Swiss O'Par Frottee Suchý šampón recenze a zkušenosti

Šampony Swiss O'Par Frottee Suchý šampón
Šampony Swiss O'Par Frottee Suchý šampón - obrázek 1
Šampony Swiss O'Par Frottee Suchý šampón - obrázek 3
5 3.2 18
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Swiss O'Par

Recenze produktu
Swiss O'Par Frottee Suchý šampón

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Tenhle šampón jsem si koupila hlavně kvůli jeho praktickému obalu s rozprašovačem. Je fakt, že aplikace je tak velmi rychlá a pohodlná, nemusíte vlasy zuřive vyčesávat, stačí trošku promnout ručníkem. Ale bohužel moc nefunguje, cca po půl dni jsem měla kořínky opět mastné a splihlé, takže jsem se pokorně vrátila k suchému šampónů od Amicy. Navíc i jeho cena se mi zdá dost přemrštěná.

  • praktický obal s rozprašovačem
  • snadná a rychlá aplikace
  • vlasy stačí promnout ručníkem
  • cca po půl dni jsem měla vlasy opět mastné a splihlé
  • zbytečně drahý


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 8.4.2012 15:13:04

Tento suchý šampon mi poměrně vyhovuje, byl pro mě lepší než Amica, kterou jsem používala několik let. Oceňuji jednoduchou aplikaci rozprašovačem. Vlasy jsou po aplikaci odmaštěné a nelesknou se. Efekt ale nevydrží celý den, odpoledne se zase začínají mastit. Největším problémem pro mě bylo vyčesávání bílého prášku, i když to šlo lépe než u jiných suchých šamponů, stejně jsem tím tak 3 minutky strávila.

  • dobře odmašťuje
  • snadná aplikace
  • zanechává ve vlasech bílý prášek
  • efekt odmaštění nevydrží celý den


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 8.4.2012 15:59:34

Mně tento suchý šampón ve spreji vyhovuje. Je to taková má poslední záchrana, kdy opravdu nestíhám umýt si hlavu. Kořínky spolehlivě odmastí, ale musí se ho nastříkat poměrně dost. Vlasy mi pak vydrží celý den neumaštěné. Jsem sice bruneta, ale jeho bílá barva mi nijak extra nevadí. Pořádně hlavu vydrbu a vyčešu, stáhnu do culíku a jdu.

  • cena
  • dobře odmastí
  • musí se použít větší množství


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Pro mě nic moc - více mi jako blondýnce vyhovuje Amica za pár korun. Tenhle suchý šampón může maximálně vyhovovat brunetkám, které nemohou Amicu používat, ale jinak je vcelku na nic. Vlasy jen osvěží a navoní, odmašťovací efekt není moc výrazný a brzy jsou vlasy v tom samém stavu co před tím. Brunetkám bych doporučila jiné, sice dražší ale mnohem efektnější spreje.

  • navoní vlasy
  • levnější než jiné spreje
  • nejde vidět ani v tmavých vlasech
  • málo účinný


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 8.4.2012 20:20:06

Suchý šampon od Swiss používám v případě, že si nestihnu umýt hlavu. Je to skvělá záchrana. Z hlediska aplikace, je šampon lepší než Amica, ale mám pocit, že nemá tak dlouhou výdrž jako Amica pudr. Ale i tak je skělý, dobře se aplikuje, po vydrbání ručníkem není vidět.

  • záchranná berlička
  • výdrž slabší


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 11.4.2012 11:25:36

Jako rychlá záchrana funguje tento suchý šampon celkem dobře - díky tomu, že je to sprej se dobře aplikuje. I přesto, že mám tmavší vlasy, nezanechává bílé stopy. Má svěží vůni. Když ho ale porovnám s klasickou Amicou, vyhrává u mě právě Amica. Přesto tento suchý šampon není špatný.

