arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj ahoj
dneska:
SN: ovesná kaše s burákovým máslem a lněnným semínkem+nektarinka,vita káva
20 min rotana,60 dřepů a 20 dámských kliků
SV:velká hruška,50g bílého jogurtu
OB:dýňové rizoto (250g dýně,55g rýže parboiled,sojovka,cibule,dýňová semínka..)
SV:35 g vlastního "Mixit" (namíchala jsem si do tuby, která už byla prázdná Dobrou vlákninu,fitness celozrnné lupínky od Nestlé a sójové vločky) + 100 ml mléka
Jinak holky, měly jste už ty sójové vločky někdy?Koupila jsem si je včera ve zdravé výživě, myslela jsem, že budou křupavé jako lupínky ale jsou takové tvrdší,do čeho je používáte?jen tak do mléka či jogurtu. Nebo se dají i nějak tepelně zpracovávat?
VE:Kuřecí prsa na paprice, k tomu trošku vícezrnného chleba

arrow
profile_image
zuza81
od 22. 3. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Tak mi právě přišla rotana, už se na ní vrtím v práci, přijde mi docela maliličkatá. O víkend jsem jedla jen ovozel + semínka na bílkoviny. Od pondělka se tak nějak držím na stejné stravě BST dodržuji, ale jím vše syrové. Tento víkend jsem se nevážila, rozhodla jsem se vážit jen 1x14dní.

Ahoj holky,
pročítám si vaše příspěvky a dodaly jste mi motivaci .
Od neděle, tedy pár dní, se snažím jíst zdravě a mít alespoň 20 minut denně nějaký pohyb, není to málo?
Snad něco shodím, necítím se dobře .
K snídani jsem měla bílý bio jogurt s broskví, ke svačině taky broskev a k obědu jsem si musela narychlo udělat nesquik kuličky s mlékem, ale už se za to proklínám, dneska jsem nějak ujela :-/, k odpo. svačině si dám actimel a k véči zeleninu v páře s tofu, na to už se těším .
Ještě se chci zeptat, jíte např. k večeři pečivo? Slyšela jsem, že večer už se moc jíst nemá...

Psala jsem pouze sem 2 jídelníčky, ale zjištuji že je psát nemohu, protože mám tendenci dávat potraviny tak abych měla veškeré zastoupení a tím odsouvám mou stravovací formu která je trochu odlišná a pak si to omlouvám postupným přechodem že nelze ráz na ráz změnit zažité stravovací zvyky.
Budu si vás číst, ale stravování sem psát nebudu, myslela jsem že písnu na vitariánství, ale tam vlastně taky moc nepatřím, ale možná to zkusím .

Jen takový poznatek z dneška: vždycky jsem milovala pokrájenou okurku s cottage a mohla se po tom utlouct a dneska se mě to v puse převaluje a nějak mě nechce pustit klapka na polknutí a to mám s více potravinama nyní, hlavně tedy s těmi co jsou živočišného charakteru, maso už nějakou dobu nejím, ojediněle ryby, mléčné výrobky nemusím ale milovala jsem sýry a když se zamyslím tak je taky nejím poslední dobou. Tak nějak mě nedělají dobře nadýmají mě, tak jsem se vykecala u vás

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na jitus.c:
k snídani bych dala ještě nějaké sacharidy (vločky,cereálie), ovoce a jogurt mi příjde hrozně málo, to pořádně nezasytí. Snídaně má být bohatá.
K večeři jinak pečivo normálně jím, jen v menším množství,

arrow
profile_image
julia
od 14. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na R17:
Hele já jsem si všimla že máš samou zeleninu, ovoce a málo bílkovin, tak jsem si říkala že máš asi nějakou speciální stravu když jíš ten ječmen a chlorelu Takže začínáš s vitariánstvím?

