Schauma Cotton Fresh suchý šampon recenze a zkušenosti

Šampony Schauma Cotton Fresh suchý šampon
Šampony Schauma Cotton Fresh suchý šampon - obrázek 1
Šampony Schauma Cotton Fresh suchý šampon - obrázek 2
5 4.1 22
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Schauma

Recenze produktu
Schauma Cotton Fresh suchý šampon

věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Tenhle suchý šampon si mě teda nezískal... Už jen ta vůně, která se dá přirovnat k biolitu, mi děsně vadila. A ani ve vlasech mi není moc příjemný... Mnohem lepší jsou suché šampony od batiste, které mají příjemnou vůni, což je dost důležitý a i mi přijdou mnohem účinnější. Takže od schaumy už suchý šampon nikdy... Někomu jinému vůně možná nevadí, ale já si na ní jen vzpomenu a bolí mě nos.. :D

  • Na nějakou dobu odmastí..
  • vůně
  • výdrž


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 30.6.2016 16:39:38

Fíha tak toto ma aj celkom prekvapilo. Hľadala som narýchlo suchý šampón a tento mi padol do oka. Šikovný, akurát do ruky a lacný. Vlasy už na korienkoch začínali mastnieť a toto bol "liek". Krásne ich oživilo a boli odmastené a nadýchané + objem k tomu. Trošku sa mi nepodáva aplikácia, ten tlak je dosť silný a ostane viac bieleho povlaku na vlasoch. Našťastie nie je problém to vyčesať. Pomer kvalita a cena nie je vyvážená a to myslím v pozitívnom zmysle slova. SUPER

  • cena
  • odmastí
  • dodá objem
  • aplikácia


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
zrzavé

Další recenze od 2.8.2015 12:46:24

Suchý šampon značky Schauma mi doporučila kamarádka. Jsem mile překvapena. Jednoduchá aplikace. Šampon příjemně voní, vlasy zanechává lesklé, nadýchané a na mých vlasech nezanechává stopy. Vlasy mám dlouhé, poměrně husté, zrzavé barvy. Je to výborný pomocník, když potřebuji narychlo osvěžit vzhled svých vlasů.

  • příjemná vůně
  • svěžest
  • lesk
  • nadýchanost
  • cena v poměru na množství


Další recenze od 20.1.2015 11:02:20

Suchý šampon od Schaumy používám jako nouzovku. Vyzkoušela jsem již několik značek, ale k tomuto od Schaumy se vždy ráda vracím. Vlasy odmastí, ale nevysuší a vydrží celý den. Vůně mi nepřijde výrazná, možná chvíli po použití, ale z vlasů ji potom necítím. Mám světlejší vlasy, takže zanechávání stop nemohu posoudit.

  • odmastí
  • dostupnost
  • výdrž
  • na tmavých vlasech může zanechávat stopy


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 19.1.2015 22:31:45

Chtěla jsem vyzkoušet praktičtější suchý šampon ve spreji a díky kladným recenzím, a také proto, že výrobky od Schaumy mám celkem ráda, jsem sáhla po tomto. Aplikace je vážně fajn, to je ale tak vše. Šampon vůbec neplní svůj účel. Vlasy mám po jeho aplikaci mastné a tudíž i stále zplihlé a nehezké. Suchý šampon Amica se sice blbě aplikuje, ale alespon funguje, což je pro mě důležitější a tak se k tomuto od Schaumy již nevrátím.

  • Praktická aplikace
  • Vůně
  • Neodmastí
  • Poměr cena kvalita je velmi špatný


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 5.8.2014 22:40:26

Tento suchý šampon mě příjemně překvapil. Používala jsem LeeStafford, ale od koupě nového balení mě odrazovala jeho cena, takže jsem v drogerii sáhla po Schaumě. Přestože je šampon bílý, nezanechává na tmavých vlasech skvrny a lze ho dobře vemnout do vlasů. Mírnou mastnotu dobře zakryje/ pohltí, ale výsledek bohužel moc dlouho nevydrží a aplikaci musím několikrát během dne opakovat. Dost rychle mi ubýval, ale za tu cenu mě to až tak nemrzí. Koupím si ho určitě znovu, jako pohotovostní záchrana do kabelky se hodí.

  • nezanechává skvrny na tmavých vlasech
  • cena
  • vůně


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 19.6.2014 15:33:47

Tohle byl můj první suchý šampon a byla jsem z něho nadšená! Mám blonďaté, husté vlasy, které se ovšem rychle mastí (hlavně ofina!). Na internetu si ho lidé chválili, tak jsem se ho rozhodla vyzkoušet. První, co mě mile překvapilo, byla příjemná citrusová vůně (možná je moc silná, což by někomu mohlo vadit). Pěkně vlasy "umyl" a dodal jim i trochu objem. Jediné, co mi opravdu vadí, je přílišná intenzita střiku. Kvůli tomu moc dlouho nevydrží, ale jinak tenhle suchý šampon doporučuji!

  • pěkná vůně
  • dodává vlasům trochu objem
  • krásně vlasy "myje"
  • cena
  • přílišná intenzita střiku - kvůli tomu se rychle vypotřebuje
  • na hnědých vlasech zanechává skvrny


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 1.4.2014 18:23:32

Rozhlodla jsem se k občasnýmu používání suchého šamponu a vyzkoušení těch pár dostupných druhů v drogerii. Tento byl druhý, který jsem si koupila. Cena ku obsahu mě docela překvapila, mohl by být za tu cenu větší. Použila jsem ho pouze ke kořínkům a vlasy byly stále stejné, splihlé. Nejspíš je potřeba jej použít po celé délce, ale já očekávám prostě objem,který se mi jaksi nepodařil vykouzlit. Takže jsem sklamaná. Pro mě vyhozené peníze a znova si ho nekoupím.

  • vytváří minimálně bílé skvrny
  • vše ostatní


Další recenze od 22.3.2014 09:08:11

Vlasy se mi hodně mastí, takže jsem chtěla vyzkoušet nějaký suchý šampon, abych si je nemusela mýt každý den. Zkoušela jsem už i jiné, ale tenhle je pro mě úplná jednička. Vlasy odmastí, jsou po něm jemné a vzdušné. Dodá jim také objem. Narozdíl od jiných suchých šamponů má tenhle opravdu příjemnou, svěží vůni. Na hodně tmavých vlasech nejspíš půjde trochu poznat, ale určitě to není nic hrozného. Určitě si ho koupím znovu. Jen by bylo lepší nějaké větší balení, docela rychle se spotřebuje.

  • vůně
  • vlasy odmastí
  • dodá objem
  • docela rychle se spotřebuje


Další recenze od 1.10.2013 08:30:42

Tento suchý šampon je fakt úžasný pomocník, ale nesmí se to s ním přehánět - tak moc jsem si ho oblíbila, že jsem ho začla používat celkem často a způsobil mi lupy. Takže rozhodně ano, ale s mírou :) Vlasy po něm krásně voní, zbaví se mastnoty a jsou nadýchané!

  • vůně, účinnost, jednoduché použití
  • časté použivání vysušuje pokožku hlavy a způsobí lupy


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Perfektný výrobok. Mám častejšie sa mastniace vlasy a toto mi veľmi pomáha, aby som si nemusela umývať vlasy každý deň. Má jemnú povedala by som citrusovú vôňu. Je ho 150 ml a ešte som ho nedopoužívala , tak neviem koľko také balenie vydrží pri pravidelnom používaní. Nezanechával žiadne biele fľaky, čoho som sa veľmi obávala. Keď nie je v akcii býva cena trochu vyššia . Ja som ho kúpila v akcii.

  • splní to čo sľubuje
  • nezanecháva biely povlak na vlasoch
  • žiadne


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 20.6.2013 10:12:07

Suchý šampon od Schaumy mě velmi mile překvapil, vlasy po aplikaci vydrží alespoň na další den matné a příjemně nadýchané. Konečně něco, co vyřešilo můj problém s rychle se mastícími vlasy. Vůně tohoto suchého šampnu mi naprosto vyhovuje, stejně tak jako klasický šampon z této řady. Aplikace sprejem je pohodlnější než pudr.

  • výdrž
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 16.5.2013 10:16:40

Tak tohle je naprostá bomba! Svoje mastící vlasy jsem byla nucena mýt každý den, díky tomuhle zázraku mám ale o 1 den svěžesti navíc, přesně jak slibuje výrobce. Šampon reaguje okamžitě, vlasy po něm vypadají jako umyté. Zanechává sice trochu bílé stopy, ale ty se dají naprosto v pohodě vyčesat, takže za mě absolutní spokojenost. Mám již několikáté balení a rozhodně koupím znova.

  • okamžitá reakce
  • 100 % účinnost
  • splňuje vše, co se od něj očekává
  • poměr cena/malé balení


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 29.4.2013 20:24:49

Schauma Cotton Fresh suchý šampon - můj první suchý šampón ve spreji, dřív jsem používala práškové suché šampóny. Nikdy by mě nenapadlo, že v tom je takový rozdíl. Nejen, že se ve spreji lépe a přesnějí aplikuje. Také zanechává mnohem menší bílé stopy ve vlasech. Tento suchý šampon nedělá vlasy matné, ale vypadají jako čerstve umyté.

  • Jako po umytí
  • Aplikace
  • Menší bíle stopy
  • NIc


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 19.4.2013 07:34:42

Asi nejlepší suchý šampon z drogerie, tohle se Schaumě opravdu povedlo. Je to sprej, takže se jednoduše nanáší. Ve vlasech zanechává docela výrazný bílý povlak, ale jde skvěle vydrbat ručníkem a vyčesat. Takže i když mám tmavší vlasy, bílé stopy nezůstávají. Vlasy hezky osvěží a odmastí, vůně je příjemná, i když na můj vkus by mohla být o malinko méně výraznější, ale dá se to. Určitě koupím znovu.

  • cena
  • snadné nanášení
  • vlasy osvěží a odmastí
  • jde výborně vyčesat z vlasů
  • vůně
  • žádné


Další recenze od 14.1.2013 21:18:43

Nejlepší suchý šampon co jsem měla. Koupila jsem si ho stím že asi bude nic moc, ale ihned po prvním použití jsem si ho naprosto zamilovala. :-) Aplikace je snadná, nezanechává mi na vlasech žádné stopy a krásně voní. Ihned po nástřiku se vlasy odmastí a po vyčesání jsou krásné a lesklé jako bych je zrovna umyla :-) Určitě doporučuji :-)

  • Snadná aplikace
  • vůně
  • zanechá vlasy jako po umytí
  • žádné, jsem naprosto spokojená


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 9.12.2012 11:58:07

Vřele doporučuji. Koupila jsem si ho na doporučení tady na Omlázku, a musím říct , že super. Nastrikala jsem si ho na vlasy 3. den po Posledním umytí vlasu v šest hodin ráno, dala jsem si fo vlasu sponku a vlasy vydržely v pohodě do pozdního večera. Za me super výrobek. Jen by se mohl prodávat ve větším baleni, ale za stejnou cenu. Přijde mi, ze 100,- je opravdu hodně, navíc, když to vydrží cca na 4 max. 5 "umytí" hlyvy. Ale jako nouzovka je to moc dobra vec:-)

  • vlasy opravdu "umyje"
  • vydrží hezké cely den
  • doda vlasům trochu objemu
  • cena
  • baleni neni na dlouho
  • uvitala bych vetší balení


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 9.11.2012 13:35:59

Suchý šampon mě překvapil. Není to úplný zázrak, ale pár hodin navíc vypadají vlasy jako umyté. Ideální společník na ranní nouzi :) Příjemně voní, dobře se aplikuje, půjdu do něj znovu. Jediné mínus vidím v tom, že na tmavých vlasech zanechává bílé stopy, které mi nejdou dolů pouhým rozčesáním - musím místo lehce navlhčit a provětrat fénem.

  • Pár hodin umytých vlasů navíc
  • Cena je přijatelná
  • Jednoduchá aplikace
  • Zanechává bílé stopy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 6.11.2012 14:34:19

Z tohohle suchého šamponu jsem naprosto nadšená! Nikdy jsem neměla suchý šampon ve spreji, takže nemůže srovnat s jinými, ale práškový Amica je proti němu naprostý propadák. Šampon se dobře nanáší, při nanášení dělá hodně výrazné bílé stopy, ale dají se vyčesat (jsem bruneta). Mně docela i voní, voní hodně svěže, jakoby po citrusech. Vlasy ve vteřině odmastí a hlavně nevysuší - nádherně se po něm lesknou, což se mi po suchém šamponu nikdy nestalo. Za mě geniální levná věc, kterou budu kupovat pořád dokola.

  • bleskurychle odmastí vlasy
  • nevysušuje vlasy
  • příjemná svěží vůně
  • cena
  • balení s funkční pumpičkou
  • na tmavých vlasech může nechávat stopy


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Daddy-O

4.1 79% 7 recenzí

Alpecin Coffein Shampoo

4.1 79% 31 recenzí

Dixi Březový šampon

4.1 79% 8 recenzí

Hůře hodnocené