Balea tělový krém s kokosem recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Balea tělový krém s kokosem
Hydratační tělové krémy Balea tělový krém s kokosem - obrázek 1
5 4.1 30
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 2 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 30 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea tělový krém s kokosem

Další recenze od 26.5.2015 20:11:17

měla jsem ho několikrát. spíš bych ho zařadila do kategorie mléko, a to pro svou řídkou konzistenci, což má výhodu v tom, že se dobře roztírá. vůně je sladká, příjemná. hydratace podprůměrná, za půl hod je pleť suchá. na tělo mi tedy nevyhovuje, používala jsem ho na chodidla nohou, kdy osvěžil a neměla jsem pocit mastných nohou a přitom hezky voněl. v létě je dobrý pomocník. koupě není ale nutností.

  • příjemná vůně
  • na chodidla nohou ideální jelikož nemastí
  • řídký
  • podprůměrná hydratace


Další recenze od 25.5.2015 14:05:28

Tento krém byl dárek od starší příbuzné, takže jsem si říkala, že to nebude nic moc :D Navíc nejsem velká milovnice kokosu. Po dlouhé době jsem ho začala používat a je to fakt bomba! Nemám příliš suchou pleť, ale hydratovat opravdu potřebuje. A to tento krém splní lépe, než spousta jiných dražších. Má opravdu obrovské balení (500ml), že se obávám, jestli ho někdy vůbec spotřebuju, abych si ho mohla koupit znovu :D Vůně kokosu není nějak šílená, jen taková jemná a velmi se mi líbí, že opravdu obsahuje kokosový olej. Pokud tento krém nepoužiji tak mám pocit, že se mi tvoří víc pupínků na zádech.

  • opravdu obsahuje kokosový olej
  • poměr cena / množství
  • vůně
  • hydratace
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2015 12:13:35

Zdravím, tento krém jsem si koupila na doporučení mojí kamarádky. Opravdu mě mile překvapil svojí vůní. Na obalu se sice píše kokos, ale po vůni kokosu ani stopy. Každopádně i tak má příjemnou slaďoučkou vůni. Krémík se krásně roztírá, protože je jeho konzistence řidší (což je výhoda) a pokožku pěkně změkčí a provoní. Klidně bych ho měla raději v balení s pumpičkou, než takhle s víčkem, protože by se s tím lépe manipulovalo. Cena k množství krému je dosti přijatelná. Já rozhodně koupím znovu.

  • vůně
  • je řidší - lépe se roztírá
  • cena
  • změkčí pokožku
  • nevoní po kokosu jak se píše na obalu


Další recenze od 5.4.2014 16:35:14

Tělový krém mě zklamal, koupila jsem ho po veliké chvále všude na blogách, kde byl vychválen skoro do nebes. Konzistence je příjemná a krém se rychle vsákne, bohužel vůně je málo intenzivní a vůbec na těle nevydrží. Hydratace je taky velmi slabá, ovšem zázraky jsem ani nečekala. Balení je fajn, obal se dá využít pak i na něco jiného. Znovu nekoupím.

  • cena
  • slabá vůně
  • slabá hydratace


Jelikož neodolám produktům s kokosem, rozhodla jsem se vyzkoušet i tento. Vůně kokosu není moc intenzivní a tudíž nehrozí bolehlav jako u jiných extra voňavých :) . Rychle se vstřebává a zanechá pokožku jemnou a příjemně nasládle voňavou. Cena je za 500 ml nádherná, další důvod proč mi příště nebude chybět v košíku.

  • příjemná vůně
  • cena
  • množství
  • hydratace
  • nic


věk
15-24

Ne, ne, ne! Koupila jsem si tento tělový balzám na základě skvělých recenzí a také mě překvapila nízká cena vůči velkému množství. Složení mě moc nenadchlo, krém sice obsahuje kokosový a avokádový olej a bambucké máslo, ale taky silikony, další prokazatelně komedogenní látky a také parabeny. Přesto jsem si ho koupila. Kůži těla nemám nijak problémovou, trošku sušší a citlivou. Mazala jsem se mlékem cca týden, žádnou větší hydrataci jsem nezaznamenala, jen lehce podrážděnou pokožku. Až jsem si řekla, že na sebe dám o trošku větší vrstvu a zalezu pod peřinu, ať se mléko pořádně vsákne. Nenapatlala jsem toho na sebe ani nijak moc! Ráno jsem se probudila s cca 30 obrovskými, zarudlými hnisavými boláky, přesně na těch místech, kde jsem se na hydrataci soustředila, na krku, na rukou, na lýtkách, mám to už třetí den, nemažu se, myju se mýdlem pro miminka, je to lepší ale pořád to stejně bolí. Pro ty, co mají jen lehce citlivou kůži - nedoporučuji!

