Objevte krásy podzimní přírody s tím správným vybavením

Podzimní příroda nabízí nesčetně krás. Nenechte se odradit, počasí dokáže v tomto ročním období vykouzlit nevšední atmosféru. Vychutnejte si ji plnými doušky a objevujte krásná a tajemná místa poblíž vašeho bydliště, nebo v samotě hor. Všude se však budete moci spolehnout na outdoorové vybavení SALOMON.

img

Salomon

Turistika je skvělý způsob, jak být v úzkém kontaktu s přírodou. Někdo chce jen vyrazit na chvíli z domova na krátkou procházku v blízkém parku, ale i tak chce a potřebuje mít kvalitní a bezpečné vybavení, které navíc půjde použít i ve městě. Zapálenější turisté naopak touží po aktivitách v náročném horském terénu a jen s tím nejnutnějším vybavením, potřebným k tomu, aby se dostali na vrcholky hor a bezpečně zpátky dolů. Ať už je motivace pro vaše turistické výzvy sportovního charakteru, nebo jen takzvaně společenská, vždy potřebujete vybavení, které obstojí v jakémkoli počasí. Nechte se inspirovat zajímavými tipy na outdoorové vybavení pro všechny druhy venkovních aktivit od značky SALOMON.

Inovovaný a vylepšený model kotníkové obuvi CROSS HIKE 2 MID GTX je tady pro všechny, kteří se potřebují cítit chráněni a ani v kluzkém či kamenitém terénu nechtějí mít obavy z uklouznutí. Je zde pro všechny, kdo chtějí bez problémů vyrazit z městského prostředí za dobrodružstvím v přírodě. Jsou lehké jako pírko a při pěších túrách vám po celý rok poskytnou kompletní ochranu a celodenní komfort. Díky voděodolné membráně GORE-TEX nemusíte mít obavy ani při nepříznivém počasí. Obuv Cross Hike 2 Mid GTX bude vaším nejlepším společníkem při mnohakilometrových túrách v horách i údolích a zůstane přitom suchá, pohodlná a bezpečná.

img

Salomon

Dalším skvělým tipem na outdoorovou obuv je model CROSS OVER GTX v kotníkovém provedení. Vyznačuje se všemi vlastnostmi, díky nimž můžete vyrazit z města vstříc zážitkům v přírodě. Disponují moderním, mimořádně odolným svrškem z technických vláken, která zajišťují výjimečnou odolnost vůči otěru a trvanlivost. Svršek je bezešvý a poskytuje tak optimální fixaci nohy a prodyšnost. V Cross Over GTX najdete skvělou outdoorovou obuv, v níž můžete vyrazit ihned z městské džungle až do srdce divočiny.

A co si obléci do nepohody? Třeba lehkou a prodyšnou bundu OUTLINE HYBRID GORE-TEX, která je vždy po ruce a připravená s vámi vyrazit kamkoliv si jen zlíbíte. Spojuje to nejlepší z technologií GORE-TEX a poskytuje špičkovou voděodolnost, ochranu před větrem a prodyšnost ? a přitom vás nijak nezatíží.

img

Salomom

Dalším tipem na skvělou turistickou bundu je model OUTLINE GTX - prodyšná a lehoučká nepromokavá bunda do deště, která vás udrží v suchu na vrcholcích hor stejně jako v centru města. Díky širšímu střihu tuto elegantní bundu hladce obléknete bez ohledu na to, kolik spodních a středních vrstev si v závislosti na teplotě a aktivitě vezmete pod ní a zadní průduch je navíc strategicky umístěn tak, aby zajišťoval maximální cirkulaci vzduchu, takže i při aktivním pohybu zůstanete v suchu a pohodlí.

img

Salomon

Posledním naším typem na podzimní turistické vybavení je OUTLIFE 20 - robustní a zároveň všestranný batoh neobsahující PFC, který je skvělý jak pro denní použití ve městě, tak i pro vaše výlety do přírody. Kombinuje pohodlné popruhy s četnými kapsami, přihrádkami a vychytávkami a je zhotoven z odolných tkanin, které skvěle odolávají otěru a (nešetrnému) zacházení, navíc s vrstvou DWR odpuzující vodu.

img

Salomon

Pokud jste se nechali inspirovat našimi tipy a nebo si chcete prohlédnout celé outdoorové portfolio značky SALOMON, jděte na www.salomon.com



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.