Yves Rocher balzám na rty Karité recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Yves Rocher balzám na rty Karité
Balzámy na rty Yves Rocher balzám na rty Karité - obrázek 2
Balzámy na rty Yves Rocher balzám na rty Karité - obrázek 3
5 4.6 25
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher balzám na rty Karité

věk
25-34

Další recenze od 1.5.2016 21:15:28

Super balzám na rty, vyzkoušela jsme jich hodně a tento patří mezi ty nejlepší. Krásná vůně, cítím v ní vanilku. Skvěle hydratuje, přes den i noc a má opravdu výdrž. Nezanechává žádný povlak ani pachuť. Cena mi také vyhovuje. Dostupnost jak přes internet, tak v kamenných prodejnách. Mně vyhovuje a určitě koupím znovu.

  • krásná vůně
  • hydratace
  • výdrž
  • dobrá cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2015 20:38:06

S tímto balzámem jsem velmi spokojená, splnil má očekávání na jedničku. Umí rty dostatečně hydratovat a krásně zjemnit. Moc příjemně voní, jen tak lehce, nevtíravě. Myslím, že Yves Rocher můžu přičíst k dobru i změnu balení. Balzám mám jak ve staré, tak v nové verzi. Ten nynější design je mi ještě o něco sympatičtější. Kvalitní výrobek za dobrou cenu.

  • příjemná a nevtíravá vůně
  • dostatečná hydratace rtů
  • hezký obal
  • žádné


věk
25-34

Balzám jsem koupila na základě kladných recenzí, jinak kosmetiku Yves Rocher moc nekupuji. Balzám je spíš mastnější, má dobrou konzistenci, výborně hydratuje, používám jej teď v zimě a vyhovuje mi. Krásně voní. Vyhovuje mi i balení, mám tu starší verzi 4 g. Už jsem nakoupila i další tyhle balzámy do zásoby z nové edice s jinými obaly, ty mají větší gramáž, 4,8 g. Doporučuji.

  • hydratuje
  • příjemná vůně
  • konzistence
  • nic


věk
15-24

Tento balzám na rty mám moc ráda, překrásně voní a rty jsou po něm hebké a hezky hydratované. Velice se mi na něm líbí, že má krásně příjemnou a nechemickou vůni. Jediná nevýhoda je, že mi nikdy nevydrží jelikož si ho vždy ze rtů slížu :) Také se mi líbí velice praktický obal, víčko nepraská jako u ostatních balzámů, jen když jsem ho měla posledně v kabelce tak mi víčko spadlo a celý balzám se upatlal :/

  • vůně
  • nic


Jeden z nejlepších balzámů na rty co jsem vyzkoušela. Mám citlivé rty, takže po většině balzámů mě rty olezou a po tomto nic. Skvěle hydratuje a jemně voní a obsahuje bambucké máslo. V akci se dá sehnat za velmi dobrou cenu 45 Kč. Vhodný pro citlivé suché až velmi suché rty. Není tonovaný. Jedná se o přírodní kosmetiku.

  • složení
  • vůně
  • hydratace
  • vhodný pro citlivé rty
  • snad jen obal


věk
35-44

Další recenze od 13.9.2014 00:10:07

Balzám jsem si koupila při mé poslední návštěvě obchodu Yves Rocher a nelituji. Moc se mi líbí samotné balení balzámu a jeho úžasná vůně. Rty promastí tak akorát. Nejsou po aplikaci moc ulepené. Hydratuje poměrně dobře. Když se jím mažu pravidelně, tak se mi rty vůbec neloupou a nepraskají. Určitě si jej znovu někdy pořídím.

  • krásná vůně
  • vůbec nic


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2014 08:07:08

Tento balzám přímo miluji. Používám jej jak v létě, tak v zimě. Je malinký, obal je pěkný. Produkt krásně voní. Rty nádherně hydratuje, jsou po něm heboučké a nezanechává pocit přílišné vrstvy. Nevytváří mastné bílé mapy. Výborná konzistence. Někomu může přijít, že gramáže je málo za tu cenu, ale mně se zdá adekvátní. Můžu doporučit všem :)

  • Hydratuje
  • Krásně voní
  • Nezanechává bílé mastné mapy
  • Dobrá konzistence
  • Žadné


věk
25-34

Další recenze od 25.1.2014 19:39:55

Jeden z nejlepších balzámů, který jsem kdy měla! Vůně je opravdu kouzelná, není moc silná, ani umělá, jako u hodně jiných balzámů, ale příjemně sladká a jemná. Konzistence balzámu je hutnější, takže se dá krásně roztírat a hodně vydrží. Už se nemůžu dočkat, až vyzkouším další druhy z této řady, zdali budou ještě lepší. :)

  • Výživa rtů
  • Výdrž
  • Vůně
  • Bambucké máslo
  • Konzistence
  • Odpovídající cena kvalitě
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 26.11.2013 20:42:50

Jeden z mých nejoblíbenějších balzámů na rty. Poprvé jsem se k němu dostala, když jsem ho před 2 lety dostala k balení žvýkaček a od té doby jsem se do něj zamilovala, takže si ho pořizuji pravidelně. Balzám krásně voní, není to nic chemického, což je dobře. Krásně rty hydratuje nejen na povrchu a vůbec je nevysušuje. Balení je praktické vysouvací, takže se hodí i na cestování. Nemám mu vůbec co vytknout.