  • vůně
  • cena
  • prodávané množství
  • podráždění kůže
  • skoro žádná hydratace
  • obrovské boláky po použití výrobku
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 5.10.2013 20:20:11

Tento telový krém som si kúpila na základe kladných recenzií, ktoré som si prečítala a urobila som dobre. Vyhovuje mi konzistencia, dobre sa rozotiera, pokožka nezostáva mastná a krém strašne krásne vonia!!! Cena je prijateľná a výhodou je tiež až 500 ml balenie. Mám ešte asi polovicu krému, a keď sa minie určite si ho ešte kúpim.

  • Vôňa
  • Konzistencia
  • 500 ml balenie
  • Žiadne možno iba to že sa ťažko naberá z kelímku a všetko ide pod nechty


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2013 21:13:17

Skvelý tělový krém! Vstřebá se rychle, vyživí pokožku, pěkně voní po kokosu a je dost levný. Měla jsem několik druhů tohoto krému od Baley a ten kokos mi přijde, že má nejlepší konzistenci. Skvěle nahradí můj dříve oblíbený kokosový tělový krém od Yves Rocher. Určitě si ho budu kupovat i nadále :) Navíc balea má hodně věcí s vůní kokosu a pak voním celá jako Eskymo nanuk :D

  • cena
  • konzistence
  • krásná pokožka
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Tělový krém Kokos značky Balea miluju. Krásně voní po kokosu, po nanesení na pokožku se velmi lehce a příjemně rozetře, pleť je okamžitě vláčná, hydratovaná a jemná. Stačí na pleť málo, netřeba vrstva. Složení je na někoho možná řidší, ale právě to mě vyhovuje. Složení se sice těžce chemické, ale co bychom za ty peníze chtěly, že? V dekoltu se mi občas udělá nějaký ten pupínek, když krému nanesu hodně (trošku ucpává póry)

  • Vůně
  • Lehké složení (na krém)
  • Vláčná pěkná pokožka
  • Složení


věk
25-34

Předností tohoto krému na tělo je hlavně poměr objemu vzhledem k ceně, což mě nalákalo k jeho koupi. Voní moc hezky kokosově, ne příliš uměle. Po namazání není pokožka ulepená. Krém by ale mohl více hydratovat, myslím, že na léto je ideální, ale na zimu bych si asi pořídila nějaký hutnější krém, který bude pokožku hydratovat do hloubky. Ale jsem s tímto krémem spokojená. Balení je velké a dlouho vydrží.

  • velký objem balení
  • nízká cena
  • mohl by více hydratovat


věk
25-34

Jedná se o lehký krém tekutější konzistence, který příjemně avšak ne moc pronikavě voní, přičemž se vůně z kůže line ještě dlouhou dobu po nanesení. Piksla obsahuje 500ml krému, takže cena vzhledem k množství je více než příznivá. Co se týče záporů, tak krém nepříliš intenzivně hydratuje. Je lepší než kokosový krém od Balea v tubě.

  • vůně
  • cena
  • množství
  • malá hydratace


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 15:34:40

Za málo peněz hodně muziky. Na hodně vysušenou pokožku stačit nebude, ale jinak je to velice přijemný krém, který dodá hydrataci, rychle se vstřebává, není na kůži mastný, má příjemně chladivou krémovou-gelovou konzistenci, úžasnou (i když malinko chemickou) kokosovou vůni. Opravdu není nic, co bych mu vytkla, kor za tu cenu. Znovu určitě někdy koupím, ale chci vyzkoušet ještě další vůně.

  • cena
  • vůně
  • dostatečná hydratace
  • žádné


Další recenze od 28.2.2013 15:59:20

Tak tenhe krém je zatim nejlepším krémem jaky jsem kdy měla. Nebojím se říct, že se vyrovná i značkám jako nivea, dove nebo garnier, na cenove strance je o hooodne lepší.. Co se týká kvality výrobku, jak kdy někdy to vyjde na stejno někdy je lepší, někdy o kapičku horší..

