Hit následujících měsíců? To jsou dámské košilové kabáty

Hledáte-li ideální dámský svršek, v němž vám na podzim a na jaře nebude zima, ale na druhé straně v něm také nebudete mít pocit, že se uvaříte horkem, máme pro vás skvělý tip. Dámské košilové kabáty, které podle módních expertů budou v následujících měsících skutečně žhavým trendem. Výhodou tohoto typu kabátu je to, že vzory ve výraznějším provedení lichotí dámské postavě a dají vyniknout hezky tvarovanému pasu. A pořídíte-li si košilový kabát v oversized střihu, můžete si pod něj s prvními mrazíky obléci mikinu nebo svetr a nosit ho i v období zimy, pokud nebudou přímo kruté mrazy.


img

Bolf

Kamenné i internetové obchody s poslední módou tento model dámského přechodového svršku nabízejí v mnoha délkách, barevných provedeních, ale také v mnoha originálních designech. Před tím, než si vyberete ten, který se vám líbí nejvíce, se ale zamyslete nad tím, jak jej budete kombinovat s dalšími komponenty z vaší šatní skříně. Vyberte si třeba oversized košilový kabátek v krémové či slonovinové barvě a černočerveným tenkým károváním vytvářející dojem velkých kostek. Ten bude tvořit skvělého partnera tmavým džínám, nude vypasovaným cargo kapsáčům s nohavicemi nebo třeba světlým retro riflím ve střihu boyfriend.

Pokud vaše šatní skříně v rámci podzimního oblečení spíše srší výraznými barvami, zvolený košilový svršek by měl být naopak méně stylově nápadný. V populárním internetovém obchodě Bolf na vás čekají ty nejstylovější modely přechodových bund a kabátů, z nichž si rozhodně vyberete to pravé. Klidně si můžete obléci jednobarevný kousek bez vzoru v tmavších odstínech, na němž mohou být designově zajímavé třeba ozdobné knoflíky na spodním lemu rukávů, velký límec nebo masivní zip. Módní faux pas ale rozhodně nezpůsobíte ani s košilovým kabátem s oboustranným potiskem.

Jakou délku košilového kabátku s ohledem na postavu zvolit?

O tom, že ne každá délka kabátu se hodí ke každé postavě, jste jako milovnice módy už jistě slyšela. Jak to ale vlastně je? Jaký košilový kabát bude tím nejlepším střihem, který vzhledem k vaší výšce a konfekční velikosti vypíchne to nejlepší a naopak odvede pozornost od problematických partií? Zeptali jsme se odborníků za vás.

Pokud máte trochu bříško a silnější boky a stehna, měla byste zvolit kabátek v rovném střihu v délce do půlky stehen. Ženám s postavou ve tvaru přesýpacích hodin, tedy těm, které byly obdařeny větším poprsím, štíhlým pasem a plným zadečkem, bude geniálně lichotit zavinovací košilový kabát do pasu nebo o něco delší model se stahovacím opaskem. Takový střih přechodového svršku totiž nenuceně upozorní na postavu, která je aktuálně symbolem krásy. A pokud patříte mezi šťastné majitelky této figury, nebojte se s ní patřičně pochlubit.

Dámy s širšími rameny zase vytvoří dojem ženštější postavy pomocí mírně se rozšiřujícího košilového kabátu v délce nad kolena. I tento typ kabátu totiž může působit jemně, žensky a romanticky, byť původně čerpal inspiraci z pánské košile. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!