Alterra Balzám na rty s heřmánkem recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Alterra Balzám na rty s heřmánkem
Balzámy na rty Alterra Balzám na rty s heřmánkem - obrázek 1
Balzámy na rty Alterra Balzám na rty s heřmánkem - obrázek 2
Balzámy na rty Alterra Balzám na rty s heřmánkem - obrázek 3
5 4.3 8
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 63% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 48 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Alterra

Recenze produktu
Alterra Balzám na rty s heřmánkem

věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 14:36:28

Alterra je přírodní značka, kterou koupíte v Rossmannu. Něco jako alverde z dm. Když porovnám s balzámem od alverde, tenhle vyhrává na plné čáře. Není tak hutný, přesto vyživuje velmi dobře, lépe voní, je levnější. Od té doby, co jsem zkusila tenhle, alverde už nechci, je to asi nejlepší balzám na rty ze všech, co znám. Pokud Vám vyhovují přírodní, tak doporučuji.

  • Vyživuje skvěle
  • Není přehnaně mastný
  • Cena
  • Příjemná vůně
  • nic


Další recenze od 18.4.2012 20:43:27

Já naopak z tohoto balzámu nejsem nijak nadšená. Je málo mastný (a to nemám extrémně suché rty), musím si rty velmi často přetírat, za chvíli je mám opět suché. Konkurenční alverde mi přijde určitě lepší. Ačkoliv je tento levnější, už jej nemám v plánu kupovat.

  • levný a přesto bio
  • není pro suché rty dost mastný
  • musí se často natírat


Další recenze od 16.12.2012 14:18:30

Já se musím zastat Alterry. Tento balzám je levný, ale účinný. Krásně hydratuje a vyživuje, jeho složení je bio, což velmi oceňuji, obal je pevný, hezký, víčko drží. Cena je naprosto skvělá. Dodává mírný lesk a na použití hlavně v zimě nebo v létě na vysušené rty je bez problémů. Doporučuji.

  • hydratuje
  • vyživuje
  • dodává mírný lesk
  • není hutný
  • dobrý obal
  • cena
  • bio složení
  • nenašla jsem


věk
35-44

Další recenze od 1.5.2013 22:40:30

Balzám je docela podobný tomu od Alverde, ale je o něco méně mastný. Což ale neznamená, že mastný není - je dostatečně hutný, není příliš tuhý, takže se příjemně nanáší. Nezanechává na rtech žádný povlak, naopak vypadá moc hezky, dodá jemný lesk. Na rtech dlouho vydrží a suché rty kvalitně hydratuje a zvláčňuje. Sympatické je přírodní složení balzámu. Co mi trochu vadí, je jeho vůně, která mi úplně nesedí, ale není nijak intenzivní a po nanesení ji na rtech už nevnímám. Celkově je to určitě kvalitní a účinný balzám, který stojí za vyzkoušení.

  • hydratace a zvláčnění suchých rtů
  • na rtech dlouho vydrží
  • dodá rtům jemný lesk
  • příjemně se nanáší
  • tak akorát mastný
  • přírodní složení
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2013 09:33:33

Příjemný balzámek, který mám pořád v kabelce. Nijak nebarví, je velmi levný a má přírodní složení. Sice úplně nemusím vůni heřnámku, ale z těch přírodních takový výběr nebyl. Není moc mastný, pro mě akorát, ale když je venku zima, je o něco tužší. Jinak nemám co bych vytkla, koupila bych si ho znova, protože je tak levný a přírodní :)

  • cena
  • přírodní složení
  • nebarví
  • není tak promaštující


věk
15-24

Další recenze od 27.1.2014 22:09:06

Velkým plusem toho balzámu je, že je bez škodlivých chemických látek (jako jsou konzervanty, parabeny apod.), je tedy z řad přírodní kosmetiky. Má příjemnou vůni. Po nanesení zanechává na rtech průhledný film až po několik hodin, rty se tedy díky němu krásně lesknou po dlouhou dobu. Zvýrazní přirozeně barvu rtů a jsou po něm jakoby trochu plnější. Rty hydratuje, zanechává je krásně hebké. Na to, že je tak levný, je to velmi dobrý balzám, určitě si ho koupím znovu.

  • bez zbytečných chemických látek
  • hydratuje
  • vydrží dlouhou dobu na rtech
  • hezky voní
  • levný
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.1.2015 12:24:47

Balzám od Alterry doporučuji určitě všem, kdo se snaží používat přírodní kosmetiku, ve složení dominují rostlinné oleje (ricinový, kokosový, jojobový, olivový, bambucké máslo), neobsahuje parafín a jiné ropné deriváty. Na rtech je příjemný, vyživuje do hloubky, přitom není nějak přehnaně mastný, efekt mi vydrží dlouho.

  • přírodní složení
  • hezky hydratuje
  • nezajímavá vůně a chuť


věk
25-34

Další recenze od 16.10.2015 17:35:10

Balzám jsem zakoupila v Rossmannu, v akci 1+1 zdarma za 48kč. Od Alterry pár produktů používám, tak jsem se rozhodla i pro balzám na rty. Sice je s Heřmánkem, ale není skoro nijak cítit, ani nemá žádnou chuť. Trochu mi vadí jakýsi lepkavý pocit po nanesení a člověk by si jej musel nanášet asi častěji. Jako průměr přírodní značky ano, ale balzám od Alverde je tedy v tomto ohledu o moc lepší.

  • Přírodní složení.
  • Nemá hořkou chuť.
  • Cena.
  • Lepkavý pocit.


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Nivea Lip Butter

4.2 80% 6 recenzí

NYC Applelicious Lip Balm

4.2 79% 13 recenzí