  • Snadná aplikace
  • Dobře odmašťuje
  • Nezanechává bílé stopy
  • Vůně
  • Slabší výdrž


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 24.4.2012 09:03:33

Tento suchý šampon se špatně vyčesává, zanechává ve vlasech poprašek, takže když se během dne dotknete vlasů, nepříjemně se vám přilepí na prsty. To se mi u jiných suchých šamponů nikdy nestalo. Ale svou funkci plní dobře, vlasy odmastí. I když ta vyloženě vtíravá a omamná "vůně", která je cítit z koupelny ještě několik minut po aplikaci je opravdu velké mínus tohoto výrobku.

  • cena
  • velmi silná vůně
  • špatně se vyčesává


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 22.5.2012 17:19:31

Tento suchý šampon využívaný jako rychlá nouzovka pro mě není nějaký zázrak. Mnohem spokojenější jsem se suchým šamponem Amica, jelikož jsem brunetka, chtěla jsem zkusit tento. U Amicy mi vlasy alespoň nějakou chvíli vydržely nemastné, u tohoto šamponu nevím, kolik bych si toho musela nastříkat, aby splnil účel. Takže za mě NE a budu hledat dál :)

  • Je ve spreji
  • Vyšší cena
  • Poměr cena/ kvalita je :(


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 17.11.2012 15:34:41

Tenhle výrobek mě krutě zklamal. Nejen že nechává ve vlasech šedý povlak, ale navíc mi dráždil kůži na hlavě a strašně silně smrděl. Zkusila jsem ho několikrát, ale vždycky to bylo stejné. Rozprašovač vytváří hrozně intenzívní proud, do kterého jsem měla v mžiku zahalenou celou hlavu :-D Jeho účinky byly možná obstojné, ale nesnesla jsem vůni, která byla cítit i po celém dni.

  • dostupnost
  • šílená silná vůně!!!
  • nevhodný na tmavé vlasy


Další recenze od 17.11.2012 23:12:26

Tento suchý šampon jsem koupila, protože jsem chtěla zkusit něco levnějšího než Klorane z lékárny. A překvapení se nekonalo. Na mých tmavých vlasech mi zůstal šedivý nádech (a to jsem to vyčesávala snad půl hodiny) a po pár hodinách jsem měla vlasy opět mastné, splihlé a ošklivé. Vůně mi nijak nevadila, ale při nanášení toho stříkalo až moc, ačkoliv jsem se snažila o rovnoměrnost. Za mě tedy zklamání a už nekoupím.

  • relativně příznivá cena
  • účinek vydrží stěží pár hodin
  • špatná a nerovnoměrná aplikace
  • šedivý nádech na vlasech po použití


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 6.12.2012 21:42:42

Byla jsem líná shánět zase Batiste a tento tak krásně voní...ale bohužel efekt absolutně nevydrží a to nemám vlasy nikdy mastné, spíše mi suché šampony pomáhají vlasy zhrubnout ke stylingu a trochu oživit. Sprej je praktický, ani brunetám nevadí barva, dobře se totiž promnutím v ručníku vydrbe, ale bohužel mza tu cenu už mohu mít batiste, který mi vlasy "umyje" na několik dní, ne jenom hodin.

  • vůně
  • aplikace sprejem
  • efekt vydrží jen chvíli


Další recenze od 16.2.2013 23:01:11

Je to bezvadný suchý šampon. Dobře se vyčesává a dá mi den bez mytí navíc, když je opravdu velká nutnost. Vyhovuje mi asi stejně jako sypký suchý šampon od Amicy. Vůně mi nijak nevadí, ale ani ji nevyhledávám. Na vlasech ho není vidět, ale mám je světlé, takže to neumím moc posoudit.

  • vše v pořádku
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
blond

Tento suchý šampon jsem si zakoupilapředevším proto, že mi vadila aplikace u levného suchého šamponu Alpa. Tento má rozprašovač a hlavně hezky voní. Vyzkoušela jsem ho i přes jeho podle mě zbytečně vysokou cenu a byla celkem zklamaná. Vlasy jsou po hodině splihlé a mastné snad ještě víc a navíc mi přišlo, že jsem ho 3krát použila a šampon byl fuč.

