NEWTIME

Deníčky

  • Vztahové problémy

    Vztahové problémy

    Ahoj, chtěla bych ve stručnosti popsat, co mě trápí a nevím, jak se s tím popasovat. Mám velké problémy ve vztazích. Téměř v žádném nevydržím, nejdelší vztah jsem měla asi rok. Většinou jsem se rozešla já a to z různých důvodů.

  • Jak si vytvořit vztah k nějaké činnosti?

    Jak si vytvořit vztah k nějaké činnosti?

    Nedokáži si k něčemu vytvořit vztah... Jak si vytvořit vztah k nějaké činnosti... V čem vězí to, že se nedokáži v něčem realizovat a od všeho hned zase brzy opustím... chtěla bych mít něco, k čemu se budu ráda vracet, co mě bude naplňovat a bavit

  • Když trpíte nemocí, kterou ani nemáte...

    Když trpíte nemocí, kterou ani nemáte...

    Ahoj, tak když si tu pročítám Deníčky, jak se tu každá svěřuje se svými trablemi, rozhodla jsem se i já přispět trochou do mlýna. Každá z nás má nějakého toho kostlivce ve skříni, bubáka, co nás straší. Děláme, že se nás to netýká, dokud se mu nepostavíme čelem.

  • Zamilovanost - ano/ne?

    Zamilovanost - ano/ne?

    Jak poznáte TU PRAVOU ZAMILOVANOST, nebo jí k pevnému vztahu není potřeba? JSOU VZTAHY vždy založené pouze na fázi ZAMILOVANOSTI a mají vůbec dlouhého trvání?

  • ČAS NA Změnu?

    ČAS NA Změnu?

    Menší město, pár přátel, řešení problémů, práce, která nenaplňuje...čas na změnu? Někde jinde začít od nuly? Je to řešení, ale zvládnu to? Jak z toho ven...