Adidas Action 3 Antiperspirant Spray recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Adidas Action 3 Antiperspirant Spray
Antiperspiranty, deodoranty Adidas Action 3 Antiperspirant Spray - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Adidas Action 3 Antiperspirant Spray - obrázek 2
5 4.1 31
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 88% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 31 recenzí
  • Výrobce Adidas

Recenze produktu
Adidas Action 3 Antiperspirant Spray

věk
25-34

Další recenze od 5.5.2012 20:11:47

Ze sprejů této řady mám vyzkoušenou vůni Fresh - po určité době používání mi začala být dost protivná. Proti pocení nefunguje tak dobře jako stick, proto ráno použiju stick a spray v průběhu dne. Nevím, jestli je to protřepáním, ale občas se při aplikaci spraye tvoří bílé vločky - nedoporučuji aplikovat nad kobercem.

  • obal
  • docela vysoká cena
  • občas vločkuje


Další recenze od 6.5.2012 10:52:31

Fresh: Tento spray jsem zakoupila před týdnem v akci a jsem s ním spokojena. Ovšem zdá se mi , že při používání jiných deodorantů se potím méně. Má rodina používá tento deodorant téměř celá a zatím si nikdo nestěžoval :) já preferuji spíše ProClear , protože méně voní a více chrání .

  • cena
  • žádné


Další recenze od 12.5.2012 15:43:35

Fresh: Krásně voní, dlouho vydrží, používám ho do posilovny a jsem spokojená, nedělá fleky na oblečení. Na léto a sport ideální, asi není vhodný pro někoho kdo se opravdu potí, spíše jako taková jistota se srřední účiností. Mají ho všude a určitě doporučuji:-)

  • obal
  • vůně
  • cena
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 31.7.2012 16:16:47

Control: Tento deodorant jsem dříve hodně používala a pak přešla na Rexonu. Udělala jsem velkou chybu a tak jsem se vrátila zpět k tomuto antiperspirantu. Nedělá mi bílé fleky a ani ty žluté na oblečení. Navíc hezky voní a osvěžuje. Není ani tak drahý.

  • nedělá bílé fleky
  • nebarví oblečení
  • příjemná vůně
  • cenově dostupný


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2012 17:44:02

Momentálně používám verzi Fresh - voní obdobně jako modrý Dove nebo Nivea - čistotou a celý den, kdy jsem jen doma a nenamáhám se se nepotím a voní. Nestačí mi při sportu, stresu nebo pokud jdu ven, ale to málokterý sprej. Jediná výtka - stříká opravdu hrozně silný proud, mám skoro pocit že mě odstřelí a tak dávkuje moc na jedno místo. To bych vychytala. Pokud mě v budoucnu zaujme některá z vůní, koupím možná znovu.

  • ochrana
  • vůně
  • nestačí při námaze nebo stresu
  • rozprašovač stříká hrozně silný proud


věk
15-24

Další recenze od 15.9.2012 17:41:45

Občas používám Control. Moc hezky mi totiž voní, je takový svěží. Používá ho dokoncee i kamarádka. Pocení omezí, ale nezabrání. Myslím, že je méně účinný než třeba kulička. Často ale docela štípe, zvláště po holení, jiank je fajn a stojí za to ho vyzkoušet.

  • vůně
  • omezí pocení
  • při větším pocení již nestačí
  • často štípe


věk
35-44

Další recenze od 25.10.2012 12:32:32

Pro Clear: Z této řady jsem vyzkoušela více vůní, ale nejhezčí se mi zdá verze Pro Clear. Je to svěží, nekonfliktní vůně. Navozuje pocit čístoty. I když tento sprej neúčinkuje stoprocentně proti tvorbě potu (spreje obvykle bývají méně účinné než kuličky nebo tuhé deodoranty), účinně zamezuje tvorbě pachu. I když se přes den trochu spotím, není vůbec nic cítit.

