Nač mít boky jako skříň, když liposukce tolik pokročila!

Ewa Farna ve své populární písni zpívá, že o liposukci dobře ví, avšak ženský má být kus. Jenomže hranici mezi pevnými boky a třesoucím se rosolem v oblasti hýždí či pneumatikou okolo pasu ženy i muži překročí snadno…

Najednou zjistí, že i když jedí střídmě a cvičí jako o život, tukové buňky se jich na určitých místech neustále sveřepě drží. A do mysli se vloudí úvahy o jejich odsátí, mnohdy ale doprovázené obavami. Po dřívějších liposukcích skutečně zůstávaly dlouho modřiny, otoky a zdeformovaná kůže vyžadovala další operace. 

Tomu se však můžete vyhnout, pokud využijete pokročilé technologie. Dnes Vám vyškolený lékař vymodeluje zadeček, stehna i další partie odsátím tuku a zároveň pomocí speciálního záření zpevní povolenou kůži, odstraní celulitidu. Efekt je okamžitý a další zákroky už nepotřebujete. Anebo můžete zvolit sérii liposukcí bez chirurgických zásahů. 

Mám se bát invazivní liposukce? 

Z hlediska množství odsátého tuku je jednoznačně nejlepší invazivní liposukce. Přitom „invaze“ tu spočívá jen v 1 až 4 řezech s délkou okolo 3 milimetrů, jimiž plastický chirurg vsune do kůže kanylu, která rozruší tuk. Ten se poté speciálním nástrojem odsaje. Díky šetrnosti a vynikajícím výsledkům je populární zejména laserová liposukce SlimLipo. Umožňuje odsátí 0,5 až 7 litrů tuku při jednom zákroku a zpevnění kůže v jednom. Zvolte ji, pokud chcete zhubnout v oblasti stehen a zadečku, a tyto partie zároveň zpevnit. Tuku se zbavíte na počkání, v lokální anestezii, bezbolestně, a protože nejsou poškozeny okolní tkáně, rychle se i zotavíte. Také jemné jizvičky lze následně zregenerovat speciálními lasery. Zejména ve vyšším věku jsou žádané i laserové liposukce zadní strany paží, podbradku, kolenou, lýtek či zad. Při liposukci více oblastí najednou (například stehen, břicha a hýždí) je už vhodná celková anestezie. Po laserové liposukci se zhruba měsíc nosí kompresní prádlo a lékaři doporučují omezit větší námahu. 

Jaké jsou možnosti neinvazivní liposukce? 

Existují však i účinné metody, které neporušují kůži, a tuk se při nich z těla neodsává. Nejčastější neinvazivní liposukce jsou: 

  • ProShockIce – ambulantní a bezbolestná metoda kombinující ledovou lipolýzu a rázovou vlnu. Redukci tuku zaznamenáte okamžitě, ale pro dlouhodobý efekt opakujte sezení v délce 45 až 90 minut 3× až 6×, vždy s odstupem 10 dnů. 
  • LPG mechanostimulace přístrojem Cellu M6 – zvyšuje přirozené odbourávání tuku o 70 až 100 % (potvrzeno klinickou studií po 12 ošetřeních). Touto metodou zlikvidujete tukové zásoby, na které dosud neplatily diety ani cvičení. Povzbudí Váš krevní a lymfatický systém, vyhladí celulitidu, vytvaruje postavu a zpevní povolenou kůži. I ženy, které mají „od Pánbíčka boky jako skříň“ se nestačí divit účinkům a jsou nadšené z celkového komfortu. 

Vždy se obraťte na lékařské zařízení 

Ať je liposukce jakkoli šetrná, vždy jde o Vaše zdraví. Neriskujte proto v kosmetickém salónu a rovnou se obraťte na lékařské zařízení. Liposukci SlimLipo, ProShockIce i LPG mechanostimulaci můžete podstoupit na pražské klinice estetické medicíny Brandeis Clinic, která disponuje nejlepším technologickým vybavením v ČR a přitom je cenově dostupná. Na odbornou konzultaci se objednejte na adrese Králodvorská 13, Praha 1 (na kliniku vejdete hned za OD Kotva), telefonicky na čísle +420 226 291 640 či webový formulář na www.brandeisclinic.cz/kontakt 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.