Tajemství žen, které vždy krásně voní

Taky máte kamarádku, která za všech okolností nádherně voní? Není to jen o výběru správného parfému. Prozradíme vám triky „voňavých“ žen.

Vybírají si silnější vůně

Zdaleka ne všechny parfémy a toaletní vody mají stejnou výdrž a ty silnější vůně obvykle vydrží o poznání déle. Citrusové parfémy jsou velmi oblíbené, ale nevydrží vonět tak dlouho jako ty orientální a dřevité, které často označujeme za těžké vůně.

Svou vůni navrstvují

Vrstvením teď nemyslíme neustálé přestříkávání se parfémem, ale doplnění vašeho oblíbeného parfému sprchovým gelem, tělovým mlékem nebo olejem stejné značky. Používání více produktů stejné vůně zajistí, že budete krásně vonět po celý den.

Vědí, kam parfém nanést

Kromě klasických míst, kam se parfém aplikuje, jako jsou krk a zápěstí, zkuste také další oblasti těla, kde se drží teplo. Mezi ně patří bříško, hruď, podkolenní jamky a oblast za ušima. Tělesné teplo pomůže rozvinout vůni tak, že všechny tři části parfému (hlava, srdce, základ) mají šanci pořádně vyniknout.

Vědí, kdy vůni nanést

Domníváte se, že není žádný rozdíl v tom, kdy parfém na kůži nastříkáte? Chyba. Nejlepší dobou pro nanesení parfému je hned po koupeli či sprše, když je vaše pokožka ještě trochu vlhká. Ta trocha vlhkosti totiž pomůže uzamknout parfém na pleti a ten tak vydrží déle vonět. Nehledě na to, že se tak vyhnete případným flekům na vaší oblíbené blůzce.

Nanášejí vůni opakovaně

Vaše pokožka přirozeně nedokáže udržet vůni parfému nekonečně dlouho. Výše zmíněné tipy vám však pomohou tuto dobu výrazně prodloužit. Samozřejmě nejjednodušším způsobem, jak zesílit výdrž vaší vůně, je aplikovat ji na pokožku vícekrát za den. Ovšem nic se nemá přehánět a pokud zjistíte, že kolegové ve vaší přítomnosti nápadně krčí nosem a otevírají okna i v zimě, přibrzděte.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.