Collistar Mascara Infinito recenze a zkušenosti

Řasenky Collistar Mascara Infinito
Řasenky Collistar Mascara Infinito - obrázek 1
Řasenky Collistar Mascara Infinito - obrázek 2
Řasenky Collistar Mascara Infinito - obrázek 3
5 4.2 15
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 270 - 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Collistar

Recenze produktu
Collistar Mascara Infinito

věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 20.9.2012 22:52:02

Tuhle řasenku jsem dostala v mini verzi v Douglasu (obsah je menší, ale kartáček plnohodnotný) a je pro mě naprosto dokonalá. Úžasně řasy zahustí i prodlouží, vůbec neslepuje a nežmolkuje (ani při druhé vrstvě, která se s ní nanáší výborně), neobtiskuje se ani nerozmazává. S kartáčkem se pracuje výborně, krásných řas podle svých představ s ním docílím snadno a rychle (podotýkám, že řasy mám sama o sobě jemné a nevýrazné). Strana kartáčku s kratšími štětinkami již po prvním tahu řasy zahustí a dlouhé štětinky fungují jako výborný hřebínek na rozčesání. Také jsem si všimla, že mi řasy celý den vydrží hezky natočené. Používám před líčením sice kleštičky, ale s jinými řasenkami natočení nikdy nevydrželo tak dlouho. Dle výrobce obsahuje přírodní pryskyřici, která řasy natočí a navíc na nich vytvoří pružný, vyhlazující film, který zajistí delší výdrž natočení řas. Takže musím potvrdit, že to skutečně funguje :-) Odstín mám Extra Black a je opravdu extra černá :-) Vyrábí se i v hnědé, modré a fialové, existuje i verze "Strass Effect Top Coat". Příjemným bonusem je to, že neobsahuje parabeny a je vhodná i pro majitelky citlivých očí a nositelky kontaktních čoček. Líbí se mi i elegantní zlaté balení. Téměř 5 stovek, které za ni chtějí v Douglasu, by se mi za řasenku asi dávat nechtělo, ale snad se bude dát sehnat na internetu o něco levněji, protože bych si ji ráda dopřála, jsem z ní nadšená.

  • jednoduchá manipulace s kartáčkem
  • řešení kartáčku
  • zahuštění a prodloužení
  • výdrž natočení řas
  • nerozmazává a neobtiskuje se
  • řasy neslepuje
  • dostupnost
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 2.11.2012 11:58:23

Stejně jako asi většina recenzentek zde, jsem řasenku dostala v mini verzi díky Dnům Marianne. Musím říct, že je opravdu hodně dobrá. Řasy krásně pročeše, prodlouží, natočí, ve dvou vrstvách jsem je měla jako Bardottka :) Určitě půjdu do koupi znovu, nelitovala bych i plného balení, i když je cena vyšší, protože za ten efekt tahle řasenka stojí.

  • prodloužení
  • objem
  • efekt umělých řas
  • pročesání
  • u někoho možná vyšší cena


Na základě kladných recenzí jsem si spěchala pro tuto řasenku do Douglasu, kde jsem jí sehnala ve slevě za nějakých cca 450, což za dobrou řasenku není zas tak moc.... No překvapení přišlo ve chvíli, kdy jsem se s ní prvně namalovala, slibované prodloužení ani objem se nijak extra nekonalo. Ve chvíli, kdy se člověk snaží řasy pročesat a "prodloužit" - jednou namočeným kartáčkem, takže barvy na něm hodně není, se řasy začnou nehezky lepit, každá jinak dlouhá, divně trčí... svoje řasy mam kvalitní, husté dlouhé, proto jsem hledala řasenku, která je přirozeně podtrhne, bohužel u tato to není... Vracím se ke své staré dobré L´oreal Telescopic HD mascaře.

  • průměrné prodloužení
  • slepuje řasy


Další recenze od 23.5.2013 09:43:47

K této řasence jsem přišla docela náhodou. Jela jsem na dovolenou a chtěla opravdu dobrou voděodolnou řasenku, co prodlouží, zahustí a udělá panenkovské řasy. Jelikož jsem jich vyzkoušela kvanta od levných drogérkových, po drahé z parfumérií a nebo ze zahraničí. Přišla jsem do Douglasu a paní mi ukázala tuto řasenku, že ji mají zrovna v akci. Když jsem mrkla na kartáček, obrátila jsem oči v sloup. Nevěřila jsem, že takový "nijaký" kartáček by mohl udělat pěkné řasy nebo to, co jsem chtěla já. Jelikož jsem byla jen malinko namalovaná, vyzkoušela jsem ji. A nestačila jsem zírat! Řasy jedním tahem krásně zvýrazněné, natočené, dlouhé i husté, prostě pohádka. Řasenku jsem si okamžitě koupila (teď mám už několikátou). Vydrží opradu dlouho, protože je to trošku větší balení, než většina řasenek. Nevysychá, nedrolí se a nedělá "pavoučí nožky". Sice není voděodolná, ale vydrží dost dloouho, nerozmazává se ani když se potím jako pra.. :-)) . Má ji teď i moje maminka, která nemá řasy skoro žádné, krátké, teňunké, jemné, nevýrazné a s touto řasenkou má najednou řasy nádherné! Je fakt, že se trošku hůř odličuje, ale aspoň vydrží celý den bez problémů a s Biodermou Sensibio H2O ji mám dole raz dva. Jinou řasenku už nehledám! Po všech možných od YSL Faux cils, Helena Rubinstein, Lancome, Benefit až po ty drogérkové všech značek je to nejlepší řasenka, co jsem kdy měla. Je vidět, že italové opět nezklamali :-)

  • kvalitní a atraktivní obal
  • vydrží hodně dlouho, nevysychá
  • nerozmazává se
  • nedrolí se
  • dělá krásné husté dlohé a výrazné řasy pár tahama
  • několik vrstev udělá i efekt umělých řas
  • žádné, kupuju na netu za 430 korun a to je cena srovnatelná i s drogerkovýma řasenkama (max factor, L´oreal)


věk
25-34

oči
hnědé

Tohle je nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla. Vyzkoušela jsem nespočet řasenek a ještě mi jich doma spousty leží, ale tahle je prostě TOP. Cena je sice vyšší, ale když se koupí v akci v Douglasu za 250,- tak se cenově neliší od ostatních dostupných řasenek, v sitích drogerii. Jak jíž bylo psáno, nežmolkuje, oddělí řasy, dlouho vydrží. Stalo se mi, že jsem s řasenkou usnula a ráno jsem měla řasy stejné. Nikdy mi řasy nezničila, řekla bych, že naopak posílila. Za mě jedině doporučuji.

  • Nežmolkuje
  • Lehká manipulace s kartáčkem
  • Vytvoří krásné vějířky
  • Dostupnost


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 29.8.2013 22:31:25

tuto řasenku jsem vyzkošela poté, co jsem na ni všude slyšeka jen samou chválu, ale nijak mě výrazně nenadchla a dokonce se mi zdá srovnatelné třeba se značkou Loreal, která se lépe shání a dá se pořídit i za výhodnější cenu, mám své řasy dlouhé a husté a tato řasenka mi je slepila, otiskuje se a celkově mi řasy nepřijdou nijak zvlášt zvýrazněné

  • hezký obal
  • dobrý kartáček
  • otiskuje se
  • slepuje řasy
  • kvalita není rovná ceně


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 2.3.2014 16:02:55

Tuto řasenku jsem poprvé zaregistrovala u amerických youtuberek, které na ní pěly chválu a tak jsem se rozhodla jí vyzkoušet. Trochu mě odrazovala cena, ale shodou okolností jí mamka dostala na dnech Marianne a jelikož umělé kartáčky moc nemusí, tak mi jí dala a já jí mohla vyzkoušet nejprve v mini verzi než si koupím plnou. Řasenka mi samozřejmě naprosto vyhovovala a tak jsem si koupila i její plné balení, čehož vůbec nelituji. Řasenka krásně prodlouží a zahustí řasy a i je natočí. Vůbec řasy ani při více vrstvách neslepí a ani se nerozmazává či neopadává pod oči. Tato řasenka patří k mým TOP 3 řasenkám, které nadevše zbožňuji a opakovaně kupuji. Nemám jí co vytknout.

  • neslepuje řasy
  • neobtiskává se
  • neopadává pod oči
  • prodlouží a zhustí řasy
  • dostupnost


Další recenze od 9.1.2015 09:19:39

nejlepší řasenka, jakou jsem kdy měla, jinou už nechci, vždy se k ní vrátím. Malinký kartáček najde i ty nejmenší řasy a krásně je zvýrazní, neobtiskuje se, nerozmazává, nedrolí... a vydrží téměř netknutá i přes noc :-) Kupuju v Douglas, mají na ni často akci. Vydrží neskutečně dlouho. Používám vždy odstín Extra Black.

  • nerozmazává se
  • neopadává
  • nechlupatý kartáček
  • luxusní balení
  • mají jen v Douglas či na netu


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 9.1.2015 16:06:36

Toto je zatím ta nejlepší řasenka, kterou jsem kdy vyzkoušela. Dostala jsem miniaturu této řasenky na dny marianne a jsem z ní úplně nadšená. Řasy krásně zvýrazní, skoro jako mrkací panenka, dodá objem, prodlouží i trochu natočí a přesto vůbec neslepuje. Během dne nijak neopadává, drží celou dobu na svém místě. Velkým plusem je i kartáček, se kterým se mi skvěle manipuluje. Jedinou nevýhodou je cena, na mě je celkem drahá, ale určitě si ji chci někdy opět koupit.

  • neslepí
  • neopadává
  • prodlouží
  • zahustí
  • natočí
  • kartáček
  • cena


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 10.1.2015 14:09:18

Tahle řasenka byla jedna z mých nejoblíbenějších vůbec. Měla jsem ji v černém odstínu a tuším,že byla odlehčená.Na nošení byla moc příjemná a neměla chybu.Kartáček byl zajímavý, plastový( což mi vyhovuje ) a jednu stranu měl s delšími štětinami. Balení nebylo nijak krásné, ale funkční. Určitě bych ji doporučila.

  • kartáček
  • řasenka
  • žádné


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 12.2.2015 04:16:04

Výborná řasenka, mám normální i voděodolnou verzi, perfektní jsou obě. Má umělohmotný kartáček, je třeba se s ním naučit pracovat, někomu nevyhovují tyto kartáčky. Konzistence je příjemná, ani moc hustá, ani příliš tekutá, černá je opravdu ultra black. Obal zlatý, kvalitně zpracovaný, elegantní. Vyzkoušela jsem mraky řasenek, levnější i drahé, u této už zůstanu, není nejlevnější, ale splňuje na 100% to, co od řasenky očekávám. Kupuji v Douglas.

  • neslepuje
  • nežmolkuje
  • nedrolí se
  • vydrží celý den
  • dostupnost


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 28.3.2015 18:13:24

Tak na tuto řasenku jsem se opravdu hodně těšila,ale bohužel pro mé řasy opravdová HRŮZA!!!!Řasenka řasy příšerně slepuje,když chci nanést další vrstvu a řasy oddělit,ještě více se slepí.Každá řasa mi přijde jinak dlouhá a opravdu divně trčí.Řasy jsem neměla vůbec natočené,jediné co bylo plusem této řasenky,že rychle schne.Na mé řasy nevyhovující,nekoupím!

  • žádné
  • mnoho


Řasenku jsem koupila na základě recenzí, přestože jsem do té doby plastovým kartáčkům nevěřila, a mám z ní smíšené pocity. Mám celkem krátké nevýrazné řasy a hledala jsem prodlužující řasenku a z části jsem ji v téhle opravdu našla. Na manipulaci s kartáčkem si musíte zvyknout a první měsíce musíte produkt otírat, jinak slepuje a protože téměř okamžitě schne, zůstanou vám ty slepené řasy trvale, dokud je neodlíčíte a celý proces se opakuje. Přestože se dobře odličuje, i tak mi vadí, že se moje ranní líčení kvůli téhle řasence protáhne o dobrých 10-15 minut, dokud se nepovede. Mám ji už několik měsíců a stále čekám až vyschne, aby se dala používat lépe. To se mi nestává často, většinou je řasenka už druhý měsíc na vyhození. Hřebínek v kartáčku je dobrý nápad a pokud výrobce zapracuje na tvaru hrdla a kartáčku tak, aby nepropouštělo tolik řasenky, bude řasenka dokonalá.

  • drží tvar natočení
  • jednoduše se odličuje
  • nedrolí se
  • skutečně prodlouží
  • musí se otírat, jinak slepuje
  • hrdlo propouští příliš produktu
  • příliš rychle schne
  • řasy moc neoddělí


Když jsem si řasenku zkoušela poprvé, byla jsem strašně naštvaná, že jsem si musela řasy odlíčit. Řasy byli slepené a byli všude rozházené, no prostě děs. Pak jsem to po chvíli zkusila znovu pomalinku a v klidu a zase tak špatná nebyla. Sice znám o dost lepší a levnější řasenky, takže vím určitě, že si jí znovu nekoupím :)

  • Hodně prodlužuje řasy
  • vypadá hezky
  • Rychle schne
  • Slepuje řasy je dobré mít i suchý kartáček na rozčesání
  • Řasy nevypadají přirozeně


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 25.4.2016 17:02:35

Když jsem si řasenku koupila poprvé byla jsem nadšená, velmi dobrá řasenka při použití s kartáčkem a kleštičkami na řasy. Krásné dlouhé řasy, samostatné nanášení bez pomůcek už je trochu horší, řasenka dost slepuje řasy, protože je na začátku dost tekutá. Proklínala jsem se, že jsem si neschovala kartáček po vypotřebování. Koupila jsem si po delší době řasenku znova a to byla katastrofa, nevím jestli už byla stará, když jsem ji koupila, ale neuvěřitelně opadávala už od začátku. Po pár hodinách jsem ji měla zdrobenou pod očima takovým stylem, že mi už na očích nic nezbylo. Vydržela jsem ji používat měsíc. Kartáček jsem si tentokrát schovala, protože ten je fakt super, ale obsah byl tentokrát úplně mimo. Znovu už ne, vyměnila jsem ji za řasenku Avene Couvrance a jsem mnohem spokojenější i Sleek o půlku levnější udělala lepší službu nemluvě například o řasence max factor za 135 Kč.

  • kartáček
  • obal
  • opadávala
  • slepovala řasy


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYC Big Bold Curl Mascara

4.3 82% 8 recenzí

Hůře hodnocené