Reaguji na jitus.c:
snídaně malá, oběd špatně, svačina odpoledne malá, večeře ok.

já dneska:
sn: pečená ovesná kaše, hollandia
sv: banán, tofifee 4 kousky
o: celozrné špagety se sušenými rajčaty a pokrájeným tofu burgerem, navrch parmezán, k tomu salát.polníček, rajčata, balzamico
sv: cereální bageta obložená: tofu nářez s mořskou řasou, ledový salát, rajčata
ve: buď protein nebo cottage se zeleninou

Reaguji na jitus.c:
Máte toho strašně maloučko, hubnutí není o tom že vyloučíte nějaké potraviny a hodně se omezíte, chyběli by vám živiny myslím tím makrosložky i mikrosložky. Já se stravuji trochu jinak, ale o to větší množství sním a doplňuji ještě určitýma potravinama, tak aby tělu nic nechybělo a nebylo podvyživené.

Reaguji na julia:
Nějakou dobu se tak stravuji a jednou za čas si dám syrové maso rybí - tatarák, ale nejsem 100% RAW mám tam docela mezery. Bílkovin mám na svou váhu dost a aby byly zastoupeny všechny esenciální aminokyseliny tak beru ZPčka. Hrozně mě to vyhovuje i když se to neslučuje s mou profesí

Julie ty asi počítáš jen živočišné bílkoviny a tak si myslíš že jich mám málo, ale oni jsou i rostlinného charakteru a jsou i v zelenině , obilovinách, luštěninách a hlavně v ořeších a semenech.

arrow
profile_image
Pomela
od 12. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Musím se sněčím svěřit, jakmile jsem si řekla , že přecházím na zdravý životní styl, tak jsem hned zrovna dneska ujela a na snídani jsem měla dvě koblihy a ostraváček. Na svačinu jsem měla kávenky ty přímo zbožňuju. No nezabili byste mě chci držet zdravý životní styl a já se takhle cpu. A to není jediný den kdy takhle ujíždím. Nevíte čím by to mohlo být? Chci zhubnout, ale takhle nezhubnu nikdy.

arrow
profile_image
Jitulin
od 11. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Zdenis: SV:35 g vlastního "Mixit"

Taky dělám vlastní Míchám různé druhy sypaného + jedno zapékané s javorovým sirupem a pekanovými ořechy + ještě k tomu sušené ovoce, semínkovou a ořechovou směs a přidala jsem borůvky v jogurtu, jsou vynikající! Za měsíc se chystám na týden do česka, tak si od babi přivezu dýňová jádra přihodím je tam taky (vím, že si je můžu koupit, ale na domácí sušené prostě nic nemá).

Dnes:
sn: sypané müsli s hrstí granoly se sójovým jogurtem, banánem, jahodami a hrozny
Hodina na inlinech
ob: francouzská bageta se semínky s čedarem a zeleninou, čokoládovo-pralinkový muffin
posilování zadku a břicha
ve: celozrnná tortilla plněná pastou z hrášku a cukety a vejce + zeleninový salát s hroznovým vínem a pekanovými ořechy

Dnes jsem měla volno, vstávala později a mohla si dovolit svoji tradiční snídani se sladkostí, ale zapomněla jsem si něco koupit a tak jsem si muffin dala až jako dezert k obědu A k těm bruslím...člověk by řekl, že včerejšek mi něco dal, ale hodila jsem takovou "prdel", že jsem ráda, že vůbec chodím. Navíc po včerejšku mám z bruslí nohy trošku dodělané a i přes náplasti a dvoje ponožky to po hodině začalo pěkně bolet. K tomu ten pád(bylo jich víc, ale poslední byl nejbrutálnější a i v docela velké rychlosti) tak po hoďce jsem brusle sundala a šlo se na piknik. Což taky nebyl nejlepší nápad, už je docela zima a celkem jsem prochladla a necítím se dvakrát ok. Takže nejen s bolavou prdelí, ale nakonec to odnesu i nachlazením, ty brusle mi byl fakt čert dlužen.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Jitulin:
Není nad domácí výrobu jsem si to tak spočítala a vychází to lépe, ono když se tam dávají ty přísady, tak strašně klesne hmotnost základu a za nějakých 350g 95 kč dávat nechci..
Tak jsem si nakoupila v marketu a ve zdr. výživě, ještě musím někde vyčihnout pekanové ořechy

Granolu jsem měla v plánu si taky vyrobit, našla jsem někde na netu recepty

Jinak ta pasta z hrášku a cukety je domácí? Zajímavá kombinace,mám jednu mega velkou a nevím co s ní. Jsem jí už celkem přejezená ale ta pasta zní dobře , a to vejce bylo v té pastě nebo zvlášť?

arrow
profile_image
Didinka5
od 29. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj holky, občas sem nakouknu, už několikrát jsem se chtěla přidat, ale pak mi to vždycky nějak "nevyšlo"

Rovnou házím dnešní jídelníček:

Sn: cca 70g zapékaného müsli (vím, že to není top, ale jednou za čas si ho dopřeju), mléko
Ob: treska (kapka oleje), 50g kuskusu, mražená zelenina, trochu rajčatového pyré, strouhaný eidam 30%
Sv: 3 vlastnoruční ovesné sušenky, jablko
Ve: fitness bagetka (kolem 60g), půlka mázlá s křenovým Almette, půlka s Florou + 3 pl. šunky, paprika
Večer "na zobání" - kousek hermelínu, hrst oříšků

Pohyb: dopoledne 45 minut skákání přes švihadlo

Vím, že to není úplně ukázka nejzdravějšího stravování, ale když funguju na samé dietní potraviny, za čas se stejně přejím něčím nezdravým - proto to raděj zařazuju v menším množstvím průběžně.

Jinak bych ráda tak 2-3 kilča sundala a zpevnila se, neboť jsem se přes léto trochu rozežrala.

Mimochodem, rádá večeřím pečivo, ale už mi docházejí nápady co na něj - máte tipy?

arrow
profile_image
Jitulin
od 11. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Zdenis: za nějakých 350g 95 kč dávat nechci..

Přesně - za tu cenu jsem měla 2kg müsli. A chuť byla bezkonkurenční. Sice chvilku trvalo, než jsem vyloupala dýňová jádra(dávala jsem jich tam totiž fakt spoustu), ale když jsem si přibrala na pomoc mamku, bylo to raz dva a ještě jsme probraly nejnovější drby.

Cituji Zdenis: Jinak ta pasta z hrášku a cukety je domácí?

Domácí. Je to jen improvizace, neměla jsem hlad a chtěla něco zeleninového + bílkoviny. Na rybu dnes nebyla chuť, sýr byl na oběd, tak jsem zvolila vejce. Měla jsem hroznou chuť na hrachovou kaši, ale doma momentálně nemám cibuli a kromě soli ani žádné koření, tak jsem jen na kapce oleje orestovala drobně nakrájenou cuketu, přidala hrách a rozmačkala na pastu. Pak rozetřela na tortillu, na to volský oko a zabalila. Dala jsem to ještě na chvilku do grilu zvrchu zapéct do křupava. A chutnalo mi, nebylo to zlé.

arrow
profile_image
maggggda
od 20. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Holky, poslední dny mám nějak nafouklý břicho (spíš podbřišek). Né klasicky, ale pocit jako by mě tam něco tlačilo a během dne se mi na něm dělají jakoby "boule". Já měla s břichem problém vždycky, po určitých potravinách mě bolelo, nafukovalo se...ale ráno po probuzení bylo vždycky normální. A teď se ráno vzbudím a už to neni ono. Je to nepříjemný, celý den to cítím...nenapadá vás, co by to mohlo být? Pochybuju, že by to bylo jídlem...zas tak hrozně se snad nestravuju

A dnešní jídelníček:

SN - vločky, rozinky, oříšky, sušené švestky, bílý jogurt, káva
SV - ovocný salát(1/2 nektarinky, 1/2 kiwi, 1/2 jablka)
OB - filé z tresky, červená čočka, vařená zelenina, káva s mlékem
VE - zeleninový salát s červenou čočkou, 5 knackebrotů s lučinou linií

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené