Medová kosmetika

Oblíbila jste si medovou kosmetiku? Připravili jsme pro vás přehled top medových přípravků, které mají na rty, obličej i pokožku celého těla velmi pozitivní vliv. Vyberte si kvalitní kosmetiku z medu a hýčkejte se.

Rty

Celoroční péči o rty vám poskytne medový balzám v kuličce značky Pleva (59 Kč). Rty zjemní, zvláční, podpoří jejich hydrataci a přirozený lesk. Dražší variantu medového balzámu na rty nabízí značka Lush, balzám Honey Trap (245 Kč). Honey Trap poskytuje dokonalou péči o rty, je vyroben z vysoce kvalitních surovin a zároveň se jedná  výrobek netestovaný na zvířatech.

zoom Zvětšit

Balzám Honey Trap, Lush

Obličej

K odlíčení pleti dokonale poslouží odličovací mléko Milk & Honey Gold, Oriflame (159 Kč). Krémové odličovací mléko s výtažky z mléka a medu jemně odstraní make-up a nečistoty, zanechá pleť čistou, vyživenou a hydratovanou. V boji proti vráskám pomůže medový krém Honey Line, Pleva (797 Kč), jenž má dlouhotrvající efekt. Pleť zanechá hladkou, jemnou, pružnou a pevnou.

Ruce

Dopřejte si jedinečný požitek z „obyčejného“ mytí rukou. Mýdlo Honey I Washed The Kids, Lush (155 Kč) s vůní medu a karamelu nemá chybu. Hydrataci a výživu dodáte svým rukám používáním medového krému na ruce od značky Pleva (89 Kč). Krém obsahuje bílkoviny, minerální látky, vitamíny, enzymy a řadu dalších látek, které podporují výživu pokožky rukou.

zoom Zvětšit

Sprchový gel Crabtree & Evelyn

Tělo

Odstraňte odumřelé buňky, vyrovnejte tón své pokožky a zároveň svou pokožku dokonale hydratujte pomocí sprchového gelu Citron, med a koriandr, Crabtree & Evelyn (470 Kč). Pro udržení pružné, pevné a hydratované pokožky je vhodný tělový olej BIO mléko a med od značky Lavera (215 Kč), který můžete používat po koupeli a je vhodný i pro relaxační masáže.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.