Nejlepší dárky na Vánoce: Čím spolehlivě potěšíte celou rodinu?

Lámete si hlavu, čím letos obdarovat jednotlivé členy rodiny? Přečtěte si tipy na dárky, kterými potěšíte jednotlivce i celou rodinu. Úspěch zaručen!

img

Dárek pro maminku

Maminka se o vás stará po celý rok. Využijte Vánoc jako příležitosti, jak jí její lásku a péči alespoň trochu oplatit:

  • Masáž je ideálním dárkem pro maminku, která je od rána do večera na nohou. Voňavá masáž uleví jejím namáhaným svalům, dovolí jí utéct z každodenního kolotoče a dopřeje jí chvilku klidu.
  • Pečující produkty, jako je sůl, pěna nebo bomba do koupele mamince zajistí voňavou relaxaci. Vyživující krém nebo tělové mléko uklidní její namáhanou pokožku. Radost jí uděláte také vhodnou pleťovou nebo dekorativní kosmetikou.
  • Fotokniha zajistí, že maminka bude mít celou rodinu pohromadě, i když se všichni členové rozprchnout po světě. Dejte dohromady fotografie ze společných zážitků, oslav a výletů… Takový osobní dárek pro maminku bude favoritem letošních Vánoc!

Dárek pro tátu

  • Něco dobrého na zub. Tatínci mívají mlsné jazýčky. Udělejte mu balíček jeho oblíbených uzenin, dobrých sýrů, paštik a dalších dobrot, které doplňte pivním speciálem nebo flaškou oblíbeného vína.
  • Nářadí bude super dárkem pro tátu kutila. Rozbila se mu vrtačka, rád by si pořídil nový hoblík nebo stůl do dílny? Pokud nevíte, co by se mu hodilo, můžete se poohlédnout po odborné knize, která ho přivede na nové nápady.
  • Sada na vousy potěší všechny fousáče, jemné a upravené vousy navíc potěší i vaši maminku. Poohlédněte se po novém holicím strojku, oleji na vousy a dalších pečujících produktech.

Dárek pro babičku a dědu

Knihy a hudba – vybrat dárek pro babičku a dědu je často oříšek. Jejich oblíbený interpret nebo historická kniha je ale jistě potěší.

Vitamíny – se stárnutím přichází řada zdravotních neduhů. Doplňky stravy jsou pro seniory často velkým nákladem. Zeptejte se jich, co by si přáli a pořiďte jim vitamíny, které podpoří jejich zdraví a pohodu.

Fotokniha – stejně jako maminku, také babičku a dědu potěšíte vaší fotoknihou se všemi členy rodiny a především jejich vnoučaty. Ta jim zaručeně vykouzlí úsměv na rtech!

Dárky pro celou rodinu

Asi nejvděčnějšími dárky pro celou rodinu jsou deskové hry – nebo jakýkoli zážitek, který vám poskytne kvalitně strávený čas s rodinou. Dobrá desková hra vám vystačí na řadu dlouhých večerů, při kterých se vyřádí malí i velcí, a stmelí rodinu dohromady. Třeba při partičce Monopoli nebo Cluedo! Společná zábava ale není jediným benefitem her.

Deskové hry přispívají k intelektuálnímu i duševnímu rozvoji dětí. Během hraní si děti osvojují různé dovednosti, učí se pracovat s emocemi i spolupracovat s ostatními dětmi a členy rodiny. Některé otestují jejich trpělivost, zapojí strategické uvažování a vzdělávací hry jim zábavnou formou rozšíří obzory. Proto by hraní her nemělo chybět v žádné rodině. S takovým vánočním dárkem zkrátka nešlápnete vedle.

S Tesco online nákupy stačí počkat, až Vánoce samy zazvoní na zvonek

Na stránkách Tesco Online Nákupy seženete vánoční dárky pro své blízké všechny dobroty na Vánoce a suroviny na cukroví. Zachumlejte se pod deku, uvařte si kakao a celý vánoční nákup vyřešte v klidu svého domova během jediného večera. Pak si jen hoďte nohy nahoru a počkejte, až vám nákup zaklepe na dveře. Vy už nikam nemusíte! Užijte si letos šťastné, veselé a především poklidné Vánoce. S Tesco Online Nákupy to bude brnkačka. 



Komentáře

Lukáš Vodička
Masáž je dobrá nápad a klidně by mohla být i v kategorii "pro tatínky"
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?