Yves Rocher Šampon podporující růst vlasů recenze a zkušenosti

Šampony Yves Rocher Šampon podporující růst vlasů
Šampony Yves Rocher Šampon podporující růst vlasů - obrázek 1
5 4.2 13
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 152 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Šampon podporující růst vlasů

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 23.2.2013 18:06:26

Šampon miluje můj přítel - kvůli vůni, já sama ji naopak nemusím, představte si, že na louce utrhete kopřivy a polní květy a trávu a hned si k tomu čichnete - takhle to voní a voní to dlouho i z vlasů. Nějaký boj proti vypadávání vlasů jsme nezaznamenaly a po 2 vypoužívaných baleních se příteli objevily lupy, takže s ním skončil. Neobsahuje silikony a vlasy nemastí, ale musí se dobře vypláchnout. Nově v 300ml balení, má zelený bod - tzn. bez nároku na slevové kuponky.

  • bez silikonů
  • pro mě osobně vůně
  • zřejmě způsobil lupy


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 11.5.2013 13:45:54

Koupila jsem šampon s domněnkou,že trošpu popostrčím rust vlasu, ale to se nekonalo.Šampon vlasy krásně umyl a stačilo opavdu malé množství. Ale ta vůně, to je opravdu něco strašného! vypráchá z vlasů zhruba po 2 dnech ale stejně máte vlasy takové jako luční, nevim jak popsat. Sampon krásně pěnil ale učel pro jaký jsem ho koupila nesplnil, takže pro mě propadák

  • kráně pění
  • textura
  • cena
  • nesplnil to, kvuli čemu jsem ho koupila
  • lucí vuně která ve vlasech je cítit další dny


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 11.7.2013 15:39:10

Tenhle šampon jsem si koupila,protože (jak se asi stalo každé) jsem se nechala ostříhat na kráto a chtěla jsem zpátky své dlouhé vlasy. Šampon voní asi jako čerstvě posečená luka a bez použití kondicioneru to je na vlasech cítit i druhý den.Používala jsem ho jako 2. šampon ( vždy umyla levnějším a pak tímhle) neřekla bych že by vlasy rostly rychleji ale zato pevnější a měly tvar. Příště si ho ale nekoupím, protože je mnoho levnějších šamponů,kterých je víc a jsou lepší.

  • objem
  • netestovánoo na zvířatech
  • je vidět do lahvičky kolik zbývá
  • cena
  • vůně
  • nezpozorovala jsem ,že by vlasy rostly rychleji


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Už jsem si zvykla na to, že co nefunguje ostatním funguje na mně a naopak. Já jsem se šamponem naprosto spokojená! Nemastí mi vlasy, při mytí mi skoro nepadají, na růst jsem asi nic nezaznamenala, ale to nevadí. Vůně je opravdu otřesná, to je pravda, ale vzhledem k tomu, jaké má na mě účinky mi nezabrání od koupě druhého balení.

  • vlasy skoro nepadají
  • cena
  • vůně


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Už pár měsíců mě velmi trápilo nadměrné padání vlasů. Vůbec jsem nechápala z čeho a proč mi najednou tolik padají. Nejdříve jsem to přisuzovala probíhajícímu podzimu, pak zase nedostatku vitamínů a tak jsem zkusila snad troje vitamíny na vlasy a efekt nulový. Vždy, když jsem si po mytí vlasů česala vlasy, chtělo se mi úplně brečet při pohledu na plný kartáč vlasů. Pak mi kamarádka doporučila tento šampon od Yves Rocher a já jsem si řekla, proč to nezkusit. Po prvním použití jsem byla lehce zklamaná, protože šampon málo pěnil a již druhý den jsem měla tak trochu mastné vlasy. Nicméně jsem vydržela a po cca 3 týdnech s tímto šamponem, mi vlasy téměř přestaly padat! Byla jsem z toho docela v šoku, protože tento šampon byl to poslední, čemu jsem věřila. Za sebe tedy můžu jednoznačně doporučit a doufat, že už se to nezhorší:)

  • opravdu omezuje padání vlasů
  • přírodní šampon
  • málo pění
  • vlasy jsou po něm dříve mastné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Na můj typ vlasů se hodí, kupuju si ho ovšem jen když je ve slevě a vlasy mam po něm pevnější a pěkně voní přírodou. Při umývaní má silnou vůni jak kopřivy, která by někomu mohla opravdu smrdět. Je přírodní bez silikonu a to je duležité. Vlasy se mi po něm zlepšili, hlavně se zpevní a mam je hustější, konečky se netřepí, takže já jsem s tímto šamponem velmi spokojená. Používám vice šamponu teto značky, ale tento mám nejraději.

  • Přírodní bez silikonu
  • Zpevňuje vlasy
  • Vlasy jsou hustější
  • Silná vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 8.1.2014 00:27:00

S vypadáváním vlasů mám již dlouhou dobu velké starosti. Vystřídala jsem řadu šamponů a vodiček, a zatím nic pořádně nezabralo. Pak jsem náhodně narazila na kosmetiku Yves Rocher, koupila jsem si od nich pár produktů, a byla jsem velmi spokojena. Všimla jsem si, že mají i šampon proti padání vlasů, moc jsem tomu zpočátku nevěřila. Můžu říci, že hned po prvním umytí jsem měla hezčí a bohatší vlasy. Po dvou týdnech užívání jsem vypozorovala menší vypadávání vlasů a je to čím dál lepší :-) Opravdu to funguje, navíc neobsahuje žádné silikony a parabeny, a ve spojení s výtažkem z vlčího bobu, který podporuje růst vlasů, je to nejlepší co může být pro vlasy s tendencí vypadávat.

