Versace Versense EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Versace Versense EdT
Parfémy pro ženy Versace Versense EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Versace Versense EdT - obrázek 2
Parfémy pro ženy Versace Versense EdT - obrázek 3
5 4.5 16
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 800 - 1 200 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Versace

Recenze produktu
Versace Versense EdT

věk
35-44

Krásná vůně, ale bohužel na mě vysouply všechny ty byliny, které v ní jsou, a že jich není málo, a byly na mě velmi do hořka. Na papírku se mi líbí moc, hlavně její zelená jiskřivost, ale na kůži jde právě do bylinně hořka, fakt se to endalo unosit. Měl ajsem naštěstí jen 30ml flakon a ani ten jsem nevypotřebovala... Nebyl to můj šálek kávy..

  • krásný flakon
  • jiskřivá vůně bylin a zelena
  • na mě je velmi do hořka ale na papírku je krásná


věk
25-34

Další recenze od 19.10.2014 13:45:34

Áááách vůně léta. Složení je: Hlava- mandarinka, bergamot, opuncie. Srdce- narcis, jasmín, kardamom. Základ- pižmo, santalové dřevo, cedr, olivovník. Vůně není tak profláklá jako Versace Bright Crystal, což se mi moc líbí. Flakonek je úžasný. Cena je taky přijatelná. Ale ta vůně, to je prostě TOP. Jediné, co mě mrzí je slabší výdrž.

  • Vůně
  • Dostupnost
  • Flakon
  • Luxus
  • Slabší výdrž


věk
35-44

Přenádherná jemná vůně, ve kterém cítím svěží citrónovou trávu jako na jaře kapky rosy v originálně luxusním flakonu. Vydrží cca půl dne, poněvadž je to toaletka. Originální vůně pro každou nevšední ženu, vyhovuje mi spíše na léto, poněvadž není těžká. určitě bych doporučila všem, kteří mají rádi lehkou jarní vůni.

  • jemná lehká vůně jako vánek
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2013 08:55:16

Vůně, která mi sedla nejvíc ze všech, které jsem zatím zkoušela. Nádherně lehká, citrusová, ne příliš těžká, ne příliš kořeněná. Výdrž má podle mého názoru průměrnou, neoslní, ale nevyprchá ihned. Je to taková letní vůně, ale já jí nosím celý rok, občas si ji na sebe stříknu jen tak pro radost, je prostě skvělá. Má navíc moc krásné balení.

  • Úžasná vůně
  • Flakon
  • nevím


věk
25-34

Tento parfém je vskutku úžasný.Pro milovníky středomoří, citusových plodů a koření ideální.Její citrusová vůně je opravdu nezaměnitená a velice příjemná.Výdrž je také kvalitní, pokud zakoupíte originál, myslím že výdrž je zaručena.Používám jí pouze v letním období, ale je vhodná po celý rok.Mohla by se ale časem převonět, proto je lepší vůni střídat.

  • výdrž
  • specifická vůně
  • někomu by mohlo vadit koření


věk
25-34

Další recenze od 15.8.2012 13:44:28

Vůně je sice krásná, ale alespoň na mně vůbec nevydržela. Vždy ráno jsem ji na sebe asi tak 5x stříkla a za hodinu nešlo cítit vůbec nic, i když jsem se třeba zeptala kamarádky nebo mamky, jestli něco cítí. Opravdu hodně rychle vyprchá. Já už si ji znovu nekoupím.

  • Obal
  • Krásně voní
  • Výdrž


věk
15-24

Další recenze od 13.8.2012 22:30:32

Voní mi božsky. Jsem na "zelené" vůně maniak. Je svěží, nevtíravá, vydrží. Má krásný jiskřivý podtón, na léto jak dělaná. I flakonek mi přijde krásný, určitě si ji budu kupovat dále. Jedna z mála parfumerkových vůní, která mi není ničím protivná. Ideální pro mladé

  • vůně
  • výdrž
  • flakon
  • žádný


Moje parfémová stálice, už mám třetí flakon. Sice už ho skoro necítím, protože jsem si na vůni dost zvykla, ale každý ji chválí. Je to lehká svěží vůně. Nemám ráda sladké a těžší vůně, bolí mě z nich hlava. Tato vůně se podle mě hodí pro každého a hodí se jako dárek naslepo.

