Syoss Oleo Intense recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy Syoss Oleo Intense
Barvy na vlasy Syoss Oleo Intense - obrázek 1
Barvy na vlasy Syoss Oleo Intense - obrázek 2
Syoss (40)
3.1 z 5 5 3.1 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
27%
4 hvězdy
18%
3 hvězdy
18%
2 hvězdy
18%
1 hvězda
18%

Koupilo by znovu
46 %

Recenze produktu
Syoss Oleo Intense

Další recenze od 16.9.2013 16:12:30

Použitý odstín Přirozeně plavý 7-10. Již nějakou dobu se snažím různými barvami přejít z melírů na přirozenou plavou. Po odzkoušení asi 10 různých barev mi až tato hezky chytla, nejdříve světle hnědě, ale do 3 umytí se vymyla do nádherné střední blond. O něco tmavší než na obrázku, ale krásná barva. Už jí mám skoro 4 týdny a i přes každodenní mytí se nevymyla. Nejde do rezaté ani žluté, prostě zůstává pořád stejná, což u ostatních barev nehrozilo. Nanášení v pohodě, na vlasy pod lopatky mi stačilo jedno balení. Vlasy jsou po ní krásně hebké a lesklé. Končím z experimenty a zůstávám u této barvy.

  • nevymývá se
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Kamarádka použila od Syoss odstín Hnědá moka a chytl skvěle, přesně jako na obrázku. A to i přesto, že původní odstín chytal do červena. Už jsme ho koupili dvakrát a myslím, že si není na co stěžovat :) Nesmrdí, ba naopak díky olejům je to voňavá nejen krabička, ale i barva. :) Líbí se mi i kvalita rukavic. Už jste někdo vyzkoušeli odstín Ledová hnědá ?

  • jedna přednost na řádek
  • jeden nedostatek na řádek


Další recenze od 15.11.2015 11:07:29

Hodnotím odstín Perleťově plavý 10-05: Po roce odbarvování Palettkou jsem se rozhodla udělat změnu, jelikož vlasy jsem začala mít přesušené, lámaly se mi a také jsem si všimla, že mi padají víc než obvykle. Hledala jsem něco šetrnějšího a v obchodě jsem sáhla po Syoss oleo intense ve slevě z 150 na 100 Kč. Barva se dobře nanáší, nestéká, nesmrdí, ale ze začátku mě na hlavě docela dost štípala, nicméně jsem vydržela a stálo to za to - vylezla z ní krásná přirozená blond barva, odrosty o něco tmavší. Vlasy mám po ní hebké, nepřesušené a také jsem si všimla, že vlasopád se zmírnil. Budu kupovat dál, jediné co mě mrzí je, že jsem ji nezačala používat dříve.

  • neničí vlasy
  • nesmrdí
  • dobře chytá
  • nestéká při nanášení
  • na začátku nanášení štípala


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 2.9.2013 15:51:26

6-76 TEPLÝ MĚDĚNÝ: Aplikováno na středně hnědé vlasy s šedavým nádechem (klasická evropská hnědá) bez předchozího obarvení. Barva nesmrdí, velmi dobře se nanáší díky krémové konzistenci, mi ale místo teplé měděné chytla středně hnědá s červenými odlesky, spíše odstín mahagon. Pak se barva vymyla do takové přirozené hnědo-rezavé, teplý odstín, moc pěkné odlesky na sluníčku, ale pořád dost tmavé, do hněda. Po třech týdnech mi přišlo, že většina barvy je pryč. Možná jsem od této barvy čekala příliš.

  • barva nesmrdí
  • neničí vlasy, spíše naopak
  • krásné odlesky
  • velmi rychle se vymývá
  • chytá tmavší odstín než na krabičce


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 6.3.2014 14:00:56

Barva na olejové bázi, mezi jejíž přednosti má patřit šetrnost při barvení vlasů a především 100% krytí šedin. Barva toto samozřejmě splňuje, ale barva se rychle vymývá - tedy šediny se zhruba po 2 - 3 týdnech opět objevují. Vlasy jsou po barvení hezky lesklé a jemné (doplňuje kondicionér v krabičce navíc). Výhodu i ve vlastním mixování barvy na části podle libosti, pokud si dobarvujete jen odrosty, krabička barvy vám vystačí na víckrát. Cena je též přijatelná.

