Burberry Brit for Women EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Burberry Brit for Women EdP
Parfémy pro ženy Burberry Brit for Women EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Burberry Brit for Women EdP - obrázek 2
Parfémy pro ženy Burberry Brit for Women EdP - obrázek 3
5 4.5 13
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 650 - 2 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Burberry

Recenze produktu
Burberry Brit for Women EdP

věk
25-34

Další recenze od 14.1.2017 20:17:14

Je to nádherná kořeněmá vune, tepla a hrejiva. Vydrzi dlouho,proto ji nosim vzdy na podzim ke svemu Burberry kabatku😉 nebo v zime, ale na to mam jeste jine vune.Vzdy mi zprijemni podzimni chamry a mlhy, vlhko a chlad, ale mam ji i spojenou s krasnym prosvitanim slunce v korunach stromu pri sbirani kastanu na zviratka. Je zvlastni a neotrela, v te zaplave chloe a jinych desnych tuctovek prijemna zmena.

  • Tepla, hrejiva korenena vune
  • Stylovy obal
  • Mam koupenou 100 ml- vyplati se a koupim znovu
  • Dobra vydrz, i na obleceni
  • Neni to casta vune, lide budou ptat, cimze to tak krasne vonite
  • Nevim o zadnem


věk
25-34

Další recenze od 10.1.2017 11:27:31

Jak již psaly recenzentky přede mnou, je to krásná silnější vůně, ze začátku hodně kořenitá. Pak se ale na kůži rozvoní jemný, elegantní základ a vůně vydrží hodiny krásně vonět. Stačí s ní pár stříknutí, aby to nebylo přehnané, takže vydrží i dlouho v lahvičce. Design lahvičky je taky velmi zábavný. Prostě vás tento parfém bude bavit.

  • Super parfrém
  • Super design
  • Cena


věk
45-54

Další recenze od 26.8.2013 09:06:23

Nádherná sladká kořeněná vůně, ty já můžu. Používám ji v zimě. Výborná výdrž. Flakon je také pěkný, praktický a decentně zdobený. Používám většinou testery, protože vůně nosím jenom v kabelce. Okolí ji také chválí. Chce to vyzkoušet, pro někoho by mohla být bolehlav. Platí zde to, co u všech vůní Burberry: buď je milujete nebo nesnášíte.

  • výdrž
  • nic


Vůni (ve formě EDT)jsem si koupila na základě kladných recenzí a po jednom očuchnutí v kamenném obchodě. Bohužel se mi rychle ovoněla a teď ji nemohu ani cítit. Nepřijde mi nikterak kvalitní, spíše obyčejná tuctovka, která se ztratí v davu. Moc tedy nechápu kladné recenze. Já bych tuto vůni už znovu nekoupila.

  • Dost kladných recenzí
  • Obyčejná tuctovka


Další recenze od 15.6.2013 18:49:01

Tuto vůni si buď zamilujete nebo odsoudíte. Já patřím k těm, co jí milují. Bohužel kamarádi v mém okolí mě odsuzují, že smrdím jako stará babička. :D Burberry se jen tak lehce nevzdám, sice některým vonět nebudu, ale já budu spokojená. Doporučila bych spíš na chladnější dny. Měla jsem parfém, nevím jak je to s toaletní vodou.

  • velký držák
  • nevoní všem


Další recenze od 26.10.2012 09:48:49

Na popud této recenze jsem si byla Brit včera očuchat v Sephoře a abych pravdu řekla, ovocné tóny jsem cítila pouze prvních pět minut, potom se vůně změnila na jednu z tisíce no-name vůní spíše pánského typu a po třech hodinách jsem nebyla vůbec schopná "diagnostikovat" čím voním :-) A to jsem si na sebe šplouchla minimálně pětkrát :-)) Takže za mě ne. Pokud by voněla 8 hodin tak jako prvních 5 minut, brala bych všemi deseti.

  • vzhled flakónu
  • malá výdrž
  • voní jako jedna z mnoha


věk
25-34

Další recenze od 9.8.2012 10:11:21

Skvělá vůně, ke které se velmi ráda vracím. Stačí velmi malé množství ( klidně jedno šplíchnutí ) a voníte krásně celý den. Někomu může přijít velmi těžká, u mě je to naopak. Záleží však na typu člověka a jak se na něm parfém rozloží. Zatím mě jejich parfémy nikdy nezklamaly

  • Výdrž
  • Obal
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 19:52:01

Pro mě moje favoritka z parfémů od Burberry. Spíše vhodná na podzim/zimu nebo na večer. Je sladší, hřejivá, nejvýrazněji jsou asi cítit vanilka a mandle. Verze edt je proti parfému jiskřivější a mě osobně se zamlouvá i víc, ale parfém má zase větší výdrž. Elegantní klasika.

  • výdrž
  • hřejivá elegantní vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.6.2012 15:11:15

Koupila jsem si TESTER na jedné internetové parfumerii, tudíž je bez víčka, ale voním se pouze doma, tak mi to nevadí. Vůně je velmi příjemná, i když mám ráda sladší vůně a tahle mezi ně tak úplně nepatří jsem spokojená. Výdrž je výborná a ostatní jí cítí celý den. :) Určitě sáhnu po Burberry BRIT znovu :)

  • výdrž
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 10.4.2012 19:40:32

Tahle vůně mi voní nějvíc ze značky Burberry. Je velmi silná, proto je lepší to se "stříkáním" nepřehánět, fakt stačí jen minimum a budete vonět po celý den, velmi si jí pochvaluju, protože má silnou ale zároven sladkou vůni, což mám ráda, takže určitě doporučuji.

  • Vydrží dlouho
  • Obal 30ml není pěkný


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 14:11:36

Pro mě favoritka ze všech Burberry vůní. Krásná hřejivá mandlovo-vanilková vůně s jiskřivou limetkou v hlavě parfému. Měla jsem i verzi EdT a obě jsou moc krásné, jen EdT možná méně propracovanější. Výdrž u obou dobrá. Měla jsem na ně spoustu pochval. Můžu vřele doporučit. V testerovém balení se dají sehnat za příjemné peníze. Vhodná spíš na období podzim/zima.

  • poměr výdrž x cena
  • hodně chválená


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 11:14:01

Krásná silná vůně, která vydrží celý den a přitom z ní nebolí hlava. Zezačátku je kořeněnější a nahořklá, ale potom se trochu otevře a zjemní. Je vhodná spíš na chladnější období anebo na večerní příležitosti, na léto mám raději citrusovější vůně.

  • dlouhá výdrž
  • není vhodná na léto


Další recenze od 21.3.2012 12:22:41

Jedna z mých nejoblíbenějších vůni. Nesmí se to s ní přehnat, je dle mého názoru dost těžká a když jsem to přehnala s množstvím bolí mne z ní hlava, což je i důsledek toho, že má perfektní výdrž. Vůně je silná, hodně zvláštní, cítím z ní částečně vanilku a ovoce , nicméně se nádherně rozvoní a každou denní hodinu mi přijde tak trochu jiná. Na léto odkládám, je dle mne moc těžká, hodí se mi víc na zimu, kdy krásně "zahřeje" . Je to originální a neopakovatelná vůně, doporučuji všem, které netáhnou s davem.

  • originalita
  • vůně
  • výdrž
  • možná cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Lacoste Pour femme EdP

4.5 89% 11 recenzí

Hůře hodnocené