  • cena
  • krásně hydratuje
  • vůně
  • vysouvací balení
  • vhodné i pro velmi suché a popraskané rty
  • žádné


věk
25-34

Balzám jsem si koupila ve slevě, jinak by mne asi nezaujal. V nabídce bylo několik variant, mne zaujal tento s bambuckým máslem (a pak ještě s mandlovým olejem). Balzám je velmi dobrý, rty nejsou vysušené, nepraskají a pokud večer nanesu silnější vrstvu, ráno ještě slabá vrstva přetrvává, což rty ocení. Asi není úplně vhodný pod rtěnku, ale já si rty nelíčím. Cena je možná vyšší, ale ve slevě stojí stejně jako některé konkurenční drogerkové produkty. Vyhovuje mi balení bez nutnosti použití prstů. Příště vyzkouším ten s mandlovým olejem a dám vědět :-)

  • maximálně účinný
  • vyšší cena


věk
35-44

Další recenze od 1.4.2013 21:48:48

Výborný balzám na rty, určitě jeden z nejlepších, jaké jsem kdy vyzkoušela, a to mým suchým rtům jen tak něco nestačí. Dlouho na rtech vydrží, krásně je hydratuje, regeneruje a zvláční. Je trochu mastnější (ale ne příliš), příjemně se nanáší a hezky voní. Ani při více vrstvách nezanechá žádný povlak. Moc jsem si neoblíbila tento typ balení s maličkým víčkem a šroubovacím vysunováním (kdy musíte pro vysunutí tyčinky několikrát šroubovat, nevytáhnete ji na jedno otočení jako třeba u Labella), ale asi je to o zvyku a hlavně, kvalita balzámu jako takového mi to rozhodně vynahradí. Stálá cena je 75 Kč, kupuji většinou ve 40% slevě za 45,-.

  • hydratace a zvláčnění suchých rtů
  • příjemná konzistence
  • příjemná vůně
  • dlouho na rtech vydrží
  • balení s maličkým víčkem a šroubovacím vysunováním


Další recenze od 1.4.2013 12:46:04

Úžasný balzám na rty. Nemám co vytknout. První, který jsem byla schopná používat do vypotřebování. Rty jsou po něm krásně hydratované. Vůně je nádherná a balení je je taky praktické (vysouvací). Momentálně mám balzám od Neutrogeny, ale nejspíš si k tomu ještě pořídím jeden od Yves Rocher.

  • cena
  • vůně
  • hydratuje
  • balení - vysouvací
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2013 12:17:33

Tento balzám na rty je vyloženě super. Mým rtům maximálně vyhovuje. Má tak akorát konzistenci, příjemnou vůni, rty hydratuje, chrání - co víc si od takového balzámu na rty přát. Jedinou nevýhodou je - pro mě - cena. Normálně ho v Yves Rocher prodávali za 89,- nevím, jak je tomu dnes, ale pro mě je 90,- za balzám na rty prostě moc :-(

  • hezký obal
  • příjemná vůně
  • tak akorát konzistence
  • rty hydratuje
  • ochrání rty před vnějšími vlivy
  • cena :-(


věk
15-24

Další recenze od 4.1.2013 15:03:54

Tenhle produkt bych si asi sama nekoupila, ale dostala jsem ho zdarma k nákupu nějakých žvýkaček. Líbí se mi obal, ale co mi vadí je vršek. Pořád se mi oddělává a nedrží. Balzám hezky voní, má hutnější konzistenci a docela dlouho vydrží. Rty podle mě bohužel moc nehydratuje.

  • hezký obal
  • hezká vůně
  • dlouho vydrží díky hutné konzistenci
  • divný vršek-oddělává se
  • nehydratuje


Tady opravdu nemůžu nic vytknout. Nádherně voní, často si ho otevřu jen tak, abych ho očuchala :) Docela mi i chutná :)) Úžasně vyživuje, v případě podráždění i uklidní, hezky rty promastí a bezproblémově se nanáší. Přes noc dokáže zahojit drobné ranky na rtech. Moc se mi líbí i balení. Doporučuji!

  • vůně
  • účinky
  • nanášení
  • balení
  • dostupnost pouze v obchodech YR


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2012 09:50:57

Balzám jsem si vybrala proto, že obsahuje bambucké máslo a já mám slabost pro vše, co ho obsahuje. Balzám voní lehce po čokoládě, dobře se nanáší, jelikož je trochu mastnější. Na rtech je velmi příjemný, dobře hydratuje. Oproti jiným balzámům je trochu dražší, ale asi nebudu mít problém koupit znovu.

