je umělohmotné a jeho použiávní není nijak komplikované. Přestože mi přijde, že oproti jiným řasenkám rychleji vyschne,tak jí určitě doporučuji!!! Cena řasenky se pohybuje od 99,- do 219 kč - záleží na akcích v katalogu.

  • cena
  • kartáček
  • není dostupná v běžných drogeriích
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Před 6-7 lety, když byla tato řasenka představená, to byla moje jednička. tehdy jsem ji milovala, protože řasy krásně prodloužila, natočila, zhustila. Byla mou tajnou zbraní a zároveň receptem na řasy alá mrkačka. Plastový kartáček byl v té době revoluční, také Avon představil řasenku s plastovým kartáčkem (ta byla však srovnatelná s Wonder Lash) a kupodivu mi plastový kartáček sedl, i když je na jedné straně více střižený, na druhé méně. Zkrátka ta jejich 3D technologie fungovala. Řasy nebyly slepené a Ori ujišťoval, že řasenka o řasy i pečuje, neboť obsahuje palmové mléko. Z nostalgie jsem si řasenku po x letech znovu objednala a .... zázrak se nekonal. Nevím, zda změnili složení nebo se mi zvýšily nároky na řasenku, ale ... Řasy sice natočí, prodlouží, zvýrazní, zahustí, ale při 3. vrstvě už slepuje, po celý den nevydrží, během dne se drolí (takže nešahat na oči) a při odličování mi zbytky zůstávají v očích... Už znovu objednávat nebudu. /// Ležela mi nepoužívaná po takovém zklamání v kosmetickém kufříku cca měsíc a vyschla... Vyhazuji. Sbohem Wonder Lash, měla jsem tě fakt ráda... Ale existují už lepší favoritky.

  • obsahuje palmové mléko pro krásné řasy
  • prodlužuje a zahušťuje řasy
  • revoluční kartáček s 3D technologií
  • velký tahák Oriflamu co léta fungoval
  • při 3. vrstvě nehezky slepuje
  • nevydrží po celý den - drolí se pak i při odličování
  • drolí se


Další recenze od 27.4.2013 09:33:02

Tato řasenka se mi ze začátku zdála perfektní. Lákal mě její kartáček,který vypadá velmi efektně, dokonale se s ním manipuluje a je pravda,že po nalíčení řas stranou s delšími hřebínky řasy druhá strana pěkně oddělí a prodlouží. Takže řasenka dobrá tak dva týdny od otevření, potom už se mi zdálo, že maluje nějak hůř, hlavně se během dne drolila. Takže bych ji zhodnotila jako dobrou průměrnou řasenku,která vám řasy docela prodlouží a oddělí,ale zdá se mi že má mně nevyhovující suchou konzistenci, takže v polovině dne už máte řasenku ,,opadanou" a rozdrolenou.

  • prodlouží řasy
  • neslepuje řasy
  • odděluje řasy
  • pěkný kartáček
  • cena
  • drolí se
  • malá výdrž


Další recenze od 22.3.2013 17:39:34

V životě jsem nebyla takto spokojena s řasenkou. Mám dlouhé řasy a většina řasenek mi je značne lepila k sobě. Tahle ne. Řasy jsou nalíčené jedna vedle druhé, neslepují se, řasenka se nedrolí a vydrží celý den tak jako jsem ji ráno nanesla. Prostě moje favoritka č.1

  • aplikace
  • výdrž
  • nedráždí oči
  • nedrolí se
  • prostě dokonalá
  • je to oriflame- tak snad jen že musíte znát oriflame lady:-D a nezakoupíte v obchodě:-(


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 17.2.2013 10:55:54

Pro mě nejlepší řasenka na trhu. Pokud jí vychytáte v akci, tak se dá sehnat i do stovky. Řasy mi krásně prodlouží a stranou s delšími štětinami i krásně rozčeše. Kupuji ji ode dne kdy byla poprvé v katalogu a ani radši nechci vědět, kolik už jsem jich za tu dobu koupila :D

  • cena
  • kartáček
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Konečne som mala možnosť vyskúšať ju. Riasenka ma pekný obal, ja ju mám konkrétne v extra black prevedení. Akurát kartáčik je na môj vkus veľmi pohyblivý. Zo začiatku je náplň taká tekutejšia a riasy mi trošku splasnú nad tým nánosom. Ale neskôr krásne vytočí . Cena je veľmi prijateľná ,keď je v akcii ,čo býva často. Riasy pekne prečeše a dodá aj objem aj dĺžku keď sa s ňou vyhráte.