  • cena
  • vymývání barvy


Další recenze od 28.9.2015 11:55:32

Vyzkoušela jsem odstín 6-80 oříškově plavý a spokojenost nenastala. Aplikovala jsem barvu na světlejší vlasy, vyšislé po létě, a jak sliboval obrázek vzadu, výsledek měl být o něco tmavší, což jsem chtěla, ale také teplejší odstín, trochu nádech do měděna...to se nestalo. :( Barvu jsem nechala působit o něco kratší dobu, než byla doporučeno, a ještě že tak! Vlasy mám o dost tmavší a spíše odpovídá odstínu - tmavě plavý...takže taková ta nijaká plavě zelená barva, celkově bez lesku, ala šedivá myš. Hodně velké zklamání s touto barvou... Těžko říct, čím to ted zachránit, barva se nevymývá, což je asi její jediný plus :D ALE...

  • aplikace
  • odstín


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Barva na vlasy není až tak špatná ( kaštan), je jemná a celkem šetrná k vlasům, avšak připadá mi spíš jako přeliv (na mých nyní hnědých vlasech). Dobře se nanáší, nepálila mne ani neštípala, ale velmi málo vydrží. Vymývá se mi vždy snad už po 14 ti dnech a po barvě ani památky. Z tohoto důvodu ji již nebudu kupovat. Jiné odstíny např. blond můžou chytat jinak, ale na hnědých vlasech opravdu nevydrží.

  • šetrná k vlasům
  • jemné vlasy
  • nevydrží
  • velmi brzy se vymyje


Další recenze od 24.5.2014 19:05:01

Já jsem vyzkoušela měděný odstín 6-76. Na obrázku zrzavá. Měla jsem ještě do včerejška velmi světlé blond vlasy,nebarvené rok a tak jsem si koupila tuto barvu. Barva nesmrdí a prvních 20 minut mě nepálila hlava,pak drobně začala a tak jsem jí raději sundala o deset minut dříve. I přesto odstín byl místo rezavé spíše rudý až někde tmavě rudý. Už nikdy si tuhle barvu nekoupím!

  • Nesmrdí
  • Jednoduchá aplikace
  • Svědí
  • Špatně chytá
  • úplně jiný odstín


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 14.8.2016 23:28:26

Strašná farba...neodporúčam. Kúpila som si ju po predošlej skúsenosti s L´oreal préference 7.1 island (perfektná) no chcela som zmenu. Zaujala ma nová rada od oleo intense tzv. "Smoky blondes" (odstin 6-55) ciže som čakala dymové, ashy odlesky. Farby bolo velmi málo, nenormálne štípala a smrdela, plus vlasy som mala tmavo hnedé, po necelých 20 minútach. Odrasty zrz. Pripomínal, vlasy som mala tmavo blond/svetlo hnedé, klasika myšina, sivasté ,podla mňa fajn. Musela sm dlh dlho vymývat. ..

  • keratínová maska
  • pekné balenie
  • štípe
  • smrdí
  • neodpovedá farbe na obrázku ani zdaleka
  • velmi málo farby-nevyšla na celé vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 16.11.2014 17:21:42

Barva - 9 - 60 - pískově plavý. Tak tato barva je zatím jedna z nejlepších, jakou jsem kdy měla. Krásně se s ní pracuje, nestéká, je jí hodně a pěkně voní. Navíc je bez amoniaku. Má zesvětlovat o 3 odstíny, ale přijde mi, že zesvětluje mnohem víc. Nanášeno na středně hnědé odrosty a na posledních 10 minut na celou hlavu, barva je krásná, tmavší písková, sjednocená, lesklá.

  • bez amoniaku
  • výborně se nanáší
  • voní
  • neničí vlasy
  • kvalita
  • nic



věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 29.10.2016 10:05:32

Tak z této barvy jsem opravdu zklamaná. Součástí je i balzám po barvení. Slibuje platinovou blond. Je to první barva, která mi nechytla a nikdy se mi toto ještě opravdu nestalo. Dobře se nanáší, vůně není nijak nepříjemná, ale prostě mi s vlasy vůbec nic neudělala. Cena byla průměrná oproti jiným značkám barev, ale já už si ji nekoupím.

  • Žádné
  • Nechytla mi


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Garnier Olia

3.2 55% 34 recenzí

Hůře hodnocené

Palette Salon Colors

2.3 32% 4 recenze