Vybrat dárek pro muže není jednoduché

V dnešní době je všude plno shonu a spěchu, a tak si mnohdy člověk ani pro samou práci nevšimne datumu v kalendáři, který zrovna říká, že se blíží Vánoce nebo tatínkovy narozeniny. V takových případech většinou každého přepadne panika a zjištění, že vlastně nemá žádné dárky, a co víc, ani žádný nápad. Jak rychle vybruslit s takové situace? Dárkový poukaz není zrovna to, co si pod pojmem originální dárek člověk představuje. Řešením může být například dárkový box od Manboxeo.cz.

img

Co si člověk může pod názvem dárkový box představit?

Všichni jistě dobře znají staré známé dárkové koše. Jsou to takové stálice mezi dárky, které se hodí pro každou příležitost, jsou vhodné jako narozeninový dárek, dárek k výročí nebo k jubileu. Jenže tyto dárkové koše jsou až příliš obyčejné, nemají šmrnc nebo nepřekvapí. Dárky od Manboxeo.cz jsou jiné. Originální dárek v podobě dřevěné bedýnky s páčidlem, která je určena nejen pro muže, je plný překvapení. Je to vlastně box pro muže, který ve svých útrobách ukrývá skvělé laskominy a delikatesy z celého světa. Takže pokud si oslavenec rád pochutná na něčem delikátním, může najít v bedýnce třeba prémiovou francouzskou kachní paštiku s armaňakem, což je pravděpodobně nejstarší francouzský koňak na světě, nebo dá raději přednost masové lahůdce v podobě trhaného masa, které je vyváženo dokonalou chutí hořčice, koření a švestkových povidel? Tato dárková bedna od Manboxeo.cz ale ukrývá mnoho dalších specialit. Každý si jistě přijde na své.

Dárek pro kafaře nebo dárek pro whiskaře

I takto by se mohla nazývat dárková bedna, která je specifická pro určitou osobu, jenž miluje třeba dokonalé ryze chlapské pití. Zde může v bedně například venezuelský tmavě zlatý rum vynikající kvality Diplomatico, který je známý svou vyváženou nasládlou chutí, je jemný a lahodný. Samozřejmě má e-shop Manboxeo.cz ve svém portfoliu i další světoznámé značky dokonalého pití, které si chlapi jistě rádi vychutnají při skvělých příležitostech. Bedna pro muže s páčidlem může obsahovat třeba Jack Daniel's nebo Tullamore Dew, skvělou whisky Jameson nebo Jack Daniel's Fire, ale také guatemalský rum Zacapa, který právem patří na nejvyšší stupně kvality a oblíbenosti.Tyto dřevěné bedýnky mohou být ale určeny i pro milovníka piva, kde se uvnitř ukrývají světové pivní speciály a může tak každý porovnat pivo holandské, německé či anglické s těmi našimi zlatými chmelovými poklady. Že je je tatínek vášnivý kafař? Žádný problém! Bedna pro muže s páčidlem může být i plná prémiové kávy. Brazilská arabica Santos, etiopská Sidamo nebo Robusta India Kappi, zkuste hádat, kterou ochutná jako první.

Netradiční dárek

Pokud se nyní někdo ptá, v čem je taková dárková bedna originální, zde je vysvětlení. Každý dárek musí být něčím zajímavý, něčím netradiční. Dárkové bedny s páčidlem mají v sobě ukryto nejedno světové překvapení, ale originalitu jim dodává malé ruční páčidlo, které je součástí balení. Díky němu si musí oslavenec bedýnku doslova vypáčit, aby zjistil, co se skrývá uvnitř. Na výběr je přes 200 originálních obsahů. Box s páčidlem může být rovněž originálně zdobený třeba osobním vzkazem nebo fotografií, která připomíná příjemné chvíle s rodinou a podobně. Zde se fantazii meze nekladou, a tak může každý pořídit skvělý originální dárek, o kterém se bude ještě dlouho hovořit. Navíc při rozbalování takového dárku jistě nebude o úsměvné chvíle nouze. I muži jsou někde uvnitř malí chlapci, kteří rádi objevují nepoznané a zvědavost je tady mnohdy větší, než je ta ženská. 

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.