Jarní trend: Loga a slogany

Loga známých značek, módní hesla a slogany, nic nebo naopak vše říkající nápisy – odhalte s námi další jarní trend, i když venku ještě panuje tuhý mráz.

img

Trend 90tých let - nápisy a loga - je zpět v plné parádě.

Historie se opakuje a o té módní to platí dvojnásob. Momentálně se mnozí návrháři nostalgicky obracejí zpět do devadesátých let, kdy velké nápisy na tričkách a výrazná loga známých značek byly módním hitem. Logománie tak hlásí návrat ve velkém stylu. Vy se připravte na to, že na jaře budeme přímo zaplaveni logy, slogany a dalšími nápisy na oblečení i doplňcích.

Řekněte to tričkem 

zoom Zvětšit

Nápisy na oblečení můžete vyjádřit svůj názor či podpořit oblíbený výrobek.

Vtipné ironické hlášky, hlasitá vyjádření podpory politické strany či sportovního týmu, název vašeho oblíbeného výrobku nebo místa – prostě cokoli, co vás zaujme a co chcete sdělit svému okolí, můžete prostřednictvím svého oblečení. Letos se nápisy nenosí jen na obligátních tričkách či mikinách, nadcházející jaro se s logy a nápisy setkáte i na kabelkách, kalhotách, šatech či dokonce na spodním prádle. 


Podlehnete logománii?


zoom Zvětšit

Nápadná loga módních značek jsou letos v kurzu.

Kromě sloganů a nápisů nás letos více než obvykle čekají i výrazná loga módních značek. Někdo je vyloženě vyhledává za účelem zvýšení společenské prestiže s domněnkou, že nápadné logo světově proslulé značky značí i vytříbený módní vkus. Často je to bohužel přesně naopak. Vkusně a vcelku nenápadně do svých modelů letos zakomponovali své logo i módní návrhář Alexander Wang či značka Missoni. Abyste si pořídili model posetý od hlavy až k patě logem DKNY či Louis Vuitton, už však musíte být opravdu zarytí fanoušci těchto módních domů. S nákupem takového modelu se dobrovolně stáváte chodící reklamou a ještě za to zaplatíte slušný balík.

zdroj foto: style.com


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.