Bruno Banani Pure Woman EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Bruno Banani Pure Woman EdP
Parfémy pro ženy Bruno Banani Pure Woman EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Bruno Banani Pure Woman EdP - obrázek 2
5 4.5 13
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 300 - 620 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Bruno Banani

Recenze produktu
Bruno Banani Pure Woman EdP

Další recenze od 12.3.2012 15:37:41

Moje nejoblíbenější vůně - zamilovala jsem se hned při prvním přičichnutí :). Používám ji již několik let a vždy se k ní vracím. Jenom výdrž by mohla být lepší. V

  • pěkný flakónek
  • krásná květinovo-ovocná vůně
  • slabší výdrž


věk
35-44

Další recenze od 14.3.2012 18:14:11

Tato vůně mě napoprvé nějak nezaujal. Ale když jsem jí potom vyzkoušela na sobě a rozležela se, tak voněla nádherně.Už delší dobu uvažuji o koupi.I vzhled flakonu mě velice zaujal.NÁDHERA!!!

  • krásná vůně
  • už žádné


věk
55-64

Další recenze od 14.3.2012 21:25:30

Velice příjemná sladko - kořeněná vůně , ale na mně je hodně sladká . Má zajímavý flakonek , akorát , tak do ruky . Jen víčko se v kabelce pořád nějak ztrácí .BBPW - bych jako dárek jen uvítala.

  • příjemná vůně
  • zajímavá vůně
  • sladší


věk
25-34

Další recenze od 10.5.2012 18:46:14

A tak proč ne... Občas mi tato vůně přijde zbytečně "násilná", hrozně sladká a na druhou stranu i ostře kořeněná, ale po rozležení je už mnohem příjemnější a pro mladou slečnu není vůbec špatná. :) Samozřejmě výdrž nejde srovnávat s dražšími parfémy, ale z dostupných značek mi přijde jako jedna z lepších.

  • příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2012 16:27:15

Tuhle vůni jsem dostala před několika lety od kamaráda a okamžitě jsem si ji zamilovala. Není nijak přeslazená, ale naopak je příjemná a nevtíravá. Že by měla menší výdrž mi nepřijde, já ji na sobě cítila ještě dlouho potom, co jsem ji na sebe stříkla a vydržela mi celkem dlouho. Doporučuji.

  • velmi příjemná a nevtíravá
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.11.2012 00:38:50

Jedna z mých nejoblíbenějších voňavek vůbec. Převažuje sladká vůně společně s kořeněnou, což působí dost energicky až smyslně. Tuhle vůni si kupuji velmi často a má velký úspěch zejména u mužů :) malým nedostatkem je snad jen vršek lahvičky, který není nijak zajištěný, jinak super.

  • smyslná sladká vůně
  • nezajištěný vršek lahvičky


Další recenze od 26.12.2012 11:24:17

Tato vůně mě zaujala u kamarádky a neváhala jsem si ji zakoupit. Vůně mě ohromila je sladká, ale ne přesládlá. Pro mě je velice příjemná tak že rozhodně doporučuji. Má krásně jednoduchý flakón. Jediné co bych vytkla jak už bylo zde zmíněno - malá výdrž vůně, ale za tu cenu je to přijatelné :)

  • Vůně
  • cena
  • flakón
  • rychle vyprchá


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2013 12:11:29

Nádherná a opravdu svůdná vůně. Několik mužů ji pochválilo a to je přeci jasná vizitka:) (Je skutečně přitažlivá! Pozor!:-D) Už jen její obal je vábivý. Ačkoli preferuji svěží parfémy a sladké nemusím, tato - i když je sladší - je prostě fantastická. Používám ji na den, i jako večerní, protože je výraznější, ale zároveň ne vtíravá. Neomrzí. Má dlouhou výdrž. Vydrží na oblečení i druhý den. Cena není příliš vysoká.

  • přijatelná cena
  • opravdu dlouhá výdrž
  • svůdná vůně
  • krásný flakonek
  • muži jsou z ní omámeni:)
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2013 21:42:58

Před několika lety jsem se do této vůně na první přičichnutí zamilovala a voní mi dodnes. I když sladké vůně moc nemusím, této to s trochou energičnosti sedí. Tvar obalu mi přijde trochu kýčovitý, s víčkem nemám problém. V této době ji používám jen na doma, ale je snad jediná drogérková, s kterou by mi nevadilo vyjít ven.

  • Vůně
  • Nic zásadního


Další recenze od 9.10.2013 16:21:01

Já tu vůni miluju. Mám asi 5 balení. Kupuju si to menší, protože jako student na to větší tolik peněz nenastřádám. Je velice sladká a až se uleží, tak je ještě hezčí. Velmi mi připomíná letní měsíce, svěžest a tak. Její nevýhodou je podle mého názoru výdrž. Za den se musíte stříknout aspon 2x, vydrží tak 3-4 hodiny. A taky by mohla být levnější

  • nádherná ovocná vůně
  • cena a výdrž


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2014 20:22:33

Krásná vůně. Ženská a smyslná. Spousta lidí mi ji chválila, není totiž vtíravá, těžká a ani přeslazená. Bohužel výdrž je tedy opravdu tristní. Člověk ji musí použít víckrát za den, aby voněl déle než dvě hodiny. Taky mi neustále upadával vršek, nevím jestli to byl jen vadný kus, či co? Každopádně se k ní moc ráda vrátím.

  • vůně
  • design
  • výdrž


věk
25-34

Koupila jsem si ji především proto, že jsem potřebovala nějakou voňavku a tato byla v akci a vzpomněla jsem si, že ji kdysi měla i kamarádka a hezky voněla. S vůní jsem spokojená, voní hezky, trochu sladce, trochu kořenitě, něco mezi, já jsem zastánce sladkých, takže toto mi sedlo. Vonět vydrží dlouho. Jediné, co mi na ní vadilo je víčko, které nikdy nedrželo a věčně jsem ho musela hledat v kabelce.

  • vůně
  • dlouho vydrží
  • víčko


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Lacoste Pour femme EdP

4.5 89% 11 recenzí

Hůře hodnocené