  • Vůně
  • Účinnost proti pachu


Další recenze od 25.10.2012 19:27:39

Nedám na něj dopustit! Jiný aniperspirant bych si už nekoupila, naprosto skvělá ochrana, pach ihned zmizí a zamezí pocení docela dlouho. Vážně špička, kupuju si ho pořád dokola, má různé vůně, hezky jemné a nevtíravé. Za mě určitě doporučuji, není to sprej za 40,- ale těch 90,- je přijatelných.

  • účinnost
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 7.11.2012 20:17:56

Pro Clear: Už v drogérii mě uchvátila jeho vůně, je svěží a nevtíravá. Po nastříkání se cítim tak nějak čistě. Pot není vůbec cítit a chrání pokožku před pocením celkem dlouho. A po spocení pach schová pod svou vůní a není cítit. Jsem opravdu překvapivě spokojená a určitě si ho koupím znovu tu vůni zbožňuji

  • vůně
  • není cítit pach
  • nic


věk
25-34

Antiperspirantům ve spreji jsem nikdy moc nevěřila-tenhle mě ale překvapil...Rozhodně zabírá a nepotíte se po něm :) Růžová verze navíc nádherně voní..Nevím,jestli vydrží slibovaných X hodin,ale jelikož se sprchuji dvakrát denně,tak rozhodně stačí :) Prostě fajnový sprejový antiperspirant! :)

  • všechno
  • nic mě nenapadá


věk
15-24

Další recenze od 17.12.2012 14:56:10

S tímto výrobkem jsem celkově docela spokojená. Nemůžu říct, že by fungoval 100%, ale na kratší dobu je to dobrá volba s nádhernou vůní. Skvrny na bílém oblečení se mi zdá, že moc nezanechává. Až bude v akci, tak si ho asi zakoupím opět, ale pouze na střídání.

  • Krásná vůně
  • Na kratší dobu zabraňuje proti pocení
  • za delší dobu už pocení nezabraňuje


věk
25-34

Mám Fresh a Intense a oba dva jsou super. Intense voní trochu líp, ale ani Fresh není špatný. Deodoranty si moc nekupuju, spíše preferuju roll on kvůli alergii, ale tyto deo nedráždí podpaží jako většina ostatních deodorantů. I když hezky voní, líbí se mi, že vůně nepřebíjí můj parfém.

  • vůně
  • cena
  • nedráždí
  • nic


Další recenze od 20.1.2013 22:11:48

Jednoznačně nejlepší antiperspirant, co jsem kdy měla. Fresh: Vůně mi moc nevyhovuje, přebije parfém a na mě je až moc pánská. Nicméně pocení zabraňuje. Cotton touch: Tato vůně je naopak velice příjemná, účinky stejné jako u Fresh - podpaží v suchu. Za mě tedy ano, ale už jen Cotton touch, díky příjemnější vůni.

  • Oba dva: zabraňují pocení
  • Cotton touch: Vůně
  • Fresh: Pro mě nepříjemná vůně


věk
35-44

Další recenze od 12.2.2013 23:28:26

Používala jsem teď růžovou verzi Control, vůně je moc příjemná, vyhovuje mi jemný rozprašovač, v podpaží nedělá stopy a nezanechává žmolky. Nijak silně se nepotím, ale myslím, že třeba spreje od Rexony jsou účinnější než tyto. I tak mi ale vyhovují, hlavně jsou mi moc příjemné jejich vůně. V kuličkové verzi jsem měla stříbrný Pro Clear, což je ze všech Adidas antiperspirantů vůně pro mě nejlepší. Určitě existují účinnější spreje, silně potivým bych je asi nedoporučila, ale jinak jsou příjemné, zase někdy pořídím.

  • moc příjemné vůně
  • jemný rozprašovač
  • nezanechávají v podpaží stopy
  • dostatečná ochrana před potem pro méně potivé
  • existují účinnější antiperspiranty
  • pro hodně potivé by asi nebyl dostatečný


věk
15-24

Já mám tyhle deodoranty moc ráda. Úžasně voní a vůně dlouho vydrží. Vůbec se po něm nepotím. Pokud se nějak extrémně moc nepohybuju, tak třeba i přes jeden den. Nezanechává bílé stopy. Už jsem měla všechny druhy a určitě si koupím další znovu. Jsou to moje nejoblíbenější deo spreje.

  • Vůně
  • Vůně dlouho vydrží
  • Nepotím se po něm
  • Nezanechává bílé stopy
  • žádný


věk
25-34

ProClear : rjeden z mojich najobľúbenejších. Nádherná svieža vôňa ktorá sa mi nezunovala ani po dlhšom používaní. Nedráždi pokožku, aj keď ho nanesiem po holení tak ma neštípe ani nesčervená pokožka v podpazuší. Čo sa týka efektu, tak sa mi zdá o niečo málo účinnejší ako Rexona, príp. Garnier.

  • účinný
  • vôňa
  • nedráždi
  • nezaznamenala som


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2013 20:38:26

Bezva antiperspirant, nejlepší z nich je určitě Fresh. Tento výrobek ochrání před pocením, nedělá bílé skvrny na oblečení a opravdu krásně voní. Vůně ve mě evokuje svěžest, čistotu a moře. Trochu mi vadí nedomyšlený aplikátor, přijde mi, že stříká v poměrně velkém proudu a je soustředěný na jedno místo. Spíše oceňuji široký a rovnoměrný rozstřik ostatních antiperspirantů. Bohužel mě neochrání před pocením při větší tělesné námaze, ale na normální den je super.

  • vůně
  • nedělá skvrny na oblečení
  • nerovnoměrný rozstřik
  • neochrání při větší sportovní námaze


věk
25-34

Mám růžový Control a jsem moc spokojená. Aplikátor je super, sprej jde velmi jemně nanást i v silnější vrstvě. Krásně voní. Podpaží zůstává suché a nepodrážděné, ani čerstvě po oholení kůže nezčervená. Nežmolkuje, nezanechává bílé stopy na oblečení. Cena je vyšší, ale protože funguje, nevadí mit to. Důležité pro mě je také aby šel ve sprše dobře na noc umýt a pokožka si opočala, což se daří. DOporučuju.

  • funguje
  • nedráždí
  • vůně
  • neflekatí
  • nežmolkuje
  • jde umýt
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2013 21:26:44

Doposud můj nejoblíbenější antiperspirant. Určitě pocení nezabraňuje na 100%, ale takových 80% podle mě dává, což je slušný výkon i vzhledem k ceně. Používám ho hlavně přes léto, kdy jiné drogérkové nezvládají ani zdaleka. Nezanechává bílé stopy na černém ani žluté stopy na bílém oblečení a pro mě i dobrou výhodou, že na něj nemám alergii a nedráždí mě :)

  • působí proti potu
  • nedráždí
  • žádné


věk
25-34

Tieto spreje sú najlepšie proti poteniu čo sa dajú kúpiť v drogérií. Mala som už asi všetky druhy. Najradšej mám v modrom (fresh) a v bledo ružovej (cotton touch) . Sú naozaj perfektné a keď sa pozabudnem a aplikujem ich na čerstvo oholené podpazušie, vôbec neštípu. Cena je trochu vyššia ale aj tak si ich kupujem často. Občas sa pozabudnem a dostanem chuť vyskúšať niečo nové, avšak, vždy sa vrátim k týmto.

  • naozaj zabraňuje poteniu a zápachu
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 24.8.2013 04:49:00

Jsem asi divná, ale u mě tento antiperspirant nejenže nepůsobil proti pocení (24h :-D), ale naopak jsem se po něm potila o to víc. Sice jsem voněla, ale tak na to mi stačí voňavka, že. Za mě tedy ne, nevyhovoval mi. Ale spravedlivě musím napsat, že moc hezky voní a má i hezký obal, na dotek příjemně hebký. A praktický, použití je bezchybné.

  • hezká vůně
  • na mě nefungoval


věk
15-24

Další recenze od 25.8.2013 18:03:00

Tento sprej bych hodnotila jako jeden z nejlepších antiperspirantů od adidas a sprejů vůbec.Myslím že vydrží na těle poměrně dlouho ale to je jak u koho.Strašně moc se mi líbí jeho vůně snad nejhezčí vůně s antiperspirantů.Nedělá fleky na bílém,černém a barevném oblečení.Myslím že vůně na léto jako dělaná.

  • vůně
  • dlouho vydrží
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 6.11.2013 09:17:26

hodnotím modrý Fresh: mile mě překvapil. Nečekala jsem, že by nějak extra bránil potu ale opravdu musím říct, že po aplikaci tohoto antiperspirantu jsem neměla s potem nejmenší problém. Stačila pouze jedna aplikace ráno a měla jsem celý den klid. Navíc má hezkou příjemnou vůni. Nazvala bych ji vůni čistoty. Antiperspiranty ve formě spreje moc ráda nemám ale tento je opravdu skvělý.

  • opravdu chrání před potem bez nutnosti další aplikace během dne
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 1.1.2014 18:31:27

Tyto antiperspiranty od Adidas mám celkem ráda. Vyzkoušela jsem už asi 3 varianty a vůbec nebyly špatné. Všechny moc hezky voněly po několik hodin. Potu zabrání asi tak pár hodin, poté je potřeba opět přestříkat. Pokud je člověk celý den doma a nevyvíjí žádnou větší aktivitu, stačí nastříkat ráno a potu zabrání až do večera, ale třeba u sportu je tento málo účinný, je potřeba použít účinnější sprej. Na běžný den bez větších aktivit je dobrý.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • nefunguje na 100%
  • při sportu si neporadí


Další recenze od 19.3.2014 16:00:42

Antiperspiranty adidas patří mezi mé úplně nejoblíbenější. Vyzkoušela jsem už spousty dalších od jiných značek, ale žádný z nich mi nepomohl od pocení tak jako adidas. Navíc mají všechny moc příjemné, svěží vůně, které vydrží docela dlouho. Pokožku nedráždí ani nevysušují a nezanechávájí na oblečení skvrny.

  • vůně
  • zabraňuje pocení
  • nedělá skvrny
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2014 09:04:41

Mineral Protect:Tento antiperspirant jsem dostala k testování a byla jsem spokojená, tak si ho občas kupuji znovu. Vůně je příjemná, není velmi výrazná, ale je cítit. Účinky deodorantu hodnotím velmi kladně, nepotím se ani po náročné sportovní aktivitě. Určitě vyzkouším i jiné vůně. Obal se mi líbí, a gumové mačkátko je super, zaručuje jednoduchou aplikaci :-))

  • obal
  • účinky
  • cena
  • ochrana proti potu


věk
35-44

Další recenze od 27.7.2014 20:47:00

Tento antiperspirant hezky voní a hlavně má perfektní obal, na dotek příjemně hebký a matný. Působí tedy luxusně. S účinností je to bohužel horší. Udávaných 24 hodin rozhodně nevydrží, mně spíš přišlo, že jsem se po použití potila o to více. Ale voněla jsem při tom hezky, to mu nemohu upřít. :-D Znovu ale rozhodně nekoupím a celkově adidas ne, jeden test mi stačil.

  • hezký obal
  • příjemná vůně
  • negunguje


věk
25-34

Další recenze od 18.10.2014 11:11:50

Z téhle řady jsem vyzkoušela verzi Control, nejvíc se mi líbila vůně. Co se týče ochrany před potem tak nic moc, musela jsem pod tenhel sprej použít ještě tuhý deodorant, protože sám o sobě pocení rozhodně nezabrání. Bílé fleky dělá, ale není to až také strašné jako u některých jiných deodorantů. Pokožku v podpaží nedráždí.

  • vůně
  • slabý účinek


Další recenze od 30.3.2015 16:53:09

Design lahvicky se mi libi, vicko neodpadava ani kdyz ho mam v tasce.Pro ty, kteri se mene poti doporucuji, vune totiz neni intenzivni, ale mne poceni nezastavi. Už po dvou hodinach citim v podpazi mokro. 48 hodinova ucinnost je podle me nemozna. Timto antiperspirantem me Adidas velice zklamal, cekala jsem neco ucinnejsiho.

  • pekny design
  • vice druhu
  • prijemna vune
  • neomezi pot