Rexona Maximum Protection tuhý antiperspirant deodorant recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Rexona Maximum Protection tuhý antiperspirant deodorant
Antiperspiranty, deodoranty Rexona Maximum Protection tuhý antiperspirant deodorant - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Rexona Maximum Protection tuhý antiperspirant deodorant - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Rexona Maximum Protection tuhý antiperspirant deodorant - obrázek 3
5 4.1 29
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 76% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 160 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce Rexona

Recenze produktu
Rexona Maximum Protection tuhý antiperspirant deodorant

věk
25-34

Další recenze od 17.9.2017 17:39:55

Na výběr je docela dost druhů, což je svým způsobem dobře - každá si vybere ten svůj. Já už jich vyzkoušela několik. Některé voněly hezky, ale jeden můj manžel okomentoval tím, že smrdí úplně nemocničně :-D Jinak mě ale těší, že vůně je příjemná a vydrží celý den. Ideální je nanést jej večer před spaním a nanáším ho i ráno. Důležité je ho ale správně "vmasírovat" do kůže, aby zaschnul a fungoval jak má. Jediné mínus je to, že je až nápadně podobný antiperspirantu "Dove Maximum Protection", tak jsem si je asi jednou nebo dvakrát spletla. Ale ani ten není špatnou volbou (i když Rexona je Rexona).

  • Hezky voní
  • Funguje
  • Výběr vůní
  • Pro někoho cena (ale dá se v Tetě sehnat v akci 1+1 zdarma)
  • Musí se dobře vmasírovat a nechat zaschnout (což chce trochu cviku)
  • Při první aplikaci trvá docela dlouho, než krém vyleze


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2017 08:41:21

Deodorant mám ve fialové verzi. Vůně je silnější, ale příjemná, nijak mně nedráždí. U mně funguje na jedničku, jelikož nemám výraznější problém s pocením. Pocení i zápachu opravdu zabraňuje. Má krémovou konzistenci, která poměrně dobře zasychá. Po zaschnutí mi stopy na oblečení nedělá ani necuckuje. Má pro mně pár nevýhod - po častějším používání mám vysušenou pokožku podpaží, navíc smýt deodorant z podpaží je poměrně náročné. Večer je vůně již taková zvláště ,,zatuchlá´´, stejnou zkušenost mělo více mých známých. Nejspíše to bude způsobené smísením deodorantu s potem. Nicméně zápach potu necítím :-) Také jeho cena není úplně nízká, ale dá se vychytat na akce. Celkově tento deodorant ale hodnotím velice kladně, určitě ho zakoupím znovu.

  • zabraňuje zápachu i pocení
  • příjemná, i když výraznější vůně
  • krémová konzistence
  • dobře zasychá
  • po častějším používání může vysušovat podpaží
  • jde špatně umýt
  • zvláštní vůně po celém dni pocení


věk
25-34

Vyzkoušela jsem asi 2 z nabízených vůní tohoto antiperspirantu, naposledy Everyday Fresh, u kterého mi dost vadila vůně, je hodně výrazná a přebíjí i vůni parfému, což mi vadí. Nemyslím, si, že by tento antiperspirant zabraňoval pocení lépe než ten ve sprejové verzi. Produkt dost rychle ubývá. Kvůli vůni a účinkům již nekoupím a raději zůstanu u antiperspirantů ve spreji.

  • dostupnost
  • výrazná vůně
  • rychle ubývá


věk
35-44

Dostala jsem ji v DM boxu asi před 3 lety. Jsem ráda, že jsem za ni nevyhodila skoro 160,- protože byla hrozná. Moc účinná. Účinkovala tak, že se nedala ani ve sprše smýt a podpaží pořád drhlo, což teda úplně nesnáším... Navíc jak byla předimenzovaná, tak mě štípala v podpaží, takže jsem to riskla asi 3x a stejně letěla do koše

  • nic
  • štípala v podpaží
  • špatně se dala smýt


věk
25-34

Ze zvědavosti jsem zakoupila tenhle deodorant a antiperspirant v jednom.. Podle recenzí by měl pomoct s pocením. S tím mívám občas problém hlavně v létě. Konzistence je ve formě krému, není moc tekutá. Vůně deodorantu mě vůbec nezaujala, připadá mi hrozně chemická. Zhruba po dvou týdnech používání se začal dostavovat nějaký efekt, míra pocení se snížila. S tím jsem byla spokojena. Zato se mi v podpaží začaly dělat pupínky, takže jsem ho přestala používat. Ještě má podobný značka Dove, ten se taky chystám vyzkoušet.

  • Funguje
  • Zvláštní vůně
  • Rychle ubývá
  • Tvorba pupínků


věk
25-34

Další recenze od 30.9.2016 21:26:54

Pre mňa je toto najlepší deodorant a antiperspirant v jednom. Lepší som ešte nemala. Skutočne zabraňuje potu a redukuje ho, taktiež chráni pred pachom. Páči sa mi aj jeho tuhá konzistencia, ktorá sa nanáša cez dierky veľmi ľahko. A celkom dlho vydrží. Je možné si ho vybrať v 3 dostupných vôňach, všetky mi pekne a sviežo voňajú.

  • zabraňuje poteniu
  • zabraňuje pachu
  • pekne vonia
  • ľahká aplikácia
  • nič


věk
25-34

Další recenze od 11.3.2015 20:41:15

Tento deodorant mám nejradši, protože funguje, nanesu ho večer a druhý den opravdu nemám problém s pocením a zabraňuje zápachu a prostě je nejlepší jaký jsem kdy měla, nedráždí mě, mám variantu bez parfemace a sice nějak voní, ale nesmrdí mi, stačí jím jednou otočit, vsákne se během chvilky, takže nemám pocit mokrého podpaží, určitě chci zkusit i nějakou voňavou variantu, akorát nechápu balení, je docela velké a přitom je tam jen slabší proužek toho krému, víčko mi pořádně nesedí, takže kdybych s tím cestovala asi by se mi to otevřelo v tašce

  • funguje
  • nedráždí
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 8.3.2015 16:18:13

Prikláňam sa k názoru, že tento antiperspirant je veľmi nadhodnotený. Podľa mňa zabraňuje poteniu rovnako ako ktorýkoľvek lacnejší antiperspirant. Kupovala som ružovú alternatívu. Vôňa je na mňa príliš silná a mieša sa s parfémom. Používala som cez leto, keď sa potím viacej - tú vôňu som cítila celý deň až ma z nej bolela hlava. Potila som sa tak ako zvyčajne. Po zmiešaní s potom to bolo ešte horšie. Na jeseň to už bolo lepšie, ale vtedy mi dosť vadilo to, že robí fľaky na tmavom oblečení a pomaly zasychá. Takže za mňa určite nie, ale závidím že dakomu pomáha, chcela by som nájsť aj ja konečne dačo také :)

  • niekomu môže vyhovovať silná vôňa
  • cena
  • pomaly zasychá
  • robí škvrny
  • nefunguje


Další recenze od 7.3.2015 00:19:11

Polotuhý deodorant/antiperspirant ve formě bílého "krému" v balení 45 ml. Dobře zabraňuje zápachu, ale pocení nezabraňuje více než běžné jiné dostupné přípravky. Navíc se poměrně rychle spotřebuje. Nanášel jsem ho vždy večer a ráno pravidelně po dobu cca 1 měsíce - výrazné zlepšení nebylo pozorováno. Podle mého názoru nadhodnocený přeceňovaný výrobek. Další koupi nedoporučuji.

  • zabraňuje zápachu
  • nedostatečně zabraňuje pocení
  • vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 18.12.2014 08:58:26

Trpím hyperhydrozou, takže mě proti pocení nepomůže nic, ale tohle je první přípravek, který po nanesení ráno, vydrží vonět alespoň půl dne. Krémová konzistence je super, nenechává fleky na oblečení. Vůně je výrazná, ale ze všech variant je mi příjemná jen zelená - everyday fresh. Myslela jsem, že mi dlouho nevydrží, ale je to právě naopak.