  • hydratace
  • vůně
  • praktické balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 7.11.2012 09:24:46

Přidávám se k fanynkám tohoto balzámu :) V YR díky slevovým kartám celkem pravidelně nakupuji, takže jsem na něj narazila u pokladny. Miluji bambucké máslo a vše, co ho obsahuje, protože mi přijde, že to je složka, která opravdu "funguje". Tento balzám příjemně voní a rty dle mého hydratuje opravdu výborně. Je trochu mastnější, ale to mi na mé suché rty moc vyhovuje. V létě jsem ho odložila a používala opět olivové Labello, které mám taky ráda. Jenže teď na podzim mi zase rty popraskaly a byly neskutečně vysušený. A na to mi Labello fakt nepomohlo, i když jsem se s ním mazala po každém napití. Tak jsem se vrátila zpátky k "máslovému" Repairu a po 2 týdnech intenzivního mazání mám rty zase krásně heboučké. Takže z vlastní zkušenosti můžu říct, že opravdu pomáhá. Budu ho používat celou zimu a myslím, že žádné popraskané rty už nehrozí :) Používám ho i pod lesk na rty a super. Jen pod rtěnku ve fixu moc používat nejde, protože je na ni docela mastný... Ale i to se dá přežít :) Rozhodně ho doporučuji! Někoho může odradit cena, ale není zase o tolik dražší než zmiňované Labello a mě osobně nedělá problém si o trochu připlatit za výrobek, o kterém jsem přesvědčená, že funguje :)

  • opravdu hydratuje
  • mastnější konzistence
  • vhodný na popraskané rty
  • příjemná vůně
  • trochu vyšší cena


věk
35-44

Další recenze od 2.10.2012 10:36:14

Jde o běžný balzám na rty, žádný zázrak, ovšem hydratuje a příjemná je mi i jeho vůně a filozofie firmy YR.Na rtech vě větší vrstvě zanechává světlý film, ale to v zimě není na škodu.Šupinky mizí po několika použitích - hlavně díky pravidelnosti. Trochu mi vadí vršek, kt. v kapsách kabátů ztrácím.Vyhovuje.

  • hydratace a vůně
  • obal s vrškem


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 22:34:01

Spolu s mandlovým kolegou můj nejoblíbenější balzám na rty. Poprvé jsem si ho koupila ještě na gymplu a stále mám 1 -2 rozpoužívané. Voní mi skvěle, bambucké máslo já můžu a při nanesení na noc jsou rty ještě ráno namazané a připravené na denní líčení. Obal mi přijde praktický a narozdíl od Labella se víčko nerozbíjí a neztrácí. Abych řekla pravdu, divím se v recenzi výše zmiňovanému "bílému" povlaku na rtech, jelikož mám za sebou už cca 10. balení od každé vůně a nikdy jsem si toho nevšimla, tipuji, že šlo o vadný kus nebo byl hodně zmrzlý:-)

  • vůně
  • cena
  • hydratace rtů
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 8.4.2012 09:39:11

Kvalitní balzám ve 4g balení (které ovšem dlouho vydrží), obsahuje bambucké máslo obohacené o rostlinné oleje špičkové kvality, vzácné vosky a esenciální oleje. Není na bázi vody jako některé jiné balzámy, tudíž dlouho na rtech vydrží a není třeba rty opětovně mazat co 5 minut. Navíc na internetu se dá objevit i za nižsí cenu.

  • Jemné a chráněné rty
  • Vhodný i pro velmi suchou pokožku
  • Příjemná vůně
  • Kvalitní složení
  • Poměrně vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 11:53:26

Je to jeden z nejlepších balzámu co jsem kdy měla. Cena je sice malinko nad prumer, ale dá se. Balzám krásně vyživý a hydratuje rty - nedělá pouze film. Ideálně jak na zimu, tak na léto. Krásně voní. Rozhodně si ho koupím znova

  • vůně
  • hydratace
  • cena


věk
35-44

Tento balzám je opravdu fajn. Mě osobně spíš připomíná vanilku, voní silně a hodně sladce. Přijde mi hodně tuhý, není to takový ten měkký mastný typ. V zimě nebo při nižších teplotách se právě tak nějak hůř nanáší, jak je ztuhlý. Ale zase na druhou stranu dlouho vydrží, a to jak na rtech tak balení. Výborný je i pro regeneraci rtů přes noc, protože na nich vydrží až do rána. Cena je podle mě také skvělá.

  • cena
  • vůně
  • výdrž
  • pečující účinky
  • při nižších teplotách se hůře nanáší



věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 23:37:32

Můj oblíbený balzám na rty, který mám vždy u sebe. Rtům poskytuje opravdu úlevu, navíc krásně voní po čokoládě. Hydratuje skutečně výborně a na rtech drží. Používám ho i pod rtěnky, abych neměla vysušené rty. Aplikuje se dobře, je takový mastnější, takže se dobře roztírá.

  • hydratace
  • chrání proti vysušením rtů
  • vůně čokolády
  • praktické vysouvací balení
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Sephora Kiss Me Balm

4.7 92% 3 recenze

Hůře hodnocené