Adidas sprchový gel Daily Scrub s mikročástečkami recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Adidas sprchový gel Daily Scrub s mikročástečkami
Gely a mýdla Adidas sprchový gel Daily Scrub s mikročástečkami - obrázek 1
5 4.5 29
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 90% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce Adidas

Recenze produktu
Adidas sprchový gel Daily Scrub s mikročástečkami

věk
25-34

Další recenze od 15.7.2014 17:58:37

Nádherné vůně celé řady těchto sprchových gelů, mikročástečky nejsou příliš hrubé a neškrábou, pokožka je dlouho velmi hebká, nevysušená, hladká a jemná a hlavně pokožka poměrně dlouho hezky voní. Od Adidasu nejlepší sprchové gely. Balení poměrně dlouho vydrží. Obal mi vyhovuje a líbí se mi, že mám přehled, kolik ještě sprcháče zbývá.

  • cena - kvalita
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 9.3.2014 11:25:57

Kvalitní sprchový gel od adidasu, má mikročástečky, které provádí peeling a po sprchování mám pokožku hezky jemnou, takže ji vyhladí. Když chcete použít samoopalovácí krém, tak klidně můžete použít tento peeling, protože opravdu splní svůj účel a nebudete mít po nanesení samoopalováku fleky.. Jinak hezky voní, má dobře uzavíratelný obal :)

  • dobře provádí peeling, cena, hezky voní
  • žádný nevidím


věk
25-34

Tento sprchový gel jsem měla nespočetněkrát a vždy jsem s ním byla spokojená. Nádherně svěže voní, ale nejlepší na něm je, že obsahuje malé peelingové částečky, které kvalitně, ale přesto jemně obrousí starou kůži. Nikdy se mi nestalo,.že bych po něm měla vyrážku jako po ostatních peelingových gelech. Balení je taky moc fajn - stačí jen otočit uzávěrem a nikdy se nevylije.

  • zanechává jemnou pokožku
  • kvalitní ale přesto jemný
  • bez vyrážky
  • balení
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 2.12.2013 18:53:40

Velmi dobrý sprchový gel, který obsahuje mikro kuličky. Nádherně voní, měla jsem ho snad už 3 krát. Teď již delší dobu zkouším jiné sprchové gely, ale tento bych si určitě ještě někdy koupila znovu, je opravdu dobrý. Vytvoří bohatou pěnu a krásně voní z pokožky ještě pár hodin po koupání. Nevysušuje pokožku a docela jí i hydratuje.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2013 14:11:55

Úžasný výrobek! Senzační balení, které má tak pevné víčko, že v podstatě nemáte šanci rozlít si ho do tašky, což je super. Je to zkombinovaný sprchový gel a navíc díky mikročástečkám i peeling. Při jeho používání se mi zmírnilo zarůstání chloupků jak na nohách a tříslech, tak i v podpaží. Jedinou nevýhodou je, že když ho používáte v létě, snadno si ihned strhnete vrchní opálenou vrstvu kůže, zato ale bude pokožka krásně hladká a hebká.

  • myje a vyhlazuje
  • vůně
  • cena
  • pevné balení
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2013 23:26:40

Z tohohle sprchového gelu jsem nadšená, už jenom proto, že obsahuje mikrozrníčka peelingu, které nejsem hrubá(takže fajn denní používání), ale ne zas tak jemný aby pokožku neopeelingoval. Ušetří to i peníze, že nemusím zvlášť kupovat peeling. Na těle je příjemný, krémový. Vůně není nijak výrazná spíš taková jemná

  • 2v1
  • Obal
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2013 19:54:17

Velmi oblíbený sprchový gel, oceňuji možnost výběru menšího nebo většího balení kvůli cestování. Obal má suprové pevní víčko a nikdy se mi nestalo, že by mi sprchový gel vytekl. Gel má příjemnou konzistenci a obsahuje mikročástečky, které fungují jako velmi jemný peeling na pokožku. Pokožka je po použití hladká, prokrvená a bez šupinek. Gel navíc hezky voní, ale bohužel mě trochu vysušuje.

  • balení
  • mikročástečky - efekt peelingu
  • vůně
  • vysušuje pokožku


věk
25-34

Tento sprcháč jsem vyzkoušela a je to vcelku normální abrazivní sprchový gel. Navíc jeho parfemace není zrovna nic extra voňavého, ale dá se to přežít. Peeling v tom není nijak hrubý, takže pokožku nijak neškrábe a příjemně obrousí. Měla jsem jednou a stačí :-) také není zrovna nejlevnější...

  • hezké balení
  • nijak extra pěkně nevoní
  • je drahý


věk
25-34

Další recenze od 3.3.2013 09:09:01

Moc příjemný sprchový gel. Má jemnou, příjemnou ale nevtíravou vůni. Po nanesení na mokrou pokožku vytváří bohatou pěnu. Nejvíce se mi na něm ale líbí obsah "zrníček", která jsou jako peeling. Pokožka je po sprchování krásně hladká, jelikož zrníčka odstraní odumřelé buňky. Je moc fajn a určitě zase pořídím.

  • Mikročástečky
  • Pěna
  • Vůně
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 11.8.2012 22:23:54

Jeden z mých oblíbených sprcháčů. Mikročástečky příjemně masírují a obrušují pokožku, která je pak díky nim příjemně hebká a hladká. Hezky pění a jeho vůně je pak z pokožky ještě dlouho cítit (pokud ji ovšem "nezničíte" nějakým tělovým krémem :) Balení je také pěkné

  • vůně
  • jemný peeling
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 14:27:41

Miluji tu vůni, je velice příjemná. Vadí mi ale, že vysušuje pokožku. Mikročástečky mi připadají maličké, na vyhlazení pokožky mi nepomáhají. Balení je praktické. Sprchového gelu stačí maličko, takže vydrží poměrně dlouho (mám ho vždy tak 3 měsíce při každodenním používání).

  • vůně
  • vysušuje pokožku


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 08:46:25

Oceňuji obal, který se neotevře v tašce, protože tenhle gel je ideál na cvičení nebo menší balení na cestování na lehko. Jen mi z Adidas sprchových gelů žádný moc nevoní, ne že by se mi vůně nelíbila, ale nadšená nejsem a je hodně slabá. Zrníčka jsou fajn, dají se zapracovat rukama a udělat jemný scrub. Docela mě vysušuje.

  • jemná zrníčka
  • balení
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 4.6.2012 11:54:36

Tento sprchový gel je úžasný a cena také. Pokožka je po použití krásně hydratovaná, jemná a voňavá. Velmi dobře pění. Určitě velké plus jsou mikroperličky, které velmi jemně pokožku obrušují a tím zjemňují a rozzařují. Určitě bych zakoupila znovu ale ráda střídám a zkouším nové gely.

  • vůně
  • příjemná hydratace
  • mikroperličky
  • žádné


Tenhle peelingový sprchový gel patří mezi mé oblíbené. Má velice příjemnou vůni, obsahuje jemné částečky které "obrousí" pokožku a poté je pokožka krásně hebká. Kvalita obalu je taky velice dobrá možná až na víčko, které se hůře otvířá, jinak není co vytknout :)

  • jemné částečky
  • vůně
  • hebká pokožka


věk
35-44

Další recenze od 8.5.2012 14:05:07

Sprchový gel můžu jen pochválit. Voní jemně po magnóliích, má jemné krémové složení, na těle se dobře roztírá, pění a hydratuje. Je vhodný i pro citlivou pokožku. Má malinké peelingové částečky, které pokožku pěkně vyhladí. Obal gelu je taky pěkný, po stranách je protiskluzový. Vydrží vonět dlouho

  • krásně voní
  • jemný peeling
  • hydratuje
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 7.5.2012 16:34:50

Tento sprchový gel není špatný, peelingové částečky nejsou příliš hrubé, ale nemůžu říct, že bych po jeho použití měla pocit nějak výrazně zjemněné pokožky - spíš nepozoruji rozdíl žádný. Moji pokožku trochu vysušuje, ale po použití tělového mléka je to ok. Mezi moje favority sice nepatří, ale někdy bych si ho zase pořídila čistě kvůli jeho vůni, která se mi líbí opravdu moc. Obecně peelingy na tělo moc neprožívám, takže kdyby se ve stejné vůni vyráběl v nepeelingové verzi, byla bych nadšená :-)

  • moc příjemná vůně
  • peelingové částečky nejsou příliš hrubé
  • trochu vysušuje
  • pokožku výrazně nezjemní
  • mohli by ho vyrábět i v nepeelingové verzi :-)


věk
35-44

Další recenze od 18.4.2012 15:04:35

Sprchový gel má příjemnou vůni a po sportu dokáže opravdu zrelaxovat. Co mi nevyhovovalo bylo,že docela vysušoval pokožku a peelingové částečky mi přišly vcelku hrubé na mou citlivou pleť. Znovu bych si ho určitě nekoupila, na občasné použití jako peeling při sprše nebyl nejhorší.

  • příjemná vůně
  • občasný peeling ok
  • vysušoval pokožku
  • poměrně hrubné peelingové částice


věk
25-34

Další recenze od 18.4.2012 09:18:43

Krásná krémová konzistence, která hydratuje pokožku. Jemné peelingové částečky nijak nedřou a jsou příjemné. Sprchový gel příjemně voní a vůně vydrří na pokožce i po umytí. Obal dobře těsní a můžete si ho sebou bezproblému vzít třeba na dovolenou a nemusíte se bát že vyteče.