  • krémová konzistence
  • vydrží dlouho vonět
  • ze všech druhů mi voní jen jedna - zelená


věk
25-34

Další recenze od 16.6.2014 13:32:31

Everyday Fresch: Nejlepší antiperspirant, který udrží podpaží suché po celý den. Dostala jsem ho jako dárek a je vážně skvělý. Vůně teda není nic,co bych očichávala celý den, ale účinky jsou nadprůměrné. Rozhodě doporučuji, hlavně těm, co se nadměrně potí. Jen mi nevyhovuje, že občas vyjede více krému, než je potřeba.

  • účinky
  • cena


Další recenze od 3.5.2014 18:13:43

Vyzkoušela jsem již všechny druhy - sprejový, kuličkový i tuhý, ale od jiných značek. Nakonec jsem zkusila tuto chválenou Rexonu a musím přiznat, že jsem byla mile překvapená. Ochrana před potem je více než dostačující, sice občas musím použít 2x denně, ale je to stále to nejlepší, co jsem kdy zkusila. Mám již druhé balení a vždycky jsem ho našla ve slevě, jinak je cena trochu vysoká, ale za tuto kvalitu mi to nevadí. Obal - je sice bytelný, přežil i pád na zem, ale když mi produkt dochází, hromadí se po okrajích tuby a nechce ven, dále mám v tom posuvném kolečku čirou tekutinu, občas vyteče ven a obal je poté mastný, to je asi jediné, co bych vytkla.

  • Hezký a bytelný obal
  • Příjemná vůně, pro někoho ale může být silná
  • Stačí ho opravdu málo
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 8.4.2014 07:17:58

Jsem nadšená, konečně se těším na léto a nevybírám si oblečení jen podle toho, jestli na něm budou nebo nebudou vidět propocené koláče. Kupovala jsem ho s tím, že prostě vyzkouším a jsem opravdu mile překvapená. Cena se mi nezdá vysoká vzhledem k tomu, že stačí nanášet večer po vysprchování + možno i ráno, kdežto u sprejů (Rexona, Adidas,...) jsem balení byla schopná vyfičet během 3-4 týdnů. S pocením v podpaží jsem se trápila velice dlouho, potím se i v zimě. Teď nemám v podpaží ani kapku a to antiperspirant prochází zatěžkávacím testem v práci i odpoledne ve fitku. Fakt jsem nadšená a vůně je mi příjemná, mám zelené balení.

  • FUNGUJE, alespoň u mě :-)
  • cena
  • vůně
  • výdrž, opravdu na celý den
  • po nanesení nechat chvíli zaschnout


věk
25-34

Mám fialovú, vôňa je výraznejšia, to mi ale neprekáža, keďže ju nie je dlho cítit. No u mňa velmi nefunguje, aj tak sa potím. Neviem, ale možno to bude tým, že ho nepoužívam pravidelne. Balenie je síce väčšie, no antiperspirantu v balení nie je vela, takže sa rýchlo spotrebuje. Cena je dosť vysoká. Múže zanechávať biele flaky na olečení.

  • balenie
  • vôňa
  • nefunguje
  • cena
  • rýchlo sa spotrebuje


věk
25-34

Další recenze od 27.12.2013 14:58:27

Od té doby, co tento antiperspirant dorazil k nám na trh je to moje stálice. Zkoušela jsem se vrátit kvůli ceně k jinému tuhém antiperspirantu, ale už to nebylo ono. Tento opravdu udrží podpaží suché, nedráždí ani se netluče s parfémem. Prostě bomba mezi antiperspiranty. Jediná nevýhoda je cena kolem 150Kč. Mrzí mne, že jsem si jich nekoupila víc do zásoby, když byla v DM 50% sleva. Jinak teda musím říct, že mi nevydrží tak dlouho jako klasický tuhý, cca tak dva měsíce. Ale i za ty peníze to fakt stojí za to!

  • suché podpaží
  • vůně
  • nedráždí
  • cena
  • malý obsah


věk
25-34

Další recenze od 17.11.2013 10:33:48

Tomuto výrobku nemám co vytknout. Koupila jsem v DM s 50% slevou takže mi nevadí ani konečná cena který byla nějakých 65 Kč. Za mě nejlepší antipespirant na trhu. Vůně mi nevadí není zase až tak extra silná. Samotný produkt mi vydržel opravdu dlouho. Co se tyče výdrže tak vydrží i horké dny a vaše podpaží je opravdu suché dříve jsem si na to musela svým způsobem zvykat. Byl to nezvyk. Ale dnes je to proste úžasný pocit žít takříkajíc bez potu. Jinak nechápu ty které tvrdí ze zanechává bílé skvrny večer antipespirant nanesu než jdu spát zaschne a celý sen se pak ani nehne.