  • cena
  • pekný obal
  • pre mňa moc ohybný kartáčik


věk
25-34

oči
hnědé

Je to určitě nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla. Krásně prodlouží a oddělí řasy, vůbec nežmolkuje, má krásnou černočernou barvu. Má nejvíc nejlepší kartáček, co jsem kdy u řasenky viděla :D Jediné, co bych jí možná vytkla je to, že nezhušťuje, ale to naštěstí nepotřebuji. Doporučuji.

  • výrazně prodlužuje řasy
  • nežmolkuje
  • krásná černá barva
  • bezva kartáček
  • moc nezhušťuje


Další recenze od 29.12.2012 15:47:03

Ze začátku mi s ní moc nešlo pracovat, protože opravdu hodně černí, ale brzo jsem si zvykla :) za mě jedna z nejlepších řasenek, naposledy jsem ji koupila ve slevě asi za 60 Kč.. Krásně barví, zvedne řasy a prodlouží je. Kartáček jsem i párkrát přendala do jiné řasenky, protože je opravdu super!

  • kartáček
  • hodně černí, takže opravdu zvýrazní řasy
  • natočí
  • zahustí
  • nedělá žmolky..
  • nevydrží moc dlouho, ale to je asi podle toho, jak hodně se malujete


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 23.12.2012 10:43:55

Tuto řasenku jsem si pořídila na základě spousty kladných ohlasů. Nejdříve jsem z ní byla unešená, při více vrstvách udělá krásné výrazné řasy. Nerozmazává se, neslepuje, dosáhne i do koutků. Kartáček se dvěma délkami štětin je praktický. Bohužel mi ale přijde, že začne rychle vysychat a líčení už pak není tak efektivní.

  • kartáček
  • neslepuje
  • zvýrazní
  • cena v akci
  • hezký obal
  • při více vrstvách kočičí oči
  • poměrně rychle vysychá


věk
25-34

oči
šedé

Určitě nejlepší řasenka od Oriflame. První řasenka se kterou jsem byla ve všech směrech spokojená. Neslepuje řasy a skutečně je prodlouží a výborně se nanáší. Snadné odlíčení a cena je další plus. Kartáček je pro mě vyhovující, jen se s ním člověk musí naučit zacházet.

  • Kvalita
  • Žádný


věk
25-34

oči
zelené

Kromě Lash Architect moje druhá oblíbená řasenka-a ta levnější :) Používám ji už celkem dlouho..Jdou s ní vykouzlit opravdu dlouhé a oddělené řasy...Nezanechává otisky..Jen ten objem nic moc,ale já mám celkem řídké řasy...Za tu cenu opravdu super kvalita!

  • Krásně prodlouží řasy
  • cena
  • nenapadá mě nic


Další recenze od 14.9.2012 09:40:54

Toto je najlepšia špirála akú som kedy mala!Kupila som si ju prvykrat ked ju uviedli na trh a odvtedy ju mam stale doma.Ked sa s nou clovek nauci pracovat velmi pekne predlzi a zhusti riasy a za tu cenu je skvela.Vyskusala som uz hocijake drahsie spiraly ,ale nakoniec skoncim vzdy pri tejto ,je proste uzasna :)

  • predlzi
  • zhusti
  • neopadava
  • dlho vydrzi ( nevyschne velmi rychlo )
  • ziadne


Další recenze od 15.8.2012 16:25:24

Nejlepší řasenka co jsem kdy měla! A to jsem těch řasenek za život vyzkoušela až až, protože na řasách si nechávám záležet ze všeho nejvíc..Vyzkoušela jsem miliony značek, cenově do velkých částek za jeden kus, který pak byl většinou úpně k ničemu - takže na ceně a značce opravdu nezáleží. Tuto řasenku mi jednou na dovolené doporučila kamarádka a po vyzkoušení jsem si ji ihned musela objednat, žádná jiná řasenka mi vlasy tak neprodlouží a hlavně neoddělí. Mám ji i voděodolnou a ta už podle mne řasy slepuje. Ale za tu cenu je skvělááá STOJÍ ZA VYZKOUŠENÍ !

