Ziaja Kakaové máslo tělové máslo recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Ziaja Kakaové máslo tělové máslo
Hydratační tělové krémy Ziaja Kakaové máslo tělové máslo - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Ziaja Kakaové máslo tělové máslo - obrázek 3
5 4.3 13
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Ziaja

Recenze produktu
Ziaja Kakaové máslo tělové máslo

věk
25-34

Další recenze od 29.7.2017 14:31:32

Tělové máslo Ziaja jsem si koupila asi před rokem pro jeho údajnou schopnost tónovat a sjednocovat pokožku. Měla jsem tehdy nohy samý flek a jizvu a tohle měla být taková první pomoc. A je pravda, že po namazání vypadaly moje nohy o cosi lépe, i když zázraky od toho nečekejte. Konzistence je pro mě tak akorát, ani tekoucí mléko ani extra husté máslo. Znovu bych si ho už ale nekoupila, především kvůli té umělé sladké vůni, a ani jeho složení není žádná sláva.

  • cena
  • lehce se roztírá
  • chemická vůně


věk
25-34

Další recenze od 27.2.2015 12:45:04

Docela povedené tělové máslo, lehce se rozetírá a rychle se vstřebe. Pokožka je po něm voňavá a hydratovaná, ale nějaké zlepšení barvy nebo vzhledu pokožky jsem nezaznamenala. Co se týče vůně, pořád se nemůžu rozhodnout, zda kakaové vůně miluji nebo nenávidím. Tahle je navíc i mírně chemická a docela intenzivní. Kupovala jsem asi před rokem na Slovensku, kde stálo 7eur (zhruba 190Kč), co je dost přehnaná cena oproti ČR.

  • hydratace
  • nemastí
  • nevím


věk
45-54

Výborné tělové máslo,kupuji si ho pravidelně už několik let. Krásně voní, rychle se vstřebává. Pokožka je po něm krásně vláčná a jemná. Někdo tu pal, že se mu vůně zdá chemická, mě se naopak moc líbí. i kdyby neměl ty účinky jaké má, tak bych ho používala kvůli té krásné vůni. Kupuji si ještě masku na vlasy od této značky také s kakaovým máslem a je také úžasná.

  • krásná vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 28.12.2014 20:37:56

Máslo jsem zakoupila spolu s variantou s kozím mlékem. Je moc příjemné, dobře se roztírá a vstřebává, praktické kelímkové balení, dobrá hydratace a kakaová vůně, která je fajn v zimním období. Jediné co bych mu vytkla, stejně jako jeho kolegovi je fakt, že charakterem to není máslo, ale spíše hustší krém, ale to na kvalitě neubírá. Ráda koupím na zimu znovu

  • vůně
  • balení
  • hydratace
  • charakterem připomíná spíše krém než máslo


věk
25-34

Já jsem byla s máslem velice spokojená. Má hutnější kakaovou konzistenci a tak krásně sladce voní, že bych ho hned nejradši snědla. Hezky hydratuje, ale zbytečně nemastí, takže se můžu ihned po namazání obléci. Líbí se mi i balení v piksle, takže ho vypotřebuju opravdu v celém množství. Jediným mínusem je dostupnost - pouze v některých drogérkách nebo na netu.

  • balení
  • hydratace
  • nemastí
  • sladká vůně
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 7.2.2014 23:48:47

Tohle máslo mi voní jako kakaové máslové sušenky. Opravdu je to hezká vůně, máslo nezanechává bílé stopy, dobře se vstřebává a rozmazává. Už jsem ho vypotřebovala a opravdu s ním nemám žádný problém a když ho zase někde uvidím ráda si ho koupím znovu. Ráda bych vyzkoušela i kokos a kozí verzi. Cena mi přijde za 250 ml příznivá.

  • nezanechává bílé stopy
  • hezky voní
  • dobře se rozmazává
  • cena
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 27.1.2014 11:07:01

Ked som este zila v Cechach, kde nie je problem ho dostat, kupovala som ho pravidelne. Krasna vona, velke balenie za dobru cenu a hlavne naozaj pokozku vyzivuje a ta je potom na pohlad a dotyk krasna a zdrava. U nas na Slovensku ho neviem dostat inak nez cez net, ale ked pojdem najblizsie do Polska, urcite si ho kupim. Skvele telove maslo

  • vona
  • konzistencia
  • ucinok na pokozku
  • na Slovensku tazko zohnat


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 21:06:09

Na tomto másle je hlavně příznivá cena, za 200ml 89Kč je mezi másly jednička. Vůni miluji, připomíná mi kakaový nápoj a cítím jí na kůži dlouho, ale jen jemně. Nejvíce mi vyhovuje lehké tónování pokožky, používám ho do krátkých svršků na nohy. Sice na zbytek těla mám raději TBS másla, ale toto mám neustále nakoupené do zásoby právě na ty nožky.

  • tónuje
  • cena
  • konzistence
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 13.5.2012 18:50:53

Moc příjemné tělové máslo, dobře hydratuje i mou suchou pokožku. Vůně se mi zezačátku celkem líbila, ale po čase mi začala připadat moc umělá. Konzistence je trochu hutnější, jak už to u másel bývá, ale zase ne až tak moc, takže roztíratelnost je dobrá. Osobně si nemyslím, že nějak zlepšuje vhled kůže kromě toho, že hydratovaná pokožka prostě vypadá lépe.

  • výživný
  • roztíratelnost
  • cena
  • umělá vůně


Na tu cenu opravdu kvalitní krém a krásně voní :) Koupila jsem si ho poprvé asi před rokem v Rossmannu a jsem s ním velice spokojená. Používám samozřejmě i jiné krémy ale k tomuhle se stále ráda vracím. Vyzkoušela jsem i s vůní okurky (od stejné značky) ale tenhle mi stejně voní nejvíc. jestli chcete vonět jako mléčná čokoláda jděte do něj. ;)

  • vůně
  • žádné jsem nenašla


Další recenze od 4.4.2012 20:48:22

Nejlepší tělový krém co jsme kdy měla .Konzistence je hutnější ,ale ne jako jiná tělová másla ,která jsou pro mě příliš tuhá. Výborně hydratuje a projasňuje .Jeho cena je lidová. Nevstřebává se příliš rychle ,ale to mi vůbec nevadí ,spíše naopak .Určitě si ho koupím znovu.

  • výborně hydratuje
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 17:06:46

Tělové máslo má konzistenci jako hustší krém, pro mě je příjemná. Dobře hydratuje i suchou pokožku, přijde mi, že ji i rozjasňuje, vypadá zdravější a zářivější. Nekoupím si ho znovu kvůli silné chemické vůni, která je mi hodně nepříjemná.

  • dobře hydratuje
  • rozjasňuje pokožku
  • velmi nízká cena
  • umělá vůně


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené