e.l.f. Studio Peeling na rty recenze a zkušenosti

Balzámy na rty e.l.f. Studio Peeling na rty
Balzámy na rty e.l.f. Studio Peeling na rty - obrázek 1
Balzámy na rty e.l.f. Studio Peeling na rty - obrázek 2
Balzámy na rty e.l.f. Studio Peeling na rty - obrázek 3
5 4.4 9
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Studio Peeling na rty

věk
35-44

Další recenze od 27.4.2014 23:56:27

Skvělá věc, bez které bych už nemohla existovat. :-) Mívám suché rty a šupinky mi znesnadňují používání rtěnek, které na takových rtech nikdy nemohou vypadat dobře. Tento peeling je pro mě při tomto problému výborným pomocníkem. Rty stačí trochu navlhčit, "obrousit" tyčinkou a otřít ubrouskem. Rty jsou hebké, zbavené šupinek a prokrvené, takže mají i přirozeně hezkou barvu. Peeling v tyčince je velmi praktický. Na prvním místě ve složení je cukr (tyčinka i voní jako hnědý cukr) - částeček je tam opravdu hodně, hrubé jsou podle mě tak akorát. Dále je ve složení avokádový olej, olej z hroznových jader, jojobový olej, bambucké máslo, vit. E. Balení a la rtěnka; stačilo by klidně i obyč plastové jako u balzámů na rty.

  • vyhlazení rtů
  • zbavení suchých šupinek
  • prokrvení rtů
  • příjemná vůně
  • složení
  • praktické použití
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 23.3.2014 15:02:27

Tento peeling na rty jsem si pořídila, protože trpím na suché popraskané rty. Do práce používám rtěnku, která mi rty docela vysušuje. Večer potom doma používám balzámy na rty. I přesto mám ale rty hodně popraskané. Rozhodla jsem se tedy na základě kladných recenzí zde vyzkoušet tento "zázrak". Moc se mi líbí vůně. Ta je opravdu příjemná a peeling mi je na rtech také příjemný. O něco málo suchou kůži na rtech obrousil ale některá místa se mu obrousit nepodařilo. Upozorňuji ale, že já mám pokožku na rtech extrémně vysušenou, protože mi dokonce často až praská do krve. Takže pro někoho, kdo ji nemá tak extrémně vysušenou bude asi super, nicméně mě pomohl tak napůl. Sehnat ho byl také problém. Když jsem ho chtěla objednat tak nebyl skladem a musela jsem počkat. Nyní jsem koukala, že je na netu, také momentálně nedostupný.

  • krásně voní
  • není na extrémně vysušené rty


věk
25-34

Další recenze od 16.12.2013 18:19:37

Peeling ve "rtěnce" vypadá jako dobrý nápad, nicméně stejného ne-li lepšího výsledku se dá dosáhnout jakýmkoli peelingem domácím nebo koupeným. Rty neobrousí dostatečně, pořád mi na nich zůstává suchá kůžička. A ta všemi vychvalovaná vůně a chuť mi jde dost na nervy, nechutná mi to. Není to žádný propadák, klidně zkuste, ovšem já si tento peeling znovu nekoupím.

  • rtěnko-obal
  • cena
  • nepříjemná sladká vůně a chuť
  • neobrousí rty dostatečně


věk
25-34

Další recenze od 13.11.2013 14:09:55

Jeden z nejlepších peelingů na rty. Mám už druhé balení a určitě si koupím další až mi toto dojde. Obal je černý a působí luxusně. Peeling božsky voní a perfektně rty obrousí až zůstanou krásně jemné a hydratované. Cena peelingu je velmi dobrá vzhledem ke kvalitě. Peeling vypadá jako klasická rtěnka a myslím, že by ho měl každý jednou zkusit :)

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • obrousí rty
  • žádné


Další recenze od 1.6.2013 10:20:55

Zajímavá vychytávka, hezky voní, na rtech je to poměrně příjemné (bála jsem se hrubosti, ale opravdu je to jemné). Problém mám ale s účinností, jo, když mám rty jen trošku sušší, tak se o to postará levou zadní, ale jakmile je mám víc popraskané, tak sice odstraní odlupující se části kůže, ale rozhodně se nedá mluvit o tom, že by pak rty byly hned jako zázrakem jemné a bez závady, to bych to asi musela dřít až do krve, aby se se zbavil všeho :) Nu ač je to výrob příjemný a není to ani drahý, tak pořád mi lépe funguje klasická domácí kombinace krystal. cukr s medem a kapkou olivového oleje.

  • funguje pokud jsou rty jen trochu sušší
  • hezky voní
  • pomocí olejů příjemně hydratuje
  • broušení není nijak agresivní
  • nefunguje jakmile jsou rty opravdu hodně suché
  • cena je sice nízká ale doma se dá podobného efektu docílit v podstatě zdarma


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2013 13:39:09

Peeling na rty jsem čekala hodně dlouho, než jej naskladní. Nedávno jej konečně naskladnili, peeling naprosto splňuje vše, co slibuje. Rty jsou po aplikaci příjemné na dotek, "obroušené" a zároveň cítím po aplikaci dloho vůni vanilky. Jen mám problém, že obrušování je po čase čím dál více drastické, krystaly cukru vystoupí na povrch a musí se oškrábnout.

  • obrušuje
  • hrubost po čase


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2013 14:15:48

Svelý vynález od elfu :) peeling ve "rtěnce" :) nejen že skvěle chutná - ty hrubé částěčky v něm jsou podle mě hnedý cukr, nebo to tak alespoň chutná ale zárověň rty hydratuje. Aplikace teda trochu bolí, když přitlačíte, ale rty jsou pak jako miminko a o to jde :) jediné mínus je, že jak tlačíte na rty aby se opřádně obrousily, může se ta tyčka ulamovat :/

  • cena/kvalita
  • rty jako miminko
  • vůně/chuť
  • může se ulomit


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2013 13:51:48

Řekla bych, že tohle je taková příjemná zbytečnost:) Nikdy jsem neměla žádný peeling na rty, protože to považuji za zbytečnost a navíc rty mám pořád hebké a na suché rty netrpím, ale na tento elfí peeling jsem slyšela celkem samou chválu tak jsem ho při poslední objednávce přihodila. A musím říct, že je opravdu moc příjemný. Nádherně voní i chutná a rty hezky obrousí, vyhladí a prokrví. Jak jsem psala, já obrušovat rty moc nepotřebuji, ale jednou za čas to neuškodí a je to příjemné.

  • vůně
  • příjemná chuť
  • hezky obrousí a vyhladí rty
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 7.2.2013 17:42:18

Tento peeling na rty si klade za cíl jemně obrousit suché a rozpraskané rty, a vyhladit je. A svůj úkol plní na jedničku. Koho trápí suché rty bude tento peeling milovat. Nejen, že plní vše co slibuje, ale také krásně chutná. Něco mezi kávou a vanilkou. "Broušení" rtů není nijak drastické, není se čeho bát. Výsledný efekt je krásný, rty jsou jemné a vláčné. Úžasný produkt od této značky.

  • krásně obrousí rty
  • jemný
  • chuť (pro jiné může být brána jako nedostatek)
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené