Začněte mládnout již dnes s revolučními peptidy

Výzkum biochemických mechanismů působení proti vráskám vedl k objevu revolučních peptidů, které ohromily kosmetický svět. Byla objevena látka účinná proti vráskám, jejíž působení je možné přirovnat k botoxu, ale na rozdíl od něj není spojena s žádným rizikem, nutností aplikovat injekce a vysokými náklady.

img

Anti-aging produkty s peptidy kombinují nejlepší biologické a přírodní složky vhodné pro pěstění pleti

Peptidy nová syntetická složka kosmetických produktů

Peptidy jsou tělu vlastní bílkoviny, které buňkám signalizují, že mají zahájit regenerační proces. Studie ukazují, že peptidy jsou v boji proti vráskám účinnější než retinol. Retinol (čistá forma vitaminu A) je již dlouho doporučován lékaři jako účinná zbraň proti vráskám, ochablé pleti a pigmentovým skvrnám. Jeho nevýhodou ale je, že vitamin A může pleť dráždit, proto je jeho množství v krémech omezeno normami. Protože retinol může pleť oslabit, je velmi důležité, aby krémy, které ho obsahují, měly vyšší UV faktor. Peptidy jsou naproti tomu vhodné pro všechny, kdo mají citlivou pleť, protože nenarušují kožní vrstvu, ale naopak ji posilují. Objev účinnosti peptidů je poměrně nový, hollywoodské hvězdy ho už ale milují.

Zde jsou některé z přínosů peptidů:

Stimulace produkce kolagenu

  • S věkem úroveň kolagenu v pleti klesá, a také její regenerační proces. Důsledkem toho kvalita pleti upadá a stává se tenká a vrásčitá. Když je kolagenu málo, dochází k tvorbě peptidů, které signalizují pleti jeho nedostatek a spustí jeho další produkci. Nicméně, tato vlastní regenerační schopnost kůže se s věkem zhoršuje, a proto je vhodné peptidy dodávat zevně k posílení regeneračního procesu. Peptidy tedy stimulují produkci kolagenu a tím snižují výskyt vrásek a jemných linek.

Zmírnění podráždění pokožky

  • Peptidy jsou velmi malé molekuly. Proto jsou schopny proniknout přes povrch pokožky velmi snadno i přes její ochrannou bariéru a vstoupit do hlubších vrstev. Peptidy nejen stimulují přirozený regenerační proces, ale také působí jako antioxidanty. Kromě toho také pomáhají odstraňovat poškozený kolagenový obsah. Jsou zvláště účinné jako následná péče po terapiích estetické dermatologie, jako je chemický peeling nebo laserové procedury. Vzhledem k jejich antioxidačním schopnostem, peptidy zmírňují podráždění pokožky a chrání pokožku před každodenním opotřebením.

Alternativa k botoxu

  • Existují peptidy, které blokují přenos signálů z nervů na svaly obličeje. Tím se tlumí svalové kontrakce a podporují hladkost pleti. Účinky jsou podobné jako u léčby botulotoxinem.

Anti-aging systém od Janson Beckett

Společnost JANSON BECKETT je nejvýznamnějším výrobcem specializovaným na produkty anti-aging obsahující právě peptidy. Vyvinuli průkopnické výrobky, které kombinují nejlepší biologické a přírodní složky vhodné pro pěstění pleti. Výrobky jsou vyvinuty tak, aby zvrátily existující příznaky stárnutí a zabránily budoucím poškozením pokožky. Od zahájení výroby AlphaDerma CE, vlajkové lodi společnosti, v červnu 2004, se stal Janson Beckett vůdčím inovátorem anti-aging průmyslu. Nejen v USA, ale po celém světě jsou produkty Janson Beckett uznávané jako nejlepší volba v boji proti známkám stárnutí pleti. Jsou určené pro všechny druhy pleti, pro ženy i pro muže a nejsou testovány na zvířatech.

zoom Zvětšit

AlphaDerma CE

AlphaDerma CE je výrobkem, který je nejkompletnějším anti-aging produktem s peptidy, který je v současné době na trhu. Obsahuje osm osvědčených aktivních látek a každá z nich je sama o sobě mimořádně účinná. Argireline, Alpha Lipoic Acid, ester vitaminu C, DMAE, elastin, kolagen, sojový olej a ochranu proti UVA a UVB záření – to je naprosto přesně vyvážená receptura. Určená pro všechny typy pleti a pro pleť každého věku.

AlphaDerma CE splní všechny vaše požadavky na pleť, která bude vypadat mladší a zdravější! AlphaDerma CE je nejlepší, nejbezpečnější alternativou botoxu. Jemná, neparfémovaná emulze nabízí bezinjekční, bezpečné a efektivní řešení pro obličej a tělo. AlphaDerma byla v posledních letech jedním ze tří nejprodávanějších anti-aging produktů v USA, prodává se i v prestižním Dillard´s.

Produkty Janson Beckett byly vyvinuty tak, aby každý z nich byl účinný zcela samostatně. Pokud budete chtít dosáhnout maximálního účinku, lze tyto produkty samozřejmě kombinovat. Od čistění přes ošetření neústupných skvrn a těžko odstranitelných vrásek, náš anti-aging systém nepomáhá vaší pleti pouze vypadat mladší, ale také ji maximálně vyživí, takže je zdravější a ochráněna proti škodlivým vlivům. Jejich cílem je pomoci revitalizovat vaši pleť, vrátit jí mladý vzhled a dosáhnout toho jen s minimem produktů a námahy. Brzy odhalíte v našich produktech vyváženou směs účinných látek, které ošetří vaši pleť na mnoha úrovních.

„Anti-aging systém Janson Beckett mohu vřele doporučit ženám a mužům každého věku, kteří se aktivně chtějí zapojit do boje proti unavené pleti a jejímu stárnutí. Kombinace účinných látek obsažených v jednotlivých produktech je maximálně efektivní a redukuje vrásky a linie, hydratuje, vyživuje a omlazuje pleť. Z mého pohledu jde o nejúčinnější produkty na trhu.“

MUDr. Jana Kalousová, privátní kožní lékař, 2. atestace, atest z korektivní dermatologie

Více informací na www.janson-beckett.cz

Po zaregistrování se na našem e-shopu chodí klientům akční slevové nabídky!



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!