  • bohaté vlasy
  • lesklé vlasy
  • přírodní vůně
  • snížení vypadávání vlasů
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 10.1.2014 17:15:56

Šampon jsem si koupila díky recenzím tu na omlázku. Protože stále nacházím ve výlevce víc vlasů, než by mělo, rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Nic moc jsem nečekala, ale jaké bylo mé překvapení, že vždy po umytí tímto šamponem najdu míň vypadaných vlasů. Krásně přírodně voní. Opravdu mě překvapil. Mám teď druhé balení.

  • Vůně
  • šetrné složení
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 30.1.2014 21:38:42

Ja som si ho dnes kúpila a po prvom použití môžem s hrdosťou povedať, že je super. Pena sa dobre vymyje, vlasy su na dotyk umyté, vyčistené a rýchlo vyschnú. Vidieť, že šampón je bez silikónov, zbytočne nezaťažuje vlasy. Vôňa nie je až taká nepríjemná, pri umývaní je silnejšia ale po vyschnutí vlasov ju už vôbec necítiť ani keď si k nim pričuchnem. Ja môžem len odporúčiť, uvidím ako to bude s rastom vlasov, ale zatial určite odporúčam aspoň vyskúšať.

  • nezaťažuje vlasy
  • úplne vyčistí vlasy a pritom nevysušuje
  • ľahko sa rozčesáva
  • lesklé vlasy
  • pomer objem a cena


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 17.11.2014 22:27:52

První věcí, která vás asi zarazí je vůně...mě osobně vůně vůbec nevadí, dokonci mi šampón voní, ale vůně vydrží dlouho i ve vlasech, a je dost možné, že okolí moc vonět nebude :) Od šampónu jsem nečekala žádné zázraky a taky se nekonaly, ale vypotřebovala jsem jen jedno balení, tak asi nemůžu úplně soudit, jestli vlasy rostly rychleji, nepadali atd. Mě teda jedno balení nepomohlo a vlasy se mi akorát začali více mastit, takže další balení už nekoupím. Jinak hezky pění, nevysušuje pokožku hlavy a vlasy se po něm dobře rozčesávají.

  • vůně (pro někoho)
  • nevysušuje
  • vůně (pro někoho)
  • vysoká běžná cena
  • vlasy se rychleji mastí


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 5.5.2015 18:36:19

Do YR jsem šla s tím že udlám vlaskům radost z přírodní kosmetiky. Ačkoliv dávám přednost přírodní kosmetiku, tak vlastním hromadu chemických produktů. Co se týče vůně na kterou si většina stěžuje, mě to krásně voní, je opravdu jako by jste si přivoněli k trávě a jak už jsem zmínila přírodu mám ráda a dávám jí přednost.. Takže už jen ta vůně za mě velké plus. Co se týče teda produktu samotného tak vlasy krásně pročistí, nezatěžuje je a jsou takové silnější a samozdřejmě to hlavní plus tohoto produktu je že vlasy začnou opravdu růst. Ovšem záleží na tom jestli vám vlasy rostou a chcete jen zvýšit rychlost nebo vám vlasy nerostou a chcete je probudit. Pokud vám nerostou tak zaznamenáte změnu. Také velké plus je že přestávají padat, ale je logické že když vám rychle rostou tak by neměli padat. Rozhodně koupím znovu.

  • opravdu rostou rychleji
  • vlasy přestali vypadávat
  • jsou na omak silnější
  • krásná přírodní vůně
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.10.2015 09:48:55

Podľa môjho názoru je šampón prima, až na mega prírodnú vôňu. Vlasy mi vypadávali klasicky po pôrode a boli to fakt hrste vlasov denne. Šampón vypadávanie logicky nezastaví, ale u mňa ho aspoň zmiernil. Je nutné ho však používať dlhodobo a po 1. použití nečakať zázraky. Jediné mínus je tá vôňa. Mne doslova smrdí. Benefit z účinku ale prevyšuje. Po umytí vlasov si aplikujem aj balzam z YR z obilných klíčkov, čo stiahne nepríjemnú vôňu šampónu. Celkovo som bola prekvapená, ako málo stačí k zdravším vlasom. Proste ich len nezaťažovať silikónom. Vlasy sú také iné. Zdravšie vyzerajúce, pevnejšie a hlavne sa nemastia tak rýchlo ako po silikónových šampónoch.

  • účinok
  • dizajn obalov
  • až príliž prírodná vôňa


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
černé

Mojim problémom bolo nadmerné padanie vlasov a veľmi citlivá pokožka hlavy. Kamarátka mi odporúčala práve túto značku nakoľko je na báze prírodnej kozmetiky. Neviem či je to šampónom alebo zmenou stravy a pridaním doplnkov výživy ale nie som ani v polovičke fľašky (skoro po 2 mesiacoch) a vlasy naozaj padajú minimum. Viac ľudí sa sťažuje na vôňu pre mňa je naopak veľmi príjemná a čistá (neviem ako ju lepšie opísať). Vlasy mi vydržia o deň dlhšie nemastné (druhý krát som musela umývať vlasy každý deň). Vyhovuje mi aj dobré penenie produktu, preto ho teda stačí málo. Hlava ma nesvrbí už od prvého použitia. Neviem či má vplyv na rast vlasov ale mne celkovo rastú vlasy relatívne rýchlo cca 1-1,5 cm za mesiac takže to posúdiť neviem. Ale pokiaľ je zdravá vlasová pokožka, musí dôjsť aj k zdravému rastu. Produkt si určite zakúpim znovu a značku šampónov určite nezmením. :)

  • obal
  • nakoľko pení dobre vydrží dlho
  • cena primeraná účinku
  • pre mňa vôňa
  • zastavenie padania vlasov
  • pociť čistých vlasov o deň dlšie
  • šampón je označený zeleným bodom teda žľavu naň neuplatníte