Jak se obléká úspěšná manažerka?

Zastáváte manažerskou funkci a hledáte styl, který by podtrhl vašeho obchodního ducha? Hledáte novou práci a chcete být úspěšná při pohovoru? Zaujměte potencionálního šéfa nejen působivým životopisem, referencemi a vytříbeným chování, ale i trendy oblečením.

Klíčem ke změně šatníku a zároveň úspěchu je najít v sobě odhodlání, být na sebe hrdá a věřit si. Jedině pokud přestanete být nervózní a překonáte strach ze změny, dokážete být důvtipná a přicházet se skvělými nápady (nejen v módě). Přijměte svou ženskost a přirozenou krásu, nebojte se obměňovat šatník každý rok, v každém ročním období či dokonce každý měsíc. I když trávíte většinu času zavřená v kanceláři, vaše oblečení by mělo být top a vaše osobnost zářit.

Podnikavá žena je víc než sexy

zoom Zvětšit

Příklad klasického outfitu pro manažerku. Obrázek od: www.witt-international.cz

Jakékoliv dámské oblečení si vybírejte podle své postavy a barevné typologie. Zároveň myslete při nakupování oblečení do kanceláře na to, že chcete podtrhnout své přednosti v práci, nikoliv na těle. Při jednání s obchodním partnerem můžete vyzařovat sex-appeal, ale především byste měla působit profesionálně a maximálně spolehlivě. Jak toho docílíte? Snadno.

V šatníku každé úspěšné manažerky najdete dokonale padnoucí černé sako, černé šaty dlouhé lehce nad či pod kolena, jednobarevný dámský kalhotový kostým (trendy jsou tmavé kostýmy s úzkými proužky) a několik kousků barevného oblečení. Ideální jsou různé svetry v pastelových barvách, unikátní barevné sukně a samozřejmě nesmí chybět černé boty na podpatku, luxusní kabelka a hodinky.

V džínech do práce

Na pohovor v džínách nechoďte, avšak do práce si je jednou za čas dovolit můžete. Ideálním dnem na nošení džínů v práci je ten, kdy nemáte schůzky s klienty a obchodními partnery. Džíny volte v tmavé barvě a odpusťte si kousky s módními výstřelky (třpytky, kamínky, trhání apod.). K džínům si můžete vzít jednoduchou halenku nebo košili, tmavé sako a zvolit vhodné doplňky (šálu, náhrdelník, hodinky). Nezapomeňte na boty na podpatku.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?