  • Skvělý kartáček žádná jiná řasenka mi tak řasy neprodloužila a nerozdělila. Hlavně neslepuje !
  • žádné :)


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.8.2012 15:49:15

Za mě jedna z nejlepších řasenek, které jsem kdy měla....Koupila jsem ji v akci asi za 60 kč, nanášela jsem ji delšíma štětinkama, a krásně prodlouží a oddělí řasy, nyní ji vyschlou používám jako hřebínek na rozčesání řas před a po nanesení řasenky..

  • oddělí řasy
  • prodlouží
  • skvělý kartáček
  • po vyschnutí možno použít jako kartáček na rozčesání
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 19.6.2012 09:29:09

Tady se Oriflame předvedl. Nejlepší řasenka vůbec! Vyzkoušela jsem jich už mraky, ale na tuhle nedám dopustit. Byl to snad můj první výrobek od Oriflamu. Krásně rozčeše řasy (nežmolkovatí) a natočí. Což oceňuji, protože mám dlouhé rovné řasy a ne pokaždé používám kleštičky na řasy.

  • výborně rozčeše řasy
  • natočí řasy
  • žádné


Další recenze od 6.5.2012 21:22:50

Výborná řasenka, jinou už jsem si nekoupila od té doby, co se začala prodávat tato. Vyhovuje mi kartáček, třebaže používám jenom jednu stranu. Řasy neslepuje, dloho vydrží bez vyschnutí. Skvělá je možnost vybrat si i jinou barvu než obligátní černou. Mým favoritem je fialová - není tak tvrdá jako černá. Hnědou mám na denní líčení.

  • neslepuje řasy
  • na výběr ze tří barevných odstínů
  • s kartáčkem se dobře pracuje
  • občas musím dlouho čekat, než je v katalogu v akci


věk
25-34

oči
zelené

Hřebínek mi přišel zajímavý, ale vůbec s ním neumím strana s delšími štětinkami ještě ujde, ale ta skoro hladká je hrozná a nevím jak s ní pracovat. Takže rasenku používám na jinou jenom na dofinishování řas. Samostatně bych se jí bála použít. Černá je ale pěkně

  • žádné
  • divný kartáček


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 3.5.2012 00:58:36

Momentálně moje nejoblíbenější řasenka, mám ale radši verzi Wonder Lash Intense. Kartáček je úplně stejný jako u klasické Wonder Lash, ale na řasách je intenzivněji černá. A nevím, jestli se mi to jen nezdá, ale u klasické verze mi přišla náplň řasenky trochu řidší oproti Intense, která mi řasy více zahustila. Kartáček mi ale vyhovuje maximálně. Strana s krátkými štětinkami řasy zahustí a druhá strana s dlouhými štětinkami řasy úžasně rozčeše. Pokud jde o schopnost rozčesat řasy, je pro mě bezkonkurenční. Pracuje se mi s ní jednoduše a rychle.

  • rychlé nalíčení
  • nerozmazává se
  • verze Intense je extra černá
  • řasy skvěle rozčeše
  • klasická verze je méně intenzivní


věk
25-34

oči
hnědé

Nejlepší řasenka na světě, používám jo od té doby co se dá koupit, je dokonalá a dokáže udělat dokonalé řasy - jako panenka. Navím obsahuje kokosové mléko, které řasy i vyživuje. Měla jsem problémy s alergií dělaly se mi stroupky na řasách díky tété řasence NIC!

  • dokáže vykouzlit nádherné řasy
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 11.4.2012 08:33:49

Super řasenka. Krásně rozděluje řasy, má výraznou černou barvu. Řasy jsou rozčesané, prodloužené a zvýrazňují oči. Ještě žádná řasenka mi neudělala tak výrazné a dlouhé řasy. Nemusím ani používat kleštičky, protože řasy díky štětečku jdou vyčesat nahoru. Velkou výhodou je také cena.