  • *cena (50kč za 500ml)
  • *vůně
  • *hydratace
  • *kelímkovy obal
  • *rychle se vstřebá


věk
15-24

Další recenze od 19.1.2013 23:15:24

Tělové krémy od Baley jsou mé oblíbené. Tento s kokosem je ze všech nejlepší- ta vůně je naprosto dokonalá- jsem kokosový maniak. Cena naprosto skvělá, k dostání v DM. Obal se mi líbí, nevadí mi. Krém se dobře vsakuje do pokožky. Má sice řidší konzistenci, ale tím lépe se roztírá. Nedělá bílé fleky.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Dobře se vsakuje
  • Pokožka je hydratovaná


věk
25-34

Další recenze od 7.1.2013 08:14:39

Já tento krém používám během celého roku a také souhlasím s tím, že na dehydratovanou pleť je slabý a nedokáže hydratovat extrémně vysušenou pokožku. Jinak je ale velmi dobrý, dobře se mi roztíral, vstřebává se také docela rychle- akorát bych také uvítala silnější vůni kokosu, která vydrží. Kokosový olej je prostě kokosový olej, ale krém to není špatný.

  • cena a dostuopnost
  • dobře se roztírá a vstřebává
  • nemastí
  • malá výdrž vůně


věk
25-34

Další recenze od 6.1.2013 21:56:36

Asi nepatřím mezi nějaké vybíravé ženy, které po krému chtějí hotové zázraky, tím nechci říct, že je krém nějak podprůměrný, mě osobně třeba za tu cenu a VELIKOST balení velmi překvapil. Samozřejmě i hydratuje a rychle se vstřebává, takže jsem nikdy nezažila, že bych na sobě cítila nějaký mastný filtr. Co se týče vůně, podle mě to není kokos a při prvním přičichnutí jsem si říkala, že to mi snad nikdy nebude vonět, ale po natření jsem změnila názor na to, že je to fakt supr vůně a navíc i po probuzení stále krásně voním. Takže nevím, jak uspěje u náročných žen, ale u mě za 5*!

  • hydratuje
  • rychle se vstřebává bez mastného filtru
  • OBŘÍ balení
  • super cena
  • vůně nemusí někomu vyhovovat
  • přílišná tekutost také


věk
25-34

Další recenze od 15.10.2012 18:21:19

Krém voní docela obstojně po kokosu (kokosový olej to ale není). Z kůže však vůně brzy vymizí. Dobře a rychle se roztírá/vsakuje a má akorát hustou konzistenci na celé tělo. Nebude stačit na šupinky a dehydratovanou plet, takže doporučuji spíše na letní období. Za tu cenu mohu jen doporučit.

  • cena
  • dobře se roztírá
  • rychle se vsakuje
  • slabá vůně


Další recenze od 23.9.2012 19:18:34

Klasický tělový krém. Krásně voní,já tuhle kokosovou vůni zbožňuju a určitě někdy vyzkouším i jinou vůni. Dobře hydratuje a na pokožku je velice příjemný. Není mastný a tekutější verze krému mi naprosto vyhovuje. To je ale věc velmi individuální a někomu se to třeba nelíbí.

  • úžasná vůně
  • hydratace
  • cena
  • žádný


věk
15-24

Další recenze od 12.8.2012 19:29:16

Můj první krém od baley. Krásná vůně, nechemická, dlouho vydrží.Poměr cena x kvalita x množství je dokonalá. 500ml . Dokonalý! Pokud hledáte něco levného a skvělého doporučuji!! Vážně bomba všech bomb! :) Je lepšího skladovat v lednici aby vám nežlukl.

  • Poměr cena x obsah kelímku x výkon
  • Vůňě <3
  • Bomba!
  • 500 ml
  • Nemá


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2012 15:17:22

Kokos je moje oblíbená vůně, takže jsem tenhle krém vyzkoušet musela - bohužel mi kokosově nevoní, spíš tak nějak sladce jako dětské piškoty. V každém případě ta vůně není nikterak nepříjemná. Konzistence je stejná jako u všech ostatních tělových mlék značky Balea. Je řidší, rychle se vstřebává a zanechá pokožku hydratovanou. Na každodenní užívání fajn, ale za účelem nějaké výraznější hydratace bych řekla že ne.

  • výkon/cena
  • konzistence


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 09:43:05

Tento tělový krém opravdu hezky voní po kokosu. Ale vůně na pokožce nevydrží moc dlouho. Krém se dobře nanáší a roztírá, za chvíli se vstřebá, takže se nemusíte bát, že ho utřete do oblečení. Není příliš mastný ani "lepivý", jak bývají některé krémy, proto mi přijde vhodný na léto, když je horko. Ovšem přijde mi, že hydratuje jen lehce a není příliš vhodný pro hodně vysušenou pokožku.

  • vůně
  • příjemná konzistence
  • rychle se vstřebává
  • nedoporučila bych ho na hodně suchou pokožku


Další recenze od 4.6.2012 19:26:15

Výrobky od Balei přímo zbožňuji. Hlavně ty kokosové. Vyjímkou není ani tenhle tělový krém. Je lacný, hezky hydratuje pokožku a nádherně voní. Pokožka je po něm hebká na dotek. Určitě všem doporučuji. :)

  • hydratuje
  • voní
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.6.2012 18:11:35

Dobře se rozetírá,nezanechává bílé fleky, dobře se vsakuje, nádherně voní. Cena za tak velký kelímek je neuvěřitelná. Po všech směrech je to opravdu velmi dobrý tělový krém. Jak už tu bylo zmíněno - jediná chybička je ta konzistence, která je opravdu řidší a tímto ubírá krému na kvalitě.

  • cena
  • vůně
  • hydratuje
  • dobře se rozetírá
  • dobře se vsakuje
  • řídká konzistence


věk
25-34

Další recenze od 4.6.2012 10:33:37

Požívám tento krém v podstatě každý den po koupeli. Nemá mastné složení rychle se vstřebá, provoní krásně pokožku a zhydratuje ji. Vyhovuje mi především proto, že nezanechává vůbec mastný film na pokožce, ale pouze ji jakoby změkčí. Skvělý na celé tělo

  • vůně, hydratace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.6.2012 09:45:29

Tento skvelý telový krém si kupujem pravidelne a to z dovodu, že krásne vonia, zanecháva príjemne hydratovanú pokožku a jeho cena je super nízka. Veľa výrobkov z telovej kosmetiky Balea mi nevyhovuje, ich vone mi prídu umelé a krémy nie veľmi hydratačné, tento je však výnimkou. Odporúčam minimálne vyskúšať, verím že nebudete sklamané.

  • cena
  • voňa
  • veľké balenie
  • hydratace
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2012 18:27:23

Tento tělový krém mě překvapil tím, že moc nevoní kokosově. Krém má takovou sladkou vůni, připomíná mi nějaký dětský sirup. Kokos v něm cítím opravdu málo. Už jsem si na tu vůni zvykla, ale podruhé si ho už nekoupím. Balea má spousty jiných, voňavějších produktů. Jinak je tento krém super. Krásně se roztírá, dobře se vstřebává, nezanechává mastný film a pěkně hydratuje. Je v perfektně velkém balení a za super cenu. Příště se akorát podívám po jiné vůni.

  • hydratuje
  • dobře se vstřebává
  • vůně


věk
45-54

Další recenze od 25.4.2012 10:24:48

Vše,co voní po kokosu je moje nejoblíbenější,proto jsem také vyzkoušela tento krém a mohu říci,že mi BALEA opět nezklamala.Líbí se mi,že není tolik hutný a že se dobře rozetře.kůže je po něm vonavá a hydratovaná a já si ho budu určitě kupovat i nadále.

  • vůně
  • je po něm jemná kůže
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2012 19:41:41

Není vyloženě špatný, ale že by mě nějak nadchnul, to se říct nedá. Krásně voní po kokosu a pokožku zanechá hezky jemnou, hebkou a provoněnou. Ale na můj vkus je moc tekutý a to mi prostě vadí. Lepší by pro mě bylo i balení v tubě než v kelímku.

  • krásná vůně
  • jemná, hebká a provoněná pokožka
  • moc tekutý
  • kelímkový obal



věk
25-34

Další recenze od 24.4.2012 18:40:11

Miluji vůně kokosu proto byl pro mě tento tělový krém jasnou volbou.Mohu říct,že účel splní.Pokožka je zjemněná a provoněná.Ovšem otrchu mi vadila konzistence která byla docela řídká a pro mě se špatně roztírala.Proto bych si krém už podruhé nekoupila bohužel.

  • Příjemná vůně
  • Řídká konzistence


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené