orangesi

Deníčky

  • Kde najít přátelé v dospělosti?

    Kde najít přátelé v dospělosti?

    Mám dvě blízké kamarádky, ale nyní pociťuji, že si s nimi tolik nerozumím jako dříve – rozcházíme se v pohledu na život, názorech, pracovních postojích… S ostatními přáteli, s kterými si jdu jednou za čas sednout do hospody, neprobírám téměř žádné osobní věci, protože si nejsme tolik blízcí.

  • Stydím se za svého přítele jak se obléká

    Stydím se za svého přítele jak se obléká

    Velice mě mrzí jak se přítel obléká, miluji ho ale když někam jdeme spolu tak se za něj stydím. Nejsem nějaká perfekcionistka ale nelíbí se mě oblečení co se nosilo před dvaceti lety nebo oblečení, které už by se mělo dávno vyhodit, protože je na něm vidět obnošenost.

  • Reakce lidí na odpověď, že mi zemřel bratr

    Reakce lidí na odpověď, že mi zemřel bratr

    Ahoj, když se s někým novým seznamuji tak velice často padá otázka zda mám sourozence. V 18 letech mi zemřel bratr a já dodnes nevím co mám lidem odpovídat. Mě nedělá problém říci pravdu, ale nechci druhé dostat do nepříjemné situace nebo nechci aby mě lidi litovali.

  • Jak najít kamarádku z dětství, které si nepamatuji ani jméno

    Jak najít kamarádku z dětství, které si nepamatuji ani jméno

  • Na párty nevím kdy mám dost alkoholu i když se cítím opilá

    Na párty nevím kdy mám dost alkoholu i když se cítím opilá

    Ahoj, pravděpodobně nemám tak silnou vůli, že když se na rozjeté párty cítím opilá tak si neustále objednávám alkoholické pití. Domnívám se, že mám relativně dobře pracující metabolismus, tak zase tolik na mě není vidět, že jsem moc opilá.

  • Začaly by jste chodit s někým ke komu máte výhrady s tím, že se změní?

    Začaly by jste chodit s někým ke komu máte výhrady s tím, že se změní?

    Ahoj, mám jednoho známého, který by chtěl se mnou chodit a i mě se docela líbí, ale problém je v tom, že on vyrůstal na vesnici a já v poměrně velkém městě. Nevím jestli to je ten důvod našich odlišných životních stylů ale mě se nelíbí jak se obléká, co poslouchá za hudbu, je jen vyučený a nemá zájem udělat dobrou kariéru. Ale povahové vlastnosti má dobré a vzhledově se mi také líbí (když si tedy odmyslím to oblečení).

  • Máte některá z vás kamarádství s výhodami?

    Máte některá z vás kamarádství s výhodami?

    Docela teď uvažuji o tom, že bych po půl ročním odmítání nyní kývla na nabídku kamaráda nebýt pouze kamarádi ale takzvaní kamarádi s výhodami.Na jednu stranu mě to příjde takové trapné s kamarádem, kterého jsem celou dobu tak brala, teď něco mít (proto jsem i celou dobu jeho nabídku odmítala) ale zase na druhou stranu mě vzrušuje už jen ta představa, ale neumím si to představit v reálu :) přece jen je to můj kamarád :).

  • Lze zjistit příjmení zdravotní sestřičky

    Lze zjistit příjmení zdravotní sestřičky

  • Moji přátelé nemají stejný životní rytmus jako já

    Moji přátelé nemají stejný životní rytmus jako já

    Už mě nebaví vše dělat sama. Já jsem sportovní člověk, do všeho jdu po hlavě, ale nemám takto založené přátelé - když jim nabídnu nějakou aktivitu tak samé výmluvy proč ne.

  • Napsat či ho pustit k vodě?

    Napsat či ho pustit k vodě?

    Párty - seznámení - výměna čísel - balení po sms - domluva na schůzce, která se nakonec neuskutečnila. Málokterý kluk mně zaujme a zrovna tento ano, proto mně docela mrzí, že se po tak slibně rozjetém začátku dál neozval.

  • Pozvat kluka na pití?

    Pozvat kluka na pití?