  • cena
  • zvýrazňuje řasy
  • výrazná černá barva
  • nerozmazává se
  • skvělý štěteček
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 7.4.2012 23:52:57

Pro mě docela nevyhovující řasenka. Nevytváří žádný objem, barva se mi nezdá tak černá jak u "mé" řasenky. Navíc preferuji aplikátory s širším štětečkem. Aplikátor jsem si doma ale nechala, umyla, a používám jako hřebínek na řasy, takže z tohoto důvodu aplikátor chválím.

  • aplikátor
  • barva
  • štěteček


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 7.4.2012 12:21:17

S touto řasenkou jsem byla spokojená. Hezky prodloužila řasy, nerozmazávala se a hodně dlouho mi vydržela. Kartáček má drobný, dobře se s ním pracuje. Ale že bych za ni musela dávat 200 Kč nebo kolik občas stojí v katalozích, to ne. Sehnala jsem ji v akci za cenu okolo 90 Kč.

  • nerozmazává se
  • s kartáčkem se dobře pracuje
  • občas zbytečně vysoká cena


věk
25-34

oči
hnědé

Nemohu si pomoct, ale po vyzkoušení různých řasenek jsem se vrátila opět k Wonder Lash od Oriflame. Její specifický kartáček mi udělá naprosto nejdelší řasy, jaké jsem kdy měla. Žádná jiná řasenka mi takové neudělá, ani ty 3x dražší.. Nanášení je pohodlné a řasenka se nedrolí. Odličování je také v pohodě. Za mě 1 s hvězdičkou, tohle se Oriflame opravdu povedlo!

  • nízká cena
  • dlouhé řasy
  • pohodlné nanášení
  • nedrolí se
  • snadné odličování
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 24.3.2012 10:23:50

Krásně černočerná řasenka. Úžasně rozčeše řasy a vytvoří přirozený efekt, záleží kolik dáte vrstev dokáže taky dobře řasy zahustit a to i velmi krátké. Cena a dostupnost je jenom plus. Jedna z nejlepších řasenek, které mám.

  • cena
  • černočerná
  • kartáček
  • dlouho vydrží (nevysychá)
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.3.2012 01:08:44

Tato řasenka je výborná, pokud vám jde pouze o prodloužení a rozčesání řas. Na objem ale moc není. Barva je opravdu výrazně černá, s kartáčkem se dobře pracuje, řasy neslepuje ani nedělá žmolky. Výsledek ale vypadá spíše přirozeně, ne moc výrazně.

  • neslepuje řasy
  • nedělá žmolky
  • nedodá objem


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.3.2012 10:42:46

Zatím pro mě nejlepší řasenka. Vytvoří nádherné řasy, moje řasy jsou krátké a tato udělá naprostý zázrak. Neslepuje a krásně rozčeše řasy. Koupím určitě znovu, jeden z nejlepších výrobků od Oriflame.

  • rozčeše
  • natočí
  • oddělí
  • vůbec nic


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 21.3.2012 14:28:27

Nejlepší řasenka, co jsem kdy měla. Na hřebínek jsem si hodně zvykla a maximálně mi vyhovuje, nic jiného už nechci :-) Pokud se řasenka vychytá v akci, dá se sehnat za opravdu dobrou cenu. Řasy jsou po ní krásné :-)

  • cena
  • žádné


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 20.3.2012 08:23:01

tuto řasenku kupuji opakovaně, mám ji už asi po 7. Zkoušela jsem i její barevné verze a jsem spokojená. Jen ta verse intense black se mi odpoledne už obtiskává nad oko. Klasická verze je skvělá, dobře se s ní maluje, nemám žádné výhrady. Kupuji obvykle ve slevě, za ty peníze nadělá velkou parádu.

  • výhodná cena
  • prodloužení řas
  • kvalitní kartáček
  • intense black se obtiskuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.3.2012 22:59:55

Tohle je moje nejoblíbenější řasenka. Vzykoušela jsem jich plno, ale z téhle jsem naprosto nadšená. A navíc ta skvělá cena! Opravdu nemám co dodat, skvělá aplikace, barva, kartáček.

