Milujeme růžovou!

Růžová není jen pro barbíny nebo malé holčičky. Správně vybraný odstín vás omladí a rozzáří, proto odhoďte předsudky a buďte pink!

Přijde vám růžová příliš naivní, křiklavá, holčičí? Nechcete působit zranitelně a naivně? Podle psychologů, kteří se zabývají působením barev na lidskou psychiku, je růžová barva spíše dominantní. Navíc pokud se ji naučíte nosit, budete díky ní působit svěže a zdravě. V líčení má růžová důležité postavení, umí vyvážit šedé pigmenty pleti, takže budete vypadat mladší a odpočatější.

Jak nosit růžovou?

zoom

Růžová je něžná a zároveň sexy

Jemné odstíny růžové mají sice něžný nádech, ale rozhodně nemají nic společného se vzhledem nevinné holčičky. Pokud zvolíte měkké odstíny růžové na víčka, tváře nebo nehty a k tomu dáte přednost minimalistickému oblečení, vytvoříte jedinečnou a nepřehlédnutelnou kombinaci. Pozor si  ale dávejte na intenzivní odstíny jako je fuchsiová, flamingo a další. Intenzivní barvy dorůžova až fialova používejte v menším množství a pouze na jednu partii (např. rty). Nedoporučuje se jejich kombinace s výrazným pink oblečením, protože pak budete působit skutečně jako Barbie.

Růžová na rtech

Při výběru rtěnky v růžovém odstínu se řiďte svým instinktem. Pořiďte si barevný odstín, ve kterém se budete cítit svá. Textura by měla být ideálně krémová nebo transparentní, ale vždy bez perleti. Aby vám barva na rtech vydržela co nejdéle, orámujte tvar rtů konturovací tužkou v barvě odpovídající rtěnce. Rtěnku nanášejte na rty štětečkem. K růžovým rtům se hodí oční stíny ve zlatých, hnědých a béžových odstínech. Řasenku volte klasickou – černou.

Růžová na tvářích

Odstíny růžové mají omlazující efekt, proto se nebojte používat tvářenku dorůžova. Krémová tvářenka působí oproti pudrové přirozeněji, ale ne každá žena ji má v oblibě. Pokud vám jde líčení lépe s pudrovou tvářenkou, nic tím nezkazíte. Důležitý je váš osobní pocit. Růžovou tvářenku zbytečně nekombinujte s dalším růžovým líčením. Sladit můžete nehty. Růžové laky vypadají krásně i na krátkých nehtech, vyniknout zejména při opálení.

zoom Zvětšit

OPI Suzi Has a Swede Tooth

Top růžové laky

Růžová na očích

Při výběru očních stínů s růžových nádechem si nechte poradit od vizážistky. Oční stíny by měly mít co nejméně červených pigmentů, v opačném případě budete po jejich nánosu vypadat uplakaně. Vizážisté dokonce používají růžové tekuté oční linky, kde je ale nutná zkušená ruka. Růžové líčení vždy zakončujte černou řasenkou, barevných variant se vyvarujte.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.