  • Zabraňuje pocení
  • Cen bez akce


věk
25-34

Další recenze od 12.11.2013 18:42:31

Rexonu jsem si poprvé koupila na akci v DM. Měla jsem fialovou, která byla teda hoodně aromatická, až se mi z toho chvíli dělalo zle. Jelikož se to má nanášet před spaním, vonělo od toho všechno. Teď mám zelenou a naprostá spokojenost. Mnohem příjemnější vůně a účinek takový, jak Rexona slibovala. Opravdu doporučuji! :)

  • žádné pocení
  • u některých příjemná vůně
  • vyšší cena než u běžných antiperspirantů
  • rychle se vypotřebuje
  • pokud nenecháte důkladně zaschnout dělá bílé fleky na oblečení


věk
25-34

Další recenze od 24.10.2013 08:33:13

Podlehla jsem reklamě a pořídila si novou Rexonu Maximum Protection. Používala jsem ji pouze v létě ve velmi parných dnech, protože s pocením nemám žádný velký problém, tak mi přijde zbytečné používat takto silný antiperspirant denně. Musím uznat, že opravdu funguje, i v těch největších parnech jsem se potila naprosto minimálně. Na můj vkus by mohl mít jemnější parfemaci, je opravdu velice silná a také poměrně rychle ubývá. Určitě si ale pořídím i příští léto.

  • opravdu účinná
  • dostupnost v drogeriích
  • příliš silná vůně
  • rychle ubývá


věk
35-44

Další recenze od 25.9.2013 09:12:48

Tento antiperspirant jsem si vybrala na základě kladných recenzí. Mám docela s pocením problémy a tak jsem chtěla vyzkoušet "ten zázrak". A jsem mile překvapená. Na mě opravdu funguje. Vybrala jsem si modrou. Přijde mi, že nevoní tak silně jako ty ostatní. Ze začátku jsem si nemohla zvyknout na to, že se nanáší večer a ne ráno. Ale vzhledem k parfemaci ji používám večer aby se mi druhý den nebila s parfémem. Cena je sice vyšší o něco než u běžně dostupných antiperspirantů ale zase tato funguje, tak proč si nepřiplatit. Konečně jsem našla výrobek, který zabírá na pocení a já už se nemusím bát zvedat ruce. :-)

  • funguje!
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 20.9.2013 14:13:06

Tento antiperspirant jsem si koupila spíš ze zvědavosti, protože Rexonu mám ráda už tu klasickou,ale nedalo mi to a zkusila jsem ji. Sama za sebe můžu říct, že jsem nadšená, hlavně co se týká nejdůležitějšího, opravdu se nepotím. Mám modrou a ta vůně mi vyhovuje, konzistence trochu mastnější,ale pokud si člověk hned po nanesení nedá tričko a chvilku to nechá zaschnout, tak není problém.

  • Neštípe a nedráždí pokožku ani po oholení
  • Hezky voní
  • Zabraňuje pocení
  • Vyšší cena než klasický antip.
  • Chvíli trvá než zaschne


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2013 15:36:26

Tato noinka mě velmi zklamala. Používám ji skoro dva měsíce a žádne zlepšení necítím. Potím se po ní stejně jako po jiné tuhé rexoně, dove atd. Navíc je dost drahá a šíleně rychle ubývá. Na roll-on Vichy ze zeleným víčkem zdaleka nemá! Když se zpotím, tričko sice pořád voní, pot není cítit vůbec, ale to po kdejakém antiperspirantu i deodorantu také. První jsem měla zelenou, teď modrou. Silnější vůne mi nevadí, ale mě nepomáhá :/ za tak vysokou cenu dávám 2 hvězdy, jinak bych dala 3 jako běžnému antiperspirantu

  • nevím
  • velmi rychle ubývá
  • ale 3x dražší
  • bežný antiperspirant
  • mě nepomáhá jak slibuje


věk
25-34

Měla jsem zrovna slevu do DM na 50%, tak jsem se rozhodla, že ho zkusím. Už jsem začínala být nešťastná, že se koláčů nikdy nezbavím, protože mi nikdy nic nezabralo, tak jsem i o tomto pochybovala. Ale jsem nadšená!! Konečně 1. věc co opravu zabrání pocení!!! A konečně se nemusím bát zvednout ruce :D Funguje když se nanese kdykoliv (večer nebo ráno). Celý den cítím, že je podpaží suché. I když se v létě potí celé tělo, tak rexona drží. Parfemace je sice silnější, ale příjemná.

  • opravdu účinkuje :)
  • konzistence ve formě krému, který nevyteče
  • může zanechat fleky na oblečení
  • silná parfemace
  • samá chemie
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 29.7.2013 10:31:01

Koupila jsem si ho na doporučení ségry, která má podobný problém jako já. Hodně se potím a je jedno jestli se vůbec něčím namažu. Když mi nějaký antiperspirant začne zabírat, tak to funguje jen 2-3 týdny a můžu ho vyhodit. Jestli si vypěstuju nějakou odolnost nebo nevím. Zvažovala jsem koupi lékárnového, ale ještě jsem dala šanci tomuhle, protože byl za poloviční cenu, než lékarnové. Koupila jsem si fialovou, mám ji přesně 4 týdny a zatím luxus. Samozřejmě, když se špatně namažu, nebo už je vážně velký horko, tak se zpotím, ale není to nijak tragický, možná ze začátku používání to bylo víc. Nesmím zapomínat mazat večer i ráno. Na běžné fungovávání v běžné počasí dokonalost. V horku horší. Složení je super, ale skrvny dělá hrozný. Krémová konzistence mi naprosto vyhovuje. Ze začátku mě obtěžovala parfemace, že jsem ho pořád cítila, ale už mi to tak nepřijde. S používáním 2x denně odhaduji, že mi vydrží ještě týden až dva. A okamžitě běžím pro nový. Konečně něco, co funguje.

  • cena
  • v běžném počasí 100% účinnost
  • dobrá účinnost i v horku
  • krémová konzistence
  • opravdu pořádné bílé skrvny
  • rychlá spotřeba


věk
25-34

Další recenze od 23.7.2013 22:05:22

Naprosto LUXUSNÍ a super nepostradatelná věcička, pro nejen letní a teplé dny! Mám fialový a mě osobně voní super! Úplně miluju, když si ho dám a cítím tu krásnou svěží vůni! Cena je sice vyšší - ale myslím si, že se OPRAVDU VYPLATÍ! Podpaží je po něm fakt krásně suché a s jinými volně dostupnými drogérkovými produkty se opravdu nedá srovnávat!!! Konečně něco, co na našem trhu chybělo! Pro mě nejlepší věcička pro tohle léto. Určitě všem DOPORUČUJI

  • super vůně
  • hlavně! velká výdrž a účinnost
  • já nevidím žádné


věk
15-24

Další recenze od 19.7.2013 13:04:25

Konečně jsem našla nějaký výrobek, který opravdu funguje :D vyhovuje mi krémová konzistence a způsob nanášení :) Fakt se vyplatí používat tento antiperspirant na noc, dobře se vstřebá a účinky jsou ještě větší :) V letním pařácích sice 100 % nefunguje ale to asi žádný deodorant ;) Cena je teda výrazně vyšší ale opravdu to za to stojí ;)