  • vůně
  • jemný peeling
  • obal
  • žádné


Najlepší sprchový gél od Adidas aký som kedy mala. Krásne vonia, pokožku hydratuje, jemne pílinguje, obsahuje malé čiastočky čo je super pretože väčšina sprchových gélov ma veľké čiastočky ktoré mi vždy podráždia kožu. Kupujem si malé balenie keďže je super na cestovanie lietadlom čo sa mi zíde. Určite odporúčam.

  • vhodna na citlivú kožu
  • naozaj maličké mikročiastočky
  • hydratuje
  • krásna vôňa
  • balenie
  • cena
  • nič


věk
25-34

Další recenze od 30.3.2012 21:22:30

K tomuto gelu se vždy ráda vracím. Má příjemnou konzistenci s peelingovýni částečkami, které jsou však jemné a neškrábou. Dobře pění. Pokožka je po něm krásně jemná a hydratovaná, nevysušuje. Má praktický obal, hlavně díky zavírání, což oceňuji hlavně při cestách. Hezky voní.

  • nevysušuje
  • pokožka je jemná a hydratovaná
  • dobře pění
  • peelingové částečky jsou jemné a neškrábou
  • praktický obal
  • příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Ano i já jsem s ním nanejvýš spokojena! Zdá se mi, že po něm mám pokožku na dotek o dost jemnější než po kdejakém sprcháči, takže nemusím už používat tolik těl.mléka. A ten obal to beru jako bonus :)

  • jemnější pokožka
  • žádné


Další recenze od 19.3.2012 13:36:58

Příjemný sprchová gel, jemný i přesto, že má v sobě malé částečky, které nedráždí.Vůně je trošku sladší ale i tak pro mě příjemná a to nesnáším sladké vůně. S balením jsem taky velmi spokojená. Pěkně se drží, neklouže z ruk a stlačuje se lehce, aniž by se deformoval obal. Uzavírání je pevné, nikdy nic nevyteče v tašce a přitom není obtížně to otevřít. Taky se mi nikdy nestalo, že by se víko ulomilo. Prostě super balení se super mýdlem určený opravdu do sprchy a do kabele na časté přenášení. Jen teda teď balení inovovali, tak jsem zvědavá, jaké to bude.

  • propracované balení do detailu
  • přijatelná cena
  • vůně
  • nevysušuje
  • žádné


Můj oblíbený tělový peeling. Je jemný, hezky voní, nevysušuje pokožku, zrníčka nejsou přespříliš hrubá. Pokožka je po použití krásně hladká. Oceňuji balení a dostupnost.

  • Jemný
  • Vůně
  • Nejsou


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 12:57:32

Příjemný sprchový gel, který pokožku nedráždí a nevysušuje. Obsahuje jemná zrníčka pro peeling. Dobře pění a tak nějak moji pokožku vždy osvěží. Líbí se mi i jeho vůně a chválím praktické balení a možnost zakoupit a menší provedení. Nicméně osobně mám radši víc krémové sprchové gely.

  • peeling
  • příjemná vůně
  • dobře pění
  • balení
  • nevysušuje
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 12:13:14

Tento sprchový gel patří mezi mé oblíbence. Krásně voní, je krémový, takže nevysušuje a peelingové částečky také zjemňují pokožku, avšak nejsou agresivní jako jiné peelingy, takže jej lze používat každý den. Praktické je také i malé balení, které je možné vzít s sebou na kratší dovolenou či když jdu na cvičení.

  • Vůně.
  • Dobrý vliv na pokožku.
  • žádné výrazné nedostatky


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 12:00:36

Můj oblíbený sprchový gel, ráda se k němu vracím. Krásně voní, obsahuje příjemné peelingové částečky. Nevysušuje, má krémovitou konzistenci. Praktické zavírání, nehrozí, že by se vylil v tašce při převozu.

  • Vůně
  • Příjemný peeling
  • Krémová konzistence - nevysušuje
  • Praktický obal a zavírání
  • Není



Další recenze od 18.3.2012 01:13:39

Tento sprchový gel jsem si koupila kvůli obalu - praktický, 100ml (i do letadla), velmi pěkný, ale i jeho obsah mne nadchnul. Za málo peněz hodně muziky:-) Moc pěkně voní, peelingové částečky jsou jemné a přesto dle mého účinné a dobře se "mydlí". Nosím jej v tomto praktickém balení na každé cvičení! Prodává se však i ve velikosti 250 ml.

  • Cena
  • Kvalitní peeling
  • Hezky voní
  • Praktický obal
  • Žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené