Kouření a krása nejde dohromady? To už dávno neplatí!

Patříte-li mezi vášnivé kuřačky a už léta se snažíte s kouřením bez úspěchu přestat, pak vás jistě zaujme zcela snadné a velmi spolehlivé řešení v podobě elektronické cigarety! Vyzkoušejte kouření, které nemá negativní dopady na vaši krásu a zdraví, navíc ušetříte.

E-cigareta pro opravdovou dámu

zoom

E-cigareta představuje zdravější způsob kouření. A ruku na srdce, i vizuálně působí mnohem lépe. Každá žena touží po rodině a dětech. Odborníci stále více poukazují na souvislost kouření a problémy s početím dítěte. Některé ženy se nedokážou vzdát kouření ani v těhotenství a v období kojení. Neškodí tak pouze sobě, ale i svému dítěti. Často je to tím, že se svého zlozvyku nedokážou vzdát.

Jaké jsou výhody elektronických cigaret?

Elektronické cigarety mají několik předností, které jsou doslova klíčové.

  • E-cigarety neohrožují naše zdraví
  • Kouření e-cigaret nepřispívá k dřívějším projevům stárnutí pleti a tvorbě vrásek
  • Nejsou cítit
  • Představují plnohodnotnou náhražku za klasické cigarety, jsou skvělým prostředkem při odvykání
  • E-cigarety vám ušetří peníze

Elektronická cigareta, která podtrhne vaši image

Některé z vás možná napadne otázka, zda není elektronická cigareta příliš složitá a jaké jsou vlastně náplně do elektronické cigarety? Nebojte se, nejste sama. Jednoduché použití, snadný a pestrý výběr a elegantní design, to jsou důležitá kritéria, na která se však můžete snadno spolehnout. Nabídka elektronických cigaret stále roste a s ní i různé náplně do elektronické cigarety.

Perfektní službu vám poskytne jedna z nejprodávanějších e-cigaret Joyetech eGo AIO D16, která se liší od své základní verze pouze v rozměrech – je tenčí a delší. Revoluční vylepšení a jednoduchost ovládání ocení především začínající a pokročilejší e-kuřáci. Již nehrozí protečení náplně do úst nebo na baterie a se složitým nastavováním je také konec. Tyto e-cigarety jsou k dostání v různých barvách, můžete si tedy zvolit takovou, kterou ve svém šatníku preferujete a sladit ji s outfitem a doplňky. Skvěle vypadá, snadno se ovládá a dobře vám padne do ruky.

img

Kde e-cigaretu včetně náplní do elektronických cigaret pořídit? Obraťte se na webové stránky www.mojeelektronickacigareta.cz. Najdete zde pestrou nabídku a vše, co pro e-kouření budete potřebovat. Buďte sama sebou a nechte se inspirovat.



Komentáře

VeronikaEma
Hovadina! Je to naprosto stejný zlo pro zdraví jako klasická nikotinová cigareta! Tohle je zas jen placená reklama!! Já sama jsem přestala kouřit a nikdy by mě nenapadlo cigaretu nahrazovat touhle elektro. Když přestat, tak se vším všudy!
petulajz
Určitě je to menší zlo, než tahat do sebe kouř ze spáleného tabáku a papírků napuštěných všelijakýma sraj...dama...
mmenie
Možná, že to je menší zlo, ale určitě bych to nenazvala něčím, co ze mě udělá opravdovou dámu to je zase jednou úžasnej placenej článek.. jde to tady do kopru
petulajz
Tak já myslím, že to bylo myšleno tak, že je to určitě lepší, než držet v ruce vajgl a smrdět po kouři
7939
Elektrická cigareta je nesmysl. Šidítko, které skutečnou cigaretu nenahradí. Jo, měla jsem ji, kdysi to totiž mělo obrovskou výhodu díky díře v legislativě : člověk si mohl potáhnout, kde chtěl a " ...já přece nekouřím" Odkdy zákon chápe kouření cigaret a el. stejně, nedává to význam. A když už tedy každá žena touží po dětech, jak jest psáno v článku, tak je určitě pro každou ženu zdravější přestat kouřit zcela a ne z plných plic inhalovat chemii z likvidů. Také způsoby jak být za dámu jsou jistě i účinnější, než trubička v ruce
valux
Jsou skvělým prostředkem při odvykání - ne, to opravdu ne. Neznám jediného kuřáka, který by díky tomu přestal.
Metusína
Reaguji na valux:

No tak já znám hned dva kuřáky, kteří dokázali přestat s kouřením díky elektronické cigaretě. Jsem sice odjakživa nekuřačka, ale logicky by to mělo fungovat jako přestupná odvykací pomůcka.
Klaroslava
Elektronické cigarety často závislost na nikotinu prohlubují. Normální cigaretu si nemůžete dát kdekoliv, elektronickou ano. Můj kamarád díky tomu začal kouřit neustále. V podstatě už ji nevytáhne z pusy.
Ený
Je pravda, že se elegance a krása se už v dnešní době dá dobře spojit i s kouřením elektronických cigaret, ale ne normálních. Z toho se mi vždy ježí vlasy, když vidím ženu/slečnu jak jde po ulici a za chůze kouří. :-/ Taky jsem patřila mezi kuřačky tabákových cigaret a povím vám, že jsem si nikdy na veřejnosti s tím nepřipadala hezky, je to prostě chlapská záležitost. Pomohla jsem si alespoň elektronickou cigaretou, která pohled na mě jako na ženskou zjemnila. Je to jen můj pocit, ale už mi to řeklo pár lidí z okolí. E-cigareta Vapour 2, kterou jsem si především koupila kvůli vzhledu mi pomohla. Ne s odvykáním, ale s mým pocitem, že jsem se sama sobě s normální cigaretou nelíbila.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.