5 tipů, které vám usnadní zkrášlování

Vyzkoušejte naše zkrášlovací tipy a zkraťte si čas, který obvykle věnujete svým vlasům, nehtům či líčení.

Přeskočte ranní odličování

Pokud jste se večer před spaním dokonale odlíčila, není nutné hned po ránu celý odličovací proces znovu absolvovat. Bohatě postačí, když si obličej umyjete vlažnou vodou a poté nanesete svůj oblíbený hydratační krém. Časté odličování pleti může pokožku vysušovat a zvyšovat produkci kožního mazu. Tím sama sebe uvězníte v nekonečném kolotoči věčného odličování mastné pokožky a následným promazáváním pleti hydratačním krémem.

Nenamáčejte si před lakováním nehty 

Ponoření nehtů do vlažné vody před manikúrou je sice užitečné pro změkčení a zatlačení kůžičky, ale může mít neblahý efekt pro životnost laku. Namáčení nehtů způsobuje natékání nehtového lůžka a po úplném zaschnutí nehtů se nehty vrátí do původní velikosti. Právě nanesený lak pak může popraskat a začít se brzy loupat, čímž přijde celá práce vniveč. Pokud je to možné, vyhněte se lakování nehtů po koupeli.

Vybírejte si multifunkční produkty

Nejsnadnějším způsobem, jak si usnadnit váš zkrášlovací rituál je používat výrobky, které se dají využít na více věcí najednou. Ať už je to multilíčidlo, které můžete použít jak na rty, tak na tváře nebo oční stíny, či kombinovaný výrobek, který kromě hydratace pleti nabízí také UV ochranu před slunečními paprsky. Poohlédněte se po podobných multifunkčních vychytávkách a uvidíte, jak vám ušetří čas i peníze.

Dejte šanci suchému šamponu 

Každodenní šamponování a nanášení balzámu nebo vlasové masky vás nejen okrádá o čas, ale také může škodit vlasům a vlasové pokožce. Kvalitní suchý šampon pomůže prodloužit interval mezi mytím vlasů alespoň o den a vlasy budou hezky vonět a vypadat svěže. Navíc se použitím suchého šamponu zvětší jejich objem, což u většiny z nás obvykle nebývá na škodu.

Nepřehánějte to s nánosy řasenky

Namísto počítání nánosů řasenky, abyste dosáhly perfektních řas dle vašich představ, zapojte do svého zkrášlujícího rituálu kleštičky na řasy a poznáte ten rozdíl. Natočení řas pomocí kleštiček na řasy nahradí nejméně dva nánosy řasenky. Rozhodně však řasy natáčejte, když jsou čisté a odlíčené a až po natočení je přetřete řasenou, opačný postup by měl za následek jejich poškození.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.