Krásná pokožka a TOP sprchové gely

Nastartujte co nejlépe svůj každodenní rituál krásy. Přinášíme vám 5 jednoduchých tipů, díky kterým získáte jemnou a hladkou pokožku již během sprchování. K tomu vám dáme skvělé tipy na sprchové gely od známých i méně známých značek.

Nastartujte svůj rituál krásy

1. Sprchujte se vlažnou vodou. Občas je příjemné dopřát si horkou koupel, avšak teplá voda má na pokožku spíše negativní účinky (ztráta přirozené vlhkosti, zhrubnutí). Jestliže dáte přednost vlažné až studené vodě, budete mít pokožku krásně hebkou a vláčnou.

zoom Zvětšit

Sprchový peeling s extrakty z mořských řas

2. Zkraťte dobu sprchování. Délka sprchování by neměla přesáhnout 15 minut. Budete-li ve sprše déle, paradoxně svou pokožku dehydrujete a vysušíte. Z toho důvodu je také lepší volit vlažnou vodu, snadněji se přinutíte opustit spchový kout či vanu.

3. Nezapomínejte na peeling. Jednou za čas si udělejte peeling celého těla. Slouží k tomu speciální přípravky určené na peeling i pomůcky, jako jsou peelingové sprchové rukavice či speciální kartáč, odstraňující suchou kůži a odumřelé buňky z vrchní části pokožky.

4. Dopřejte si masáž. Masáže mají na lidské tělo i mysl celou řadu pozitivních účinků. Během masáže pokožky se dokonale uvolníte, odpočinete si, vaše pokožka bude lépe prokrvená a pleť se rozzáří. Přípravky pro relaxaci a masáže seženete v e-shopu Omlazení.

5. Používejte kvalitní sprchový gel. Sprchové gely hrají při péči o pleť důležitou roli. Kvalitní sprchové gely mají vynikající hydratační vlastnosti, díky čemuž pomáhají pokožce udržet její přirozenou hydrataci.

Výběr nejlepších sprchových gelů

  • Ahava Deadsea Mud přírodní bahno z Mrtvého moře má široké kosmetické a léčebné využití. Odstraňuje nečistoty kůže, povzbuzuje látkovou výměnu a krevní oběh, zbavuje stresu a bolesti. Výsledkem je jemnější a vláčnější vzhled pokožky.
  • Crabtree & Evelyn Citron, med a koriandr obsahuje ingredience získané z ovocných cukrů, které pomáhají odstraňovat odumřelé buňky a vyrovnávají tón pokožky. Glycerin, med a bylinky zanechávají pokožku hydratovanou, zelený čaj působí jako antioxidant.
zoom Zvětšit

Sprchový gel – bambucké máslo, vanilka

  • Dove z inovované řady sprchových gelů zjemňuje pokožku a dodává jí krásný vzhled. Řadu tvoří celkem 15 variant, přičemž mezi nejlepší z nich patří krémový sprchový gel Purely Pampering, jemný Deeply Nourishing a osvěžující Go Fresh.
  • Dermacol Aroma Ritual Karibský sen s obsahem kokosového oleje dodává pokožce potřebnou hydrataci a důkladně ji čistí. Příjemné sladké aroma kokosového oleje a ananasu je naprosto nezapomenutelné, probouzí fantazii a pomáhá uvolňovat napětí.
  • Lavera Krémový sprchový olej Bio makadamiový ořech obsahuje jemné přírodní čistící substance vytvářející krémovou pěnu, která vyživuje i tu nejsušší pokožku, uzamyká hydrataci uvnitř a zanechává ji sametově hebkou a jemnou. 
  • L'Occitane Fleurs de Cerisier přináší opravdový požitek ze sprchování. Sprchový gel se vyznačuje krásnou vůní třešňových květů z Luberonu ve Francii, pokožku dokonale čistí a dá se použít i jako pěna do koupele.
  • Ryor Sprchový gel s levandulí je velice jemný, díky čemuž se dá použít nejen na očistu celého těla, ale také na intimní partie. Levandule umožňuje pokožce dosáhnout příjemného pocitu zklidnění, kyselina mléčná vytváří optimální pH přípravku. 
  • Weleda Sprchový krém Granátové jablko je krémově hebký nepěnivý sprchový krém, který regeneruje pokožku a chrání ji před ztrátou vlhkosti. Napomáhá obnově buněk a chrání pokožku před projevy stárnutí. Po umytí je pokožka hladká a hebká na dotek. 


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?