  • Skvělá cena
  • Dlouho vydrží
  • Dobře tvarovaný kartáček
  • Žádné


Další recenze od 18.3.2012 10:00:38

Kupuji si ji už dva roky a lepší řasenku jsem ještě nenašla. Neslepuje a krásně oddělí a prodlouží řasy. Má hranatý obal, takže ji otevřu i mastnou rukou od krému. Jen jednou se mi zlomila, má slabší tu tyčku s kartáčkem, ale to byla spíš moje chyba, že jsem moc nestíhala a rychle ji zasunula zpět.

  • Neslepuje řasy
  • Hranatý obal - dobré otevření
  • Úžasné prodloužení a objem
  • Žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 18.3.2012 09:32:09

Výborná řasenka, skvěle se nanáší, krásně rozdělí a natočí řasy, takže je mám po ní úžasně dlouhé a husté. Za mě velice doporučuji, dokonce mi i vydrží velmi dlouho.

  • cena
  • aplikace
  • zahustí a rozčeše
  • žádné


Další recenze od 16.3.2012 07:45:01

Neodolala jsem, abych tuto řasenku nevyzkoušela. Dodělám jí, ale příště už nekoupím. S kartáčkem se pracuje dobře, řasy prodlouží, ale objem neudělá. Líčení není výrazné. Během dne se rozmazává.

  • cena
  • rozmazává se
  • nedělá objem


Další recenze od 16.3.2012 01:31:29

Tak já jsem asi jedna z mála, které Wonderlashka nesedla. Připadalo mi, že dělá přespříliš přirozený efekt na řasách (čti: líčí tak, že to ani není poznat). Ale s kartáčkem se pracovalo dobře.

  • Snadné nalíčení řas v koutcích
  • Příliš "přírodní" vzhled líčení


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.3.2012 09:41:33

Zatím nejlepší řasenka od oriflamu a jinou už nekupuju. Nedrolí se, nerozmazává se, krásně prodlouží a natočí řasy. Navíc neslepuje řasy a jde v pohodě odlíčit. V akci se dá sehnat za svělou cenu už kolem 99kč. Co musím vyzdvihnout je hlavně to, že když se třeba večer omylem neodlíčím, tak ráno nemám žádné čmouhy pod očima.

  • Cena
  • Nedrolí se
  • Nerozmazává se
  • Krásně prodloužené a natočené řasy
  • Bezproblémové odlíčení
  • Žádné


Další recenze od 12.3.2012 22:09:41

První dojem z této řasenky byl velice dobrý - řasy hezky rozčesala, natočila a byla výrazně černá. Během dne se však docela rozmazávala, což pro mě je velké minus, stejně jako to, že velice rychle vyschla. Takže za mě tak 50 na 50...

  • neslepuje řasy
  • výrazná
  • rozmazává se
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.3.2012 12:06:47

Při jejím prvním nákupu jsem měla trochu strach, nemám ráda, když si kartáček řasenky nemohu předem naživo obhlédnout, avšak předčila mé očekávání. Kartáček je super, řasy krásně oddělí, neslepuje a opravdu opticky prodlouží. Celý den na očích však v původním stavu nevydrží, kolem páté hodiny večer už jí mám trošku rozmazanou, ale žádná tragédie.

  • Kartáček
  • Dělá hezké řasy
  • Po určité době se na očích rozmazává


věk
25-34

oči
modré

Je naprosto dokonalá. Než jsem začala pracovat pro Oriflame, tak mi byla doporučena. Časem jsem si jí koupila v akci za 99Kč na vyzkoušení a je opravdu bez chybičky!!! Naprosto perfektní barva a dělá dokonalé řasy :o* je úžasná :o))

  • Dokonalá barva
  • Dělá nádherné řasy
  • Krásně prodlouží
  • Úžasně natočí
  • Výborné zahuštění
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Výborně rozčeše řasy, prodlouží a je opravdu uhlově černá. Navíc oceňuji, že vydrží opravdu celý den bez chyby. Dobře se odličuje.

  • Uhlově černá barva
  • Perfektně prodloužené řasy
  • Žádný výrazný nedostatek


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka SuperShock MAX

4.5 88% 33 recenzí

Astor Look Out Mascara

4.5 88% 8 recenzí

Hůře hodnocené