Rimmel Exaggerate Eyeliner recenze a zkušenosti

Oční linky Rimmel Exaggerate Eyeliner
Oční linky Rimmel Exaggerate Eyeliner - obrázek 1
Oční linky Rimmel Exaggerate Eyeliner - obrázek 2
Oční linky Rimmel Exaggerate Eyeliner - obrázek 3
Rimmel (109)
3.8 z 5 5 3.8 12
Celkem 12 recenzí


5 hvězd
36%
4 hvězdy
36%
3 hvězdy
18%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
9%

Koupilo by znovu
50 %

Recenze produktu
Rimmel Exaggerate Eyeliner

věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 8.10.2016 21:58:24

Pre mňa asi najlepšia tekutá linka akú som mala. Štetček, ktorým sa nanáša je jednoduchý, dobre sa s ním pracuje, nanesiete ním akurátne množstvo farby na linku na jedno oko. Linky sa s ním maľujú naozaj ľahučko, rýchlo zaschnú, neobtláčajú sa a vydržia celý deň krásne čierne. Určite si túto linku kúpim znovu.

  • vydrží celý deň
  • neotláča sa
  • ľahká aplikácia
  • nič


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 3.11.2015 10:01:44

Z těchto linek jsem byla ze začátku nesmírně nadšená.Byli krásně pigmentované a hezky drželi.Nanášení aplikátorem šlo krásně přesně.Bohužel po asi 3 balení musím konstatovat,že už si další nekoupím.Nevím jestli změnili složení,nebo jsem měla po 2x smůlu,že jsem šáhla po špatném kusu,ale linky jsou příšerné.Nedrží,po uschnutí popraskají,takže je musím dokreslovat,což už nevypadá moc esteticky,takže to většinou končí úplným odlíčením.Při nanášení je musím přejíždět 2x,protože se mi zdají i málo pigmentované.Nerada bych je hanila,protože jsem je měla vážně oblíbené,ale po dlouhé době opět začínám hledat nové...

  • štěteček na nanášení je opravdu přesný
  • linky jsou málo pigmentované
  • po uschnutí popraskají
  • možná špatný kousek


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 12.9.2014 21:44:16

Linky jsem si koupila nedávno, když neměly v drogerii ty, které používám pravidelně (S-he). Řekla bych, že kvalitou jsou srovnatelné s ostatními tekutými linkami. Nedrolí se, aplikace je díky tvrdému štětečku lehká a hlavně přesná. Díky jejich vyšší ceně než těch, které si kupuji pravidelně si je ale příště již nekoupím. Leda by zase neměli ty mé.

  • dlouho vydrží
  • snadná aplikace
  • dají se sehnat levnější linky jiných značek


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.2.2014 02:20:57

Na doporučení sestry jsem si tyto linky pořídila. Ze začátku mi přišly strašně super. Vydržely, nerozmazávaly se, barva pěkně sytá černá a hlavně byly matné. Ovšem asi po třech měsících začaly vysychat a hodně se mi rozmazávaly (používala jsem je denně) a proto si je už nekoupím. Je lepší mít rozdrolené lesklé linky, které můžu lehce kdykoliv dokreslit, než rozmazané matné, které se během dne v terénu upravují hůř.

  • matné
  • výdrž
  • pigmentace
  • po čase se rozmazávaly
  • docela brzo vyschly


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 30.1.2014 21:42:23

Nevím no. 2 balení po sobě jsem byla nadšená. Docela dost dobře se aplikuje. Vydrží mi vždycky tak 3/4 roku, a to používám denně. Ale teď mám pár dnů 3 balení, jsem zklamaná. Vůbec nic nevydrží, hned je pryč, není ani voděodolná a dose se drolí. Pigmentace taky nic moc. Budu ráda až vypotřebuju a znovu už určitě nekoupím.

  • výdrž balení
  • aplikace
  • nedrží
  • hned se smyje
  • drolí se


Další recenze od 26.8.2013 03:49:20

Tyto linky bych si už nikdy nekoupila. Jsou naprosto příšerné! Koupila jsem je v drogerce v akci za příznivou cenu 99,- (sice za málo, ale i tak je mi těch peněz líto). Barva je sice sytě černá, ale šíleně se drolí, a to už po 4 hodinách po nalíčení! Do očí jsem díky nim chytla zánět a musela s tím na oční! I co se týče obalu tak nic moc.. Klasický obal, na kterém se po čase úplně odloupal název výrobku. Aplikátor taky nic nového, špičatý, který se mi ale po čase začal třepit.

  • Sytě černá barva
  • cena
  • šíleně se drolí
  • dráždí oči


Další recenze od 19.2.2013 09:06:14

Výborná linka, veľmi dobre sa nanáša /a to som pri prvom použití nemala s používaním linky žiadne skúsenosti/, dlhotrvajúca, čo sa výdrže na očiach ale aj v balení týka :-) Mám už asi tretie balenie, ale môžem povedať že vydrží neskutočne dlho a to ju používam skoro každý deň.

  • veľmi dobre sa s ňou pracuje
  • celé balenie vydrží veľmi dlho
  • žiadne


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.2.2013 16:50:17

Linky mají velice příjemný aplikátor - štěteček, se kterým s trochou cviku vytvoříte i velmi tenkou linku. Při tvorbě silnější linky je třeba si dát pozor na otisky, protože chvilku trvá, než linka zaschne. Přijde mi, že po čase linka jakoby zesvětlá a je třeba ji opravit, což je dáno průměrnou pigmentací, nicméně na drogerkový produkt i tak dost dobrou. Můžu doporučit.

  • s aplikátorem se dobře pracuje
  • déle schne
  • méně pigmentů


Další recenze od 16.4.2012 11:08:05

Prima tužka na oči, se štětečkem se super pracuje. Navíc vydrží opravdu dlouho a jen tak nevyschne. Myslím,že za tu cenu je super.Tekutá linka od Astor dělá sytější černou a vydrží déle, ale také je minimálně o 100 kč dražší. Za mě tedy moc dobrá linka na oči za dobrou cenu a s dobrou výdrží :).

  • cena
  • aplikátor
  • asi nic


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 15.4.2012 21:14:14

Linky mají přesný fixový aplikátor, takže aplikace nebude dělat problémy ani úplné začátečnici. Dá se s nimi udělat jak tenká, tak tlustší linka a i ocásek se s tímto aplikátorem vykresluje bezvadně. Oceňuji také to, že linky jsou černočerné po prvním tahu, takže netřeba vícekrát přejíždět po lince. Navíc docela dlouho vydrží- při každodenním používání mi vydržely přes rok.

  • fixový aplikátor
  • po první tahu je linka černá a ne šedá
  • dlouho vydrží
  • žádné



věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 3.4.2012 17:40:00

Výborné tekuté oční linky. Nejlepší je štěteček, který namaluje přesnou linku, dobře se s ním nanáší, "nerozcuchá" se při pravidelném užívání. Co se týče barvy - je krásně sytě černá, relativně rychle zaschne a neobtiskuje se na horní víčko. Vyhovuje mi nejvíce ze všech tekutých linek.

  • štěteček
  • neobtiskává se na horní víčko
  • barva rychle zaschne
  • barva je sytě černá
  • nevím


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené