Nivea Happy Time sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Nivea Happy Time sprchový gel
Gely a mýdla Nivea Happy Time sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Nivea Happy Time sprchový gel - obrázek 2
5 4.5 15
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Happy Time sprchový gel

věk
15-24

Další recenze od 19.4.2012 16:14:58

Jeden z hlavních parametrů, podle kterého hodnotím sprchové gely (a podobné), je fakt, zda nevysušuje pokožku - což je někdy s mou problematickou suchou kůží těžké. Tenhle mi však plně vyhovuje. Navíc úžasně voní - po pomerančích (což je asi z obalu zřejmé). Za mě tedy velké ano, neznám žádný nedostatek tohoto sprchového gelu.

  • vůně
  • nevysušuje
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.4.2012 12:34:48

Tento sprcháč bych z vlastní zkušenosti doporučila, má jemnou texturu, nevysušuje, balení vydrží hodně dlouho, protože je hustý, tak stačí použít trošku. S použitím na houbu hodně pění. Největší bomba je jeho vůně - nádherná letní, povzbuzující, osvěžující.

  • nádherná vůně
  • vydrží dlouho
  • nevysušuje
  • nejsou


věk
25-34

Další recenze od 4.6.2012 11:47:09

Tento sprchový gel mě velice zaujal svojí příjemnou a svěží vůní pomerančů. Nezdálo se mi, že by nějak zvlášť hydratoval, pro mě obyčejný sprchový gel s velkým plus - parfemací. Opravdu podle reklamy zpříjemní sprchování. Koupila bych znovu ale ráda střídám sprchové gely.

  • parfemace
  • bez hydratace


Další recenze od 10.6.2012 16:41:42

Za mě nejoblíbenější sprchový gel. Nejdřív mě zaujala jeho vůně, která se docela příjemně a nevtíravě drží i na pokožce, ale především mi vyhovuje jeho hustá, skoro až krémová konzistence. Gel výborně pění, tudíž ho stačí použít málo a balení tak poměrně dlouho vydrží. A hlavně po něm mám pocit příjemně hydratované pokožky, sice ne natolik, abych se pak obešla bez tělového mléka, ale nemám po něm takovou tu ,,vysušenou" pokožku (což po jiných sprchových gelech mívám), ale naopak spíše příjemně hebkou. Určitě si ho koupím znovu, navíc na léto je ta vůně vyloženě ideální.

  • úžasná vůně
  • hustá konzistence - stačí ho málo
  • hodně pění
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.6.2012 01:00:51

Mám ráda sprchové gely řady Nivea. Tento má nádhernou vůní, která mě vždy povzbudí. Prioritou je, že nevysušuje, pokožka po něm nepálí. Gel dobře pění, stačí ho nanést trošku. Líbí se mi i balení, je praktické a navíc má i hezký tvar. Ráda si ho koupím znovu.

  • vůně
  • nevysušuje
  • nedráždí pokožku
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2012 17:46:52

Nádherná vůně, mám ráda krémové gely, ale některé se na léto moc nehodí. Tento ano, je ovocný a svěží. Nivea jsou o něco horší než Dove a navíc je nemůže použít přítel ekzematik, takže za to bod dolů, jinak ale konkrétně tuto vůni určitě ještě někdy koupím.

  • vůně
  • krémová konzistence
  • nevysušuje
  • nic


věk
15-24

Velice příjemný sprchový gel, "Happy time" je výstižný, protože vás ve sprše hezky povzbudí a naladí. Vůně je hezká a její výdrž je, řekla bych, průměrná. Proč nedávám plné hodnocení? Asi proto, že mi tento gel nepřijde výjimečný, spíš to beru jako běžnou vůni. Ale je opravdu dobrý.

  • příjemná vůně
  • nevybočuje z řady


věk
15-24

Další recenze od 14.4.2013 23:34:18

Niveu nemám ráda, protože mi není příjemná na pokožku. Ale tenhle sprchový gel mě velmi zaujal. Je krásně krémový, stačí ho jen troška a rozetřu ho po celém těle, takže dlouho vydrží. Ale důvod proč jsem si ho kupovala byla jeho nádherná vůně - po pomerančích. Tato vůně mě vždy povzbudí a dodá energii, cítím se po tom jak znovuzrozená.

  • Výdrž
  • Vůně
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2013 19:52:36

Vôňu radu Happy time mám veľmi rada, preto som si aj kúpila tento gél. Pení dobre, pri sprchovaní máte pocit hydratácie, ale po nej je potrebné ešte použiť aj telové mlieko. Obal sa mi veľmi páči. Konzistencia je taká krémová. Sprchové gély síce rada striedam, ale k tomuto sa určite ešte vrátim. Škoda len, že tá vôňa sa na pokožke neudrží dlhšie ako počas sprchovania. Inak je super.

  • vôňa
  • pekný obal
  • dobre pení
  • vôňa sa po osprchovaní stratí


věk
25-34

Tak tento sprchový gél Nivea sa naozaj podaril. Má úžasnú vôňu, krémovú textúru a čo je u mňa hlavným kritériom, nevysušuje pokožku a tak sa nemusím sa mazať tak často ako pri iných sprcháčoch. Dá sa použiť aj namiesto gélu na holenie. Vôňu po sprchovaní cítim na tele aj ďalšie minimálne dve hodinky, takže to je ďalšie plus. Výborne pení a stačí ho malinko, takže vydrží dlho. Obal dobrý, akurát by som uvítala aby sa dal dobre postaviť na viečko keď je ho málo, ale to je detail. Tento sprcháč má u mňa v kúpelni svoje stále miesto.

  • nevysušuje
  • krásne vonia
  • dobre pení
  • krémová textúra
  • uvítala by som iný obal inak nič


věk
15-24

Další recenze od 2.8.2013 20:07:43

Od Nivei som mala uz vela ale tento sa mi paci najviacej :) Pekne vonia,nedrazdi pokozku,hydratuje,zvlacnuje, a celkom pekne peni.Musim sa priznat ze sa mi mina dost rychlo pretoze vzydy to s nim prezeniem :) Tuba je velka,a lahko sa otvara a aj obal je pekny .Urcite si ho kupim znova ,nema ziadne nedostatky :) Mna urcite nesklamal

  • nevysusuje
  • hydratuje
  • cena
  • peni
  • Vonia
  • Nic


věk
15-24

Další recenze od 1.12.2013 23:54:19

Tento sprchový gel mě velmi mile překvapil. Měla jsem celkem 2 balení tohoto sprchového gelu a to především kvůli jeho úžasné vůni, je to něco naprosto úžasného to, jak voní. Velkým plusem je, že vůbec pokožku nevysušuje a naopak jí velmi dobře hydratuje, takže po jeho použití nemusím používat tělová mléka nebo másla. Nemám mu vůbec co vytknout.

  • cena
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2014 18:58:15

Další skvělý sprchový gel od Nivey, to exotická, ovocná vůně je skvělá. Povzbudí, osvěží, dodá energii a příjemně naladí. Krémová konzistence dobře pění, pokožka je jemná, hebká, hydratovaná a nevysušená. Jako jedna z mála vůní sprchového gelu, která prostě jen tak neomrzí. Rozhodně doporučuji zejména v létě.

  • cena - kvalita
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 25.12.2014 17:38:37

Svěží citrusové vůně nemám ráda, ale tato se docela povedla. Voní hezky po pomerančích, vůně je intenzivní a zároveň jemná a nevtíravá. Používám hlavně v létě. Sprchový gel nevysušuje, nepodráždí pokožku, ale zase ani nehydratuje. Dobře pění a moc ráda ho používám - jako všechny sprchové gely od Nivei (která má ale i mnohem lepší vůně).

  • vůně
  • nevysušuje
  • dobře pění
  • nevím


věk
15-24

Další recenze od 3.12.2017 15:19:17

Od Nivei je to môj najoblúbenejší gél hlavne pre svoju nádhernú sviežu vôňu. Nie som priaznivcom citrusových vôní všeobecne, ale tento gél si ma doslova získal a patrí k mojim obľúbeným. Tak ako všetky ostatné gély od Nivei, aj tento gél je k normálnej pokožke príjemný, nevysušuje ju, hydratuje stredne, takže ja ešte určite používam telové mlieko, ale nič by sa nestalo aj keby nepoužijem. Ak ste ešte neskúšali a rozmýšľate o novom sprchovom géle, určite sa poobzerajte po tomto :)

  • - krásna vôňa
  • - konzistencia
  • - balenie
  • - cena
  • - dostupnosť
  • - nevysušuje pokožku


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené