Neutrogena Intenzivní regenerační mléko recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Neutrogena Intenzivní regenerační mléko
Hydratační tělové krémy Neutrogena Intenzivní regenerační mléko - obrázek 1
5 4 11
  • Průměrné hodnocení 4
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Neutrogena

Recenze produktu
Neutrogena Intenzivní regenerační mléko

věk
35-44

Další recenze od 30.3.2012 18:17:29

Toto tělové mléko je asi zatím nejlepší co jsem měla.Moc ráda se k němu vracím a patří mezi mé nejoblíbenější výrobky.Je určeno pro velmi suchou a hrubou pokožku.Po namazání je pokožka krásně hydratovaná a jemná.Mléko pomáhá i na hrubou kůži na loktech a kolenou.Má celkem příjemnou vůni.Určitě doporučuji.

  • opravdu pomáhá i na hrubou kůži na loktech a na kolenou
  • hydratuje
  • žadné


věk
35-44

Tohle tělové mléko je opravdu intenzivní, ale zase není nijak šíleně mastné. Spíš mám vždycky po něm pocit takové vlhké pokožky. Je potřeba chvíli počkat s oblékáním, aby se aspoň trochu vsáklo, protože budete opravdu cítit, že jste namazaní, ale není to nic hrozného. Roztírá se dobře a nezanechává bílý povlak. Vůně je jemná, taková krémová. Rozhodně na suchou pokožku je perfektní a výborně jí hydratuje i lehce promastí. Já osobně ho používám i na odličování make-upu. Balení s pumpičkou je praktické a mléko se celkem dobře dávkuje.

  • skvělá hydratace
  • není silně parfemované
  • praktická pumpička
  • z vlhké pokožky může být někomu po použití zima jako mě :)


věk
25-34

Další recenze od 30.3.2012 21:24:45

Mám dost suchou pokožku, toto mléko mi ji vůbec nehydratuje, není nijak příjemné. Po 20min necitím žádnou ulevu, muzu mazat znova. Za mě určitě ne.

  • pumpičkové balení
  • žádná hydratace a uleva
  • nijaký ucinek


Další recenze od 30.3.2012 23:17:07

Mléko o pravdu skvěle a silně hydratuje, pokožka je po něm hebká, musí se ale malinko čekat než se vsákne, jelikož vytvoří vlhký film na pokožce. Jako velké pozitivum je balení s pumpičkou, naprosto ideální. V hydrataci patří opravdu ke špičce mezi tělovými mléky, co mi trošku vadí je jeho zvláštní vůně, moc mi nevoní, mám raději jeho dvojče hlobkově hydratační mléko, pri mě více hydratuje a má přijemnější vůni.

  • pumpičkové balení
  • špička v hydrataci
  • vůně
  • vytvoří na pokožce vlhký film


věk
35-44

Další recenze od 19.4.2012 20:25:26

Nejlepší tělové mléko, které jsem vyzkoušela. Rychle se vstřebává, nezanechává mastný pocit. Stačí malé množství a rozetřete na velkou plochu. Dobře se roztírá. Obsahuje panthenol, který pokožku zklidňuje. Výborná je také pumpička. Rozhodně budu kupovat dále.

  • hydratuje pokožku
  • regeneruje pokožku
  • rychle se vstřebává
  • dobře se roztírá
  • pumpička
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 20.10.2012 20:33:37

Značka Neutrogena vypadá luxusně a luxusní taky je. Hezky hydratuje, nezanechává film, nemá výraznou parfemaci a je hypoalergenní. Navíc oceňuji aplikaci, která je velmi jednoduchá díky "zobáčku", který krém obsahuje. Jediný, co mi vadí, je vyšší cena-

  • hydratace
  • bez parfemace
  • hypoalergenní
  • aplikace
  • vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od 8.2.2013 20:46:35

Moje nejoblíbenější tělové mléko. Po rozetření se hned krásně vztřebá, pokožká je hladká po celý den, nezanechává žádný mastný film - po namazání se můžu hned obléct. Jinými mléky se musím mazat každý nebo každý druhý den (hlavně v zimě - mám extrémně suchou pokožku), tímto mi to stačí 2x maximálně 3x do týdne. Balení s pumpičkou je sice skvělé, nicméně po dopotřebování zůstává docela dost krému na dně balení. Toto mléko vřele doporučuju.

  • skvěle hydratuje na dlouhou dobu
  • dobře se vztřebává
  • hladká pokožka
  • vydrží dlouho na pokožce
  • pumpička
  • balení - po spotřebě zůstává hodně mléka na dně


věk
15-24

Další recenze od 28.4.2013 17:03:07

Neutrogena už není co bývala. Co si budeme povídat, složení: minerální oleje, vazelína a silikony nic moc. Tváží se, že je hrozně hydratační, ale ve zkutečnosti je to jen takové lotio, a hydratace mi nevydrží déle než půl dne. Umělá parfemace, a naprosto nedostačující hydratace. pamatuji si jak jsem ho používala před pár lety, ale to byl úplně jiný produkt.

  • pro mne jen vůně
  • složení
  • nedostačující hydratace
  • slabé lotio
  • k ničemu


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2013 11:19:41

Telové mlieko je určená na veľmi suchú pokožku, dobre sa rozotiera, trochu dlhšie sa vstrebáva, vôňa je dosť jemná, ale príjemná. Oceňujem aj praktické balenie s pumpičkou. Jeho cena je trochu vyššia, ale myslím, že výrobok je vcelku kvalitný. Po nanesení som však mala pocit ulepenej pokožky, ktorý pretrval aj na ďalší deň a to nemám rada, preto by som si ho už asi nekúpila. Používala som ho skôr ako krém na ruky, na tento účel mi slúžil dobre. Ako telové mlieko bude viac vyhovovať tej suchej pokožke.

  • hydratuje
  • praktické balenie s pumpičkou
  • pekný obal
  • dobre sa nanáša
  • dlhšie sa vstrebáva
  • zanecháva pocit ulepenosti
  • cena


Další recenze od 22.3.2014 19:55:35

Moje krémová stálice. Po sprše,nebo koupeli se vždycky namažu právě tímto krémem. je to parádní mléko, které se krásně vstřebává, hlavně po něm nelepím, jako po většině hodně hydratačních mlékách, nebo krémech... Krásně voní, lehce se roztírá, možná jen to balení s pumpičkou je maličko nevýhoda, ale jen ke konci užívání. Dokud je balení plné, paráda, snadno se používá, ale jak dochází, pumpička skoro nefunguje, což je jasné, ale zbývá tam pak hodně krému téměř na vyhození a to je škoda...

  • Krásně voní
  • Nelepí
  • Zkrášluje pokožku
  • hydratuje i suchou kůži
  • Pumpička- ke konci zůstává hodně krému nevyužito...


věk
15-24

Další recenze od 18.1.2015 00:06:03

Obal s pumpičkou je perfektný. Vôňa je nevtieravá, neutrálna. Telové mlieko sa rýchlo vstrebe a pokožnu zanecháva hebkú a vláčnu. Poradí si aj s extremne suchou pokožkou. Textúra je na môj vkus riedkejšia, privítala by som niečo viac hútnejšie, ale na výsledku to nič nemení.S týmto mliekom som spokojná. Výrobok by som si určite ešte raz kúpila, no neviem či mi to vyššia cena dovolí.

  • vôňa
  • obal s pumpičkou
  • poradi si aj s extremne suchou pokožkou
  • vysoká cena


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Ryor Břečťanový gel

3.9 72% 14 recenzí