Avon Řasenka SuperShock MAX recenze a zkušenosti

Řasenky Avon Řasenka SuperShock MAX
Řasenky Avon Řasenka SuperShock MAX - obrázek 1
Řasenky Avon Řasenka SuperShock MAX - obrázek 2
Řasenky Avon Řasenka SuperShock MAX - obrázek 3
5 4.4 32
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 32 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Řasenka SuperShock MAX

věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 10.5.2012 15:42:12

Jedna z mých velmi oblíbených řasenek. Slibuje až 15x větší objem díky kartáčku, který má spirálovitě posazené štětinky maximalizující množství barvy. Zpočátku se mi kartáček zdál příliš robustní, ale šlo jen o zvyk a brzy jsem si ho velice oblíbila. Řasy prodlouží a úžasně zahustí, vůbec neslepuje, naopak pěkně rozčeše, je sytě černá. Taky moc oceňuji, že jsem s touto řasenkou schopna vytvořit pěkné řasy bez větší námahy a rychle. K dostání v barvách black a brown/black, chystá se i voděodolná verze. Líbí se mi i její tyrkysový obal.

  • nerozmazává se
  • rozčesání řas - neslepuje
  • zhuštění i prodloužení řas
  • sytě černá
  • pěkný tyrkysový obal
  • žádné


Další recenze od 10.5.2012 22:49:21

Zkusila jsem mraky řasenek. Obecně v kosmetice ráda zkouším nové věci a stáli mám jen pár, opravdu do pěti výrobků a tento je jeden z nich. Žádná řasenka z drogerie ani z lepších značek mi ji zatim nenahradili, až se to zdá neuvěřitelné. Nerozmázává se, hezky oddělí, nedělý "pavoučí nohy", a pokud necháme jednotlivé vrstvy zaschnout můžeme jich nanést opravdu dost bez efektu slepení,

  • voděodolnost
  • vydrží celý den
  • jde dobře odlíčit
  • kratší štětinky na kartáčku


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 11.5.2012 10:56:45

Já jsem s touto řasenkou bohužel spokojená nebyla. Efekt na řasách mi, jak slibovala, rozhodně neudělala, i když mám své řasy poměrně dlouhé a husté. Co mi ale vadilo, že se mi šíleně obtiskávala. Po hodině jsem měla čáru od řasenky na horním i dolním víčku. Mé kamarádky si jí ale naopak nemohou vynachválit, takže spíš asi jen vada mých očí :)

  • obal
  • Cena
  • obtiskává se


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 11.5.2012 11:04:19

Ráda zkouším nové věci a tak jsem si na doporučení koupila i tuto řasenku a opravdu je úžasná,perfektně mi řasy prodloužila a zahustila a vydrží mi na očích bez rozmazáváni opravdu celý den.a ještě je za tak úžasnou cenu,já rozhodně doporučuji.

  • levná
  • zahustí a prodlouží
  • nic


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 20.5.2012 19:39:05

Tak stou řasenkou jsou maximálně spokojená, perfektně se sní pracuje a dokáže udělat krásně dlouhé řasy. Moc se nerozmazává, takže si myslím, že na to, že je z Avonu a za celkem slušné peníze, patří k mým oblíbeným. Můžu za sebe jen a jen doporučit..

  • Cena
  • Nerozmazává se
  • Vytváří dlouhé řasy
  • Žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.5.2012 19:20:31

Mám tuto řasenku a je to ta nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla. Krásně zahustí řasy, natočí je. Na obličeji vydrží celý den a neobtiskává se a ani nedrolí. Neslepuje řasy a oči díky uhlově černé úžasně vyniknou. Kartáček je super, ale je potřeba si na něj zvyknout.