  • opravdu funguje
  • způsob nanášení
  • cena


věk
25-34

Výborný antiperspirant, který konečně dorazil na český trh. Mám vypotřebované fialové balení, které je trochu voňavější. Začínám modré balení, které má neutrálnější vůni. Obojí perfektně zamezují pocení nejen v horkých dnech. Musím tedy říci, že po prvním dni jsem nadšená nebyla, antiperspirant mi přišel srovnatelný např. s Biodermou. Ale po dlouhodobějším používání ho musím vychválit snad do nebe. V létě byl pro mě jednou za čas Driclor nutností (a každý, kdo ho někdy zkusil, ví, že nepocení je vykoupeno hodně nepříjemným pocitem v podpaží po pár nocí). Letos jsem Driclor ještě ani jednou nepoužila, protože tato Rexona je plně postačující. Krémové složení u antiperspirantů preferuji dlouhodobě, příp. upřednostňuji kuličku před tuhým deo či sprayem, takže mě Rexona potěšila. Vyzkoušela jsem Rexonu, jak na noc (vůně mi ale nebyla příjemná - je hodně intenzivní u fialové R.), tak ráno - a obě fungují po celý den spolehlivě. Dokonce je možné se ráno sprchnout a znovu R. nepoužít, funguje i tak. Dodala bych, že tato Rexona rozhodně neštípe jako Driclor a účinkuje zhruba stejně. Jen je nutné chvilku počkat, než se krémové složení vsákne plně do podpaždí, jinak dělá fleky na tmavém oblečení. Rozhodně doporučuji!!!

  • účinně zabraňuje pocení v podpaždí
  • krémové složení
  • dostupnost v běžných drogeriích
  • vůně/slabá vůně (dle vašich preferencí 3 druhy na výběr)
  • existuje i varianta Rexona for men
  • rychle ubývá
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 21.5.2013 22:04:25

Smekám před Rexonou, že konečně vyplnila díru na trhu. Ještě tuším s krémovými antiperspiranty přišel Dove, ten ale vyzkoušený nemám. S touto Rexonou mám úspěšně spotřebováno jedno balení. Nutno podotknout, že ubývá hrozně rychle. Co se dá dělat, hlavní je, že opravdu funguje. Doposud žádný antiperspirant, ať už tuhý, ve spreji nebo roll-on, na mě nefungoval. Nezamezoval pocení v podpaží. Používala jsem tedy Driclor, který mě ale zase hodně pálil. Tohle je skvělá alternativa. Použití je moc příjemné, okamžitě se krém vsákne do podpaží a to vydrží celý den suché. Mám vyzkoušené používání na noc i přes den. Obojí mi přijde v pořádku, funguje to. V noci mi trochu vadí silná vůně antiperspirantu, takže se spíše přikláním k použití přes den, kdy mi vůně tolik nevadí. V drogerii jsem viděla tři varianty, modrá, zelená a fialová. Já mám poslední zmiňovanou, jmenuje se Sensitive Dry. Příště asi zkusím jinou variantu.

  • zamezuje pocení v podpaží
  • funguje na 100 %
  • dostupnost v každé drogerii
  • hodně silná vůně


Další recenze od 21.5.2013 19:10:47

Antiperspirant jsem dostala jako dárek, je to novinka na českém trhu. Já konkrétně mám clean scent. Jedná se o tuhý antiperspirant. Proti pocení funguje výborně. Je v praktickém obalu, dole je kolečko, díky kterému se dá krásně regulovat kolik antiperspirantu chci použít. Jediným a pro mě dost závažným nedostatkem je "vůně", není mi vůbec příjemná a cítím jí na sobě celý den.

  • obal
  • šetrný
  • vůně
  • cena


věk
25-34

Sensitive Dry: Potrebujem naozaj veľmi silný a účinný antiperspirant tak som siahla po tejto novinke od Rexony. Po niekoľkých dňoch používania pozorujem zlepšenie, potím sa menej ako pri iných typoch a takisto spoľahlivo zabráni pachu. Používa sa večer pred spaním, ale ja ho niekedy nanášam až ráno a v pohode. 100% síce poteniu nezabráni, ale je určite účinnejší ako ostatné antiperspiranty z drogérie. Vyhovuje mi aj konzistencia vo forme krému, ktorý sa dobre nanáša, rýchlo sa vsiakne a nerobí mi fľaky na tričku. Jediné čo mi na ňom vadí je výrazná vôňa, ktorá je chvalabohu tak intenzívna len chvíľku po nanesení potom zjemnie a nie je to extra cítiť takže sa nebije s parfémom.

  • účinný
  • dobrá aplikácia vo forme krému
  • nerobí fľaky
  • výrazná vôňa po nanesení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené