Pořiďte si make-up na míru

Chcete, aby vám make-up vydržel co nejdéle a nenapáchala jste s ním více škody než užitku? Pořiďte si make-up, který se dokonale hodí k typu vaší pleti.

Suchá pleť

Pokud se vám stává, že po nanesení make-upu ho pokožka vsákne, máte příliš vysušenou pleť. Řešením je hutný krém, který poslouží jako podklad. Poté naneste hydratační make-up. Vyzkoušejte lanýžový hydratační make-up Dermacol SPF15 Truffle Moisturizing s extraktem z bílého lanýže nebo hydratační make-up Dermacol Imperial zajišťující pleti dlouhodobou hydrataci.

Mastná pleť

Mastná pleť se po aplikaci nevhodného make-up leskne, čemuž můžete zabránit pomocí zmatňujících přípravků. Zmatňující make-up pleť prozáří a zamaskuje mastnotu. Matný efekt bez nežádoucího lesku poskytuje zmatňující pěnový make-up s pudrovým efektem Keenwell Matt Mousse nebo zmatňující make-up Dermacol Matt Control.

Problematická pleť

Jestliže vás trápí pupínky, vsaďte na minerální make-upy a světlé odstíny. Minerální make-up Urban Decay Surreal Skin Mineral neobsahuje žádný mastek, oleje, umělé barviva ani parfemaci. Perfektní pro problematickou pleť je minerální sypký make-up Artdeco Mineral Powder Foundation, který chrání pokožku proti UV záření a neucpává póry.

Top vychytávky

  • Když chcete být přirozená, potřebujete nenápadný základ. K jeho vytvoření vám poslouží BB krémy nebo CC krémy. Ke sjednocení tónu pleti a zároveň jejímu okamžitě rozjasnění, zdokonalení, zkrášlení a omlazení jsou vhodné fluidy. Doporučujeme vyzkoušet hydratační fluid Dermacol, který zvýrazňuje a modeluje kontury tváře, maskuje vrásky, kruhy pod očima a jiné nedokonalosti.


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!