Nejlepší brýle na léto 2015

Ke žhavým letním paprskům neodmyslitelně patří sluneční brýle, které ochrání oči před sluncem. Prozradíme vám, jaké letos nejvíce letí.

Retro brýle 

img

Nechte se unést atmosférou stylových padesátých, hravých šedesátých a uvolněných sedmdesátých let a pořiďte si brýle v retro stylu. Hitem jsou brýle ve tvaru kočičích očí, brýle s extra širokými obroučkami a glamour obří brýle, které vám spolu s očima zakryjí i polovinu tváře. Velký návrat hlásí kulaté "lennonky" ve všech možných barvách.

Poloviční rámování

img

Jedním z klíčových trendů na poli brýlové módy jsou tuto sezónu brýle s netradiční poloviční obroučkou, která nerámuje celá skla. Ať už zvolíte brýle s chybějícím rámem na vršku brýlí, zespodu nebo po stranách, neuděláte chybu. Brýle s poloviční obroučkou působí velmi moderním a lehčím dojmem než tradiční brýle a určitě budou slušet i vám.

Barevné obroučky i skla 

img

Další brýlový trend je velmi hravý a na letní dovolenou jako dělaný. Nebojte se experimentovat a vyzkoušejte výrazně barevné brýle, ať už s jednobarevnými či vzorovanými obroučkami nebo s nezvykle barevnými skly, popřípadě můžete kombinovat obojí. Hitem jsou jasné barvy a zajímavé vzory jako jsou květinový, zvířecí či abstraktní.

Extravagantní a futuristické

img

Pokud vám barevné brýle nestačí a ráda byste zkusila něco více provokativního a nápadného, poohlédněte se po netradičních tvarech a typech slunečních brýlí. Můžete si vybral z pestré nabídky brýlí s neobvyklými výraznými někdy až bláznivě zdobenými obroučkami či unikátní tvary. IN jsou letos brýle ve tvaru srdce.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.