Chodíte ke kartářce? Karty za vás nerozhodnou

Vytvořili jsme si svět, ve kterém máme svobodný výběr budoucnosti a mnoho možností. Jenže současně s tím vším zažíváme větší nerozhodnost, strach z neúspěchu a špatné volby. Jaký to má dopad na naše životy?

V některých případech to může vést k silné frustraci a snaze zbavit se zodpovědnosti za svá rozhodnutí. K tomu využíváme různých prostředků. Jedním z nich je výklad z karet. Někteří z nás věří, že karty nám dají odpovědi, že za nás udělají důležitá životní rozhodnutí.

Výklad karet berte s nadhledem

zoom

Kartářka pracuje s našim podvědomím

I když je moje myšlení spíše praktické a stojím nohama pevně na zemi, tarot mě vždy určitým způsobem přitahoval. Nějaký čas jsem se mu dokonce sama věnovala a nedávno jsem se  osmělila, odsunula jsem do pozadí své konzervativní myšlení a zašla za kartářkou. Pocity z toho mám smíšené, ale věřím, že zkušená kartářka je schopná se přes symboliku karet naladit na naše podvědomí. Stejně tak ale může mít jen velmi dobré vcítění se do druhého a při výkladu může využívat poznatky z psychologie a sociologie. Člověk by proto neměl podléhat všemu, co mu kartářka předpoví. Výklad z karet je nutné brát s nadhledem. A co je důležitější, neměli bychom mít tendence zbavovat se návštěvou kartářky své zodpovědnosti a spoléhat na informace zvenčí. Mnohem důležitější je naučit se číst v sobě samých a spoléhat na vlastní pocity a intuici.

Jací lidé chodí ke kartářce nejčastěji?

Mnoho lidí si to nepřizná, nebo si to neuvědomuje, ale ke kartářce jdou většinou tehdy, když se nemohou rozhodnout, když se bojí přebrat zodpovědnost za svá rozhodnutí, jsou v začarovaném kruhu a potřebují odvahu, povzbuzení, nebo předpovězení něčeho pozitivního. Jenže velkou roli hraje sugesce a nezáleží na tom, jestli se dozvíme pozitivní, nebo negativní zprávy. I když kartářka interpretuje symboliku karet citlivě a ne jednoznačně, zvlášť pokud karty naznačují něco negativního, může to mít na naši psychiku obrovský dopad. Člověk by si měl proto uvědomit, že i když neví kudy kam, neměl by nikomu dalšímu dovolit, aby rozhodoval o jeho budoucnosti.

Dobré, nebo špatné volby neexistují

zoom Zvětšit

Vše v životě má svůj důvod

Bez ohledu na to, jestli kartám věříte, nebo k nim přistupujete skepticky, se může stát, že se na kartářku obrátíte. Například budete-li prožívat nějaké velmi těžké období, nebo se ocitnete před velkým rozhodnutím a nebudete vědět, jak se rozhodnout. Může to dojít až tak daleko, že se zablokujete a dostanete se do depresivních stavů. V takových případech není nic výjimečného na tom, že se lidé vydají směrem, kterým by za „normálních“ okolností nešli. Pokud se obrátíte na zkušenou kartářku, může vám pomoct uvědomit si, že neexistují dobré, či špatné volby. Vše, má svůj význam a člověk se z toho může poučit. Podstatné je především to, aby člověk nějakou volbu udělal. Tím se osvobodí. Nemělo by to ale být na základě karet.

Karty ukazují pouze možnosti. Nerozhodují!

Karty pracují se symboly, obrazy, tedy s pravou hemisférou, která je propojená s naším podvědomím, intuicí a pocity. Kartářka, podobně jako například psycholog nebo osobní kouč, nám může pomoct uvědomit si, co skutečně chceme, ale odpovědnost máme ve vlastních rukou a jen my musíme pracovat na splnění svých snů. Vždy a za každých okolností je na nás, pro co se rozhodneme, která volba se nám líbí, do které vložíme svou energii. My jsme tvůrci svého života!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!