  • lehká, svéží
  • výdrž střední


věk
25-34

Další recenze od 4.5.2012 19:17:49

Citrusová vůně se zázvorem, vhodná na letní dny, myslím si, že v zimním období by mi tak nevoněla. Výdrž byla dobrá, akorát tak velkou lahvičku nemůžete nosit v kabelce, váha není zrovna z nejlehčích :-). Okolí se vůně líbila, a pár známých si jí poté také zakoupilo.

  • svěžest
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 14.4.2012 18:23:46

Voňavku jsem dostala k Vánocům od přítele společně s tělovým krémem a mohu říct,že si jí nemohu vynachválit! Svěží citrusová vůně,která vydrží celý den.Chválím i desing flakonku který mě též nadchl. Za takovou cenu se investice určitě vyplatí.Je úžasná!

  • Svěží vůně která vydrží celý den
  • žádné


věk
25-34

Ideální letnička, jako takovou ji i značka Versace uvedla na trh. Citrusovo- květinový koktejl, lehký a příjemný. Obal je jako vždy u Versace velice krásný. Voní mi až příliš po citrusech a zdá se mi, že rychle vyprchá(mám edt), je hodně lehoučká, vlastním 50ml, ale znovu už asi nekoupím, mám raději Vanitas a Femme.

  • krásný typicky Versace obal
  • nevtíravá vůně
  • typicky letní
  • dá se sehnat za skvělou cenu
  • příliš citrusová


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 19:56:57

Nesnesu na sobě sladké a těžké vůně a dlouho jsem hledala svěží, citrusovou vůni, až jsem ji našla a mám doma už několikátý flakon po 100ml :) I když mám pocit, že už musela vyprchat, okolí mě utvrdí v tom, že stále voním a vůni všichni chválí.. Přetože se jedná o svěží a citrusovou vůni, používala jsem ji i v zimě a nemohu si ji vynachválit :) Mám pocit, jako by mě nabíjela energií.. Momentálně je to moje No. 1 :)

  • hodí se jak na léto tak na zimu
  • dobrá výdrž
  • svěží a citrusová
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 25.3.2012 19:43:25

Tak tahle toaletní voda je moje jednička již třetím rokem. Je svěží s kapkou elegance, což mi vyhovuje. Hodí se opravdu pro každou příležitost, když si chci zlepšit náladu, dodat energii či potřebuji neformální vůni, sáhnu po Versence.

  • - krásná vůně
  • - nic


Další recenze od 20.3.2012 12:02:03

Další úžasná vůnička od Versace. Měla jsem ji minulé léto, voní nádherně, moc se mi líbí, i okolím byla chválená. Je svěží, cutrusová, ale netradiční, voní mi mořem a středozemím, zřetelně cítím ty mnadarinkové stromy, jasmín a olivy. Výdrž střední, tak 4 hod. ale na toaletku slušný. Určitě budu nákup opakovat, pro denní nošení ideální.

  • krásná vůně
  • netradiční
  • menší výdrž
  • poměrně vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 14:14:50

Krásná a svěží vůně, která vydrží vonět celý den. Hodí se hlavně na léto. Cítím z ní citrusy a zázvor. Není tak těžká jako některé jiné parfémy od Versace. Zamilovala jsem si jí :-)

  • svěží a citrusová vůně
  • celodenní výdrž
  • žádné


věk
25-34

Nejdříve jsem měla jen vzorek, který mě naprosto nadchnul, tak jsem si potom koupila i klasický flakonek...Na tuto toaletku nedám dopustit. Vydrží dlouho vonět a každý mi ji chválí. Určitě doporučuji...

  • vůně
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Chloé EdP

4.5 88% 14 recenzí

Hůře hodnocené

Guess Seductive EdT

4.3 82% 12 recenzí