Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation recenze a zkušenosti

Pěnový makeup Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation
Pěnový makeup Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation - obrázek 1
Pěnový makeup Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation - obrázek 2
Pěnový makeup Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation - obrázek 3
5 3.8 49
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 76% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 66 - 190 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 49 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.9.2013 09:58:42

Jedná se o pěnový make-up a není to ten Stay Matte ve starém obale. Ten ve starém obalu jsem nezkoušela. Jsem velice bledá a odstín 100 Ivory mi velice sedne. Mám smíšenou až mastnou pleť se sklonem k podráždění pleti a na obličeji mám červené fleky, rozšířené póry a mým úhlavním nepřítelem je lesknoucí se pleť. To všechno mi dokáže tenhle make-up zakrýt. Já tedy používám primer od Rimmel (po nanesení primeru na obličej teda nevidím žádný rozdíl, ale to až v jiné recenzi). Konzistence je pěnová, takže nikde neteče a na první pohled vypadá, že se bude blbě roztírat, ale roztírá se krásně a není ho potřeba mnoho. Nemám moc velké kruhy pod očima, jen mírně namodralý, ale dokáže mi ho zakrýt. Obličej po nanesení make-upu ještě pudruju, ale normálně se potom pudrovat nemusí, ale já ráda používám krémové či tekuté tvářenky, takže pudruju. Pleť je dlouho krásně matná, pleť mám sjednocenou a nevypadám jak růžovobílý dalmatin. Jedinou nevýhodou tohoto make-upu je, že trochu zalézá do vrásek. Zvýrazňuje mi vrásky kolem úst (moc mi to nevadí,když si toho všimnu, tak to rozetřu), takže není vhodný pro starší pleť s vráskama. taky bych ho nedoporučovala lidem se suchou pletí, protože docela pleť vysušuje. Celý den matný na čele nevydrží, ale rozhodně se pak nelesknu jako po jiných make-upech a hned mi lidi neupozorňují, že se lesknu, i když jsem se ten den pudrovala třikrát. Možná bych si ho příště koupila znovu.

  • Dobře se roztírá
  • pro smíšenou až mastnou pleť
  • široký výběr odstínů
  • lehký make-up
  • příjemný na pleti
  • konzistence je sympatická
  • Dlouhotrvající mat
  • Sjednotí pleť
  • Kryje středně
  • zalézá do vrásek
  • vysušuje
  • není pro suchou a zralou pleť


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.11.2013 09:06:52

Tento make-up jsem vyzkoušela na základě vzorku, který byl přiložen u časopisu. Natolik se mi zalíbil, že jsem si ho šla i koupit. Používám odstín 201 classic beige. Make-up se dobře roztírá, nedělá fleky (mapy). Naopak perfektně sjednotí pleť do krásného přirozeného odstínu. Kryje dobře. Ač by měl být matující, tak musím pleť několikrát během dne přepudrovat. Ale to se mi stávalo i u jiných make-upů. Jsem ale nadšená z toho přirozeného odstínu pleti, takže určitě budu kupovat i nadále. Navíc ho mám z DM drogerie za akční cenu 109 Kč což je super. Rozhodně doporučuji vyzkoušet!

  • cena
  • přirozený odstín
  • dobře se roztírá
  • žádné


Další recenze od 12.11.2013 19:42:39

Novinka od Rimmelu, pěnový matující make-up a pro mě rozhodně jeden z nejlepších make-upů z drogerie, vyzkoušela jsem na základě doporučení a jsem naprosto spokojená. Ačkoliv je hutnější, tak na pleti je lehký, až máte pocit, že žádný make-up nemáte. Krásně pleť sjednotí, i když kdo má problémy s pupínky a silnějším akné, tak ještě je potřeba zamaskovat korektorem, ale oproti ostatním makeupům od Rimmelu kryje rozhodně nejlíp. Navíc cena je suprová, svoji práci odvádí rozhodně dobře. Já koupím určitě znovu.

  • lehký a příjemný po nanesení
  • cena
  • přirozený odstín
  • žádný


Další recenze od 17.11.2013 16:18:24

Za mě nejlepší make-up, co jsem kdy měla :) Koupený na základě vzorku u časopisu DM, nevyměnila bych ho :) ve spojení s pudrem Stay Matte od Rimmel nejlepší dvojka. Akorát ho nepoužívám na čelo, protože pěnová konzistence se špatně roztírá po čele, tam si dávám BB Cream. Tohle je jednička, už mám doma tři do zásoby na horší časy.

  • prostě je perfektní
  • nelesknete se
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.11.2013 13:40:01

když jsem dostala vzorek od DM byla jsem nadšená jak je užasný a bez silikonů. V klasickém balení bohužel silikony jsou :( ale i tak je fakt skvělý. Matte v názvu tam není jen tak, opravdu matuje, jakoby už sám obsahoval pudr. Pěkně kryje. Ale lepší je ho nanášet rovnou na krém, dokud po pleti pěkně klouže a buď flat top stětcem, nebo houbičkou na makeup, jinak celkem "zůstvává na povrchu" Rozhodně se hodí pro mladou a mastnou pleť! Vrásky nebo suchá místa úplně vylezou-což není můj případ, ale jsou i holky, co mají suchou pleť a stežují si, že jim matující makeup dělá šupinky. Škála odstínů je celkem slušná. Já mám Ivory (u Revlonu mám Buff/sand beige) a při nanášní se zdá jakoby do šeda, ale při precizním nanesení krásně splyne s barvou pleti. Škoda těch silikonů, které dokážou pěkně zaneřádít pleť a póry.. Ale má je asi každý makeup v drogérii.. kdyby je neměl, dala bych 5 z 5ti.

  • ideální pro mladou a mastnou pleť
  • škála odstínů
  • cena
  • opravdu matuje!
  • silikony
  • zvýrazňuje vrásky a suchá místa


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.11.2013 22:20:20

Tenhle make-up jsem si koupila z "nouze", protože jsem zrovna neměla přebytek financí na můj oblíbený od MK... (navíc s jeho dostupností to není zrovna nejslavnější). Stay matte byl v Rossmannu zrovna v akci za 129,- Kč, tak jsem si řekla, že ho zkusím. Zkoušela jsem odstín 200 Soft beige a musím říct, že už tam na tom umělém světle vypadal fakt skvěle. Odstín padne dokonale, je přirozený a i na denním světle vypadá dobře, pokud se to nepřežene. Konzistence je tužší, ale mě osobně to vůbec nevadí, spíš naopak. Je taková krémová a nadýchaná a pokud nanesete make-up na krém či bázi (já používám oboje), tak se perfektně roztírá. Zatím jsem nanášela jen prsty, ještě to zkusím i štětcem :) Co se týče matujícího efektu, tak jsem opravdu překvapená! Většinou se lesknu už tak po 3 hodinách, ale teď jsem se pudrovala až po 4,5 hodinách! A to je u mě opravdu co říct :) Takže bych řekla, že svou funkci plní na jedničku. Výdrž má obstojnou, ještě v 18 hod. jsem ho stále na sobě viděla (i když o trochu méně). Krytí je střední, zakryje drobné nedostatky - žilky, nejednotný tón pleti. Ale na akné a větší pupínky to už chce samozřejmě korektor, což mi přijde naprosto běžné u jakéhokoliv make-upu. Jak už bylo psáno výše, nedoporučuji na suchou pleť, na tu se absolutně nehodí. Ale pro mastnou a smíšenou pleť je jak dělaný! Na závěr bych dodala, že za tuto cenu ho rozhodně doporučuji vyzkoušet, určitě vás nezklame :) Já si pro něj půjdu i příště :)

  • matující - vydrží dlouho matný
  • konzistence
  • skvěle padnoucí odstíny
  • cena
  • dostupnost
  • zatím žádné - ocenila bych možná nějakou vůni :)


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2013 10:26:51

Hezky se roztírá a kryje, má příjemnou konzistenci, potřebovala jsem nový make up a tentokrat jsem chtěla levnější, v drogerii Jasmín měli akci za 100 Kč, což je super cena, zatím nemám pořádně vyzkoušeno jak dlouho vydrží, ale mám na zimu normální pleť-ani suchou, ani mastnou, takže mé pleti sedí, dělá sametový vzhled. Konečně balení pěnového make upu,které není v kalíšku a nemusí se do něj strkat prsty. Pleť určitě zmatní, tak jak slibuje, přitom konzistence není hutná.

  • Cena
  • Dobře se roztírá
  • zatím jsem nenašla, ale vzhledem k ceně si nejsem jista, jestli vydrží celý den


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.12.2013 07:23:15

Make-up jsem vyzkoušela nejprve ze vzorečku a naprosto mě ohromil. Má tužší, ale lehkou konzistenci, na pleti skoro není cítit, přitom kryje prakticky na 100%. Při aplikaci latexovou houbičkou mám pleť sametovou, matnou, zkrátka jako z photoshopu. Jediným mínusem je výdrž, po celém dni už tak hezky nevypadá (zapudrovávám), i tak ho ale hodnotím jako jeden z nejlepších make-upů z drogerie.

  • sametový a matný finish
  • maximální krytí
  • lehká textura
  • balení v tubě
  • výdrž není celodenní


Další recenze od 29.12.2013 21:48:15

Úžasný makeup, mám po něm pleť jako porcelánová panenka. V poměru k cenně skvělá výdrž, oceňuji světlejší odstíny které u většina makeupu postrádám, jsou na mě tmavé. Skvěle se rozstírá i když na první pohled to vypadá, že se s ním bude pracovat huře. Navíc je snadno dostupný, seženete ho snad v každé drogerii a to ještě někdy v akci za 150kč makeup+pudřík.

  • Výdrž
  • Světlé odstíny
  • Cena
  • Snadná rozstíratelnost
  • Dostupnost
  • Žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.12.2013 12:21:35

Pozitivní reakce na tento produkt se na mě hrnuly ze všech stran a tak jsem ani já neodolala a pořídila si jej. Ale upřímě nadšená z něj nejsem. Jediné co se mu nedá upřít je hezké zmatnění pleti. Jinak nic moc. Textura je docela tuhá a nepracuje se s ním moc dobře. Co mi ale vadí nejvíce jsou odstíny. I přesto, že mám nejsvětlejší odstín mi přijde hrozně do oranžova a vytváří efekt masky.

  • Zmatnění
  • Dělá masku
  • Špatně se nanáší
  • Má oranžové odstíny


Další recenze od 31.12.2013 11:46:12

Tento make-up jsem si koupila za akční cenu 109 Kč v DM. Dobře se roztírá a opravdu skvěle matuje, není už potřeba použít pudr. Docela pěkně zamaskuje jizvičky po akné. Více mě ale zklamalo to, že zvýrazňuje póry a zalézá do vrásek. U suché pléti taktéž zvýrazňuje suchá místa, takže musím pleť vždy nejdříve natřít mastnějším krémem. Po několika hodinách cítím, že mě tento make-up stahuje, hlavně pod očima, a to i po použití hydratačního krému. Podruhé už si ho nekoupím.

  • krytí
  • dobře matuje
  • zvýrazňuje póry
  • zalézá do vrásek
  • vysušuje pleť


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.1.2014 21:55:51

Takže.. pro ty, co maji rady krátké recenze: "za tuto cenu lepší make-up neseženete".. A teď pro ty, co chtějí podrobný rozpis: Nejsem jedna z těch, které si koupí makeup a hned o něm píšou recenzi. Nechávám si určitý čas na pozování pleti a kvality produktu. Začala bych tím, že věci od Rimmelu nesnáším a původní stay matte byl horší než příšerný.. každopádně jsem ho zkusila a myslím že nelituju. Mám normální až mastnou pleť a když si ho ráno nanesu tak až do večera se nelesknu. Takže pudr nepoužívám. Co se týče nanášení, jsem zvyklá na prsty ale u tohoto makeupu to není možné. Má takovou konzistenci, že pak vypadám jako by na mě spadl kýbl s pudrem. Takže roztírám zásadně houbičkou - to mi poradila moje kosmetička, která taktéž zkonstatovala, že mám používat podklad aby se mi makeup líp nanášel. no a světe div se, pomohlo to. Vypadá i přirozenějc. OVŠEM... Na to, že mám nejsvětlejší odstín dostupný v Čr (Ivory) je odstin strašně oranžový. Takže používám podklad který je taktéž od rimmelu a najdete ho ve stojanu společně s makeupem. Používám jen trošičku aby byla pleť přirozená. Během dne cítím pnutí pleti zrejmě použitím podkladu. Co se týče výdrže, nevydrží celý den = večer mám mapy.. Vzhledem ke své konzistenci samozřejmě zvýrazňuje stroupky po akné nebo suchá místa, při čemž nechápu, proč si ho zbytečně kupují slečny, které mají suchou pleť a pak dají makeupu velmi malé hodnocení kvůli své blbosti = zvýrazňuje suchá místa. Od čeho jsou recenze? Od toho, aby upozornily pro koho produkt není vhodný a jak je kvalitní.. Jinak dopad na moji pleť měl akorát ten, že mám více černých teček a to i na místech, kde jsem dříve neměla. Vzhledem k tomu, že mám doma tří mesíční dítě, tak makeup nepoužívám denně. V souhrnu bych řekla asi tolik, že když se s ním vyhrajete za tak směšnou cenu je to lepší makeup než nějaký za dva tisíce (vím o čem mluvím). takže přístě koupím znova.

  • Matuje
  • Není efekt masky
  • Splnil co slíbil
  • Velmi dobře kryje
  • Cena
  • Nevydrží celý den
  • Odstin


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.1.2014 21:14:34

Z tohoto make-upu mám docela smíšené pocity. Vadí mi odstíny. Všechny mi přijdou buď hodně oranžové nebo hodně růžové, nic neutrálního. Já mám nejsvětlejší odstín 100 a je na mě moc růžový. Časem ale na pleti bohužel oxiduje, tmavne a stává se oranžovějším. Nanáší se velmi lehce prsty, houbičkou i štětcem. Přestože vypadá hutný, lehce se roztírá. Pleť je po nanesení hladká a matná. Zvýrazňuje ale vrásky a jakékoli šupinky na pleti. Je velmi lehký, přesto mám ale pocit, že na pleti trošku ,,sedí" a že ho na pleti cítím. Nicméně kryje velmi dobře. Výdrž má také výbornou, když pominu oxidování a to, že je potřeba ho v mastící se T-zóně přepudrovávat. Matuje tak tři hodiny, pak je třeba pudr. Moc se mi líbí obal make-upu, funkční a skladný, skvělý na cestování. Znovu si asi make-up nekoupím. Je fajn, ale chci prostě najít make-up, který mi bude vyhovovat na 100%.

  • matuje
  • výdrž
  • snadná aplikace
  • obal
  • cena
  • zvýrazňuje šupinky a vrásky
  • sedí na pleti
  • odstíny
  • oxiduje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Stále hledám ideální make-up pro moji velmi problematickou pleť (místy extrémně mastná, místy extrémně suchá, akné, rozšířené póry,...) a stále jsem neobjevila žádný, který by mi seděl na 100%. Make-up Stay Matte od Rimmel London bych ohodnotila pro mé potřeby asi 95%, slibované zmatnění splní, ale samozřejmě ne na až tak dlouhou dobu. U mě drží cca 7 hodin, ale samozřejmě hodně záleží, zda je nositelka v pohybu nebo v klidu, zda se potí, atd... Dobře se nanáší a roztírá, ale je ho třeba řádně zapudrovat, protože celkem dost pouští při náhodném otření pleti. Oceňuji pěkné přirozené odstíny z kterých si vyberou bledule i tmavší typy. Dalším plusem, zvláště pro nás s horším typem pleti, je velmi dobrá krycí schopnost, zvláště po nanesení více vrstev. Mám akné a maskuje opravdu dobře, i když s postupem času mizí z pleti (důsledkem maštění, otírání, atd...) Dají se s ním celkem pěkně zakrýt i kruhy pod očima, ale bohužel po několika málo hodinách začíná zalézat do drobných vrásek, které se tímto stávají viditelnými a to by mohl být problém. Tento nedostatek snadno upravíte pouhým setřením, jelikož i dlouho po nanesení je manipulovatelný. Sice to není 100%, jak jsem psala v začátku, ale prozatím asi nejlepší make-up pro mastnou a smíšenou pleť, který jsem vyzkoušela.

  • příjemné roztírání
  • matující schopnosti
  • cena
  • vyplňování vrásek
  • po delší době tvoří mapy


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2014 22:12:10

koupila sem odstín 100 IVORY - nejsvětlejší u nás Hledala sem hutnější makeup s plným krytím na příležitosti typu večerních akcí, plesů apod. To tento makeup dobře plní. Skvěle kryje a dobře matuje moji lehce mastnou Tzonu. Po nanesení sem přepudrovala a vydrželo i 6 hodin poté, bez tvorby map, změny odstínu, snížení krytí. Nepoužívala bych ho jako makeup na každý den protože je hutnější a nejsem si jistá jestli by mi byl příjemny nehledě na to co by udělal s mojí pletí (ucpávání pórů apod.). Ale na účely které sem si ho koupila je skvělý.

  • neparfemovany
  • krytí
  • odstín
  • trochu těžký


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.2.2014 09:28:12

Tento make-up jsem si koupila na základe recenzí. Vyhovuje mi pěnová konzistence, dobře se nanáší, dělá pěknou sametovou pokožku. I po celým dni vypadá pleť stále pěkně. Kryje akorát a nedělá masku. Mám odstín True Ivory a vyhovuje mi. Na léto si koupím tmavší. Pro mě jeden z nejlepších make-upů vůbec a to už jsem jich vyzkoušela spoustu.

  • konzistence
  • výsledný efekt
  • cena
  • nenašla jsem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Rimmel Stay matte som používala aj pred inováciou tohto produktu a musím povedať že som NADŠENÁ_!!!! Je to prefektný makeup za super cenu. Okamžite po nanesení vytvorí veľmi pekný matný vzhľad, ktorý vydrží naozaj aj 10 hodín a to mám fakt dosť mastnú pleť. Nevytvára fľaky, ľahko sa nanáša, nezalieza do vrások. Odtieň mi taktiež sedí dokonale. Jediné čo mi trochu vadí je obal, lebo keď makeup končí, je dosť ťažké ho dostať z tuby. Inak nemám čo vytknúť. Tento makeup je môj favorit a určite ho budem používať aj naďalej.

  • dlho vydrží
  • nerobí fľaky
  • zmatňuje
  • na konci ide ťažko z tuby


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2014 20:22:22

O tomto make upe sa da povedat jedno- je to vela muziky za malo penazi! Musim povedat ze naozaj zmatnuje a moja zmiesana plet vydrzi cely den matna, vobec nemusim prepudrovat, samozrejme jeho vydrz nie je nekonecna a vecer uz mam polku make upu prec. Mam pocit ze neupchava pory a jedine co by som mu vytkla su odtiene- aj najsvetlejsi ivory sa mi zda prilis orandzovy ale keby som bola snedsia bolo by to ok. Krytie ma tiez solidne. Za tu cenu dost dobre :-)

  • cena, ucinok
  • odtiene


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2014 16:09:17

Takže make up som si kupila uplnou nahodou pretože predchadzajuci mi pomali dochadzal a na tento od rimmel som mala akurat zlavu až 50%. Vysiel ma velmi lacno a cena sama o sebe nieje vysoka aj bez zlavy. Odtien mam True Ivory 103 ale uvítala by som aj bledší. Ano make up zvýraznuje suche časti tvare ale nejak extra mi to nevadí kedže to nieje (u mna) až tak vidno. Je hutny,a aj napriek tomu sa da super rozotrieť aj s prstami,je naozaj matný,neobtiera sa mi o oblečenie, vydrží dlho.Po nanesení si tvar este prepudrujem aj ked myslim že to nieje až take nutne .Jedina vec čo mi vadí trošku je že je v tube a nema pumpičku.Ale kupim si urcite aj 5x znova tento make up lebo vyhovuje mojej pleti aj peňaženke :-)

  • cena
  • matný
  • výdrž
  • dobrá rozotieratelnosť
  • Preferujem make -upy skor s pumpičkou


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2014 10:55:14

Make up som su kúpila na základe prevažne kladných recenzií a mala som aj kupón z magazínu DM active beauty kde stál neuveriteľnych 2.50 E ! :) čo je taká suma, že nie je o čom :) No makeup ma zaujal pekným balením a odtieňmi. Rozhodla som sa pre odtien 200 Soft beige, ktorý je do žlta a na moju pleť dokonale sadne . Make up nanášam štetcom a nie jue s tým žiaden problém, nerobí fľaky, pekne sadne na pleť a úúúúžasne kryje ! mám fliačiky po akné na lícach a s týmto makeupom sú skoro neviditeľné..už som si myslela, že som našla dokonalý make up (gosh x-ceptional wear), ale nie je to tento :) výdrž je tiež dobrá, nemám pocit, žeby cez deň nejako výrane mizol, takže za mňa supeer 1 s *

  • krytie
  • super odtieň
  • výdrž
  • nerobí dojem masky
  • neflakatí
  • cena (aj bez zľavy parádna)
  • žiadne


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2014 14:44:16

Po makeupu jsem pokukovala už dlouho, ale jelikož jsem majitelka sušší pleti, bála jsem se aby mi pleť ještě více nevysušoval - jak to psal každý druhý v recenzích. Jednou jsem se ale rozhodla že to risknu a tadáá, vyšel z toho jeden z mých nejoblíbenějších makeupů.. Mám odstín 100, vcelku mi sedí, klidně bych mohla mít i světlejší. Musím uznat že je docela hutný a těžký, ale tak co se dá čekat když je to pěnový makeup... K nanesení na plet stačí oprvadu malé množství- při velké vsrtvě vytváří masku. Skvěle se roztírá, kryje opravdu pěkně a hlavně ten konečný matný finish je skvělý. Je fakt že makeup má sklony k vysušování (není to zas tak hrozné), ale mě to alespon donutilo více si mazat pleť a starat se o ní.