  • vůně
  • aplikace (rozprašovač)
  • není ve vlasech vidět (blond)
  • cena
  • hnedka pocit mastných a splihlých vlasů
  • rychle se vypotřebuje


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 9.12.2013 20:37:33

Suché šampony moc nemám ráda a beru je jen jako nouzovku. Tento se ale docela povedl a patří k těm nejlepším, které jsem vyzkoušela. Nezanechává ve vlasech jemné bílé tečky, které nejdou vyčesat, tak jako se mi to stalo u některých jiných suchých šamponů. S tímto se mi to nikdy nestalo a splnil to, co od suchého šamponu očekávám. Vlasy vypadaly po aplikaci opravdu jako čerstvě umyté. Pokud budu příště kupovat suchý šampon, tak určitě vyberu opět tento. Doporučuji.

  • splnil co jsem od něj očekávala
  • pro mě žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Suchý šampón som si kúpila na skúšku pretože môj milovaný od Schaumy nemali. Má síce väčšie balenie a nižšiu cenu takže sa viac oplatí, ale kvalitou je nižšie. vôňa je príjemná, pripomína mi vôňu klasickej modrej Nivey. Vlasy až tak neosvieži a neodmastí . Naviac zanecháva belavé vlasy čo na mojich vlasoch dosť vidno, kedže som tmavovláska. Neuvedomujem si vlastnú chybu ktorá by povlak spôsobovala, pretože ja riadne sprej pred každou aplikáciou pretrepávam a aj si dávam záležať na vzdialenosti. Zaradila by som ho do takého priemeru. Znovu by som ho nekúpila pretože sú na trhu dostupné lepšie produkty za rovnakú cenu.

  • balenie
  • vôňa
  • zanecháva belavé fľaky
  • dobre neodmastí, neosvieži


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 12.5.2015 13:27:09

Tento suchý šampon jsem koupila po vyzkoušení u kamarádky a určitě ho koupím znovu. Velmi dobře se nanáší a není třeba ho vyčesávat. Ačkoliv mám tmavší vlasy, stačí lehce promnout ručníkem a není znát, že nějaký suchyý šampon na vlasech mám. Je sice pravda, že vlasy jsou matné, ale určitě nelepí. Někdy mi vydrží v dobrém stavu i do druhého dne. Oproti dříve používané Amice je to pro mě velké zlepšení a hlavně nezavání tak odporně jako zmíňovaná Amica.

  • příjemná vůně
  • snadné použití
  • není třeba vyčesávat
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 19.9.2016 16:58:53

Po tomto suchom šampóne som siahla, lebo môj obľúbený Batiste bol u nás v DMke vypredaný.Stál okolo 3€.Vôňu má príjemnú, sviežu.To teda hodnotím kladnejšie ako u Batiste, kde mi nesedí ani jedna vôňa.Používa sa ako všetky ostatné suché šampóny.Treba ho ale použiť viac a ani to nie vždy zaručí,že efekt bude 100%. Šampónu ale okrem toho nie je čo vytknúť.Vlasom dodá tvar, dobre sa s nimi pracuje.Mám tmavo hnedé vlasy a nebol problém vyčesať alebo vyutierať uterákom.Keby lepšie odmasťoval, tak mu rada 5* dám,ale takto nemôžem

  • dobre sa vyčesáva
  • dobre sa pracuje s vlasmi
  • príjemná svieža vôňa
  • nutnosť použiť väčšie množstvo
  • nie vždy odmastí dôkladne


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 25.12.2016 21:41:52

Tenhle šampon jsem koupila tak z nouze, když jsem narychlo potřebovala nějaký suchý šampon. No, nebyl to můj nejlepší nákup.-) Z tohoto šamponu nemám opravdu dobrý pocit, moc se nepovedl. Po použití dělá v mých tmavých vlasech bílý povlak, šel mi špatně vyčesat. A pár hodin po použití mám opět pocit vlasů, které potřebují umýt. Zbytečná investice. Znovu nekoupím.

  • Rozprašovač
  • Nestojí z aty peníze
  • Dělá bílý povlak v tmavých vlasech
  • Za pár hodin jsem měla opět mastné a splihlé vlasy