Chci se stát vizážistkou. Který kurz si zvolit?

Představte si práci, při které se skvěle bavíte a využíváte svou kreativitu k tomu, aby lidé vypadali skvěle. Vítejte do světa vizážistů! Proměňte své nadšení pro make-up do vzrušující kariéry.

img

Proměňte své nadšení pro make-up do vzrušující kariéry.

Profesionální vizážistka

Profesionální vizážistky jsou v dnešní době žádány víc než kdykoliv předtím. Pro to, abyste byla schopna klientům nabídnout profesionální výsledek a zároveň obstát v konkurenci, výběrem správného kurzu, můžete být o pár kroků napřed. Na trhu je velké množství různých kurzů, různé délky a intenzity. 

zoom Zvětšit

Staňte se profesionální vizážistkou

V každém případě byste si měly zvolit Rekvalifikační kurz. Jedná se o udělenou akreditaci od Ministerstva školství, můžete si být tak jisti, že kurz musí splňovat určitá kritéria a po absolvování získáte Certifikát, o který se můžete “opřít”. Nemalou výhoudou je i možnost proplacení Rekvalifikačního kurzu daným Úřadem práce.

Na českém trhu patří mezi špičky SURFACE profesionální škola líčení v Praze. Kromě velké nabídky kurzů pro začátečníky i pokročilé vizážisty vyniká především tím, že šikovným absolventům pomáhá s uplatněním se na trhu. Zprostředkovává pracovní příležitosti, což je pro začínajícího vizážistu, který nemá v daném odvětví kontakty, to nejdůležitější. Další velkou kvalitou školy je nezávislé stanovisko. Škola není propojena s žádnou konkrétní kosmetickou značkou a vy jako student tak máte skvělou možnost srovnání značek během kurzu. To je neocenitelná věc při budoucím rozhodování, s kterou značkou budete do budoucna pracovat.

Pro začátečníky je Rekvalifikační Make-Up Kurz

zoom Zvětšit

Rekvalifikační Make-Up Kurz

Kurz Vám dá vše, co pro začátek potřebujete, ale kdo se chce vizážistikou živit a uspět natrhu, měl by minimálně ovládat techniku svatebního líčení, líčení na fotografie a hairstyling. Právě proto SURFACE nabízí balíčky, které v sobě kombinují několik kurzů včetně vybavení.

Nejoblíbenějším kurzem je MASTER Make-Up Kurz. Jedná se o 20denní kurz, který v sobě zahrnuje kombinaci základního kurzu, svatebního líčení, líčení na fotografie, módní přehlídky, TV & Video a Éry Make-Upu včetně Hairstylingu. Zarezervujte si MASTER Make-Up Kurz v termínu 26.9. – 21.10.2011 jsou stále volná místa!

V ceně kurzu je obsažen make up kit v hodnotě 15 000,- Kč, který obsahuje vše potřebné od štětců až po palety, co jako vizážistka potřebujete do začátku. V průběhu kurzu je Vaše práce fotografována a po kurzu odcházíte nejen s nabytými vědomostmi,ale i s portfoliem (fotografiemi) na prezentaci před budoucími klienty.

Velkým plus je také vysoká úroveň lektorů

V SURFACE pečlivě dbají na výběr vizážistů, kteří jsou nejen špičky ve svém oboru, ale zároveň mají i lektorské schopnosti. V SURFACE jsou velmi příjemní a se vším Vám ochotně poradí.

Neváhejte a vstupte do světa profesionálního make-upu. Více na www.surfacemakeup.cz


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?