  • Obal - tuba a né kelímek
  • Stačí malé množství
  • Krásně se nanáší
  • Krytí
  • Matný finish
  • Zvýraznuje vrásky, chloupky a suché místa
  • Při velké vrstvě tvoří masku
  • Sklony k vysoušení


věk
15-24


dehydratace
střední

Další recenze od 23.3.2014 12:15:50

Tento make - up mě úplně nadchnul. Perfektně se nanáší,protože je v tuhé formě, hlavně úžasně roztírá a neděla žádný mapy. Kryje velice dobře což je velký + :) Vydrží na obličeji opravdu celý den, aniž by oxidoval nebo mizel. Za mě určitě doporučuju. Mám odstín 103 a to jsem vcelku světlý typ a sedí super :) Určitě koupím znova :)

  • krytí
  • tuhá forma
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2014 22:46:27

Výborný make up. Dobre sa nanáša, nezanecháva mapy a pleť je naozaj matná a zjednotená, Krytie stredné a vydrží naozaj dlho. Predtým som si musela make up viackrát za deň opraviť alebo aspoň prepúdrovať tento mi vydrží skoro celý deň. Zatiaľ najlepší make up čo som vyskúšala. Určite kúpim zase a za tú cenu, no nekúp to :-)

  • Cena
  • žiadne nevidím


Další recenze od 17.4.2014 14:58:14

Vyzkoušela jsem už opravdu hodně make up, vždycky mě lákaly upoutávky jak bezchybnou budu mít pleť, bez matu a bez lesku, cenové kategorie okolo 2-3 stovek, ale našla jsem spokojenost až u tohohle za pár kaček! Má výborné přirozené odstíny.. nedělá fleky, hezky se roztírá, v létě nemusím ani fixovat pudrem a vypadá pořád dobře. Používám odstín soft beige a je fakt super. Stojí opravdu pár korun a za ty prachy se vyplatí minimálně koupit a vyzkoušet. Takže za mne , určitě ano!

  • přirozené odstíny
  • super cena
  • dobře se roztírá
  • nedělá fleky
  • nejsou


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.4.2014 21:23:41

V poslední době se mi docela leskne pleť, a tak jsem se rozhodla na základě kladných recenzí od naších úžasných českých blogerek koupit zrovna tenhle "lehký" makeup. S výběrem odstínu jsem problém neměla, dokonale mi sedí nejsvětlejší odstín(v ČR, tuším True Ivory) balení super, akorát do ruky, konzistence je tužší, pěnová takže nikam nestéká a z tuby vytlačíte přesně kolik chcete. Stačí fakt malé množství, zapracovávám flat top štětcem a výsledek je jako z photoshopu už po jedné vrstvičce. Mám celkem problém mou pleť s rozšířenými póry a pupínky sjednotit, ale tohle opravdu funguje a navíc se oproti klasickým tekutým makeupům nehne z místa téměř celý den( nanáším na hydratační krém a bázi). Za tu cenu fakt bomba, a to jsem těch makeupů už x vystřídala. Až bude úplné vedro v létě tak asi zvolím jen nějaký tónovací krém, protože mi přijde že to, jak je hutnější, není na horko úplně ideální - mám pocit že ucpává póry. Závěr dvěma slovy: rozhodně doporučuji :)

  • krytí
  • konzistence
  • výdrž
  • neleze do pórů
  • efekt photoshopu, ale ne masky
  • silikony
  • ucpává póry


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.4.2014 17:56:12

Tenhle make-up je zatím nejlepší co jsem kdy měla, tedy co se týče krytí,zmatnění a výdrže. Jediné mínus které mi opravdu vadí je jeho odstín.Mám nejsvětlejší odstín 100 ivory, ale přesto je na mé pleti hodně do oranžova. Cena za kterou jsem ho pořídila je opravdu na takovýto make-up výborná, 159 Kč (na rozdíl například od "zmatňujícího" make-upu od Dermacolu Matt Control-249Kč) Kdyby byl ve světlejším odstínu, rozhodně by to byl můj nejoblíbenější makeup, bohužel. Ale možná mu ještě dám šanci například v létě při opálení,aby mi jen tak neležel v šuplíku.

  • Krytí
  • Výdrž
  • Zmatní
  • Dobře se roztírá
  • I ten nejsvětlejší odstín je do oranžova
  • Vysušuje
  • Při větším množství pocit masky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.5.2014 10:54:20

Můj první make-up. Je skvělý a ráda se k němu vracím. Je vhodný pro mastnou plet´ jako mám já, díky své pěnové konzistenci, ale určitě si myslím, že je vhodný i pro jiné typy pleti. Matuje celkem dobře, na T-zóně sice ne tak intenzivně ale s pudrem je to super :). Líbí se mi také, že mají dost odstínů. Já mám růžový podtón pleti, ale odstín 100 Ivory mi sedí dokonale :). Určitě pořídím znovu.

  • Matuje
  • Vypadá přirozeně
  • Dostupnost
  • Mnoho odstínů
  • Vůně
  • Cena
  • Při větší vrstvě tvoří masku


Další recenze od 4.5.2014 19:56:13

Výborný matující makeup za velice příhodnou cenu. Pěnové složení je lehké, nicméně tento makeup velice dobře kryje. Mám odstín 201 "classic beige", který mi přijde ale spíše do růžova, uvítala bych podobný odstín se žlutým podtónem. Stay matte je perfektní pro mastnou pleť, všimla jsem si, že pokud jsem nalíčená tímto makeupem, tak se nemusím tolikrát denně přepudrovávat, jak jsem to dělávala s předchozími makeupy. Nicméně v zimě jsem Stay matte přestat používat, protože mi přesušoval pleť. Ale suma sumárum je tento makeup velice dobrý.

  • vysoké krytí
  • matující
  • dlouhá výdrž
  • lehké složení
  • příznivá cena
  • žádné


Další recenze od 12.5.2014 17:46:23

Tento make up jsem si pořídil hlavně proto, že jsem chtěl vyzkoušet něco nového a něco co by mi 100% vyhovovalo (ruku na srdce, takový make up asi neseženu) ale zkusit to můžu. Tento mi vyhovoval tak na 70%. Má přirozený odstín (pro moji pleť) s šedým nádechem. Určitě si ho oblíbí majitelky mastné a problematické pleti a to hlavně kvůli krytí. Jednou z nevýhod tohohle make upu je, že zvýrazňuje šupinky stejně tak jako všechny pěnové make upy to mu ale nemůžu vyčítat, tak to prostě bývá... Další nevýhodou je, že pokud to s ním přeženete, tak může tvořit masku což se dá ale vychytat. Občas se mi stávalo, že mi na pleti trošku zoxidoval, ale to mně každý make up. Dost oceňuji balení - tuba a ne skleněná lahvička do které se musí sahat prsty. Jinak asi nemám námitek :)

  • cena
  • krytí
  • hygienické balení
  • výdrž na pleti
  • může tvořit masku
  • občas trochu oxiduje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Pre tento make up som sa rozhodla na základne recenzií, reklamy, a preto, že je určený na mastnú pleť, akú ja mám. Najprv sa mi zdal byť malý, ale má 30ml, takže naopak, je v praktickom menšom obale, ale je ho dosť. Konzistencia je tuhšia, horšie sa rozotiera, a štetcom ešte horšie. Zakryje nedostatky pleti, pleť zmatní, ale výdrž nie je celodenná, po pár hodninách sa lesknem a je potreba tvár prepudrovať. Suché miesta na tvári ešte viac zvýrazni, ale na mastnú pleť je super.

  • zmatní
  • kryje
  • zvýraznuje šupinky na tvári
  • nevydrží celý deň
  • zle sa rozotiera


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.5.2014 17:39:37

Make-up má pěnové, avšak poměrně hutné složení. Na to, jak je hustý, se ale roztírá velice dobře a netvoří nežádoucí "mapy" na obličeji. Perfektně zakryje flíčky po pupíncích a hezky sjednotí pleť. Make-up dostál svého názvu "Stay Matte" a opravdu pleť matuje na téměř celý den. Mám smíšenou pleť s mastící se T-zónou a tohle je konečně make-up, který mi sedí :-)

  • dobře kryje
  • matuje
  • vypadá na pleti přirozeně
  • cena
  • nic


Další recenze od 15.6.2014 20:47:00

Pro tento make - up jsem se rozhodla na základě recenzí zde na Omlazení.cz. Dlouhou dobu jsem používala pěnový make - up a tak jsem hledala nějakou dobrou a podobnou náhražku. Objevila jsem tuhle parádu, která mě velmi mile překvapila :) Hodně slečen zde psalo, že jim vysušuje plet, což mě celkem odrazovalo od koupi, ale nakonec jsem si jej koupila, dokonce v akci za nějakých 109,- , což je poměrně dobrá cena. Má velmi jemné pěnovo-tekuté složení, na pleti se krásně roztírá a co se týče mně, vůbec pleť nevysušuje. Navíc po zafixování pudrem skvěle vydrží i dlouhé hodiny. Za mě tedy 1*

  • lehké složení
  • výdrž
  • v akci se dá koupit za skvělou cenu
  • obal se ušpiní v kosmetické taštičce
  • jinak zatím žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.6.2014 22:46:04

Pozitivní recenze mě nalákaly, ale nakonec jsem spíše zklamaná. Mám nejsvětlejší odstín a i když jsem teď v létě opálená, je na mně nějak moc "vidět". Make up je hodně hutný a špatně se roztírá štětcem - raději vťukávám prsty, protože je potřeba si s tím vyhrát. Když mám někde šupinky apod., tak je akorát nádherně zvýrazní. Krycí schopnost průměrná, spíše dělá efekt oranžové masky a kde nic tu nic. Matný je tak nějak průměrně, proto mu dávám i průměrné hodnocení. Hodí se spíš pro ženy s bezchybnou pletí.

  • lehký obal vhodný na cesty
  • snadné dávkování
  • příliš hutný a špatně roztíratelný
  • dělá efekt masky
  • zvýrazní nedokonalosti pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2014 12:30:02

Docela mě tento MU zaujal hned, jak se dostal do drogerií a to jednoduše svým obalem. Když jsem na něj slyšela pochvalné recenze a byla sleva, šla jsem ho pořídit. Vybrala jsem odstín 100 Ivory. Vypadal sice docela tmavý, ale docela hezky splyne s pletí. Je hutnější konzistence, takže roztírám prsty a pak trochu zapracuji (když mám čas) F80 od Sigmy. Krytí je tak střední - záleží na způsobu nanášení, sedí na můj žlutý podtón a hezky pleť sjednotí. Mám dost mastnou pleť, takže se za 2 a půl hoďky lesknu (i přes pudr) Ale jinak je to makeup docela fajn a v praktické tubě. Nebránila bych se opětovnému pořízení :-)

  • obal
  • cena v akci
  • hezky sjednotí pleť
  • do 3 hodin se po něm lesknu


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.8.2014 23:36:52

No...nečekala jsem zázrak. Nicméně plastelínovitá konzistence mne přinejmenším zaskočila. Při druhém použití jsem už raději make-up nejprve rozetřela na prstech (jen malé množství) a pak až aplikovala, nicméně jsem stále měla dojem, jako bych si obličej potahovala jakousi prazvláštní hmotou. Kryje poměrně solidně, sjednocuje a celkem vydrží ... ale tyto vlastnosti má mnoho make-upů ve stejné cenové kategorii, které jsou na pleti příjemnější.

  • cena
  • výdrž
  • nepříjemný pocit na kůži
  • "plastelínovitá" konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.10.2014 22:54:07

Tento make up som dostala,sama totižto na suchú pleť nepotrebujem,aby bola matnejšia,ale vyskúšala som.Suché miesta nezvýrazňoval,jemne sa zalieval do vrások a zdal sa mi ťažší.Rozotieral sa ale fajn.Výdrž celodenná nie je určite.Odtiene mne ako bledulke hádam nesadol na 100%(ani 80%) ani jeden,takže už len kvôli tomu by som nekúpila.Posunula som kamarátke,ktorá má mastnejšiu pleť a povedala,že matnejšiu pleť nemala a stále sa leskla.Takže aj s matujcim efektom som na pochybách.Škoda

  • nezvýrazňoval suché miesta
  • dobre sa rozotiera
  • s matujúcim efektom som na pochybách
  • odtiene
  • výdrž nie je celodenná


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.12.2014 15:56:16

Teda překvapuje mě, jak může mít tak pozitivní hodnocení. Zaprvé odstín je na mě příliš tmavý a až příliš růžový. Za druhé konzistence je až nepříjemně silikonová, pastovitá, hodně hutná, rozhodně není možné aby splynul s obličejem, je hodně vidět. Zvýrazní kdejakou vrásku, suší místo prostě úplně všechno. Na dokonalou pleť je příliš maskoidní, na pleť s nedokonalostmi zase není příliš vhodný kvůli tomu jak všechno zvýrazní. Po pár hodinách kolem vytváří "cakey" vzhled a to nemám mastnou pleť. Navíc jsem nepřišla na to, jak ho na čele rozetřít, abych ho neměla znatelný kolem obočí. Pro mě osobně je to přehmat roku.

  • Balení
  • Cena
  • Odstíny
  • Konzistence


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.2.2015 15:40:14

Mám ráda pěnové makeupy a tenhle je jeden z nejlepších z drogerie. Koupila jsem si odstín 01 - Ivory a krásně sedí mé světlé pleti. Nejvíc se mi asi líbí, že se dá hezky vrstvit a roztírat (nanáším štětcem). Myslím, že nedokonalosti zakryje a pleť barevně sjednotí. Je lehký a krásně zmatní. Pleť vypadá přirozeně, rozjasněně a je hebká.

  • Zmatní
  • Cena
  • Hezky se vrství
  • Složení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.2.2015 10:23:36

Ďalšie sklamanie po kúpe produktu na základe pozitívnych recenzií. Ako tu už niekto písal, pri nanášaní na tvár som mala nepríjemný pocit s konzistencie make-up-u. Povedala som si, že keď mi to zmatní pleť, tak to nejak prežijem. Make-up po vsiaknutí do pleti vyzeral pekne. Keď som sa po 2 hodinách pozrela do zrkadla, už som taká nadšená nebola. Pleť mastná a make-up nikde. Ako bonus sa mi po ňom vyhádzalo čelo. Za mňa určite nie. Mám pocit že make-up ktorý nie je primárne určený na zmatnenie pleti, urobí lepšiu službu ako všetky tieto "zmatňujúce" silikónové bomby :)

  • cena
  • zmatňujúci efekt je krátkodobý
  • nepríjemná konzistencia
  • výdrž
  • zloženie


Další recenze od 25.2.2015 16:14:38

Jako první přednost hodnotím odstín Ivory 100 je dobrý i pro mou světlou pleť, nekonalo se zklamání ( kupovala jsem přes net) . Je hustý, hutný, dobře kryje nedokonalost ( a že já můžu hodnotit s mým akné :D ), vytvoří sametovou pleť. Jsem spokojená, výdrž je klasická, žádná hitparáda 16h apod. Matuje tudíž splňuje, co slibuje. Moc dobře se s ním pracuje se štětcem, to já hodnotím také jako plus.

  • cena
  • nenašla jsem


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2015 12:37:31

Vyzkoušela jsem nedávno a jsem z něj nadšená. Makeup se dobře roztírá, nedělá žádné mapy a pleť je po něm krásně sjednocená. Nekryje příliš hodně, ale mě to stačí. Konzistence je hutná, ale ne tolik jako u L'Oréal Paris Mat Magique. Cena v akci 119 Kč, takže super. Nekoupila jsem primer, ale možná dokoupím. Póry mi neucpává a do vrásek moc nezalézá. Pleť mi vydrží podstatně déle matná, než s jinými makeupy, ale přepudrování se nevyhnu. Určitě doporučuji všem co mají rády pěnové makeupy, já osobně u něj nějakou dobu zůstanu.

  • sjednotí pleť
  • dobře se roztírá
  • nedělá mapy
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.5.2015 17:04:21

"Makeup je vhodný pro normální i mastnou pleť." Tady nesouhlasím, jelikož i normální pleť velmi vysušuje a na suché pleti dělá šupiny po celém obličeji i s vrstvou tuhého, mastného makeupu. Vhodný pro focení, jelikož má skvělou krycí schopnost a matný efekt. Zajímavá je jeho konzistence, která je pěnová a výborně se s ní pracuje. Obal je skvělý a vhodný i na cesty, líbí se mi jeho vzhled i přesto, že je rychle upatlaný :) Doporučuji pouze pro mastnou pleť! :)

  • výborný pro mastnou pleť
  • krycí schopnost
  • matný finiš
  • obal
  • cena
  • Opravdu nevhodný na normální natož suchou pleť
  • po čase se vytrácí z pleti


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.5.2015 16:24:13

Pro moji smíšenou pleť, je tento make-up opravdu úžasný!Make-up vypadá po vymáčknutí z tuby že bude hutnější,ale naopak je jemný a nádherně se roztírá,stačí malé množství.Velmi dobře kryje,dlouho vydrží,sjednotí a zmatní pleť,nedělá barevné nesrovnalosti.Jediný problém jsou odstíny,mám nejsvětlejší Ivory a v zimě bych snesla rozhodně světlejší odstín.U jiných značek např.Revlon ,je odstín Ivory rozhodně světlejší.Tento make-up je pro mě překvapením a rozhodně ho doporučuji,cena je také skvělá!

  • matuje
  • dlouho vydrží
  • dobře se roztírá
  • odstín


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.5.2015 12:42:26

Makeupy používám převážně na společenské události, nebo když potřebuji být opravdu dobře nalíčená. Jinak si vystačím s obyčejným BB krémem. Tento makeup jsem si koupila v sadě spolu s pudrem stejné značky. Jelikož mám smíšenou až mastnou pleť, zásadně vyhledávám matující makeupy a to tento splňuje na jedničku. Je balen v tubě, což je do cestovních taštiček víc než praktické. Jeho konzistence je krásně "pěnová" a opravdu obličej dokáže barevně sjednotit a to klidně na celý večer. Nejsem úplně bledulka, ale přesto mám odstín 101 Ivory, což značí, že i ten nejsvětlejší odstín není úplně světlý. Jediným mínusem, který u tohoto produktu shledávám je to, že na suchých místech (u mne v oblasti mezi obočím) dělá šupinky.

  • Výdrž
  • Barevné sjednocení
  • Matující efekt
  • Na suchých místech má tendenci vytvářet šupinky


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.9.2015 10:45:10

Tento make up jsem používala dlouhou dobu, protože jsem si myslela, že je super. Pak jsem narazila na lepší a tento jsem rovnou hodila do koše. Při aplikaci jsem musela použít niveu krém, aby se lépe rozetřel. Po pár hodinách se začali dělat fleky a obličej byl oranžový. Líbí se mi v tom, že krásně zakryje nedokonalosti.

  • krytí
  • matující
  • cena
  • zalézá do vrásek
  • vysušuje (nevhodný pro suchou pleť)
  • nevydrží celý den
  • ve velkém množství dělá masku
  • oranžový odstín


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.2.2016 19:56:13

Napriek tomu že vyrobky zn. Rimmel mám rada, tak tento produkt letel do koša. Makeup mi vobec nesedel, najhorsie bolo ze hned po naneseni strasne zmolkovatel. neviem ci to dobre opisujem, ale ako by nesadol na kozu. strasne zvyraznoval supinky. skusila som aj bazu ale nic nepomohlo. obal hodnotim ako priemerny. klasicka tuba. a s vyberom odtienov ziadna slava.

  • dostupnost
  • znama znacka
  • vysusuje
  • zvyraznuje supiny
  • zly vyber odtienov


Další recenze od 16.8.2016 12:47:05

S tímto makeupem jsem naprosto spokojená. Na mojí mastící se pleti je dlouho matný, má dobrou výdrž, kryje i větší pupínky, které nezvýrazňuje, nežmolkuje. Dlouho jsem hledala nějaký dobrý makeup a tento všechny mé požadavky splnil. Sice nevím, jaký bude na sušší pleti, ale na normální až mastnou můžu vřele doporučit, protože předčí i dražší značky.

  • dobře drži
  • matuje
  • hezky kryje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.9.2016 00:30:48

Tento make-up je perfektní na večer nebo na zvláštní příležitosti, spíše pod umělé osvětlení. Hodně kryje, za denního skvětla je ale na pleti dost vidět. Je poměrně hutný, rozhodně bych ho nepoužívala každý den. Mám odstín 100 Ivory - dost do růžova. Udělá vám bezvadně matnou, sjednocenou pleť. Často bývá v akci společně s pudrem, potom vyjde velmi výhodně.

  • skutečně zmatní
  • dobře kryje
  • za denního světla viditelný
  • hutný
  • hůře se roztírá


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 17:40:03

Tento make-up som mala v dvoch odtieňoch a to Ivory a True Ivory. Odtieňom boli podľa mňa celkom podobné, ale Ivory bol predsa o kúsok svetlejší. Make-up má hutnú konzistenciu, ktorá sa trochu horšie rozotiera, ale osobne mi to nevadí. Jeho krytie bolo stredne vyššie až vysoké, avšak na príliš aknóznu pleť stačiť nebude. Zmatniť pleť dokázal dostatočne, niekoľko hodín sa nebolo treba prepudrovať. Čo mi však prekážalo bolo to, že trochu vytváral efekt masky.

  • - zmatňuje
  • - odtiene
  • - balenie s pumpičkou
  • - výdrž
  • - krytie
  • - trochu vytváral efekt masky