  • zahušťení řas
  • natočení řas
  • prodloužení řas
  • cena
  • neobtiskává se ani nedrolí
  • výdrž
  • je opravdu černá
  • robustní kartáček
  • nic :)


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 31.5.2012 08:00:55

Tato řasenka opravdu pěkně řasy zhustí, prodlouží i natočí. Nevybavuji si, že by se drolila a dokonce mi vydržela skoro třičtvrtě roku, aniž by vyschla. Jediná nevýhoda je, že se musí objednávat z katalogu, takže to prodlužuje dobu, než se Vám dostane do rukou.

  • prodlužuje
  • zhušťuje
  • nedrolí se
  • dlouho vydrží
  • doba doručení


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.8.2012 09:25:34

Vyzkoušela jsem už hodně řasenek z Avonu, ale i od jiných značek. S touto jsem nadmíru spokojená. Neslepuje řasy, ale naopak je krásně rozčeše, prodlouží a zvýrazní. Už jsem měla jednu voděodolnou řasenku od Avonu a byla jsem zklamaná, protože se mi ve vodě rozmazala, proto jsem taky moc nevěřila, že bude opravdu voděodolná. O to víc mě překvapilo, když jsem se potopila ve vodě a řasenka zůstala tam, kde měla. Kvalita je srovnatelná s kvalitou voděodolné řasenky od Maybelline, možná ještě lepší a za nižší cenu. Doporučuji :)

  • natočí
  • neslepuje
  • prodlužuje a zvýrazňuje
  • nerozmazává se
  • skutečně voděodolná
  • žádný jsem neobjevila


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.10.2012 13:56:11

Řasenku jsem dostala k narozeninám,ale bála jsem se že nebude moc ideální, opak je ale pravdou. Řasy mi krásně prodloužila a zvýraznila. Má velký kartáček, řasy se neslepují kartáček je krásně rozčeše. Až mi řasenka dojde rozhodně si ji koupím znovu.

  • dlouhé řasy
  • zvýrazněné řasy
  • řasy se neslepují
  • řasy dlouho vydrží
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 18.11.2012 11:56:05

Tuto řasenku jsem dostala k Vánocům a čekala jsem od ní teda víc. Slepuje mi řasy, moc neprodlouží ani nezhustí, také mi celkem rychle vyschla. Zaujal mě na ní pouze obal i kartáček se mi líbí, i když teda neumí žádné zázraky. Podle mě průměrná řasenka.

  • design
  • cena
  • špatná dostupnost (katalogy)
  • moc nezhustí
  • moc neprodlouží
  • trochu slepuje
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.1.2013 13:43:22

Odteď moje nejoblíbenější řasenka. Řasy krásně oddělí, vypadají hustší, a nanášení je pohodlné. Lepší řasenku jsem ještě neměla, a to jsem měla i řasenky podstatně dražší a luxusnější. Dozvěděla jsem se o ní od svých kamarádek, které ji taky používají a jsou z ní nadšené :-) takže asi tak...

  • Řasy vypadají hustší
  • Nedělá žmolky
  • Krásná sytá barva
  • Žádný


Tato řasenka mi vyhovovala. Měla jsem ji jak ve voděodolném provedení, tak i normílním. Jedinou výtku mám, že voděodolná řasenka nebyla voděodolná. Jinak doporučuji :) Krásně obalila řasy a byly opravdu černé. Jak mrkací panenka sice nebudete, ale je to dobrá alternativa :)

  • prodloužení
  • načernění
  • voděodolná nebyla voděodolná


Další recenze od 25.2.2013 21:51:21

Tato řasenka je asi nejlepší, co jsem kdy měla a Avon mě velmi mile překvapil. Má úžasný kartáček, řasy skvěle prodlouží, jsou objemnější a hustší. Nijak neslepuje, netvoří žmolky a ani nějak dlouho neschne. Je skvělá, jinou už nechci! Pro mě je drobný plus i vzhled obalu této řasenky, květinky jsou prostě roztomilé :D.

  • prodlouží řasy
  • obal
  • kartáček
  • neslepuje
  • objemnější řasy
  • žádné


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 26.2.2013 12:22:30

Tato řasenka je pro mne ze všech možných vyzkoušených ta nejlepší. Neobitskává se, nedrolí se, krásně prodlouží řasy, neslepuje. Mám jí oblíbenou hlavně ve voděodolné verzi,nosím ji prakticky po celý rok. Dobře se i odličuje. Na léto k moři ideální. Totéž i v deštivém a mlhavém počasí. Žádné černé obtisky pod očima.

  • Opravdu drží a neobtiskává se.
  • Žádný nedostatek jsem nezazanamenala.


věk
15-24

oči
zelené

Moc dobrá řasenka. Má vyhovující kartáček, který je sice velký, ale přesto vyhovující. Krásně prodlouží řasy a dodá objem. Je opravdu voděodolná, ale zároveň se dobře odličuje. I když moc avonu nedůvěřuji, tak tahle řasenka mě dost překvapila. Jsem spokojená.

  • Kartáček
  • Dodá objem
  • Prodlouží
  • Voděodolná
  • nevím


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.7.2013 21:19:52

Jsem mooc spokojená s touhle řasenkou. Při doručení jsem byla skeptická ke kartáčku, který má kratší štětinky -jsem zvyklá na husté kartáčky-, ale funkci splnil skvěle. Řasy jsou nadzvednuté, neslepuje ani při prvním používání, hezky prodlužuje. Hůře se mi ale odličuje, což možná vyřeší lepší odličovač. Patří mezi mé řasenkové favority.

  • kartáček
  • prodlouží
  • zahustí
  • cena
  • možná horší odličování


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 15.7.2013 09:52:57

Túto špirálu som mala už viackrát za sebou. Som veľmi spokojná s tvarom kefky, dobre sa nanáša a nezlepujú sa mi z nej riasy. Vzhľad bol hustý, výdrž celkom dobrá, aj napriek tomu že sem tam sa mi pod okom začiernila pokožka od spodných rias. To je asi jediná nevýhoda. Ináč mi veľmi vyhovuje gumená kefka a aj dizajn :))

  • kefka
  • hustota rias
  • dĺžka rias
  • dizajn
  • priemerná výdrž


Další recenze od 19.12.2013 00:21:01

Tahle řasenka je prostě úžasná. Kdyby ji přestali vyrábět tak nevim co bych dělala :) Krásně se mi s ní pracuje. Vůbec neslepuje řasy a nezanechácvá na nich žmolky. Kartáček je naprosto vyhovující.Řasy vypadají úchvatně. Krásně zahustí i prodlouží .Jinak já dávám nejméně 2 vrstvy tak to potom mam problém s odlíčením

  • super kartáček
  • žádné žmolky
  • žádné slepené řasy
  • úžasný efekt
  • žádný


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 14.1.2014 20:29:10

Příjemné překvapení od Avonu. Zprvu mě vyděsil na můj vkus veliký kartáček, jelikož dávám přednost menším. Bála jsem se, že kartáček bude řasenky nanášet až moc. Naopak, pěkně je rozčeše a rovnoměrně nanese. Jedna vrstva mi nestačí, to ale u žádné řasenky. Zdá se mi, že však rychle vysychá a hůř se mi odličuje. Nicméně to nebyla vůbec špatná koupě.

  • prodlužuje
  • dodává objem
  • rozčeše řasy
  • horší odličování


věk
15-24

oči
hnědé

na to,že je řasenka od Avonu,jsem čekala víc...zrovna byla v limitované edici za 99Kč,tak jsem si řekla,že ji otestuji.objem dodává,jak slibuje,ale obtiskává se,nedodává délku,dělá žmolky,trochu se drolí a má moc krátké štětinky na kartáčku.mám černé řasy,takže na mně nejde poznat,že jsem si nalíčila řasy.jinat také oceňuji originalitu kartáčku :)

  • objem
  • vysoký obsah
  • originální kartáček
  • drolí se
  • žmolkuje
  • neprodlužuje
  • obtiskává se
  • krátké štětinky


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 31.1.2014 15:16:43

Hmm...z tejto riasenky mám zvláštne pocity...dlho som ju testovala ,ale mne nesadla..na kartáčiku ostáva príliš málo farby a tým pádom veľmi dlho trvá nalíčenie ..nemám rada tento druh špirál a to hlavne ráno fakt sa s tým nemám čas babrať..ďalšia vec je tá, že aj keď ju horko ťazko nanesiem tak mi tie riasy polepí, ani nejako extra nepredĺži, objem dodá to áno , neobtiskáva sa a to je tak asi všetko..pre mňa sklamanie..

  • v limitovaných verziách sú pekné obaly:)
  • objem
  • cena
  • málo farby na katráčiku
  • zlepuje
  • riasy nedržia svoj tvar celý deň


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 26.3.2014 16:18:41

Doporučovala bych spíš nevoděodolnou verzi řasenky. Řasenka mi plně vyhovuje (nosím kontaktní čočky a nemám s tím žádný problém). Krásně zvýrazní a prodlouží řasy. Při každodenním používání mě vydržela zhruba 2 měsíce. K téhle řasence se určitě budu ještě dlouho vracet, protože si ji opravdu nemůžu vynachválit :-)

  • Neslepuje
  • Dodává objem
  • Vydrží dlouho
  • Dobře se odličuje
  • Skvěle se aplikuje
  • Dobrá cena
  • Nežmolkuje
  • Žádné


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 26.3.2014 20:59:07

Řasenku jsem koupila v akci a byla s ní spokojená. Sice nemám moc ráda tento typ plastového kartáčku ale zde mi nevadil. Barva na něm nezůstávala a řasy hezky pročesal, nabarvil a zvýraznil. Extra délka ani nějak výrazné zahuštění se sice nekonalo, nicméně o něco málo řasy zvýrazněné byly. Za tuto cenu jsem žádný zázrak nečekala, takže jsem byla docela příjemně překvapená. Za plnou cenu bych si tuto řasenku ale rozhodně nekoupila a vybrala bych si jinou.

  • cena
  • kartáček
  • nijak extra nezahustí ani neprodlouží


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 17.4.2014 14:55:21

Od této řasenky jsem moc neočekávala. Byl to dárek k Vánocům a abych pravdu řekla, asi bych si řasenku od Avonu nekoupila. Nemám voděodolnou, mám klasickou. A světe div se, opravdu mi sedí :). Pěkně mi řasy prodlouží, zahustí a přitom neslepí. Neobtiskává se a nedrolí se. Jsem moc spokojená. Asi ji pořídím sama. Tuto řasenku doporučuji.

  • Zahustí
  • Prodlouží
  • Neslepí řasy
  • Nedrolí
  • Neobtiskává se
  • Cena
  • Sympatické balení


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 17.4.2014 21:21:26

Tohle je má nejoblíbenější řasenka. Slibuje sice až 15x větší objem ale tomu zas tak moc nevěřte. Možná to tak mám jen já. Koneckonců řasenky jsou velmi individuální záležitost. Mě 15x větší objem řas při výběru této řasenky moc nazejímal, protože je mám docela husté a dlouhé. Řasenku jsem si teď objednala z katalogu avonu a bude to už mé druhé balení. Jednou jsem ji viděla asi za 220Kč ale teď ji naštěstí prodávají skoro o 100Kč levněji. Plánuju si ji koupit znovu a znovu.

  • obal
  • cena
  • řasy zahustí a prodlouží
  • štětinky
  • nic


Další recenze od 4.6.2014 16:18:11

Super řasenka! Mám dlouhé a husté řasy a po použití této řasenky je mám ještě hustější a krásně natočené. Řasy mi vůbec neslepí ale naopak krásně pročeše a oddělí. Mám i ve voděodolné verzi a ta je taky dobrá. Nevím jak bude fungovat na krátké řasy, ale na dlouhé určitě doporučuji. V akci se dá sehnat i za krásných 50kč.

  • nízká cena
  • neslepuje řasy
  • prodlouží, zahustí, natočí
  • možná trochu rychleji vysychá


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 22.7.2014 20:11:33

Po přečtení všech recenzí a dporučení kamarádek, jsem neváhala tuhle perfektní řasenku vyzkoušet. Sice jsem se zlekla kartáčku s malými štetinkami, ale musím uznat že umí fakt zázraky. Řasy jsou jako přírodní vějíř dlouhých, hustých,natočených řas. Vydrží take dlouho a vůbec nedrolí, nerozmává se prostě perfektní. Jedinou nevýhodou je asi cena. Ale akce v Avonu bývají často takže doporučuji všem co jí ještě neměli. A já určitě koupím znovu :-)

  • výdrž nedrolí se natočení prodloužení objem
  • možná standartní cena


Další recenze od 23.7.2014 15:38:52

Je to jedna z mých nejoblíbenějších řasenek od Avonu. Řasy mám od přírody dlouhé a proto občas bojuji s tím, že mi je řasenky slepí. U této se mi to nikdy nestalo a navíc je opravdu krásně zahustí. Jediné co bych zlepšila je délka štětin v kartáčku, klidně by mohly být delší. Jinak ale naprostá spokojenost a určitě si jí opět koupím.

  • krásně zahustí řasy
  • neslepuje
  • docela rychle vysychá
  • krátké štětiny na kartáčku


věk
15-24

oči
modré

S touto řasenkou jsem naprosto spokojená. Přišla jsem k ní jen tak náhodou, když stála paní u obchodu s několika věcmi od Avonu a prodávala je. Vybrala jsem si teda tuhle řasenku, ačkoli mě zaujal její kartáček. Mým řasám vyhovuje, pěkně je oddělí, dodá objem a mírně prodlouží. Nemám co vytknout, tato řasenka je parádní!

  • kartáček
  • dodá objem
  • hezky oddělí řasy
  • prodlouží je
  • při prvním použití byl kartáček mokrý víc než jsem očekávala (žádná tragédie to nebyla)


věk
25-34

oči
zelené

Z této řasenky jsem měla strach, nezdál se mi kartáček, dostala jsem ji v nějaké sadě od avonu, ale je vážně nejlepší, hezky barví, nevysychá tak rychle, dělá krásné husté a dokonce i delší řasy, neobtiskává se mi nikam a na očích vydrží do odlíčení v perfektním stavu, jasně že slzy nedá, nemá to ani v popisu práce, ale je úžasná a musím si pořídit další do zásoby, teď ji vídám na netu za 99kč což je i fajn cena

  • barva
  • kartáček
  • vydrží
  • neobtiskává se
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.5.2015 18:53:41

Niekoľko rokov dozadu som používala klasickú SuperSchock,kočky hovorili,že táto Max je ale lepšia..Neverila som,no dala sa ukecať a objednala aj s riasenkou Infinitize.Táto SuperSchock Max je teda ozaj lepšia ako klasická.Krásne prečeše,predĺži,dodá objem,nezlepuje,stačia jej dve vrstvy.Dobre sa odličuje.Drží,neopadáva.Veľmi príjemné prekvapenie.Skúsim ju zas znova.Dokonca mi táto Max vyhovuje ešte o troška viac ako Infinitize.Super,palec hore.

  • predĺži
  • rozčeše a dodá objem
  • nezlepuje
  • dostupnosť-Avon


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 20.11.2015 23:15:15

Mám dlouhé,ale rovné,tvrdé řasy a od řasenky očekávám především natočení řas.Stejně jako u sestry této řasenky ,se na mých řasách žádný velký efekt nekonal.Řasenka mě zklamala na celé čáře.Moje řasy spíš narovnala,neprodloužila,nezahustila,slepila.Jediné pozitivum je,že se nerozmazává.Pro moje řasy opravdu není!

  • nerozmazává se
  • nenatočí
  • neprodlouží
  • nezahustí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

NYC Big Bold Curl Mascara

4.3 82% 8 recenzí