Krásná během vteřiny

Vyzkoušejte přípravky, díky kterým budete krásnější během pár týdnů, dní, hodin, minut či dokonce vteřin. Zahrajte si hru s časem a ověřte na vlastní kůži, zda-li nejde pouze o reklamní triky výrobců.

Mladší pleť za 2 týdny

Viditelně hladší a pružnější pleť získáte již během dvou týdnů používáním omlazující řady Cellular Anti-Age od značky Nivea. Přípravky z této řady řady obsahují kyselinu hyaluronovou, kreatin a extrakt z magnolie, jež redukují vrásky, prokazatelně zlepšují pevnost a obnovu pleti. Při pravidelném používání řady Cellular Anti-Age se urychluje regenerační proces pleti. Kompletní řada se skládá z denního a nočního krému, očního krému a séra. Používání přípravků se doporučuje ženám nad 40 let.

zoom Zvětšit

Důmyslná anti-age ochrana proti slunci

Hydratovaná pleť 12 hodin

Se zajímavým kosmetickým přípravkem přišli vědci v laboratořích Helena Rubinstein, kde vznikl BB krém s vysoce účinnou ochranou proti slunci, které způsobuje předčasnou tvorbu vrásek. Premium UV – Nude BB base SPF 50 pleť chrání, hydratuje a jemně zabarvuje více než 12 hodin. BB krém redukuje také viditelnost pigmentových skvrn, trvale rozjasňuje a sjednocuje pleť. BB krém Premium UV seženete od 1 700 korun.

Vyčištěná pleť za 10 minut

Dokonale čistou pleť zbavenou černých teček již během deseti minut slibuje černá omlazující maska GlamGlow SuperMud od značky Hollywood California. Podle dermatologů se jedná o masku s vědecky nejvyspělejší čistící recepturou. Ihned po zaschnutí masky můžete pozorovat nečistoty vystupující z pórů, po deseti minutách se pleť rozzáří, zklidní a pupínky začnou ustupovat.

Zdravé vlasy za 3 minuty

Jakmile se australská vlasová značka Aussie dostala do Česka, stala se hitem. Za poměrně nízkou cenu slibuje vlasová kosmetika Aussie téměř zázraky. Mezi modelkami je oblíbený například balzám 3 Minute Miracle, který dokáže během krátkého tříminutového působení opravit i silně narušenou strukturu vlasů. Podobné působení má intenzivní maska na barvené vlasy Color Therapy od značky Biosilk, jenž navíc dokonale chrání barvu před poškozením a zaručuje déle trvající intenzivní barevné odstíny.

zoom Zvětšit

Extrémně dlouhotrvající lak, neolupuje se, nebledne, neztrácí lesk

Krásné nehty v 1 vteřině

S revolučním řešením přišla na trh značka Bourjois, která představila lak 1 Seconde. Lak má gelovou strukturu, je obohacen o křemík a k získání dokonalých nehtů stačí nanést pouze jednu vrstvu šikovným širokým kartáčkem. Laky 1 Seconde od Bourjois jsou k mání v mnoha barvách a zaručují ultra lesklý výsledek.

Náš tip: Aby vám lak vydržel co nejdéle, zvolte dlouhotrvající lak na nehty 5 Day Stay od značky Dermacol. Vyberte si z elegantních a úžasně lesklých laků, které vydrží na nehtech bez chybičky celých pět dní (testováno in-vivo).



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?